آژانس هواپیمایی
tanki

اتصال کیس به تلویزیون

شروع موضوع توسط hsmid123 ‏9 اکتبر 2007 در انجمن سخت افزار

  1. hsmid123

    hsmid123 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    378
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    کرج
    بنده می خواستم به جای مانیتور از تلویزیون استفاده کنم اما مشکلی هست من یه کابل از این سر گردا به tv-out کامپیوتر و طرف زرد رنگ دیگرش را به قسمت زرد رنگ tv می زنم البته tv سه قسمت زرد قرمز و سفید داره که من فقط زردش که مربوط به video هست می زنم و بعد می زنم رو کانال video اما همچنان تصویر ندارم .
    مشکل کجاست ؟ باید چیکار کنم .
    با تشکر
     
  2. mhaf

    mhaf کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,609
    تشکر شده:
    305
    محل سکونت:
    کرج
    مطمئنی درایور کارت گرافیکت رو درست نصب کردی؟
     
  3. parsbin

    parsbin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,157
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    كرج- پلاك 10
    برای من وصل میشه و تصویر میاد منتها صدا ندارم و تصویر هم خیلی ناجور نمایش پیدا میکنه
     
  4. KhersKuchulu

    KhersKuchulu کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    باید از داخل ویندوز هم سوییچ کنید به مود TV البته اگر کارت گرافیکی رو درست نصب کرده باشی.
     
  5. mhaf

    mhaf کاربر فعال برق و الکترونیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,609
    تشکر شده:
    305
    محل سکونت:
    کرج
    شما وقتی خروجی تصویر از کارت گرافیک میگیری در واقع فقط تصویر میگیری نه صدا
    برای صدا باید از خروجی کارت صدا سیم بگیری و به ورودی TV وصل کنی
     
  6. hsmid123

    hsmid123 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    378
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    کرج
    اینی که گفته بیدی یعنی چه؟:p
     
  7. خرید بیت کوین
  8. pirmard

    pirmard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2007
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    3
    توی کانفیک کارت گرافیکت یه جایی داره که هم گزینه ی مانیتور داره و هم انالوگ تی وی . وقتی که این فیشت رو به تلویزیون وصل کرده باشی گزینه ی انالوگ فعال میشه . بعد باید اون رو انتخاب کنی و apply . تصویر از مانیتورت قطع میشه میره روی تی وی .
    بعد سیستم تصویر ور روی کشورهای مختلف تغییر بده . چون در حالت معمولی کیفیتت افتضاح میشه .

    برای صدا هم که دوستان گفتن باید چی کار کنی :)
     
  9. KhersKuchulu

    KhersKuchulu کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    اگر درایورش رو نصب کردی دابل-کلیک کن روی دسکتاپ برو properties قسمت آخر settings بعد کلیک کن روی advanced همونجاها باید باشه.
     
  10. hsmid123

    hsmid123 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    378
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    کرج
    رو کجا بذارم ایران که نداره بقیه جاها هم همه بد می گیره
     
  11. power DDL

    power DDL کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    288
    تشکر شده:
    1
    تنظیمات خاصی رو در setting باید بکنی...
    سرچ کن اگه نبود توی انجمن من بهت بگم
     
  12. hashem_wolf

    hashem_wolf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    22
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز لطفا نوع و مدل کارت گرافیک خودت رو دقیق بگو!!

    ================
    معمولا اگر اتصالات درست انجام بشه در حالت پیش فرض باید به طور هم زمان در هر دو خروجی تصویر داشته باشیم
     
  13. nahid24

    nahid24 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    با سلام. من میخام از تلویزیون به جای مانیتور استفاده کنم . کارت گرافیک من ج یفورس اف اکس 5200 است . تلویزیون سامسونگ و کابل اس ویدئو هم دارم . میشه راهنمایی کنید . بعداز وصل کردن کابل چه تنضیماتی را باید انجام بدم؟
    _از کجا بفهمم کارت گرافیک در ست نصب شده است؟______________
     
  14. Mod.Chip

    Mod.Chip Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2007
    نوشته ها:
    824
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    تهران
    وقتی نصب کردی میری تو setting کارت گرافیک تو قسمت مانیتور اونجا اگه درست کابل رو وصل کرده باشی میتونی تلویوزیون رو انتخاب کنی ولی کیفیتی نداره مخصوصا برای متون فقط برای فیلم دیدن خوبه مگه یه LCD TV با رزلوشن بالا داشته باشید .
     
  15. nahid24

    nahid24 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    ببخشید setting کارت گرافیک در کدام قسمت است ؟ راهنمایی کنید. مرسی
     
  16. nahid24

    nahid24 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    ببخشید setting کارت گرافیک در کدام قسمت است ؟ راهنمایی کنید. مرسی:wacko:
     
  17. mahdimp5

    mahdimp5 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2006
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    2
    روی desktop کلیک راست کن ...بعد Properties و بعد سربرگ setting و بعد در همین صفحه setting دکمه advanced که اون پایین هست رو بزن . در این صفحه احتمالا تو سربرگ Monitor بتونی روی تلویزیون سو ئیچ کنی.
     
  18. nahid24

    nahid24 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    20
    تشکر شده:
    0
    با تشکر .من تصویر دارم . صدا را از کارت صدا گرفتم. ولی کیفیت تصویر روی تلویزیون خوب نیست چه جوری تنضیم کنم برا بهترین کیفیت ؟
    حالا اگر خواستم از تلویزیون بیام رو مانیتور باید چکار کنم.؟
    مرسی
     
  19. mahdimp5

    mahdimp5 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 جولای 2006
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    2
    اصولا کیفیت تصویر تو تلویزیون نسبت به مانیتور خیلی افتضاحه !! اصلا وضوح تصویر مانیتور رو نداره و فقط به درد فیلم دیدن میخوره... برای برگشت به مانیتور هم همون مسیری که گفتم برو.
     
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانی