اتوماتيك كردن فرايند نصب وب سايت

sefrvayek

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2003
نوشته‌ها
557
لایک‌ها
5
سن
40
محل سکونت
Iran
من يه جايي يه سايت طراحي و نصب كردم. الان ميخوام بصورت يك فايل Set up بهشون تحويل بدم. كه با اجراي اون سايتشون توي IIS نصب بشه.سايت با ASP.NET و SQL SERVER ساخته شده. ولي يه چند تا مشكل هست.

سايت جديد را به عنوان Virtual Directory اضافه كنم يا Web Site؟
چه جوري محتواي اون Virtual Directory يا WebSite رو به اسم دومين ربط بدم؟ (قبلا DNS نصب و پيكر بندي شده.)
آيا اگه يكي ديگه بياد و اين سايت رو رو سرورش نصب كنه و محتواي سايت رو عوض كنه اشكالي برا سرور قبلي پيش نمياد؟
 

sefrvayek

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2003
نوشته‌ها
557
لایک‌ها
5
سن
40
محل سکونت
Iran
به قول چت بازها:

<span style='color:red'> <span style='font-size:25pt;line-height:100%'>BUZZ! </span> </span>
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
اين که يه وب جديد بسازی يا از Virtual Directory استفاده کنی، گزينه هاييه که خودت بايد انتخاب کنی.
برای ارتباط محتوا با اسم Domain.
اگر برای اين وب سايت يک IP اختصاصی در نظر گرفته شده که کافيه وب سايت رو روی اون IP بالا بياری.
اگر هم قراره چند سايت روی يک IP کار بکنن:
وقتی يه وب سايت ميسازی، ميتونی براش Header تعريف کنی.
Website > Advanced > Multiple identities
کافيه اينجا رو Edit کنی و در قسمت Host Header Name ، نام Domain رو وارد کنی.

نميدونم تا چه حد سوالت رو فهميدم و تا چه حد اينها به دردت ميخوره.
به هر حال، در خدمتيم . . .
 

sefrvayek

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2003
نوشته‌ها
557
لایک‌ها
5
سن
40
محل سکونت
Iran
برا وب سايت كه نه ولي سرور خودش آي پي معتبر داره. اين پراپرتي
 

sefrvayek

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2003
نوشته‌ها
557
لایک‌ها
5
سن
40
محل سکونت
Iran
خود كامپيوتر سرور يه IP معتبر داره.بجز اين سايت هم سايت ديگه اي رو سرور وجود نداره. اين Host Header Name هم فقط برا سايت هست. دايركتوريها همچين چيزي ندارن. اگه اشتباه نكنم بايد Default Web Site رو منطبق كنم به دايركتوري سايتم درسته؟

همه اينها به كنار آيا ميشه همه اين كارها رو اتوماتيك كرد. يعني من يه برنامه بنويسم كه با Set Up كردنش اين سايت اتوماتيك رو IIS نصب بشه؟
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
در مورد قسمت اول کاملا درسته،
ميشه تمام اين کارها رو اتوماتيک کرد.
وقتی IIS نصب ميکنی، دايرکتوری Admin Scripts هم نصب ميشه. توی اون ميتونی اسکريپتهايی رو ببينی که اين کار ها رو انجام ميدن. بايد وقت بذاری و بخونيشون و براساس نيازت، اسکريپت مورد نظرت رو آماده کنی.
 
بالا