با سلام خدمت دوستان، چند هفته ای بود که برای فست فودم دنباله تحقیق و بررسی برای خرید یه نرم افزار فروش بود که تا نهایتا با پیشنهاد خوبی که کارشناس فروش این شرکت مبتنی بر فروش با تخفیف مناسب و خدمات متمایزش این شرکت به من داد راضی به خرید این نرم افزار شدم، جدا از رزومه خوبی که این نرم افزار و شرکت داشت، تیم فروش این شرکت هم بسیار قوی عمل میکنه ، همه این ها باعث شد که از خریدم از این شرکت راضی باشم، غیر از نرم افزار یک کشوی پول و یک پرینتر حرارتی هم ازین شرکت تهیه کردم که قیمتش بالاتر از بازار بود ولی اطمینان دادن کارشناس فروش این شرکت بابت پشتیبانی و خدمات پس از فروش باعث شد که این کار رو بکنم، زیاد سرتون رو درد نمیارم، خلاصه حالا میخوام از مزایا و معایب این نرم افزار براتون بنویسم تا اگر بقیه دوستان خواستن ازین نرم افزار استفاده کنن، انتخاب درستی داشته باشن، از دوستان هم اگر کسی هست که تجربه استفاده ازین نرم افزار رو داره خوشحال میشم کمک کنه و اطلاعاتمون رو به اشتراک برای همگی اعضا بزاریم
با سلام و احترام خدمت اين مشتر ي عزيز. هرچند حدود يك سالي از اين پست ميگذره ولي بعنوان يكي از كارشناسان بخش فني شركت فن آور گستر آريا وظيفم دونستم جواب بدم به اين انتقادات كه كاملا همراه ادب بوده و باز هم تشكر مي كنم از اين مشتري عزيز بابت گوشزد كردن بعضي موارد.
اما تو همين قسمت اول بايد در مورد پكيجي كه مشتري هاي عزيز از شركت آريا خريداري ميكنند عرض كنم درست است كه قيمت اين پكيج نسبت به بازار بالاتر است ولي در نظر داشته باشيد تمام محصولات ارائه شده داراي كارت گارانتي معتبر بوده (برخلاف گرانتي هاي رايج در بازار و كاملا غير واقعي). شركت آريا همواره در ارائه پشتيباني از محصولات سخت افزاري و يا نرم افزاري خود كمال همكاري را با مشتريان خود داشته است. محصولات تحت پوشش شركت آريا با گارانتي هاي معتبري چون مادايران ، آواژنگ ، فراسو و ... كار مي كند كه تماما با گارنتي هاي موجود در بازار متفاوت بوده و داراي كارت طلايي اين شركت ها مي باشد. همواره مسئولين فروش شركت آريا از مشتريان محترم خود تقاضا دارند كاملا از بازار آگاهي داشته باشند و بيش از 99% مشتريان اين محصولات را بعلت مواردي كه عرض كردم از خود شركت تهيه مي كنند و هر كدام ما بعنوان يك انسان عاقل مطمئن هستيم هيچ مشتري پول خود را به جوي آب نميسپارد.
پس در مورد قيمتي كه عرض كرده ايد بايد تجديد نظري داشته باشيد.