• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اجاره محیط کار، فقط یک اتاق 12 متری

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
سلام به همه،

خب شاید کمی عجیب به نظر برسه!
ولی تو فکر این هستم که یه همچین جایی رو واسه انجام پروژه هام پیدا کنم.
دیگه خسته شدم از بس که تو خونه، پی کارهای روزمره تمام فرصت های کاریم رو از داست دادم.

اگر چنین جایی رو خودتون دارید یا میشناسید لطفا معرفی کنید.

اما شرایط:
- دفتر شرکت باشه، زمینه کاری اهمیت چندانی نداره ولی با کامپیوتر مرتبط باشه بهتره.
- ترجیحا به یک ایستگاه مترو یا خطوط BRT نزدیک باشه. تا حدود 200 متر فاصله.
- هزینه مناسب باشه.
- محیط به قدری شلوغ نباشه که تمرکز رو بهم بزنه!

بنده طراحی وب و برنامه نویسی کار میکنم. ولی اکثرا پروژه های خودم و یا پروژه های خاص رو انجام میدم.

ویرایش:
بعد از اعلام دوستان که قرار شد با بنده همراه باشند شرایط به این صورت تغییر کرد:
فضا برای 3 نفر به شرح زیر-»
- یک اتاق حداقل 12 متری.
- سه عدد میز و صندلی مناسب کار کامپیوتری.
- تلفن اگر باشد بهتر است.
- اینترنت لازم نیست.

پیشاپیش از توجه و لطف شما سپاسگزارم

Last edited:

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
ضمنا تهران هستم.

کسی پیشنهادی نداشت؟

ممنون

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
ضمنا تهران هستم.

کسی پیشنهادی نداشت؟

ممنون

با سلام خدمت شما دوست عزیز...

من دنبال چند نفر هستم که با هم کار کنیم...من هم بیشتر توی زمینه کامپیوتر هست کاری که بخوام انجام بدم...
ی جایی توی پاسداران قرار هست دستم بیاد ایشالا تا چن وقت دیگه...به چند نفر خوب و مورد اطمینان احتیاج دارم که بتونیم کار کنیم با هم...

آیا تمایلی به این کار دارین؟
محل مورد نظر هم توی پاسداران هستش...یک واحد از یک آپارتمان هستش به مساحت حدود 80 متر...

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
با سلام خدمت شما دوست عزیز...

من دنبال چند نفر هستم که با هم کار کنیم...من هم بیشتر توی زمینه کامپیوتر هست کاری که بخوام انجام بدم...
ی جایی توی پاسداران قرار هست دستم بیاد ایشالا تا چن وقت دیگه...به چند نفر خوب و مورد اطمینان احتیاج دارم که بتونیم کار کنیم با هم...

آیا تمایلی به این کار دارین؟
محل مورد نظر هم توی پاسداران هستش...یک واحد از یک آپارتمان هستش به مساحت حدود 80 متر...

سلام دوست من،
براتون پ.خ فرستادم.
ممنون

___
پیشنهاد های بیشتر؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
لطفا زمینه کاری خودتون رو اعلام کنید تا بنده هم اعلام آمادگی کنم

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
خب، یکی از دوستان برای همکاری اعلام آمادگی نمودند و قرار شد جا برای 2 نفر بگیریم.
یعنی فعلا 2 نفر هستیم. پس به متراژ اضافه شد.
یعنی در حال حاضر یک اتاق 10 یا 12 متری کفایت میکنه.
اینترنت هم خودم دارم. تلفن هم فکر نمیکنم نیاز باشه (البته اگر باشه که بهتره).

خب اگر چنین موردی بود سریعا بنده رو در جریان بزارین.

سپاسگزارم از توجه شما

bghad1

Registered User
لایک‌ها
197
خب، یکی از دوستان برای همکاری اعلام آمادگی نمودند و قرار شد جا برای 2 نفر بگیریم.
یعنی فعلا 2 نفر هستیم. پس به متراژ اضافه شد.
یعنی در حال حاضر یک اتاق 10 یا 12 متری کفایت میکنه.
اینترنت هم خودم دارم. تلفن هم فکر نمیکنم نیاز باشه (البته اگر باشه که بهتره).

خب اگر چنین موردی بود سریعا بنده رو در جریان بزارین.

سپاسگزارم از توجه شما

سعید جان خب تا اون موقع که اوکی شه اونحا می خوای دنبال جا بگردی یا اینکه وقتی جا پیدا کردی دیگه بیخیاله پ.خ میشی؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بنده هم دنبال همچین جایی هستم ! استارتر کجا رو گیر آوردی؟ جا داری برای نفر سوم؟ هزینه ها چطوره؟

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
من دو سال پیش می خواستم یک ساختمان بزرگ اجاره کنم . بدون سود بدم به بچه های آی تی که هم محلی برای فعالیتشون داشته باشن و هم هزینه زیادی براشون نداشته باشم که اون موقع به نظرم غیر عملی اومد و برای همین یک دفتر رو شخصا اجاره کردم

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
سعید جان خب تا اون موقع که اوکی شه اونحا می خوای دنبال جا بگردی یا اینکه وقتی جا پیدا کردی دیگه بیخیاله پ.خ میشی؟
بهادر جان، فعلا که دارم میگردم. رو پیشنهاد شما هم فکر کردم. ولی باید همه پیشنهاد ها بررسی بشه تا تحلیل شون ممکن باشه.
بنده هم دنبال همچین جایی هستم ! استارتر کجا رو گیر آوردی؟ جا داری برای نفر سوم؟ هزینه ها چطوره؟
بسیار عالی!
فعلا به یکی از دوستان سپردم. نفوذش زیاده! شاید توی یه شرکت خوب با هزینه ی مناسب بتونه یه اتاق برامون بگیره انشاا...
حالا قرار شده بعد از تعطیلی ها خبر بدن.
قدمتون روی چشم.
هزینه هنوز مشخص نیست. ولی سعی بر اینه که کمترین هزینه ممکن باشه.
فقط شما زمینه کاری تون با ما یکی هست؟
من دو سال پیش می خواستم یک ساختمان بزرگ اجاره کنم . بدون سود بدم به بچه های آی تی که هم محلی برای فعالیتشون داشته باشن و هم هزینه زیادی براشون نداشته باشم که اون موقع به نظرم غیر عملی اومد و برای همین یک دفتر رو شخصا اجاره کردم
جانا سخن از زبان ما میگویی! :)
اتفاقا بنده هم دقیقا همین فکر رو داشتم ولی احساس کردم کسی حاضر نمیشه اینجوری کار کنه!
ولی الان میبینم کم کم داره تقاضا میره بالا!
شما جایی رو سراغ ندارید دوست من؟

___
خب تا اینجا 3 نفر شدیم و یک اتاق 12 متری حداقل لازم داریم.

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
سعید آقا کاملا تایید میشن پسر با ادب و با شخصیتی هستند .
راستی سعید جان کاش اونروز یه سر دفتر ما میومدی دفتر ما 150 متری هست که کار کامپیوتر میکنیم 2 هفته پیش با یکی از بچه ها قرارداد 2 تا از اتاقاشو بستیم 1 اتاقشم خودمم یکی دیگه از اتاقارم حرف زدم 90 درصد فردا قبول میکنه اگر قبول نکرد فردا پیگیر شو .راستی یه نیمچه اتاق دیگم هست البته مثل اتاق منشی هست ولی واسه 1 نفر خوبه.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
کار من برنامه نویسی نیست. یه سری کارهای شخصی مثل بروز کردن سایتهام و یه سری کار دیگه که مطمئنا در صورت لزوم درمیون خواهم گذاشت.

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
سعید آقا کاملا تایید میشن پسر با ادب و با شخصیتی هستند .
راستی سعید جان کاش اونروز یه سر دفتر ما میومدی دفتر ما 150 متری هست که کار کامپیوتر میکنیم 2 هفته پیش با یکی از بچه ها قرارداد 2 تا از اتاقاشو بستیم 1 اتاقشم خودمم یکی دیگه از اتاقارم حرف زدم 90 درصد فردا قبول میکنه اگر قبول نکرد فردا پیگیر شو .راستی یه نیمچه اتاق دیگم هست البته مثل اتاق منشی هست ولی واسه 1 نفر خوبه.
شما لطف دارین دوست خوبم. ممنون.
چشم، اگر اون دوستتون اتاق رو کنسل کرد، حتما مزاحم میشم.
کار من برنامه نویسی نیست. یه سری کارهای شخصی مثل بروز کردن سایتهام و یه سری کار دیگه که مطمئنا در صورت لزوم درمیون خواهم گذاشت.
پ.خ فرستادم.

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
این دلار و طلا هم، هی تاپیک ما رو می برند پایین!!!

پیشنهاد دیگه ای نبود؟

Arashnia

Registered User
لایک‌ها
0
والا یکی از دوستان تو ونک یه اتاق داشت 5 پیش ماهی 300 تومن متراژشم همین حدود بود ولی نمیدونم داده یا هنوز هست. ...

راستی اجاره اون اتاق پاسداران رو اگه زحمتی نی اینور هم پاس بدید. merci

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
والا یکی از دوستان تو ونک یه اتاق داشت 5 پیش ماهی 300 تومن متراژشم همین حدود بود ولی نمیدونم داده یا هنوز هست. ...

راستی اجاره اون اتاق پاسداران رو اگه زحمتی نی اینور هم پاس بدید. merci

یعنی منظور شما یه اتاق 12 متریه؟؟؟؟!!!!!!؟!؟!!؟!!؟!؟!

تو خیابان آپادانا تو یه برج طبقه 14 viewـی زیبای تهران دفتر 60 متری واقعا مدرن و شیک! 10 میلیون ماهی 600 هزار!!! (یکی از دوستان میگفت!)
اونوقت برم ماهی 300 هزار بپردازم 12 متر بگیرم؟

دوستان توجه کنید!
بنده نمیخوام شرکت بزنم مهمون خارجی دعوت کنم. حقیقتا یه اتاق توی یه خیابان معمولی هم کار ما رو راه میندازه. نه نیازی هست به بازار نزدیک باشه، نه بالای شهر باشه، نه منطقه ی مهم.
یه جایی که آرامش داشته باشیم و هزینه ـش هم کم باشه، خیلی کم...

ممنون از توجه همگی

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
به قول آقا سعید فقط جا باشه ! 3 نفر در کمال آرامش کارشون رو انجام بدن !

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
منم آخر خرداد اجاره دفترم تموم میشه . خیلی دوس دارم بیام تهرون . راستش کار کردن تو اردبیل خیلی سخته مخصوصا برای فناوری اطلاعات . 2 ساله شرکت دارم ولی هیچ کس اینجا منو نمیشناسه . اگه پایه این یه دفتر میگیریم 4 نفری چطوره ؟
البته من خودم در نظر داشتم که یه دفتر بزرگ بگیرم و هم برای اقامتم استفاده کنم و هم دفتر کاریم باشه یه دفتر تجاری هم تو خیابان پیروزی ، خیابان نیروی هوایی پیدا کرده بودم که 3 تا اتاق ، آشپزخانه ، حمام ، سرویس بهداشتی و حال داشت و 5 تومن پیش می خواست و ماهی 550 تومن . ولی زیاد از خیابونای اطرافش خوشم نیومد

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
منم آخر خرداد اجاره دفترم تموم میشه . خیلی دوس دارم بیام تهرون . راستش کار کردن تو اردبیل خیلی سخته مخصوصا برای فناوری اطلاعات . 2 ساله شرکت دارم ولی هیچ کس اینجا منو نمیشناسه . اگه پایه این یه دفتر میگیریم 4 نفری چطوره ؟
البته من خودم در نظر داشتم که یه دفتر بزرگ بگیرم و هم برای اقامتم استفاده کنم و هم دفتر کاریم باشه یه دفتر تجاری هم تو خیابان پیروزی ، خیابان نیروی هوایی پیدا کرده بودم که 3 تا اتاق ، آشپزخانه ، حمام ، سرویس بهداشتی و حال داشت و 5 تومن پیش می خواست و ماهی 550 تومن . ولی زیاد از خیابونای اطرافش خوشم نیومد

جون من بیخیال تهران شو. همین الانم خیلی شلوغه. بابا این تهران هیچی نداره. ما هم ازش فراری هستیم.

بالا