• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اثرات مشروبات الکلی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saman671

Registered User
لایک‌ها
41
توروخدا کمک کنین یکی از دوستام چن روز پیش رفته مشروب خورده ظاهرا تقلبی بوده الان مشکل خاصی نداره ولی میگه چشم راستش درد میکنه وسردرد در اغلب اوقات داره احساس لرز وپایین بودن فشار میکنه درضمن هر از گاهی حالت تهوع داره ولی استفراغ نمیکنه فقط حالتشه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
توروخدا کمک کنین یکی از دوستام چن روز پیش رفته مشروب خورده ظاهرا تقلبی بوده الان مشکل خاصی نداره ولی میگه چشم راستش درد میکنه وسردرد در اغلب اوقات داره احساس لرز وپایین بودن فشار میکنه درضمن هر از گاهی حالت تهوع داره ولی استفراغ نمیکنه فقط حالتشه
سریعا ببرینش درمانگاه و بگین مشروب خورده
خیلیا در اثر خوردن مشروب دچار نابینایی شدند فقط سریع ببرینش

saman671

Registered User
لایک‌ها
41
الان چند روزه هیچیش نشده بهش میگم بره ولی الان 3 4 روزه خورده من شنیدم اگه الکل صنعتی کسی بخوره همون لحظه نابینا میشه

comment

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
نه باوووو
ممممکنه تا 5 6 روز دیگه هم جوابش نیاد
یکی از بچه ها محل بود همین طور شده بود بعد 5.5 روز فوت شد
خدارحتمش کنه یادش گرامی

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
مسئله به این مهمی رو نمیان تو انجمن مطرج کنند ، سریع مراجعه میکنن به درمانگاه و متخصص...

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
هر چند که بعید میدونم دوستت مشکلی براش پیش بیاد ولی محض احتیاط بره دکتر بهتره . از طرف من به دوستت بگو به سلامتیه دریا نه بخاطر بزرگیش بخاطر یه رنگیش;)
دفعه بعد یه پیاله به سلامتیه رفیقت میرم بالا

xms

Registered User
لایک‌ها
387
"الکل" خطرناکترین ماده برای سلامتی انسان

یک دکترای داروسازی با بیان اینکه خطر مصرف الکل بسیار جدی است گفت: الکل علاوه‌ بر جامعه، مشکلات خانوادگی و آسیب به محیط اطراف و هزینه‌های مهلکی وارد می‌کند.

دکتر سید محمدباقر کمال‌الدین تنکابنی در گفت‌وگو با خبرنگار «اجتماعی» ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به آمارهای منتشر‌شده از سوی سازمان بهداشت جهانی گفت: سالیانه بیش ‌از سه میلیون نفر در اثر بیماری‌های گوناگون از بیماری‌های قلبی تا سرطانهای مختلف دراثر مصرف الکل‌ جان می‌سپارند.

وی گفت: در اغلب مواقع افراد مبتلا به الکل خودکشی می‌کنند ولی گاها مردم مصرف این ماده سمی را آنچنان که باید خطرناک تلقی نمی‌کنند.

این دکترای داروسازی با بیان اینکه خطر مصرف الکل بسیار جدی است گفت: الکل علاوه‌ بر جامعه، مشکلات خانوادگی و آسیب به محیط اطراف و هزینه‌های مهلکی وارد می‌کند.

کمال‌الدین تنکابنی با اشاره به تحقیقات انجام شده در بریتانیا گفت: بر‌اساس نظرسنجی های انجام شده، هر‌یک از موادی که مورد بررسی قرار گرفته‌اند از صفر ‌تا ‌صد امتیازدهی ‌شوند که براساس این ارزیابی الکل با 72 امتیاز منفی، خطرناکترین ماده برای سلامتی انسان است.

وی افزود: در این تحقیق، پس‌ از الکل، هروئین با 55 امتیاز منفی و کوکائین با 33 امتیاز منفی در رتبه‌ی سوم و چهارم قراردارند و سرانجام آمفتامین‌ها با 23 امتیاز و حشیش با 20 امتیاز و بنزودیازپین‌ها با 15 امتیاز منفی به‌ترتیب در رتبه‌های بعدی قرار ‌دارند.

این دکترای داروسازی خاطر نشان کرد: ترک الکل بسیار مشکل‌تر از ترک مواد مخدر دیگر است که در ترک آن باید خانواده به شخص الکلی توجه بیشتری داشته باشند، چون در بعضی ‌از موارد هنگام ترک ‌الکل، دلیریوم و یک‌ نوع دیوانگی حاصل شده که منجر به مرگ می‌شود.

وی گفت: برای ترک الکل، مصرف کنندگان باید مقدار مصرف الکل را به ‌تدریج کم کنند تا موقعی که آب به‌ جای الکل به‌کار رود و در این مدت است که شخص معتاد به الکل، مانند دیگر افراد سالم خانواده زندگی خوبی را آغاز می‌کند.

انتهای پیام

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
کمال‌الدین تنکابنی با اشاره به تحقیقات انجام شده در بریتانیا گفت: بر‌اساس نظرسنجی های انجام شده، هر‌یک از موادی که مورد بررسی قرار گرفته‌اند از صفر ‌تا ‌صد امتیازدهی ‌شوند که براساس این ارزیابی الکل با 72 امتیاز منفی، خطرناکترین ماده برای سلامتی انسان است.

وی افزود: در این تحقیق، پس‌ از الکل، هروئین با 55 امتیاز منفی و کوکائین با 33 امتیاز منفی در رتبه‌ی سوم و چهارم قراردارند و سرانجام آمفتامین‌ها با 23 امتیاز و حشیش با 20 امتیاز و بنزودیازپین‌ها با 15 امتیاز منفی به‌ترتیب در رتبه‌های بعدی قرار ‌دارند.
این امپول زنهای ایرانی زیادی چرت میگن میزان خطرناکی مصرف مشروبات الکلی رو از ادمهای بیسواد خیابون نظر سنجی میکنن ؟! o_O الکل خطرناکتر از هروئین کوکائین امفتامین و حشیش ؟! o_O
خدایا این امپول زن مردم رو گوسفند فرض کرده که همچین اراجیفی میگه
:eek:

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
داداش خوب کسی که هروز مصرف کنه هتمن براش مشگل پیش میاد و زیاد مصرف کنه ها شما خودت یه جانی قرمز بزن اون وقت میفهمی مشروب یعنی چه :D

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
این امپول زنهای ایرانی زیادی چرت میگن میزان خطرناکی مصرف مشروبات الکلی رو از ادمهای بیسواد خیابون نظر سنجی میکنن ؟! o_O الکل خطرناکتر از هروئین کوکائین امفتامین و حشیش ؟! o_O
خدایا این امپول زن مردم رو گوسفند فرض کرده که همچین اراجیفی میگه
:eek:

والا !!
شما اب اشامیدنی رو هم اگه زیاد بخوری ضرر داره و کلیه ها رو تحت فشار میزاره . ضرر زیاد خوردن هر چیزی هست پس ربطی به مشروب نداره
یه دکتری بود سر یه جریانی پیشش میرفتیم . حرف خوبی میزد میگفت مشروب بخورین زیادم بخورین بعد از ده سال شایدم بیشتر معتادش میشین ولی یه پک از مواد مخدر بزنی همونجا اسیرش شدی ... کدوم بهتره ؟!

LG L7 II

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
داداش خوب کسی که هروز مصرف کنه هتمن براش مشگل پیش میاد و زیاد مصرف کنه ها شما خودت یه جانی قرمز بزن اون وقت میفهمی مشروب یعنی چه :D
قرمه هم هر روز بزنی مشکل سازه:D جانی چاپ سیاه هم زدم ;)

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
دادا رفیقت چیزیش نیست خوب میشه الکل تقلبی خورده اگه میخاست کور بشه چند ساعت بدش میشد

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
من یکی از روزای خوشم روزی بود که یه نصف لیوان اتانولو با آب اشتباه گرفتم و باهاش شربت آلبالو درست کردم و با یه یخ خوردمش و تا آخرش نفهمیدم :دی
وقتی رفتم سراغ الکله که باهاش میخواستم یه چیزیو تمیز کنم تازه فهمیدم چرا گلوم میسوخت موقع خوردنش :D
همون روز رفتم بیرون انقدر انرژیم زیاد بود کارایی کردم که کل عمرم نکرده بودم . ولی فرداش حالم خیلی بد و دپرس بود.
باز دم تو گرم به فکر رفیقتی من که به رفیق *سخلم که میدونم دیر یا زود این متنو میخونه و دهنمو سرویس میکنه :D زنگ زدم گفتم اینجوری شده نمیدونم رفت کجا یه 4 ساعت بعد تلفونشو جواب داد و پا شد اومد بیرون . آخه خونه تنها بودم میخواستم اگه اتفاقی افتاد حداقل یکی دورم باشه برای بقیه توضیح بده که من چه کوفتی خوردم :D
جاداره حالا که یادی از دوستم کردم بهش بگم که فِرنوش fernoush هم سلام میرسونه :p
دادی دستمون عایا ؟ اتانولو رو با اب اشتباه گرفتی o_O میدونی اتانول چه مزه زهر ماری داره ؟
:D:D

Dr.Mass

Registered User
لایک‌ها
887
من یکی از روزای خوشم روزی بود که یه نصف لیوان اتانولو با آب اشتباه گرفتم و باهاش شربت آلبالو درست کردم و با یه یخ خوردمش و تا آخرش نفهمیدم :دی
وقتی رفتم سراغ الکله که باهاش میخواستم یه چیزیو تمیز کنم تازه فهمیدم چرا گلوم میسوخت موقع خوردنش :D
همون روز رفتم بیرون انقدر انرژیم زیاد بود کارایی کردم که کل عمرم نکرده بودم . ولی فرداش حالم خیلی بد و دپرس بود.
باز دم تو گرم به فکر رفیقتی من که به رفیق *سخلم که میدونم دیر یا زود این متنو میخونه و دهنمو سرویس میکنه :D زنگ زدم گفتم اینجوری شده نمیدونم رفت کجا یه 4 ساعت بعد تلفونشو جواب داد و پا شد اومد بیرون . آخه خونه تنها بودم میخواستم اگه اتفاقی افتاد حداقل یکی دورم باشه برای بقیه توضیح بده که من چه کوفتی خوردم :D
جاداره حالا که یادی از دوستم کردم بهش بگم که فِرنوش fernoush هم سلام میرسونه :p

دادی دستمون عایا ؟ اتانولو رو با اب اشتباه گرفتی o_O میدونی اتانول چه مزه زهر ماری داره ؟
:D:D
آدم تو جو و فکر و خیال یه چیز دیگه باشه خود زهر مارم با شربت غلیظ قاطی کنن بهش بدن نمیفهمه .
اتفاقا تو بیمارستان مزه ی اتانولو چشیدم یه بار یکی از دوستان داشت شوخی میکرد یه نصف بطری ریخت روم . ( وقتی یه بچه تهران اینجوری شوخی میکنه مفهوم شهرستان و تعریف افتک (ص) از دهاتی کاملا نمود پیدا میکنه :D ) بعد اون ماجرا اصن دیگه الکل تو بیمارستان ندیدم :دی
خیلی زهر مار نیست مزش ولی تلخه.اگه این اتفاق قبل اون اشتباه میفتاد یه بوایی میبردم .
البته وقتی من ریختمش تو لیوان نصف لیوان ریختم و بعد یه تلفن نیم ساعته حرف زدم احتمالا کمتر شد از نصف لیوان .بعد تلفن انقدر شیدا شده بودم که نفهمیدم چرا یه لیوان دستمه که توش آبه برا همین باهاش شربت درست کردم :D وضی بود اصن :D

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
آدم تو جو و فکر و خیال یه چیز دیگه باشه خود زهر مارم با شربت غلیظ قاطی کنن بهش بدن نمیفهمه .
اتفاقا تو بیمارستان مزه ی اتانولو چشیدم یه بار یکی از دوستان داشت شوخی میکرد یه نصف بطری ریخت روم . ( وقتی یه بچه تهران اینجوری شوخی میکنه مفهوم شهرستان و تعریف افتک (ص) از دهاتی کاملا نمود پیدا میکنه :D ) بعد اون ماجرا اصن دیگه الکل تو بیمارستان ندیدم :دی
خیلی زهر مار نیست مزش ولی تلخه.اگه این اتفاق قبل اون اشتباه میفتاد یه بوایی میبردم .
البته وقتی من ریختمش تو لیوان نصف لیوان ریختم و بعد یه تلفن نیم ساعته حرف زدم احتمالا کمتر شد از نصف لیوان .بعد تلفن انقدر شیدا شده بودم که نفهمیدم چرا یه لیوان دستمه که توش آبه برا همین باهاش شربت درست کردم :D وضی بود اصن :D

به جای اتانول و اینجور موارد خطرناک زهر مزه , برین از سوپری الکل طعم دار بگیرین . بسته بندی و استاندارد و خیلی شکیل و مجلسی . از بس اجناس غلابی و کور کننده و کشنده دست مردم رسید که خود مسولین به هوش اومدن و این مدل الکل رو مجازا ریختن تو سوپر مارکتا
البته جای تابلو نمی زارن .
با یه ابمیوه قاطی کنید و حالش رو ببرین

LG L7 II

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
به جای اتانول و اینجور موارد خطرناک زهر مزه , برین از سوپری الکل طعم دار بگیرین . بسته بندی و استاندارد و خیلی شکیل و مجلسی . از بس اجناس غلابی و کور کننده و کشنده دست مردم رسید که خود مسولین به هوش اومدن و این مدل الکل رو مجازا ریختن تو سوپر مارکتا
البته جای تابلو نمی زارن .
با یه ابمیوه قاطی کنید و حالش رو ببرین

LG L7 II
شوخی نکن ادرس بده بگیریم . تازه تو الکل سفیدها یه زهرماری قاطی کردن که دیگه قابل شرب نباشه اسمشم گذاشتن مواد تلخ شونده

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
شوخی نکن ادرس بده بگیریم . تازه تو الکل سفیدها یه زهرماری قاطی کردن که دیگه قابل شرب نباشه اسمشم گذاشتن مواد تلخ شونده

تو تهران دارن سوپری ها اکثرا باید بپرسی ازشون اگر هم دیدی چندتا بگیر یه جا چال کن برای ایندگان باشد که رستگار شویم :)
LG L7 II

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا