چون ميدينم خوب بلدي يه كاري كني كه اون صفحه بعد از مدت معيني رفرش بشهآخه اون لينك اولين لحظه بعد از ورود به سايت معني ميده
بابا يه shift گرفتن انقدره سخت نیست !
![]()
حالا چي ميشه اون لينك همه جا باشه ؟؟؟ شما خودت بهش نياز پيدا نميكني ؟؟؟
تازه اون طوري سرعتتتت بيشترم ميشه ها![]()
ببخشد گوشه كنار اين صفحه ها اين همه لينك وجود داره, زشت نيست؟؟؟ اين يكي اضافه بشه زشت ميشه؟؟؟؟ :idea: :?: :!: :?: :idea: :?: :!:
سياوش راست ميگه ! فقط MSN Messenger 6.0 & MSN EXPLORE 8ببخشد گوشه كنار اين صفحه ها اين همه لينك وجود داره, زشت نيست؟؟؟ اين يكي اضافه بشه زشت ميشه؟؟؟؟ :idea: :?: :!: :?: :idea: :?: :!:
والا چي بگم![]()
ولي پيشنهاد من اينه:
اگر احسان بياد يه صفحه جداگانه براي مطالب جديد بسازه (هرچي خلاصه تر بهتر) اونوقت اونايي كه از msn 6 استفاده مي كنن مي تونن از طريق مسنجر از وضعيت سايت اطلاع پيدا كنن.
اين بهترين و عملي ترين راحي بود كه به ذهن من مي رسيد.فكر كنم خيلي كار خوبي باشه براي اينكه من خودم هم بعضي وقتا يادم مي ره كجاها نظر دادم :!:
من ميتونم براي اينجا خروجي MSN Messenger درست كنم. ولي چند نفر از اون استفاده فعال ميكنن؟
نظر شما چيه ؟ خورشيد ميتبه و ماه دل پيچه داره شار هم املا هاتونو تصحيح ميكنه !
آره اگه بشه چي ميشه... ولي فعلا كه نيست!من ميتونم براي اينجا خروجي MSN Messenger درست كنم. ولي چند نفر از اون استفاده فعال ميكنن؟
براي ياهو نميشه كار يكرد . اگه بشه چي ميشه؟؟؟؟![]()
ببخشد گوشه كنار اين صفحه ها اين همه لينك وجود داره, زشت نيست؟؟؟ اين يكي اضافه بشه زشت ميشه؟؟؟؟ :idea: :?: :!: :?: :idea: :?: :!:
والا چي بگم![]()
ولي پيشنهاد من اينه:
اگر احسان بياد يه صفحه جداگانه براي مطالب جديد بسازه (هرچي خلاصه تر بهتر) اونوقت اونايي كه از msn 6 استفاده مي كنن مي تونن از طريق مسنجر از وضعيت سايت اطلاع پيدا كنن.
اين بهترين و عملي ترين راحي بود كه به ذهن من مي رسيد.فكر كنم خيلي كار خوبي باشه براي اينكه من خودم هم بعضي وقتا يادم مي ره كجاها نظر دادم :!: