• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

احتیاج به همکار برای سیستم‌های تبلیغاتی ( کلیکی و نمایشی)

SaeedB200

Registered User
لایک‌ها
0
ما یک شرکت فعال در حوزه وب هستیم، و داریم یه بررسی روی راه‌اندازی یه سیستم تبلیغات می‌کنیم.

احتیاج به همکار یا همکارانی داریم (از وب مستر ها) که با این سیستم‌های تبلیغاتی (حد اقل ۲-۳ تا از اونها) کار کرده باشند، و از مزایا و معایب شون باخبر باشند، نیاز‌های وب مستر‌ها رو بدونند ...

نحوه همکاری به صورت ساعتی‌ خواهد بود، مگر اینکه شما پیشنهاد دیگری داشته باشید

لطفا نظرتون رو پ.خ کنید.

ممنون

SaeedB200

Registered User
لایک‌ها
0
شرح وظایف بده عمویی.

تا یه حدی فک کنم توضیح دادم، هدفمون اینک که تو این زمینه ( سیستم‌های تبلیغاتی) یه کاری بکنیم، یه سری امکان سنجی هم انجام دادیم.

ولی‌ خوب من می‌دونم که ما همه چی‌ رو ندیدیم، احتیاج داریم که یک یا چند نفر ایدی‌های ما رو ببینند. یه سری mockup و prototype در آوردیم، اونا رو ببیند نظر بدند. و اگه مایل باشند این همکاری رو با ما در طول پیاده سازی و اجرای سیستم ادامه بدیم. ( لازم نیست که برنامه نویس باشند)

و فکر می‌کنم که هیچ کسی‌ بهتر از وب مستر‌ها نیست، منهتا اگه وقت داشته باشند.

ما علاقه مند هستیم که تو این زمینه با کسانی که این زمینه ( سیستم‌های تبلیغاتی) رو میشناسند همکاری داشته باشیم.

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
تا یه حدی فک کنم توضیح دادم، هدفمون اینک که تو این زمینه ( سیستم‌های تبلیغاتی) یه کاری بکنیم، یه سری امکان سنجی هم انجام دادیم.

ولی‌ خوب من می‌دونم که ما همه چی‌ رو ندیدیم، احتیاج داریم که یک یا چند نفر ایدی‌های ما رو ببینند. یه سری mockup و prototype در آوردیم، اونا رو ببیند نظر بدند. و اگه مایل باشند این همکاری رو با ما در طول پیاده سازی و اجرای سیستم ادامه بدیم. ( لازم نیست که برنامه نویس باشند)

و فکر می‌کنم که هیچ کسی‌ بهتر از وب مستر‌ها نیست، منهتا اگه وقت داشته باشند.

ما علاقه مند هستیم که تو این زمینه با کسانی که این زمینه ( سیستم‌های تبلیغاتی) رو میشناسند همکاری داشته باشیم.

اگر درست متوجه شدم مشاور و تستر احتیاج دارید.

===

دوستان کسی وقت داشت کمک کنه به این بنده خدا ها با شرکت خیلی معمولیشون.

SaeedB200

Registered User
لایک‌ها
0
من اضافه کنم که لازم نیست حتما وب مستر باشه، لازمه که این سیستم‌ها رو خوب بشناسه...

F.Karimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جالبه که بعد از ادگاه و تجربه ناموفقی که داشت بازم یه شرکت پیدا شده که می خواد تو این زمینه کار کنه!

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
جالبه که بعد از ادگاه و تجربه ناموفقی که داشت بازم یه شرکت پیدا شده که می خواد تو این زمینه کار کنه!
چه ربطی داره؟

یعنی همه سیستم های تحت وب شکست می خورن؟

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394

حدسی که من می زنم اینه که شما هم درهمین زمینه فعالیت می کنید یا خواهید کرد . :D

SaeedB200

Registered User
لایک‌ها
0

البته تا حدی شما هم درست میگید. هدف ما از این دعوت به همکاری هم اتفاقا این هست که از تجربه های گدشته درس بگیریم و اونا رو تکرار نکنیم. :)

من پ.خ کمی گرفتم، کسی نبود ... از ما گفتن. :)

بالا