سلام دوستان خسته نباشید بنده یه مشکل دارم اعصابمو ریخته بهم بنده یه انتن نانو بریج دارم ازش نت میگیرم ولی چون معلول جسمی هستم برام سخت هست بروم پای سیستم چون زخم بسترهم دارم یکی از دوستان برام یه روتر دی لینک مدل 2640 اورده حالا من میخوام از تو انتن نت بیارم تو روتر که بتونم با گوشی وصل بشم خلاصه کار خودم کمی ور رفتم میزنم وصل بشه گوشی یا وصل میشه مثل روز اول سایت باز نمیکنه یا میگه از اینترنت ضعیف اجتناب شد تو نت چرخ زدم برای همه مدلا بود اموزش حتی 2750 ولی برای مدل 2640 یه اموزش تصویری نبود حالا بنده دوتا عکسم میذارم ببنید ولی از دوستان کسی اگر هست بتونه مشکل بنده را حل کنه حالا عکس هم بذار خدا خیرش بده ثواب یه کربلا را داره فقط بگم اموزش برای مدل 2640 باشه ممنون منتظرم بلاخر یکی یه راهی بده که مشکل برطرف بشه و این وایرلسش هم اوکی بشه ممنون به زبان ساده بگه چه جوری نت را از انتن بدم تو روتر راستی من حتی تو انتن رو حالت روتر گذاشتم یوزر و پسورد هم تو انتن قسمت ppoe ست کردم مهمه چیزشو درست زدم تو روتر هم زدم بعد پینگ که میذارم مثلا 4.2.2.4 ای پی روتر را نشون میده خلاصه نمیدونم چیکار باید کرد از دوستان عزیز و گل کسی راهنمایی کنه خدا خیرتون بده
فایل های ضمیمه
Last edited: