• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
!!!!
ﻛﺪﻭﻡ ﻳﻜﻲ اﺯ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﻫﺎﻱ ﺗﻮﻟﻴﺪ اﻳﺮاﻥ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻩ?

عزیز خیلی ساله که دیگه گزینه خوب و خوبتر تو زندگی ایرانی ها تو هیچ زمینه ای وجود نداره
من دارم بین چند جنس آشغال مقایسه میکنم و میگم بین آشغال و آشغالتر آشغاله منطقی تره

x11416

Registered User
لایک‌ها
41
عزیز خیلی ساله که دیگه گزینه خوب و خوبتر تو زندگی ایرانی ها تو هیچ زمینه ای وجود نداره
من دارم بین چند جنس آشغال مقایسه میکنم و میگم بین آشغال و آشغالتر آشغاله منطقی تره

ﺣﺮﻑ ﺷﻤﺎ ﻛﺎﻣﻼ ﺩﺭﺳﺘﻪ و ﻗﺒﻮﻝ ﺩاﺭﻡ.ﻭﻟﻲ ﻣﻦ ﻭﻗﺘﻤﻮ ﺣﺮﻭﻡ ﻧﻤﻴﻜﻨﻢ ﺗﺎ ﺑﺨﻮاﻡ ﺑﮕﻢ ﭘﺮاﻳﺪ ﺑﻬﺘﺮ ﺩﺯ ﺭﻭا اﺳﺖ.ﻳﻪ ﻛﺪﻭﻡ اﺯ اﻳﻦ ﺁﺷﻐﺎﻻ ﺭﻭ ﺳﻮاﺭ ﻣﻴﺸﻢ و ﻫﻴﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﻤﻴﮕﻢ اﻳﻨﻜﻪ ﺯﻳﺮ ﭘﺎﻱ ﻣﻨﻪ ﺑﻬﺘﺮﻩ.ﭼﻮﻥ ﺯﻳﺮ ﭘﺎﻱ ﻣﻨﻪ!!!!!
ﻭﻗﺘﻲ ﺩﻭ ﺗﺎ ﺷﺮﻛﺖ ﺩﺯﺩ ﺩاﺭﻥ ﺟﻴﺑﻤﻮﻧﻮ ﺧﺎﻟﻲ ﻣﻴﻜﻨﻦ ﺑﻬﺘﺮﻩ از ﻣﺎﺷﻴﻨﺸﻮﻥ ﺗﻌﺮﻳﻒ ﻧﻜﻨﻴﻢ.ﺩﺭﺳﺘﻪ??

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
من شنیده بودم روا رو با این که گیربکسش رو تقویت کردن ولی هنوز خیلی ضعیف تر از پرایده...
حالا راست و دروغشو نمیدونم

:blink:
روآ واقعا چرته نسبت به پراید چرندتره
گول بدنه قویترشو نخور - از پراید حادثه ساز تره
البته الان خوب شده اکثر جاده ها اتوبانن ولی تو جاده های 2طرفه با روآ اصلا نمیشه سبقت گرفت یعنی با اتوبوس زودتر رد میشی از وسیله جلویی تا با روآ-احتمال تصادفش بیشتره
شتاب و ...واقعا افتضاحه -خرج بالا و....
کلا دیگه خیلی چرته

مگه روآ بدنه 405 رو نداره به علاوه موتور تقویت 1700 ، فکر می کردم از نظر بدنه ، زیرپا و فنی بهتر از پراید باشه

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
خود كرده رو تدبير نيس

همين پيكان اگه بگن فردا پيش فررشه مردم احمق بيشعور بهتر بگم امتتتتت صف ميبندن واسه خريد

تاريخ ثابت كرده فشار ضعف و گرسنگي باعث كنترل ايراني هاس و رفاه اسايش و سيري باعث كنترل اعراب

به نفر با يك سال يا نهايت دوسال كار تو استراليا يه ماشين ٣٣٠٠٠ دلاري اخرين اپشن روز ميخره ما يه ماشين ٢٠٠٠ هزار دلاري رو بايد ٢٠ بالاتر بالا پول بديم دوسالم نخوريم جمع كنيم تازه اگه يه دفعه نشه ٤٠ تومن

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سال 84 و قبل از اون . چندين شركت قطعه ساز بود.الان فكر نكنم 10 % شون هم فعاليت توليدي داشته باشند فقط تو جعبه ميكنند و ميفروشند .

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
ﺣﺮﻑ ﺷﻤﺎ ﻛﺎﻣﻼ ﺩﺭﺳﺘﻪ و ﻗﺒﻮﻝ ﺩاﺭﻡ.ﻭﻟﻲ ﻣﻦ ﻭﻗﺘﻤﻮ ﺣﺮﻭﻡ ﻧﻤﻴﻜﻨﻢ ﺗﺎ ﺑﺨﻮاﻡ ﺑﮕﻢ ﭘﺮاﻳﺪ ﺑﻬﺘﺮ ﺩﺯ ﺭﻭا اﺳﺖ.ﻳﻪ ﻛﺪﻭﻡ اﺯ اﻳﻦ ﺁﺷﻐﺎﻻ ﺭﻭ ﺳﻮاﺭ ﻣﻴﺸﻢ و ﻫﻴﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﻤﻴﮕﻢ اﻳﻨﻜﻪ ﺯﻳﺮ ﭘﺎﻱ ﻣﻨﻪ ﺑﻬﺘﺮﻩ.ﭼﻮﻥ ﺯﻳﺮ ﭘﺎﻱ ﻣﻨﻪ!!!!!
ﻭﻗﺘﻲ ﺩﻭ ﺗﺎ ﺷﺮﻛﺖ ﺩﺯﺩ ﺩاﺭﻥ ﺟﻴﺑﻤﻮﻧﻮ ﺧﺎﻟﻲ ﻣﻴﻜﻨﻦ ﺑﻬﺘﺮﻩ از ﻣﺎﺷﻴﻨﺸﻮﻥ ﺗﻌﺮﻳﻒ ﻧﻜﻨﻴﻢ.ﺩﺭﺳﺘﻪ??

بلخره ماشینی که زیرپای من یا شماست از تو گردونه که در نیومده !! بلخره تحقیق کردید ببینید با این پول چی بهتره که اگه نگیم همه بلکه اکثریت میگن پراید بهتر از روآ هست و کسی که روآ داره صاحب اول و آخرش خودشه چون مشتری نداره
خرج بالا در حد 405
قدرت و کشش پایین یا اصطلاحا لش بودن ماشین مثل پیکان

و.....خود من حالم از این ماشین های داخلی کفی دیف عقب بهم میخوره

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
اگه به لیاقته
ایرانی جماعت باید سوار گاری شه

دقیقا درست میگی
تو فروم های ماشین بازی با یکی من بحثم شده بود رفته بود شصت میلیون داده بود ماشین چینی خریده بود !! گفتم پسر خوب اگه نخرین شما ها , اینا همون راهی که کره ای ها رفتن رو نمیرن , ادم باشین انقدر سواری به بقیه کشورها ندین ! قبول نمیکرد میگفت در حد سری سه bmw ماشینه !!

لیاقتمون همینه , باید بزنن تو سرمون لقمه تو دستمون رو بگیرن ازمون

تو برزیل بلیط مترو گرون میشه ملت میریزن میگن نمیخوایم دیگه سوار نمیشن
اینجا هفته پیش گرون شد هیشکی هیچی نگفت !!
بعد پشت ماشینش با اسپری میزنه میرم انتقام مادرم زهرا رو بگیرم !!! که مثلا بگن ما غیرتی هستیم !!

from Lg

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
خود من حالم از این ماشین های داخلی کفی دیف عقب بهم میخوره
دف عقب داریم مگه گلم؟

داوووش باز چینی ها safety 4 و safety 5 دارن و یورو 4ن......باز اونا کلی از زحمتهاشونو خودشون میکشن...حالااینکه اینجا چینی هاهم مثل همه ی ماشین خارجی ها 8برابر قیمت جهانی ش معامله میشه توقعات هم میره بالا!! طرف فک میکنه چون 80تومن داده تــــــه ماشین ـه دیگه این فقط تو چینی ها صدق نمیکنه بلکه حتی کره ای ها..........

ROYAL BOY

Registered User
لایک‌ها
570
خود كرده رو تدبير نيس

همين پيكان اگه بگن فردا پيش فررشه مردم احمق بيشعور بهتر بگم امتتتتت صف ميبندن واسه خريد

تاريخ ثابت كرده فشار ضعف و گرسنگي باعث كنترل ايراني هاس و رفاه اسايش و سيري باعث كنترل اعراب

به نفر با يك سال يا نهايت دوسال كار تو استراليا يه ماشين ٣٣٠٠٠ دلاري اخرين اپشن روز ميخره ما يه ماشين ٢٠٠٠ هزار دلاري رو بايد ٢٠ بالاتر بالا پول بديم دوسالم نخوريم جمع كنيم تازه اگه يه دفعه نشه ٤٠ تومن

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 

و در ضمن توجه داشته باش که در اخر یه کالسکه تحویل میگیریم.یعنی پرررررراید!!!!(لطفا رو تلفظش بیشتر دقت کنید)

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
این پیکان انقدر ماشین داغونی بود که اولین بار بابام بعد از پیکان پراید خریده بود انگار سوار بنز شده بودیم :lol:

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
blinksmiley.gif
نداریم؟ شما مگه به چی میگی دف؟
من منظورم از دف دفرانسیل بود خلم
biggrinsmiley.gif

بیشتر دقت کن
tonguesmiley.gif

کث پلاستیکی منظور منم دف عقب هست دیگه! سئوال منو جواب بده دف عقب داریم مگه تو محصولات ایرانی؟

خود من حالم از این ماشین های داخلی کفی دیف عقب بهم میخوره

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
این پیکان انقدر ماشین داغونی بود که اولین بار بابام بعد از پیکان پراید خریده بود انگار سوار بنز شده بودیم :lol:

ماهم یه رنو داشتیم از پشت اون اومدم پشت پراید اینجوری بود :D
بعد تو اتوبان ازش کولر گرفتم ریقه ماشین از زیرش زد بیرون به غلط کردن افتادیم فهمیدیم بد چیزی رفت تو پاچمون !

Piman

Registered User
لایک‌ها
78
  
انور سادات در سال 57 یک جمله ای میگه درباره *****

میکه که فلانی ایرانی آباد رو تحویل میگیره و در آخر یک کشور ویران شده رو تحویل ملتش میده. کشور ثرومند ایران رو به کشور فقیر تبدیل میکنه!

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
انور سادات در سال 57 یک جمله ای میگه درباره *****

میکه که فلانی ایرانی آباد رو تحویل میگیره و در آخر یک کشور ویران شده رو تحویل ملتش میده. کشور ثرومند ایران رو به کشور فقیر تبدیل میکنه!

هنوز کارش تموم نشده
با این روند پسرفت چندسال دیگه ایران ویران شده رو خواهید دید

new24-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106
الآن واسه چی تشکّر میکنی؟

روحانی رسیدگی کن
+
بزارید بیاد ببینم چه شکلیه!

بالا