• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

احسان سوتی میدهد!

Eb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احسان خان گل گلاب!
من امشب رفتم توی قسمت آموزشی این سایت برای اینکه ببینم با enetation چه طور کنار بیام. ولی عکسها دیده نمیشد! ببین میگم این سرویس هاستینگ تون هم همینطوریه؟ تو رو خدا درستش کن!

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
نه جونم . شما تازه واردي.
همه مي دونند كه قسمت knowledge Base در دست تغيير است و هنوز كاملا راه اندازي نشده.

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
ممدرضا يه پيشنهاد: بيارينش پايين يه جاي ديگه درستش كنين رديف كه شد بذارينش.. يه طوري بشه كه الان كسي ميره يه پيغام بده كه بعدا بياين.. چون اگر ناقص روي سايت باشه اين فكر كه اين دوستمون كرد براي كسايي كه تازه ميان پيش مياد.

miladkdz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اونايي كه اينجوري فكر ميكنن مشكل خودشونه!!!:)

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
احسان خان گل گلاب!
من امشب رفتم توی قسمت آموزشی این سایت برای اینکه ببینم با enetation چه طور کنار بیام. ولی عکسها دیده نمیشد! ببین میگم این سرویس هاستینگ تون هم همینطوریه؟ تو رو خدا درستش کن!

هاستينگ اينجا يه روزم دان نشده.

Eb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میگم اسی جان، عجب رفقای باحالی داری! چه هواتو دارن! کاش منم از اینا داشتم!
منم با اون یکی که گفته اون قسمتو فعلا بردار موافقم، یه پیغام بذار اونجا مثلا under construction چه طوره؟ بعد که کامل شد دوباره بذارش. اینجوری خودت هم مجبور میشی زودتر درستش کنی !
راستی یادم باشه از این به بعد امودم اینجا از اینجور تیترها بزنم که زودی خودت و همه جواب بدین! آخه چند روز پیش اومدم گفتم این کد لعنتی enetation رو کجا بذارم تو تم÷لت هیچکی به دادم نرسید! تمبلت کلا به هم میریزه نمیدونم چرا؟ تازه دیشب خود سایت انیتیشن هم هی ارور بیخود میداد یوزر و بسوردمو قبول نمیکرد!

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
كسي اينجا مجبور نيست و وظيفه نداره كه مشكل كدهاي شما رو حل كنه.. به هر حال همه محدوديت هاي خودشون رو دارن.. به علاوه اينكه enetation مثل همه سيستمهاي مركزي دچار مشكلات و محدوديت هاي خودش هست..

تازه دیشب خود سایت انیتیشن هم هی ارور بیخود میداد یوزر و بسوردمو قبول نمیکرد!

لابد اينم تقصير ماست!!

Eb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست گرامی؛
کاملا با شما موافقم، اینجا البته کسی نه مجبور است و نه وظیفه دارد که جواب کسی را بدهد چون حقوقی دریافت نمیکند که مسئولیتی در قبال بازدیدکنندگان و سئوال کنندگان داشته باشد. اما فلسفه وجودی این سایت و به ویژه بخش فروم این است که پرسش کننده گان با رایزنی و استفاده از تجارب مشابه دیگران پاسخ سئوال(های) خود را بیابند.
احسان گرامی که بنیانگزار این سایت هست چه پیش از این سایت و چه همین حالا تا آنجا که من دیده ام بهترین برخورد را با سئوال کننده گان داشته و تا آنجا که وقتش اجازه بدهد (که احتمالا از آن آدمهای پرکار و پر مشغله است!) با حوصله به سئوالات جواب میدهد و به خوبی به ادبیات و لحن بچه هایی که سئوال میکنند آشناست و فرق شوخی و جدی را به خوبی تشخیص میدهد.
مقصود من از بیان این که سایت انیتیشن ارور میدهد این بود که شاید مشکل خاصی در مورد این سایت هست که من از آن بیخبرم. کما اینکه یکبار همینجا درباره ی سایت YACCS و ارورش پرسیدم و احسان خودش جواب داد که این اروری که اخیرا میدهد به خاطر پر شدن ظرفیتش است هرچند که ظاهرا عضو جدید میپذیرد. میبینید که قضاوت سریع و احساساتی چه گونه شما را به بیراهه میبرد دوست گرامی؟!

از راهنمایی تان درباره سئوالم که زیر عنوان دیگری مطرح کرده بودم نیز سپاسگزارم، اما مشکلم حل نشد! همان جا سئوالم را مجددا پرسیده ام.

چه بسا باز هم اینجا بیایم! آیا عضای جدید جای عضوهای قدیمی تر را در این فروم ها تنگ میکنند؟

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
بابا اين Knowledge Base هم بالاخره با همت احسان جون درست شد !
ديگه جون من دعوا نكنين !!!

ببينين چه سيستمش خوب شده. تازه آموزش سي پانل هم داره !

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
دوست گرامی؛
کاملا با شما موافقم، اینجا البته کسی نه مجبور است و نه وظیفه دارد که جواب کسی را بدهد چون حقوقی دریافت نمیکند که مسئولیتی در قبال بازدیدکنندگان و سئوال کنندگان داشته باشد. اما فلسفه وجودی این سایت...

ببين دوست عزيز من شرمندم ولي اون چيز كه شما اول نوشتي همون كه جواب كه من دادم لايقش بود.. قبول نداري؟؟؟ حالا لحنتو عوض كردي و داري اصولي و منطقي و official و رسمي حرف ميزني .. بعدشم من توي تاپيك ديگه اي سوال شما رو دوباره ديدم و اونجا در حد اطلاعات كم خودم جواب دادم ;)

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918

amirhoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
این سرکار استوار کل هیکلش سوتیه:rolleyes: :p

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از ehsan :
راستي احسان هم مثل همه آدم است! مگه سوتي بده آسمون به زمين مياد؟!
44.gif

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
آخی یادش بخیر...قبلا هم از اینجور صحبتها رد و بدل میشد...
بابا اين Knowledge Base هم بالاخره با همت احسان جون درست شد !
ديگه جون من دعوا نكنين !!!

ببينين چه سيستمش خوب شده. تازه آموزش سي پانل هم داره !

بالا