• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اجرا شدن یک کد به صورت خودکار

i_unit_i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من 1 چيزي مي خوام که نميدونم چيه :wacko: :blink: :blush:
من 1 کده مي خوام مثل اين کدهايه که سايت ها استفاده ميکنن و لينک هاي خبري رو ميزرن تو سايتشن
http://www.parseek.com/akhbar/
مثل ين مثلا نوشته 1 خبر رو بعد نوشته دو دقيقيه پيش خوب اين يارو که نميتونه 24 ساعته پاي کامپپوتر بشينه
کد اينو من مي خواستم که چطوي ميتونم از سايت هاي ديگه خبر بردارم :cool:

PersianPC

کاربر فعال صفحات داینامیک
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اين سايتها هميشه يك تعداد مشخص از اخرين اخبار خود را نشان ميدهند.كه اگه با برنامه نويسي كمي اشنايي داشته باشيد ميتوانيد چنين صفحاتي را به راحتي درست كنيد.
مثلا سايتي داريد در هر ساعت چند خبر در ان ارسال ميشود.با اسفاده از كد زير ميتوانيد مشخص كنيد كه مثلا 10 تا از اخرين اخبار سايت در اين صفحه نمايش بيابند :

کد:
SELECT * FROM TABLE table_name limit 10

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
منظور i_unit_i چيره ديگه اي بوده !

نگاه كن مثلا توي همين ويندوز Scheduled Tasks وجود داره كه يك برنامه رو مي تونه توي بازه هاي مختلف اجرا كنه اين سايتي كه گفتي هم احتمالا چنين چيزي كار كرده

توي cpanel يك قسمت هست به نام corn كه اين وظيفه رو توي لينوكس داره

و اما كه اين سايت چه طور مي ره لينك ها خبري رو بر مي داره يك بحث ديگست كه من كه نمي دونم (يعني مي دونم ولي نمي دونم :wacko: )

PersianPC

کاربر فعال صفحات داینامیک
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از miladmovie :
منظور i_unit_i چيره ديگه اي بوده !

نگاه كن مثلا توي همين ويندوز Scheduled Tasks وجود داره كه يك برنامه رو مي تونه توي بازه هاي مختلف اجرا كنه اين سايتي كه گفتي هم احتمالا چنين چيزي كار كرده

توي cpanel يك قسمت هست به نام corn كه اين وظيفه رو توي لينوكس داره

و اما كه اين سايت چه طور مي ره لينك ها خبري رو بر مي داره يك بحث ديگست كه من كه نمي دونم (يعني مي دونم ولي نمي دونم :wacko: )

اها , پس من اشتباه متوجه شده بودم.خوب برای این کار هم یه راهی وجود داره.با استفاده از توابع تیک در PHP میتونیم یک کد رو به صورت اتوماتیک اجرا کنیم.

البته ناگفته نماند که این روش هم خیلی مشکل و سخته. :blink:

---->> اطلاعات بیشتر

i_unit_i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا دستتون درد نکنه امشب که ديره ولي فردا ميخونم توضيحته بيشترشو مرسي

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
راستش فكر نكنم اون توابع تيك هم بتونه كارت رو انجام بده
يعني شايد مكملش باشه ولي خودش به تنهاي اين كاري رو كه مي خواهي نمي تونه انجام بده(مثلا يك كار كنه كه روي سرور زياد فشار نياد و كم كم اين كار رو انجام بده! (البته اين طور كه من از توابع تيك فهيمدم))

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از PersianPC :
اها , پس من اشتباه متوجه شده بودم.خوب برای این کار هم یه راهی وجود داره.با استفاده از توابع تیک در PHP میتونیم یک کد رو به صورت اتوماتیک اجرا کنیم.

البته ناگفته نماند که این روش هم خیلی مشکل و سخته. :blink:

---->> اطلاعات بیشتر

به نظر من مسئولين سايت پارسيك يه نرم افزار تحت ويندوز نوشتن كه اون رو روي يك يا چند كامپيوتر هميشه روشن (مثلا شايد روي يك يا چند سرور) نصب كردند و اين نرم افزار رو تنظيم كردن تا در ساعات زماني مختلف بره و توي چندتا سايت مشخص خبري (كه قبلا براش تعريف شده) بگرده و عنوان خبرهاي اونها رو پيدا كنه بعد بفرسته به سمت يه اسكريپت ويژه توي سايت پارسيك اون اسكريپت ويژه هم اين اطلاعات رو دريافت مي كنه و در ديتابيس ذخيره مي كنه.
البته اين روش اختراع خودمه شايد واقعا سايت پارسيك از يه همچين روشي استفاده كنه و شايد هم نه.تازه شايد روباتهاي گوگل و ياهو هم به همين شيوه كار بكنند!!

به نظر من اين دوستمون مي تونه از RSS استفاده كنه اين جوري مي تونه مثلا هر يك ساعت يا هر 24 ساعت يك بار اطلاعات خودش رو به روز كنه.

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
همونطور كه گفتي يكچيزيه توي همين مايه ها ست

اين كه يك در يك بازه زماني اجرا بشه توي لينوكس توسط corn انجام مي شه توي ويندوز دقيقه نمي دونم چيه

يك بار با اين آقاي شيرازي چت مي كردم ازش در باره اينكه چه جور لينك خبرها رو در مياري و به لينك ها زائد كاري نداري پرسيدم گفت اين كار اصلي الگوريتم ماست :wacko: حالا اينكه خواست كلاس بزاره يا چيز ديگست نمي دونم
و اينكه همونطور كه گفتي فقط لينك ها رو توي يك سري سايت خبري محدود در مياره و توي وب به اون صورت نمي گرده
در ضمن بيشتر اين سايت هاي كه ازشون خبر مي كشه RSS ندارند

30yavash

Registered User
لایک‌ها
16
به نقل از miladmovie :
همونطور كه گفتي يكچيزيه توي همين مايه ها ست

اين كه يك در يك بازه زماني اجرا بشه توي لينوكس توسط corn انجام مي شه توي ويندوز دقيقه نمي دونم چيه

يك بار با اين آقاي شيرازي چت مي كردم ازش در باره اينكه چه جور لينك خبرها رو در مياري و به لينك ها زائد كاري نداري پرسيدم گفت اين كار اصلي الگوريتم ماست :wacko: حالا اينكه خواست كلاس بزاره يا چيز ديگست نمي دونم
و اينكه همونطور كه گفتي فقط لينك ها رو توي يك سري سايت خبري محدود در مياره و توي وب به اون صورت نمي گرده
در ضمن بيشتر اين سايت هاي كه ازشون خبر مي كشه RSS ندارند

بايد ببينيم مثلا اگر يكي از سايتهايي كه پارسيك ازش خبر مي گيره قالبش رو بكلي عوض كنه چه اتفاقي براي پارسيك مي افته! آيا سيستمشون قاتط مي زنه؟!

بالا