Takesh-2
کاربر تازه وارد
!!!!
ﻛﺪﻭﻡ ﻳﻜﻲ اﺯ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﻫﺎﻱ ﺗﻮﻟﻴﺪ اﻳﺮاﻥ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻩ?
عزیز خیلی ساله که دیگه گزینه خوب و خوبتر تو زندگی ایرانی ها تو هیچ زمینه ای وجود نداره
من دارم بین چند جنس آشغال مقایسه میکنم و میگم بین آشغال و آشغالتر آشغاله منطقی تره
!!!!
ﻛﺪﻭﻡ ﻳﻜﻲ اﺯ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﻫﺎﻱ ﺗﻮﻟﻴﺪ اﻳﺮاﻥ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻩ?
عزیز خیلی ساله که دیگه گزینه خوب و خوبتر تو زندگی ایرانی ها تو هیچ زمینه ای وجود نداره
من دارم بین چند جنس آشغال مقایسه میکنم و میگم بین آشغال و آشغالتر آشغاله منطقی تره
من شنیده بودم روا رو با این که گیربکسش رو تقویت کردن ولی هنوز خیلی ضعیف تر از پرایده...
حالا راست و دروغشو نمیدونم
:blink:
روآ واقعا چرته نسبت به پراید چرندتره
گول بدنه قویترشو نخور - از پراید حادثه ساز تره
البته الان خوب شده اکثر جاده ها اتوبانن ولی تو جاده های 2طرفه با روآ اصلا نمیشه سبقت گرفت یعنی با اتوبوس زودتر رد میشی از وسیله جلویی تا با روآ-احتمال تصادفش بیشتره
شتاب و ...واقعا افتضاحه -خرج بالا و....
کلا دیگه خیلی چرته
ﺣﺮﻑ ﺷﻤﺎ ﻛﺎﻣﻼ ﺩﺭﺳﺘﻪ و ﻗﺒﻮﻝ ﺩاﺭﻡ.ﻭﻟﻲ ﻣﻦ ﻭﻗﺘﻤﻮ ﺣﺮﻭﻡ ﻧﻤﻴﻜﻨﻢ ﺗﺎ ﺑﺨﻮاﻡ ﺑﮕﻢ ﭘﺮاﻳﺪ ﺑﻬﺘﺮ ﺩﺯ ﺭﻭا اﺳﺖ.ﻳﻪ ﻛﺪﻭﻡ اﺯ اﻳﻦ ﺁﺷﻐﺎﻻ ﺭﻭ ﺳﻮاﺭ ﻣﻴﺸﻢ و ﻫﻴﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﻤﻴﮕﻢ اﻳﻨﻜﻪ ﺯﻳﺮ ﭘﺎﻱ ﻣﻨﻪ ﺑﻬﺘﺮﻩ.ﭼﻮﻥ ﺯﻳﺮ ﭘﺎﻱ ﻣﻨﻪ!!!!!
ﻭﻗﺘﻲ ﺩﻭ ﺗﺎ ﺷﺮﻛﺖ ﺩﺯﺩ ﺩاﺭﻥ ﺟﻴﺑﻤﻮﻧﻮ ﺧﺎﻟﻲ ﻣﻴﻜﻨﻦ ﺑﻬﺘﺮﻩ از ﻣﺎﺷﻴﻨﺸﻮﻥ ﺗﻌﺮﻳﻒ ﻧﻜﻨﻴﻢ.ﺩﺭﺳﺘﻪ??
اگه به لیاقته
ایرانی جماعت باید سوار گاری شه
دف عقب داریم مگه گلم؟خود من حالم از این ماشین های داخلی کفی دیف عقب بهم میخوره
داوووش باز چینی ها safety 4 و safety 5 دارن و یورو 4ن......باز اونا کلی از زحمتهاشونو خودشون میکشن...حالااینکه اینجا چینی هاهم مثل همه ی ماشین خارجی ها 8برابر قیمت جهانی ش معامله میشه توقعات هم میره بالا!! طرف فک میکنه چون 80تومن داده تــــــه ماشین ـه دیگه این فقط تو چینی ها صدق نمیکنه بلکه حتی کره ای ها..........
خود كرده رو تدبير نيس
همين پيكان اگه بگن فردا پيش فررشه مردم احمق بيشعور بهتر بگم امتتتتت صف ميبندن واسه خريد
تاريخ ثابت كرده فشار ضعف و گرسنگي باعث كنترل ايراني هاس و رفاه اسايش و سيري باعث كنترل اعراب
به نفر با يك سال يا نهايت دوسال كار تو استراليا يه ماشين ٣٣٠٠٠ دلاري اخرين اپشن روز ميخره ما يه ماشين ٢٠٠٠ هزار دلاري رو بايد ٢٠ بالاتر بالا پول بديم دوسالم نخوريم جمع كنيم تازه اگه يه دفعه نشه ٤٠ تومن
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
دف عقب داریم مگه گلم؟
نداریم؟ شما مگه به چی میگی دف؟![]()
من منظورم از دف دفرانسیل بود خلم![]()
بیشتر دقت کن![]()
خود من حالم از این ماشین های داخلی کفی دیف عقب بهم میخوره
کث پلاستیکی منظور منم دف عقب هست دیگه! سئوال منو جواب بده دف عقب داریم مگه تو محصولات ایرانی؟
این پیکان انقدر ماشین داغونی بود که اولین بار بابام بعد از پیکان پراید خریده بود انگار سوار بنز شده بودیم :lol:
انور سادات در سال 57 یک جمله ای میگه درباره *****
میکه که فلانی ایرانی آباد رو تحویل میگیره و در آخر یک کشور ویران شده رو تحویل ملتش میده. کشور ثرومند ایران رو به کشور فقیر تبدیل میکنه!