• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اجرای یه دونه اسکریپت پرل با پی اچ پی!!

peiman

Registered User
تاریخ عضویت
23 فوریه 2003
نوشته‌ها
1,554
لایک‌ها
21
سن
36
سلام
یه اسکریپتی هست که به زبان پرل نوشته شده!!
میخوام دم به دقیقه اونو با php اجرا کنم
یه متغیری هم هست تو اسکریپت که میخوا با php به اون مقدار بدم بعد اجراش کنم
راه خاصی داره؟! یا باید با fwrite کار کنم!!
 

firebird

Registered User
تاریخ عضویت
2 جولای 2005
نوشته‌ها
1,424
لایک‌ها
10
سن
46
اگه بخواي با php كد perl رو اجرا كني يه روش اينجوري واسش هست :

PHP:
$perl = new Perl( );
$perl->eval('print "This is Perl!";');

اگه ميخواي كد پرل رو مرتب اجرا كني فكر كنم بهترين راهش cron jobs باشه. (سوالت يه كم مبهمه)
 

hba

کاربر فعال صفحات داینامیک
کاربر فعال
تاریخ عضویت
8 آگوست 2004
نوشته‌ها
1,511
لایک‌ها
1
سن
39
محل سکونت
تهران-ونک-php-mysql
firebird کدی که دادی به نظر یه کد از یه کلاس می اد نه؟
یا خودش هست ؟
 

firebird

Registered User
تاریخ عضویت
2 جولای 2005
نوشته‌ها
1,424
لایک‌ها
10
سن
46

peiman

Registered User
تاریخ عضویت
23 فوریه 2003
نوشته‌ها
1,554
لایک‌ها
21
سن
36
سوالم رو اینطوری میپرسم:
ببین یه اسکریپت هس که به زبان پرل نوشته شده. که هر بار ران میشه یه عدد و یه دامین رو میگیره و به تعداد اون عدد اون سایت رو پینگ میکنه!!
و یه خروجی رو بر میگردونه!! این خروجی 1 برای پینگ شدن و 0 برای خطا هست
خب
میخوام با php این دوتا متغیر رو به این اسکریپت بدم و خروجیشو از اسکریپت بگیرم!!
و به کاربر نشون بدم!!
حالا متوجه منظورم شدید؟
 

firebird

Registered User
تاریخ عضویت
2 جولای 2005
نوشته‌ها
1,424
لایک‌ها
10
سن
46
سوال اول : اون اسكريپت رو هاست شما هست يا رو يه سايت هست كه شما كنترلي روش نداريد؟
سوال دوم :‌اون متغير به صورت پارامتر در URL‌ هست يا با متد post از يه فرم ارسال ميشه؟
 

peiman

Registered User
تاریخ عضویت
23 فوریه 2003
نوشته‌ها
1,554
لایک‌ها
21
سن
36
سوال اول : اون اسكريپت رو هاست شما هست يا رو يه سايت هست كه شما كنترلي روش نداريد؟
سوال دوم :‌اون متغير به صورت پارامتر در URL‌ هست يا با متد post از يه فرم ارسال ميشه؟
ممنون
1- بله رو سایت خودمه . اما اگه امکانش باشه رو سایت کس دیگه هم کار کنه خیلی خوب میشه!!
2-فعلا هیچکدوم.داخل فایل پرل هست!!و هربار تغییرش میدم دستی!! اماخب اگه با هرکدوم از url یا post بشه هم بد نیست.
 

firebird

Registered User
تاریخ عضویت
2 جولای 2005
نوشته‌ها
1,424
لایک‌ها
10
سن
46
ممنون
1- بله رو سایت خودمه . اما اگه امکانش باشه رو سایت کس دیگه هم کار کنه خیلی خوب میشه!!
2-فعلا هیچکدوم.داخل فایل پرل هست!!و هربار تغییرش میدم دستی!! اماخب اگه با هرکدوم از url یا post بشه هم بد نیست.
اگه رو هاست خودت باشه با همون كدي كه قبل از اين گفتم ميتوني يه خط eval متغير رو مقداردهي كني و با يه خط require برنامه perl رو اجرا كني. اگه رو هاست ديگه اي باشه با curl ميتوني صفحه برنامه رو اجرا كني.
 
بالا