• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اتفاق هاي عجيب و غريب تو Yahoo !

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اين ياهو هم ديگه شورشو در آورده !!!

2 تا اتفاق عجيب تو اين مدت كه از ياهو استفاده ميكنم برام افتاده ...

1. پارسال بدون هيچ دليلي يكي از آي دي ها كه حدودا 7 سال پيش گرفته بودم تعطيل شد !!!!

يعني ديگه تو مسنجر نميتونم ازش استفاده كنم ... !!! البته تو Yahoo! Mail هنوز كار ميكنه و مشكلي نداره ... با جاوا هم ميتونم Login كنم ولي 3 سوت ميپره بيرون !

2. چند روز پيش پسوور يه ID رو عوض كردم ... و بعد هم بدون مشكل ازش استفاده كردم ( تو Yahoo! Mail) بعد كه اومدم تو مسنجر Login كنم ديدم با پسورد جديد نميتونم ! پسورد قديمو زدم رفت تو !!!

الان يه هفته گذشته ... هنوزم Mail يه پسورد داره ، مسنجر يه پسورد !!!

براي شما ها از اين اتفاقات نيفتاده ؟!

Blueman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصولا" یاهو چیز خیلی مزخرفیه و فقط بین 3 تا ملت جا افتاده : هندی و پاکستانی و ایرانی . بقیه تخم مبارکشونم حسابش نمیکنن .
منم خیلی سعی کردم از شرش خلاص بشم ولی متاسفانه وقتی همه از یاهو استفاده میکنن منم مجبورم از اون مسنجر مسخره باشکلک های گندش استفاده کنم .
عوقم میگیره میبینمش....
راستی این مشکل پسورد رو من خیلی وقته دارم و فکر میکردم اینجور مشکلا تو یاهو طبیعیه .

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
پايه اي من و تو از يه چيز ديگه استفاده كنيم ، بگيم بقيه هم بيان !!!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
باشه ! من ميخواستم از فردا ديگه ياهو مسنجر رو دليت كنم ... ولي صبر ميكنم تا ايني كه گفتي بياد ... ( چي چين مسنجر ؟! )

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
اين مشكلي كه گفته شد تا اين حد رو من ديگه دفه اوله ميشنوم.
اما پيش زياد اومده كه بدون هيچ ديليل دسترسي به ميل باكس تو ياهو موقتا ممكن نباشه.

اما با اينكه من ميل ياهو رو زياد قبول ندارم اما مسنجرش رو (از نظر طرح و صدا و اسمايليهاش) خيلي قبول دارم.و با اينكه مسنجر هاي معروف ديگه اي هم كار كردم (مثل AOL,MSN) هيچكدومشون اون جذابيت ياهو رو نداشتن.البته از نظر فني نميگم.
مثلا اسمايلي هاي ياهو مسنجر رو مقايسه كنيد با اسمايليهاي احمقانه MSN مسنجر يا AOL اينستنت مسنجر!

اما از نظر ميل بنظر من توي سرويسهاي مجاني Hotmail و همينطور Netscape بهترن.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من با ميل مشكل ندارم ! مثل تراكتور داره كار ميكنه !!! مشكلم همونايه كه گفتم ! الان 10 روز شده ... كه من 2 تا پسور دارم !!!

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
راستش فكر ميكنم مطمئن ترين و راحت ترين كار اينه كه يه ID جديد بسازي.(براي بار سوم!)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
چرا ؟! فعلا كه با اين آي دي كه دارم مشكل خاصي ندارم !!! ... فقط 2 تا پسورد داره ! تا وقتي كار ميكنه ، كاري به كارش ندارم ... فقط مشكل اينه كه ... ميترسم پسورد عوض كنم !!!

Blueman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين مشكلي كه گفته شد تا اين حد رو من ديگه دفه اوله ميشنوم.
اما پيش زياد اومده كه بدون هيچ ديليل دسترسي به ميل باكس تو ياهو موقتا ممكن نباشه.

اما با اينكه من ميل ياهو رو زياد قبول ندارم اما مسنجرش رو (از نظر طرح و صدا و اسمايليهاش) خيلي قبول دارم.و با اينكه مسنجر هاي معروف ديگه اي هم كار كردم (مثل AOL,MSN) هيچكدومشون اون جذابيت ياهو رو نداشتن.البته از نظر فني نميگم.
مثلا اسمايلي هاي ياهو مسنجر رو مقايسه كنيد با اسمايليهاي احمقانه MSN مسنجر يا AOL  اينستنت مسنجر!

اما از نظر ميل بنظر من توي سرويسهاي مجاني Hotmail و همينطور Netscape بهترن.

یه نکته مهم تو یاهو مستجرآف لاین مسیجز هست ( ببخشید این فروم شما نمیزاره من انگلیسی بنویسم منم گشادیم میاد جای دیگه بنویسم و اینجا کپی کنم ).
این قابلیت رو فکر میکنم فقط آی سی کیو داره . در واقع یاهو هم اینستنت مسنجر هست هم آفلاین مسنجر . ام اس ان و اون آ او ال این قابلیت رو ندارند. هنوزهم نیافتاده به تبلیغ فرستادن روی مسنجر ها که اونم بخاطر تعداد کم استفاده کننده هاشه . اگر خدای نکرده زبونم لال یوزر هاش زیاد بشن ، تبلیغ وایگراست که چپ و راست میاد وسط مسنجر.
یه خوبی دیگه یاهو هم اینه که زیاد بهش حمله نمیکنن ، یعنی من تاحالا ندیدم مثلا آی دی ملت رو کش برن یا بزنن پسوردش رو در بیارن . این چیزا تو ام اس ان یا آی سی کیو خیلی زیاده .
ایمیل هم پیشنهاد میکنم از یاهو دات یو کی بگیرید که سرویس پاپ میده ، هات میل خیلی خوبه ولی مشکلش اینه که اگه 30 روز سر نزنی به فاک میره . بعدم جا خیلی کم میده ، زرتی پر میشه .
اصولا" گوربابا همشون. نامه با خودکار بیک حالش از همه بیشتره .نه پسورد می خواد،نه کانکشن ، زرت و زرت تبلیغ هم برات نمیاد آقا داداشتو گنده کنی .
پی نوشت »این رو ویرایش کردم.

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
يه چيز بد توي ياهو اينه که اگر اکانتت رو ببندي تا نود روز اکانت بسته رو رزرو مي کنه و ديگه نمي شه به اون اسم باز کرد وگرنه سه سوت اکانتت رو مي بستي و دوباره به همون اسم باز مي کردي..

shaar

Registered User
لایک‌ها
57
بابا عابر!!! تو دايره المعارفي؟ نه، جان من بگو كجا درس خوندي برم آبدارچي شو ماج كنم!!!!!!!!!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اگر يه وقت هوس كرديد Account تون رو Delet كنيد از اينجا استفاده كنيد ...

<a href='https://edit.yahoo.com/config/delete_user' target='_blank'>https://edit.yahoo.com/config/delete_user</a>

البته همون طور كه عابر جان گفت تا 90 روز نميتونيد دوباره اونو رجيستر كنيد ...

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
من با ياهو يه مشكلم اينه كه اون گزينه automatically login بعد از هر ريستارت فقط يك بار كار ميكنه.. و بعدش كه افلاين ميشم ديگه وقتي انلاين بشم به طور خودكار وصل نميشه و همينطور هست تا ريستارت بعدي و كلا automatically login ش خيلي مشكل داره و هيچ وقت درست كار نميكنه .. اين چيز يه جورايي اينقدر مهمه كه دارم مجبور مي شم ياهو رو بذارم كنار ولي خيلي حيفم مياد هم به خاطر قابليت افلاينش كه فرضا ام اس ان نداره و هم به خاطر اسمايلي هاش!!!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
صبر كن قراره پرشين مسنجر بياد !! همه اينها توش در نظر گرفته شده !

.:: شايان | خالي بند !!! ::.

بالا