آژانس هواپیماییexchanging

اجراي دستورات كامند لاين

شروع موضوع توسط sasan_66 ‏16 سپتامبر 2007 در انجمن PHP

  1. sasan_66

    sasan_66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2006
    نوشته ها:
    450
    تشکر شده:
    0
    سلام
    كد زير رو در نظر بگيرين
    PHP:
    $date = `date`;
    echo 
    $date;
    خوب اين كد دستور date كامند لاين رو اجرا مي كنه. حالا من موندم اون كاركتره ` كه كد اسكي شم 96 هستش چه جوري با كيبورد ايجاد كنم؟
     
  2. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    برای اجرا دستور در کامند از
    exec
    passthru
    استفاده کن
     
  3. sasan_66

    sasan_66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2006
    نوشته ها:
    450
    تشکر شده:
    0
    درسته ميشه از اين توابع هم استفاده كرد ولي سوال من يه چيزه ديگه بود
     
  4. hba

    hba کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,511
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران-ونک-php-mysql
    من که سوالت رو نفهمیدم
     
  5. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    اینو از هر جا خوندی منظورش همون single qoute بوده (كاراكتر '). معمولاً‌ تو pdf تبدیل میشه.
     
  6. sasan_66

    sasan_66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2006
    نوشته ها:
    450
    تشکر شده:
    0
    منظورم اينه كه با فشار دادن كدوم كليد كيبورد مي تونم اون كاركتر كجي كه شبيه ' هستش رو ايجاد كنم؟
     
  7. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    یكی بالای TAB هستش.
     
  8. jhoseinii

    jhoseinii Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    154
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    نیازی نیست با فشار دادن کلید این کارو بکنی، اینهاهاش ` با Ctrl+C برش دار [​IMG]
     
  9. sasan_66

    sasan_66 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2006
    نوشته ها:
    450
    تشکر شده:
    0
    متوجه نشدم Ctrl+C رو مي زنم چيزي نمي شه
     
  10. neopersia

    neopersia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2006
    نوشته ها:
    94
    تشکر شده:
    2
    منظور دوستمون این بود که کپی و پیستش کنی
    ولی فکر کنم معادلش همونیه که بالای TAB قرار داره و معمولاً حرف "پ" فارسی روش نوشته شده