یکی دو روز پیش بود که این برنامه رو جهت آزاد کردن 16MB از فلشرام اتم نصب کردم و یه پارتیشن به نام Hidden Partition رو واسم باز کرد به حجم 16MB که داخلش فایلهای AutoConfig و AutoInstaller و دوربین و رادیو و ... بود. نمیدونم چرا ولی بدون بکاپ گرفتن فایلهای داخلش رو پاک کردم و با خیال راحت هاردریست کردم.
بعد از هاردریست سرعت بوت ویندوز با اطمینان میتونم بگم 1/4 حالت قبلی شده و زمانی که طول میکشه تا دستگاه قابل استفاده بشه یه چیزی بین 5-15 دقیقه طول میکشه. وقتی هم بعد از لود شدن کامل ویندوز واسه اولین بار دکمهی Power رو میزنم تا LCD خاموش بشه چیزی بین 30-70 ثانیه طول میکشه تا متوجه بشه که باید LCD رو خاموش کنه.
از طرفی سرعت بلوتوث بشدت کم شده و وقتی وارد دوربین یا رادیو میشم دستگاه هنگ میکنه. بعضی مواقع که ریست میکنم دیگه السیدی روشن نمیشه تا باتری رو بکشم بیرون. برنامههای قبلی اتواینستالر شامل عربیساز و ... دیگه نصب نمیشن. خلاصه اتم کاملا ترکید.
فقط میخوام بدونم امیدی به زنده موندنش هست یا همین الان به فکر یکی دیگه باشم؟
راستی یادم رفت که بگم اون برنامه دیگه پارتیشن مخفی رو واسم باز نمیکنه!
ببخشید تاپیک جدا زدم، چون یه مقدار موضوع حاد هستش مجبور شدم.
بعد از هاردریست سرعت بوت ویندوز با اطمینان میتونم بگم 1/4 حالت قبلی شده و زمانی که طول میکشه تا دستگاه قابل استفاده بشه یه چیزی بین 5-15 دقیقه طول میکشه. وقتی هم بعد از لود شدن کامل ویندوز واسه اولین بار دکمهی Power رو میزنم تا LCD خاموش بشه چیزی بین 30-70 ثانیه طول میکشه تا متوجه بشه که باید LCD رو خاموش کنه.
از طرفی سرعت بلوتوث بشدت کم شده و وقتی وارد دوربین یا رادیو میشم دستگاه هنگ میکنه. بعضی مواقع که ریست میکنم دیگه السیدی روشن نمیشه تا باتری رو بکشم بیرون. برنامههای قبلی اتواینستالر شامل عربیساز و ... دیگه نصب نمیشن. خلاصه اتم کاملا ترکید.
فقط میخوام بدونم امیدی به زنده موندنش هست یا همین الان به فکر یکی دیگه باشم؟
راستی یادم رفت که بگم اون برنامه دیگه پارتیشن مخفی رو واسم باز نمیکنه!
ببخشید تاپیک جدا زدم، چون یه مقدار موضوع حاد هستش مجبور شدم.