• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

احتمال پيدا كردن IP وبلاگ نويس

dord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من مي خوام بدونم كه چقدر امكان
داره كه IP من رو از روي وبلاگم پيدا كنند
يعني احتمالش چقدره كه من رو گير بندازن؟
فرض كنيم وبلاگم تو Blogger باشه! ;) :?:

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
من فکر نکنم بتونن این کار رو بکنن.
چون این اطلاعات توی خود بلاگر می مونه و ایرانی ها به اون دسترسی ندارن.

تازه با توجه به اینکه تو ایران آی پی ها dynamic هستند و هر دفعه که شما وصل می شین عوض می شن امکان اینکه بتونن گیرت بندازن خیلی کمه (حتی اگه IP رو داشته باشن)

اینجا رو یه نگاهی بکن :

<a href='http://www.cappuccinomag...appuccinomag.com/matlab.php?id=57&no=11</a>

weblogger

Registered User
لایک‌ها
6
درسته احتمالش واقغعا كمه نگران نباش فقط تو پرشيت بلاگ خطري هست

حتما هم ميدوني كه IP ها دو نوعند دايناميك و استاتيك

اصلا نميتونند تو رو شناسايي بكنند

Erfan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من كه الان حدود 3 ماهه ip یم عوض نشده ... تو وبلاگ هودر هم که رو هر اسم پیغام گذار که نیگا کنی آیپیش معلومه ... خیلی از سایتهای آمارگیری ..حتی همین نوع ایرانیش هم کاملا آی پی بازدید کننده رو مشخص میکنند ..حالا یه کسی بگه از طریق آی پی به جز پیدا کردن شرکت سرویس دهنده ، و کشور دیگه چه اطلاعاتی میشه به دست آورد؟؟ :?:

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
مطلبی رو که تو پست قبلی لینکش رو دادم بخون.

یه چیزایی توش نوشته که به درد می خوره.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
اگه بلاگر بهشون نده بعيده بشه در آورد. من به جرات ميگم غير از طريق بلاگر امكان نداره.

dord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد ايميل چي؟ميگن ميشه ردش رو گرفت كه
از كدوم كامپوتر فرستاده شده 8)

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
من يه بار سر يه موضوعی ميخواستم IP يه نويسنده وبلاگ رو پيدا کنم . . .
دليلش برای خودم محفوظ . . .
ولی مسئله اينه که چند روز وبلاگش رو مانيتور کردم و براحتی IP اش رو پيدا کردم.
(يه برنامه SiteChecker گذاشتم که هروقت Update شد بهم خبر بده. همون وقت که Update شده بود ردش رو توی State4all و Nedstat ميگرفتم و بالاخره پس از چهار پنج بار مطمئن شدم که از کدوم شبکه استفاده ميکنه . . .

از ايميل هم ميشه فهميد. (البته بستگی داره چطوری بفرستی ايميل رو)

ولی اينکه بشه بطور دقيق فهميد صاحب وبلاگ کيه ، با شرايط فعلی شبکه های تهران بعيد ميدونم . . .

weblogger

Registered User
لایک‌ها
6
كورش جان آقا من خيلي وقته مي خواستم راجع به مانيتور كردن مطلب بدونم مي شه اين رو وقت كردي توضيح بدي ممنون مي شم

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
منظورم از Monitor کردن اينه که دائم چک ميکردم ببينم کی Publish ميکنه، تا پابليش ميکرد ميرفتم توی Stat4all و Nedstat که روی صفحه اش بود ميديدم که از کدوم IP وبلاگش رو چک کرده.
(آخه 99 درصد ملت وقتی يه مطلب مينويسن ميرن چکش ميکنن.)

خلاصه اينکه فيل هوا نکردم !!! Monitor کردن هم کار خارق العاده ای نيست. يه سری نرم افزار هستن که اين کار رو انجام ميدن . . .

Erfan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
كورش جان تو ديگه كي هستي .. حالا چون دليل يافتن آي پي برا خودت محفوظه .. با يه اطلاعات مشابه .. بگو از اين طريق به جز پيدا كردن سرويس دهنده چه اطلاعات ديگري بدست آوردي ؟؟
راستي احسان جان اين آي پي كه تو وبلاگ هودر نشون ميده از پيغام گذارا چيه ؟؟ استاتيكه يا ديناميك؟

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
يه توضيح در مورد IP Static و Dinamic ميدم.

IP استاتيک يعنی يه IP مشخص و دائمی، يعنی شما هميشه دارای يک IP معلوم هستين.
اين مورد وقتيه که برای استفاده از اينترنت ، از خط اتصال دائمی استفاده کنين. (چه خط تلفن باشه ، چه Leased, Wireless و . ..)
IP دايناميک وقتيه که هربار که به اينترنت متصل ميشين يه IP به شما داده ميشه. هربار با دفعه قبل و بعد فرق ميکنه. (مثل وضعيت حال حاظر ISP ها)

در وبلاگ حسين درخشان، قسمت نظرخواهی، IP شما رو ثبت ميکنه. اين مربوط به شماست که IP تون استاتيکه يا دايناميک.

اگه IP کسی استاتيک باشه، چون اختصاصيه، ميشه رد گيری کرد و فهميد که چه کسی ازش استفاده ميکنه (از نظر فيزيکی ميشه جای صاحبش رو پيدا کرد.)
ولی اگه IP دايناميک باشه کار سخت ميشه. چون بايد فهميد که مثلا فلان ساعت کدوم کاربر با اين IP به شبکه متصل بوده. بعد اگه اون کاربر مشخصاتش در دسترس باشه ميشه پيداش کرد. ولی اگه از کارت اينترنت استفاده کرده باشه نميشه پيدا کرد.

البته مخابرات سيستم Show Caller ID رو در اکثر مراکز مخابرات فعال کرده که در اين وضعيت، شماره تلفن استفاده کننده از اينترنت هميشه ثبت ميشه. اينطوری ميشه فهميد در فلان ساعت ، چه کسی از IP استفاده کرده . . .

سيستم Log برداری از کاربران در يکی از شرکتهای ايرانی طراحی شده ولی هنوز در هيچ شبکه ای ازش استفاده نميشه، اما اگه مخابرات ISP ها رو مجبور به Log برداری کنه، اون وقته که ميشه فهميد هر کاربر، در چه ساعتی، از کدام شماره تلفن به شبکه متصل شده و از کدوم سايتها بازديد کرده!

سيستمی که ازش اسم بردم، در حقيقت تلفيقی از يه برنامه Accounting و يه Firewall است.

البته همونطور که گفتم اين سيستم هنوز فعال نشده و ازش استفاده نميشه . . .
فقط اين رو گفتم که بدونين اگه اراده بشه ميشه تمام اطلاعات رو بطور کامل بدست اورد.

من وقتی داشتم اين سيستم رو تست ميکردم حتی متن چت کاربرها و حتی متن Email شون رو ميتونستم بخونم و با ردگيری از طريق IP، ميتونستم بفهمم متعلق به کدوم کاربره.

اگه سوالی بود در خدمتم.

اون دليلی هم که گفتم برای خودم محفوظه، اين بود که به يه وبلاگی مشکوک شدم که شايد يکی از دوستامه، خودش انکار کرد، تا اينکه چک کردم و مطمئن شدم کار خودشه . . .
همين.

Hooman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اگه IP کسی استاتيک باشه، چون اختصاصيه، ميشه رد گيری کرد و فهميد که چه کسی ازش استفاده ميکنه (از نظر فيزيکی ميشه جای صاحبش رو پيدا کرد.)

سيستم Log برداری از کاربران در يکی از شرکتهای ايرانی طراحی شده ولی هنوز در هيچ شبکه ای ازش استفاده نميشه، اما اگه مخابرات ISP ها رو مجبور به Log برداری کنه، اون وقته که ميشه فهميد هر کاربر، در چه ساعتی، از کدام شماره تلفن به شبکه متصل شده و از کدوم سايتها بازديد کرده!

البته همونطور که گفتم اين سيستم هنوز فعال نشده و ازش استفاده نميشه . . .
فقط اين رو گفتم که بدونين اگه اراده بشه ميشه تمام اطلاعات رو بطور کامل بدست اورد.

من وقتی داشتم اين سيستم رو تست ميکردم حتی متن چت کاربرها و حتی متن Email شون رو ميتونستم بخونم و با ردگيری از طريق IP، ميتونستم بفهمم متعلق به کدوم کاربره.
به هر حال
يادم باشه كه هيچوقت در زمينه كامپيوتر مطلبي رو 100 درصد نقض و يا تاييد نكنم . . . .

آقا كوروش
امكان دور زدن و رد كردن هر گونه سيستمى مانند آنچه گفتى در هر دو حالت IP ثابت و يا متغير براى مخفى ماندن همه فعاليتهاى اينترنتى (بدون بستگى به نوع ارتباط، ISP، IP و ...) مانند مرور صفحات در هر مرور گر، FTP، P2P، NNTP، HTTP، HTTPS و مسنجر های مختلف، POP3 و SMTP، IMAP وجود دارد و تنها راه رد گیری و log واقعی امکان دسترسی اختیاری و کامل به هر رایانه احتمالی از میان همه سیستمهای دارای ارتباط به شبکه جهانی در هر زمان است!( چنین چیزی بسیار غیر محتمل است)
به نظرم هر روز امکان جاسوسی و سانسور اطلاعات کمتر می شود.

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
:))
نه هومن جان
يادم نرفته كه هيچ موضوعي رو بطور كامل رد يا تاييد نكنم . . .

ولی تو هم اين موضوع رو يادت باشه که موضوعات کامپيوتری رو با قاطعيت 100% رد يا تاييد نکنی . . .

Sniff . . .

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
يه مثل معروف هست كه ميگه كار نشد نداره 8)

Erfan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دستت درد نكنه كورش خان ... كلي اطلاعاتي شديم! .. مرسي
درضمن كدوم كار نشد نداره احسان!! ..

dord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كوروش جان ممنون ;)
ولي نگفتي بالاخره چي كار ميشه كرد؟ :rolleyes:
يه سري نرم افزار هستند كه IP رو عوض مي كنن به نظرت كدومشون بهتره؟

Hooman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

تا كنون چنین چیزی غیر ممکن بوده است.

کوروش جان کدام موضوع را با قاطعیت 100% بدون استثنا رد و یا تایید کردم؟!

یه سري نرم افزار هستند كه IP رو عوض مي كنن به نظرت كدومشون بهتره؟

مثالی برای درک بهتر:
شما بسته ای سفارش دهید و بجای آدرس خود آدرس دیگری را به فرستنده بدهید و انتظار داشته باشید آن بسته را در آدرس خود دریافت کنید. چنین چیزی چطور ممکن است؟
-->تغییر و تعویض IP = بیهوده (تا کنون ابزاری وجود نداشته که به این منظور IP را تغییر دهد)

بلکه ابزارها و سرورهایی هستند که به صورت واسطه عمل می کنند و آدرس IP واقعی دریافت کننده بسته را از فرستنده بسته و یا آدرس حقیقی فرستنده را از گیرنده مخفی می نمایند بدون اینکه بگویند که خود واسطه هستند.
همچنین بوسیله روشهایی امکان مخفی ماندن آدرس حقیقی گیرنده و یا فرستنده (هر رایانه متصل به شبکه) وجود دارد.

Erfan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
هومن خان خوب بگو از چه طریقی میشه مخفیش کرد ...

dord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا بالاخره چه خاكي تو سرمون كنيم
اون راهي كه مي گي چه راهيه؟

بالا