nexpay

اجراي برنامه هاي خارجي از داخل برنامه دلفي

شروع موضوع توسط rmb_ali ‏12 دسامبر 2005 در انجمن Delphi

  1. rmb_ali

    rmb_ali Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2003
    نوشته ها:
    1,219
    تشکر شده:
    20
    دوستان چه جوري ميشه دستورات كامند شل داس توي ويندوز 2000 يا اكس پي رو اجرا كرد يادم توي پاسكال براي اينكار فانكشن exec بود و ميدونم توي دلفي بايد از ShellExecute استفاده كنم ولي ايا راه ديگري وجود ندارد ؟ اگر شد اين دستور ShellExecute رو بيشتر توضيح بديد ببينيم ميتونيم ازش استفاده كنيم
     
  2. programmer

    programmer کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    84
    تشکر شده:
    0
    میتونید از این استفاده کنید :
    کد:
    ShellExecute(0,'open','C:\myprog.exe','','',sw_normal);
    البته باید در قسمت Uses ها یونیت ShellApi رو اضافه کنی.
    میتونی از
    کد:
    WinExec('C:\myprog.exe',sw_normal);
    هم استفاده کنی.
    به جای C:\myprog.exe باید آدرس و نام فایلی رو که می خواهی اجرا کنی بزاری.
     
  3. littlerabbit

    littlerabbit مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 جولای 2003
    نوشته ها:
    667
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Iran
    راه منطقی تر استفاده از تابع CreateProcess هست. خیلی کامل تره . در حالتی که مثلا میخوای یه برنامه اجرا بشه بعد صبر کنی تا اون تموم بشه دیگه ShellExecute مفید نیست. اگه حوصله داری اینو ببین. کامله یه برنامه دیگه رو اجرا میکنه بعد هم (برنامه کنسول رو ) بعد ورودی رو مینویسه و خروجیشو هم میگیره. ::
    http://www.cyberrabbits.net/index.php?option=com_content&task=view&id=36&Itemid=55
    اینم یه دیباگر سادست که یه برنامه رو اجرا میکنه و منتظر میشه که تموم شه (با یه کم ریزه کاریای الکی دیگه :
    http://www.cyberrabbits.net/index.php?option=com_content&task=view&id=37&Itemid=57
    در نهایتم این هم یه یونیت با یه اپتابع واسه اینکار که اینم مال خودمه و خیلی سادست (Attach شده ).
     

    فایل های ضمیمه:

    • uExecWait.zip
      اندازه فایل:
      694 بایت
      نمایش ها:
      35
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal