• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اتم ترکید

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی دو روز پیش بود که این برنامه رو جهت آزاد کردن 16MB از فلش‌رام اتم نصب کردم و یه پارتیشن به نام Hidden Partition رو واسم باز کرد به حجم 16MB که داخلش فایلهای AutoConfig و AutoInstaller و دوربین و رادیو و ... بود. نمیدونم چرا ولی بدون بکاپ گرفتن فایلهای داخلش رو پاک کردم و با خیال راحت هاردریست کردم.
بعد از هاردریست سرعت بوت ویندوز با اطمینان میتونم بگم 1/4 حالت قبلی شده و زمانی که طول میکشه تا دستگاه قابل استفاده بشه یه چیزی بین 5-15 دقیقه طول میکشه. وقتی هم بعد از لود شدن کامل ویندوز واسه اولین بار دکمه‌ی Power رو میزنم تا LCD خاموش بشه چیزی بین 30-70 ثانیه طول میکشه تا متوجه بشه که باید LCD رو خاموش کنه.
از طرفی سرعت بلوتوث بشدت کم شده و وقتی وارد دوربین یا رادیو میشم دستگاه هنگ میکنه. بعضی مواقع که ریست میکنم دیگه ال‌سی‌دی روشن نمیشه تا باتری رو بکشم بیرون. برنامه‌های قبلی اتواینستالر شامل عربی‌ساز و ... دیگه نصب نمیشن. خلاصه اتم کاملا ترکید.
فقط میخوام بدونم امیدی به زنده موندنش هست یا همین الان به فکر یکی دیگه باشم؟
راستی یادم رفت که بگم اون برنامه دیگه پارتیشن مخفی رو واسم باز نمیکنه!
ببخشید تاپیک جدا زدم، چون یه مقدار موضوع حاد هستش مجبور شدم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
یکی دو روز پیش بود که این برنامه رو جهت آزاد کردن 16MB از فلش‌رام اتم نصب کردم و یه پارتیشن به نام Hidden Partition رو واسم باز کرد به حجم 16MB که داخلش فایلهای AutoConfig و AutoInstaller و دوربین و رادیو و ... بود. نمیدونم چرا ولی بدون بکاپ گرفتن فایلهای داخلش رو پاک کردم و با خیال راحت هاردریست کردم.
بعد از هاردریست سرعت بوت ویندوز با اطمینان میتونم بگم 1/4 حالت قبلی شده و زمانی که طول میکشه تا دستگاه قابل استفاده بشه یه چیزی بین 5-15 دقیقه طول میکشه. وقتی هم بعد از لود شدن کامل ویندوز واسه اولین بار دکمه‌ی Power رو میزنم تا LCD خاموش بشه چیزی بین 30-70 ثانیه طول میکشه تا متوجه بشه که باید LCD رو خاموش کنه.
از طرفی سرعت بلوتوث بشدت کم شده و وقتی وارد دوربین یا رادیو میشم دستگاه هنگ میکنه. بعضی مواقع که ریست میکنم دیگه ال‌سی‌دی روشن نمیشه تا باتری رو بکشم بیرون. برنامه‌های قبلی اتواینستالر شامل عربی‌ساز و ... دیگه نصب نمیشن. خلاصه اتم کاملا ترکید.
فقط میخوام بدونم امیدی به زنده موندنش هست یا همین الان به فکر یکی دیگه باشم؟
راستی یادم رفت که بگم اون برنامه دیگه پارتیشن مخفی رو واسم باز نمیکنه!
ببخشید تاپیک جدا زدم، چون یه مقدار موضوع حاد هستش مجبور شدم.

زنون جان اگر درست فهمیده باشم شما دستگاهت از دوبی وارد شده ، بهترین کار اینه که بفرستیش اونجا ، مشکلی از نظر سخت افزاری نیست ، تنها اونها باید چیپست روی دستگاهت رو به شکل سخت افزاری فلش کنن.
طبیعی ست که با ورود به دوربین یا رادیو دستگاه هنگ کنه ، تو فایل های مربوط بهشون رو پاک کردی

اینکه می شه درستش کرد یا نه رو بهتره از ساپورت اتم سئوال کنی.
یا در همون فروم ایکس دو بپرسی

ناراحتی نکن عزیز دل ، بالاخره کاری که شما کردی ، ابدا برای دستگاه نقلی مثل اتم که حتی برای اس ام اس فرستادن هم برنامه از پیش نصب شده داره (O2SMS plus) کار چندان معقولی برای یک کاربر عادی نیست .اونهایی که اکستندد رام روباز می کنن هدفشون خالی کردن فضا روی رام ، یا استفاده از برنامه های جایگزین به جای برنامه های پیش فرض هست.
یه موقعی در ترد کامپلیت نوشتم که هسته اصلی سیستم عامل های 2003 و دبلیو ام 5 ، به ترتیب چقدر هستن و اگر ازین بیشتر بود ، بدونید برنامه های ثالثیه هست.شاید اگر اون رو زودتر نگاه می کردی ....ولی مهم نیست ، مشکلی سخت افزاری پیش نیومده

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
شرمنده ها ولی بی چاره اتم... چه بابایی ازش دراومده... امیدوارم زود تر درست شه...

vafajj

Registered User
لایک‌ها
9
فکر کنم اگر ROM مربوطه رو از سایتش بگیرید و دوباره نصب کنید درست بشه

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فکر کنم اگر ROM مربوطه رو از سایتش بگیرید و دوباره نصب کنید درست بشه

منم همین فکرو می کنم!:rolleyes:

یک رام کامل Extended ROM (که اینجا به فنا رفته) رو هم شامل می شه
490gy9c.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
به احتمال خیلی زیاد اگر یه Extended ROM بریزه تمومه, اما...... ممکنه که با Active Sync نتونه کانکت بشه و وسط کار DC بشه اون موقع اگه وسط کار بپوکه دیگه این 30-70 ثانیه هم واسش آرزو میشه :wacko: :wacko:

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از همه‌ی دوستان.

در مورد دبی که فکر کنم هزینه‌اش هم قیمت خود اتم بشه؟
واسشون ایمیل فرستادم ولی هنوز جواب ندادن.
در مورد رام هم که متاسفانه سایت O2 لینک دانلود نمیده. کسی از دوستان که اتمشون رو قبل از ماه اکتبر 2006 خریدن میتونن لینک دانلود این رام رو دربیارن؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
شما رام رو که بریزید باید Ext ROM هم خودکار همراهش ریخته بشه

مگه می شه لینک دانلود نده O2 !؟:blink:

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما رام رو که بریزید باید Ext ROM هم خودکار همراهش ریخته بشه

مگه می شه لینک دانلود نده O2 !؟:blink:
بله متاسفانه.
کد:
Software download                                                                                                                                                                                                                                                                            Here is the list of your registered device(s):

3575*********** (ENG) This device does not require this upgrade.                                                                                                                                                                                                                    [B]Your device may already have the latest software version.[/B]

[B]You do not need this upgrade.[/B]
اینم لینک صفحه
واسه خاورمیانه که اصلا رام نداره! اینم توی قسمت استرالیا پیداش کردم.

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب لینک رام رو یافتم!
فقط میمونه یه چیز، این لینک رو با اکانت یه بنده‌خدای دیگه‌ای پیدا کردم یعنی با یه شماره سریال دیگه.
موردی پیش نمیاد اگه IMEI گوشی خودم نباشه؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
بله متاسفانه.
کد:
Software download                                                                                                                                                                                                                                                                            Here is the list of your registered device(s):

3575*********** (ENG) This device does not require this upgrade.                                                                                                                                                                                                                    [B]Your device may already have the latest software version.[/B]

[B]You do not need this upgrade.[/B]
اینم لینک صفحه
واسه خاورمیانه که اصلا رام نداره! اینم توی قسمت استرالیا پیداش کردم.
سلام
تنها در یه حالت رام برای گوشی شما نداره و اونم اینکه آخرین ورژن رو از وقتی از کارخونه بیرون میاد داشته باشه و بعد از اون هم رام دیگه ای نیومده باشه و این مورد برای شما کمی عجیبه،
ضمنا" از همون رام استرالیا استفاده کنید که بهتره،من هم رام استرالیا رو اتم اگزکم نصب دارم،فقط اینفور موبایلیتی نداره و تقویم هجری که اونم خودتون نصب می کنید،

خب لینک رام رو یافتم!
فقط میمونه یه چیز، این لینک رو با اکانت یه بنده‌خدای دیگه‌ای پیدا کردم یعنی با یه شماره سریال دیگه.
موردی پیش نمیاد اگه IMEI گوشی خودم نباشه؟
بعید می دونم مشکلی پیش بیاد،چون آی ام ای آی برای ثبت نام کردن در سایت و همچنین چک کردن آپدیت رام برای دفعات بعد هست و آپگرید رام تاثیری روی آی ام ای آی گوشی نمی ذاره،اما به نظر من همون رام استرالیا بهتره،
موفق باشید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
تنها در یه حالت رام برای گوشی شما نداره و اونم اینکه آخرین ورژن رو از وقتی از کارخونه بیرون میاد داشته باشه و بعد از اون هم رام دیگه ای نیومده باشه و این مورد برای شما کمی عجیبه،
ضمنا" از همون رام استرالیا استفاده کنید که بهتره،من هم رام استرالیا رو اتم اگزکم نصب دارم،فقط اینفور موبایلیتی نداره و تقویم هجری که اونم خودتون نصب می کنید،

بعید می دونم مشکلی پیش بیاد،چون آی ام ای آی برای ثبت نام کردن در سایت و همچنین چک کردن آپدیت رام برای دفعات بعد هست و آپگرید رام تاثیری روی آی ام ای آی گوشی نمی ذاره،اما به نظر من همون رام استرالیا بهتره،
موفق باشید.

من هم فکر نمی کنم که مشکلی پیش بیاد ، بعیده که سرور او2 هر بار که هر کس بخواد دانلود کنه ، یک رام generate کنه.
در ضمن ، رام استرالیایی خیلی خوبه ، شما کلی فضای آزاد در مموری داخلی خواهید داشت
موفق باشید

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا ممنونم از همه‌ی دوستان، تا امشب خبرش رو اینجا میذارم.

نمیدونم شاید اگه اینجا رو نمیشناختم الان گوشی رو انداخته بودم کنار، واقعا ممنون که بی هیچ چشم داشتی اطلاعات ارزشمندتون رو در اختیار همه میذارید.

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
منم واقعا ممنون که بی هیچ چشم داشتی اطلاعات ارزشمندتون رو در اختیار همه میذارید. امیدوارم که درست شه...

vafajj

Registered User
لایک‌ها
9
به احتمال خیلی زیاد اگر یه Extended ROM بریزه تمومه, اما...... ممکنه که با Active Sync نتونه کانکت بشه و وسط کار DC بشه اون موقع اگه وسط کار بپوکه دیگه این 30-70 ثانیه هم واسش آرزو میشه :wacko: :wacko:

برای ریختن ROM جدید به هر حال وارد bootloader می شه لازم نیست که حتما از خود windows وارد این قسمت بشه می تونه به صورت دستی هم وارد این قیمت بشه

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با کمک دوستان امروز اتمم کاملا درست شد و مثل ساعت کار میکنه.
ممنون از همگی
big_smileb.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
چکا کردی آخر!؟
121fs725372.gif

آپدیت رام؟

بالا