خدمتتون كه عرض كنم دستگاه هايي كه به هر نوع از امواج راديويي براي انجام هر كاري (هر كاري ! ) استفاده ميكنند براي باقت هاي زنده خطر ساز ميباشند . در اين بين ميتوان به فرستنده هاي راديويي / تلويزيوني / ديش هاي ارسال امواج ماهواره اي / آنتن هاي ارسال امواج شبكه هاي بيسيم و در منازل مايكرو ويو / ماكرو ويو / ميكرو ويو / . . . اشاره نمود كه همگي با استفاده از امواج الكترومغناطيسي كار ميكنند .
در اين بين اينكه فرموده ايد ارش غذايي كاسته ميشود :
در پخته شدن غذا هميشه (هميشه ! ) ارزش غذايي كاهش ميبايد . اما قابل توجه شما دوست عزيز كه در اين مورد اين كاهش ارزش به حداقل خود رسيده و ميتوان گفت چندان تاثير منفي اي در ارزش غذايي ايجاد نميشود.
بابت استفاده از اين ابزار ها در آشپزخانه سفارش شده كه سطوح كف بالا پشت و طرفين آن را صفحات مسي بپوشانيد . همچنين ميتوانيد از صفحات سربي ( كه قيمت آن پايين تر از صفحات مسي است) براي اين منظور استفاده كرد . مهمترين باقت هاي بدن نوك انگشتان دست هستند كه يكي از مهمترين نقاط خونساز بدن اند و در صورت مواجه شدن با اين امواج امكان آسيب ديدن اين بافت ها وجود دارد .
همچنين براي پيشگيري از هرگونه مشكل پيشنهاد ميشود هنگام روشن بودن دستگاه از آشپزخانه خارج شويد.
از جمله آثار زيانبار اينگونه دستگاه ها ميتوان به مواردي همچون : عقيمي در مردان - سرطان پوست در كليه بافت هاي زنده و سرطان خون اشاره نمود .