YANMAR
Registered User
همین چند دقیقه پیش معاون نمیدونم چیچیه ایران خودرو تکذیبش کرد
همین چند دقیقه پیش معاون نمیدونم چیچیه ایران خودرو تکذیبش کرد
بلخره ماشینی که زیرپای من یا شماست از تو گردونه که در نیومده !! بلخره تحقیق کردید ببینید با این پول چی بهتره که اگه نگیم همه بلکه اکثریت میگن پراید بهتر از روآ هست و کسی که روآ داره صاحب اول و آخرش خودشه چون مشتری نداره
خرج بالا در حد 405
قدرت و کشش پایین یا اصطلاحا لش بودن ماشین مثل پیکان
و.....خود من حالم از این ماشین های داخلی کفی دیف عقب بهم میخوره
اگر منظروت rolls royce إ كرايلسلر باغبونمون بود فك كنم
روده به دلم نموندهمسايه ما يه Corvette ZR1 خريده مشكي! اشنا داشته و با پارتي پلاك هم شده! ميگه واسش ١،٢٠٠،٠٠٠ تموم شده البته قيمتش به دلار ١٢٠،٠٠٠ هست نميدونم چطور حساب كرده![]()
يه بنده خدايه ديگه هم دايه دوستمه لامبو مورسيلگو شرابي گرفته گذر موقت فك كنم ١،٥٠٠،٠٠٠ گفت تموم شده واسش!
Sent from my BlackBerry Z10 using Tapatalk
خدا رحمتش کنه
منم پراید داشتم و با اینکه راننده ی با سابقه ای هستم ولی دو بار مرگ رو به چشام دیدم
بعدش با آه و ناله والدین فروختمش پاترول خریدم ,بهترین انتخاب زندگیم بود .
واقعا بچه هایی که پراید دارین حواستون باشه بهش , بعضی تا حالا تصادف نداشتن و به اصطلاح بی کله میرن , همون اقایی که الان روش پارچه انداختن و دیگه مرده یه روزی بین من و شما بوده . درس بگیرین حواستون باشه . فقط این نیست که شما اروم برین بلکه حواستون به رفتارای راننده های دیگه هم باشه .
خدا رحمتش کنه , خودش که راحت شده , بیچاره خانوادش ...
خدا لعنت کنه اون حرومزاده هایی که زیر پای بچه های خودشون مازراتی می ندازن و جوونای مردم رو می شونن پشت یه همچین تابوت هایی.. خدا زندگیشون رو سیاه کنه
هرچند خدا هم جلو اینا کم اورده
from Lg
خدا رحمتش کنه
منم پراید داشتم و با اینکه راننده ی با سابقه ای هستم ولی دو بار مرگ رو به چشام دیدم
بعدش با آه و ناله والدین فروختمش پاترول خریدم ,بهترین انتخاب زندگیم بود .
واقعا بچه هایی که پراید دارین حواستون باشه بهش , بعضی تا حالا تصادف نداشتن و به اصطلاح بی کله میرن , همون اقایی که الان روش پارچه انداختن و دیگه مرده یه روزی بین من و شما بوده . درس بگیرین حواستون باشه . فقط این نیست که شما اروم برین بلکه حواستون به رفتارای راننده های دیگه هم باشه .
خدا رحمتش کنه , خودش که راحت شده , بیچاره خانوادش ...
خدا لعنت کنه اون حرومزاده هایی که زیر پای بچه های خودشون مازراتی می ندازن و جوونای مردم رو می شونن پشت یه همچین تابوت هایی.. خدا زندگیشون رو سیاه کنه
هرچند خدا هم جلو اینا کم اورده
from Lg
این چطور شاخ به شاخی بوده که سمت راننده پراید جمع شده و سمت شاگرد پژو جمع شده ؟
پراید 17 میلیونی .. اخه قشر ضعیف مردم چی می تونه بخره.. یه کارگر و کارمند چند سال باید کار کنه که بتونه همین لگن رو بخره
ارزش جون مردم 0
دوست دارم یه بار بروچ تخته گاز بیان این ماشین های ایرانی یه تست کنن
شما چطور به این نتیجه رسیدی؟!مقصر راننده پراید است
ال 90 رو گفتن زدیم جای پیکان الان شده 40 تومن
17 میلیون بدی چی ؟ نه سواری نداره ، نه راحتی ، نه ایمنی ، نه کلاس ...