• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اثبات پرداخت افزونه کریپتو (بیت کوین )

tehranstar.ir

Registered User
لایک‌ها
875
سلام
دیدم خیلی از دوستان سوال کردن که این کار میکنه یا خودم تست کردم واریز به والت بیت کوین هم انجام داد

هم عکساشو گذاشتم هم لینک خودمو که اگه کسی شروع نکرده از طریق لینک من عضو بشه دوزار این وسط گیر ما هم بیاد;)

https://get.cryptobrowser.site/2120607

سوالی هم داشتین بپرسین تا اونجا که بتونم کمکتون میکنم
photo_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B8_%DB%B0%DB%B9_%DB%B2%DB%B4_%DB%B1%DB%B5_%DB%B5%DB%B5_%DB%B5%DB%B5.jpg

ninimaster

Registered User
لایک‌ها
174
سلام
با چه تعداد زیر مجموعه و چند وقت فعالیت ؟

tehranstar.ir

Registered User
لایک‌ها
875
سلام
با چه تعداد زیر مجموعه و چند وقت فعالیت ؟
سلام
تقریبا 2 هفته شب تا صب فکر کنم 2-3 روزم غیرفعال بود
چون نمیدونستم واریز میکنه یا نه زیرمجموعه نگرفتم
از امروز شروع کردم به زیرمجموعه گیری

idinkhabis

Registered User
لایک‌ها
96
برای من هم پرداخت کردن و تایید میشه
اما درآمدش بدون زیرمجموعه بسیار ناچیزه

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
اینکه 2000 ساتوشی هست معادل 0.15 دلار یعنی با دلار 15 تومنی هم فکر نکنم از 1500 تک تومن بیشتر بشه. برای این مقدار 2 هفته شب تا صبح برق و اینترنت مصرف شده بعلاوه استهلاک سیستم!

tehranstar.ir

Registered User
لایک‌ها
875
اینکه 2000 ساتوشی هست معادل 0.15 دلار یعنی با دلار 15 تومنی هم فکر نکنم از 1500 تک تومن بیشتر بشه. برای این مقدار 2 هفته شب تا صبح برق و اینترنت مصرف شده بعلاوه استهلاک سیستم!
چون سیستما برای کاری 24 ساعته روشنه مصرف برق و این چیزار فرقی براش نمیکنه
ولی اینو در نظر بگیرین که باید از یه جایی شروع کرد منم چون تو این چندوقتی که دنبال این چیزا بودم کسی کمکی نکرد خیلی چیزا رو تست کردم هیچ کدوم پرداختی نداشت این اولیش هست که پرداختی داشته برای همین اینجا تاپیک زدم
ولی اصل این سایت زیرمجموعه گیری هست تازه شروع کردم حالا ببینم چی میشه

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
کمک نمیخاد که من خودم از 5 سال قبل سایتهای فاست بیت کوین کار کردم با اینکه قطره ای میدن و ممکنه بعده مدت کوتاهی موجودیشون تموم شه ولی همون لحظه به کیف پول واسط پرداخت دارند و ازونجا میشه به کیف پول اصلی منتقل کرد. من الان یک روزه این مبلغی که شما نوشتی رو هم میتونم بدست بیارم که البته خیلی کمه

tehranstar.ir

Registered User
لایک‌ها
875
کمک نمیخاد که من خودم از 5 سال قبل سایتهای فاست بیت کوین کار کردم با اینکه قطره ای میدن و ممکنه بعده مدت کوتاهی موجودیشون تموم شه ولی همون لحظه به کیف پول واسط پرداخت دارند و ازونجا میشه به کیف پول اصلی منتقل کرد. من الان یک روزه این مبلغی که شما نوشتی رو هم میتونم بدست بیارم که البته خیلی کمه

شما که تجربه زیادی داری یکی دوتا سایت یا برنامه خوب معرفی کنید بقیه هم استفاده کنن

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
شما که تجربه زیادی داری یکی دوتا سایت یا برنامه خوب معرفی کنید بقیه هم استفاده کنن
من متاسفانه یا شایدم خوشبختانه چند ساله اینجور سایتها فعالیت نکرده بودم یا مدت کوتاهی بود و چند روزه دوباره دارم سرمیزنم و اگر ببینم میشه حداقل 5 هزار ساتوشی در روز ازشون برداشت کرد ادامه میدم که بعیده!

Last edited:

idinkhabis

Registered User
لایک‌ها
96
با اجازه استارتر
هدف این افزونه که جدیدا مرورگرش هم اومده بیشتر جذب زیرمجموعه هست و اگر زیرمجموعه زیادی بتونید جمع کنید تا ماهی 1بیت کوین هم میتونید درآمد داشته باشید
الان خودم با دوتا یوزر تست کردم، با اکانت دوم که زیرمجموعه اکانت اولم هست 400 ساتوشی ماین شده و حدود 120 ساتوشی به اکانت اصلیم رسیده
و از اونجا که هر هزار ساتوشی پرداخت میکنه ضرری برای کاربر نداره که درهنگام استفاده از کامپیوتر این صفحه رو هم باز بذاره
شما حساب کن بتونی تعداد بالا زیرمجموعه جذب کنی اونوقت میتونی به درآمد بالا برسی
یا اگر سرور مجازی معمولی داشته باشید میتونید روزی بین 200 تا 400 ساتوشی ماین کنید و بعد از رسیدن به هزار ساتوشی برداشتش کنید که قاعدتا ضرری نداره
حالا شما اگر سایتی میشناسی که بعد 5 روز فعالیت بشه به حداقل برداشت رسید به هم معرفی کنید تا استفاده کنیم

tehranstar.ir

Registered User
لایک‌ها
875
https://www.pivot.one/app/invite_login?inviteCode=lpcnku

اينم يه برنامه ديگس مثل اينستا ميمونه هر روز شانسي يه مقدار بيت كوين ميريزه براي يكي از دوستام ١١ دلار امروز ريخته كه واريز به والت كرده منتظره بياد

خودمم تو دو روز 0.75 دلار واريز كرده

Sent from my iPhone using Tapatalk

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
با اجازه استارتر
هدف این افزونه که جدیدا مرورگرش هم اومده بیشتر جذب زیرمجموعه هست و اگر زیرمجموعه زیادی بتونید جمع کنید تا ماهی 1بیت کوین هم میتونید درآمد داشته باشید
الان خودم با دوتا یوزر تست کردم، با اکانت دوم که زیرمجموعه اکانت اولم هست 400 ساتوشی ماین شده و حدود 120 ساتوشی به اکانت اصلیم رسیده
و از اونجا که هر هزار ساتوشی پرداخت میکنه ضرری برای کاربر نداره که درهنگام استفاده از کامپیوتر این صفحه رو هم باز بذاره
شما حساب کن بتونی تعداد بالا زیرمجموعه جذب کنی اونوقت میتونی به درآمد بالا برسی
یا اگر سرور مجازی معمولی داشته باشید میتونید روزی بین 200 تا 400 ساتوشی ماین کنید و بعد از رسیدن به هزار ساتوشی برداشتش کنید که قاعدتا ضرری نداره
حالا شما اگر سایتی میشناسی که بعد 5 روز فعالیت بشه به حداقل برداشت رسید به هم معرفی کنید تا استفاده کنیم
نمیدونم شما چجوری میخاین زیرمجموعه رو راضی کنین برای هزار تومن اینهمه سیستمش رو روشن بذاره، جذب زیرمجموعه بهمین سادگی هم نیست خصوصا که این نوع سایتا و برنامه ها این 5،6 سال خودشون رو نشون دادن که همشون تا جا بیافتن اسکم میشن. البته سایتای فریبیتکوین و نئوباکس که چند ساله دووم اوردن هم بنوعی اسکمن چون در نئوباکس سود کلیک زیرمجموعه مستقیم از ارزش خود اگهی بیشتره. قبلا همین فریبیتکوین با یک کلیک ساده 500 ساتوشی میداد حالا یعنی برای 200 ساتوشی باید اینهمه ماین کرد!
من الان یک افزونه پاپ اپ بلاکر کروم نصب کردم هشدار امنیتی داد که میتونه به اطلاعات دسرسی داشته باشه. همینم بنظرم سرعتو کم میکنه یا نگرانی دسرسی به اطلاعات داره چه رسه به ماینر که از سی پی یو هم استفاده میکنه!

Last edited:

idinkhabis

Registered User
لایک‌ها
96
نمیدونم شما چجوری میخاین زیرمجموعه رو راضی کنین برای هزار تومن اینهمه سیستمش رو روشن بذاره، جذب زیرمجموعه بهمین سادگی هم نیست خصوصا که این نوع سایتا و برنامه ها این 5،6 سال خودشون رو نشون دادن که همشون تا جا بیافتن اسکم میشن. البته سایتای فریبیتکوین و نئوباکس که چند ساله دووم اوردن هم بنوعی اسکمن چون در نئوباکس سود کلیک زیرمجموعه مستقیم از ارزش خود اگهی بیشتره. قبلا همین فریبیتکوین با یک کلیک ساده 500 ساتوشی میداد حالا یعنی برای 200 ساتوشی باید اینهمه ماین کرد!
من الان یک افزونه پاپ اپ بلاکر کروم نصب کردم هشدار امنیتی داد که میتونه به اطلاعات دسرسی داشته باشه. همینم بنظرم سرعتو کم میکنه یا نگرانی دسرسی به اطلاعات داره چه رسه به ماینر که از سی پی یو هم استفاده میکنه!
هیچکس نمیتونه کسی رو مجبور به انجام کاری کنه ولی شما قسمت آگهی های دیوار رو ببینی متوجه تعداد یوزرهای این مرورگر توی ایران میشید.
دلیلی نداره اسکم شه وقتی قسمت اصلی ماین به خود سایت میرسه.
من نگفتم این بهترین راه درآمد هست فقط تاییدش کردم
تو این آشفته بازار سایت ها و ربات های ماینینگ مورد اعتمادترینشون همینه

بالا