• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
مَشتی مدل هایی ک هیدرولیک و ای بی اس دارن حول حوش 20تومن تموم میشه :D.....

خعلی جالبه اونی ک هیدرولیک داره از اونی ک نداره 2تومن گرون تره ..اونی ک ای بی اس داره از اونی ک نداره 3تومن گرون تره:D...کلا پول الزامات یه ماشین رو از مشتری میگیرن......سردار فرض باف قبل انتخابات راجع ب همین هم حرف میزد :D....

دنیا در یورو6 ما همچنان یورو2 مونتاژ میکنیم.............

جدا؟

والا همکار من برج 10 پارسال 10 تومن ریخت حساب سایپا برا پراید .. تا اردیبهشت 92 بهش تحویل بدن یعنی 1 ماه قبل ، رفت باز 6 میلیون 700 ریخت که هنوز هم ماشین بهش ندادن و گفتن خبرت می کنیم . یعنی باز ازش می گیرن؟؟

تا اینجا 16700 داده. فک کنم ABS و هدرولیک باشه . یعنی باز ازش پول می گیرن؟

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
جدا؟

والا همکار من برج 10 پارسال 10 تومن ریخت حساب سایپا برا پراید .. تا اردیبهشت 92 بهش تحویل بدن یعنی 1 ماه قبل ، رفت باز 6 میلیون 700 ریخت که هنوز هم ماشین بهش ندادن و گفتن خبرت می کنیم . یعنی باز ازش می گیرن؟؟

تا اینجا 16700 داده. فک کنم ABS و هدرولیک باشه . یعنی باز ازش پول می گیرن؟

بله جدا:D...افراد زیادی اینطوری رفته تو پاچشون ثبت نام میکنن بره چند ماه بعد قرار بر این میشه ک مثلا ماشین رو 16بدن طرف 10 میریزه ب این خیال ک بعد ها 6میریزه ماشین رو تحویل میگیره دیگه ولی ......6ماه بعد ک گرون میشه دوباره اون مبلغ اضافی رو هم میگیرن ازش ..یعنی رسما 6ماه الافی و اخرش م هیچ..........

گفتن خبرت میکنیم منظورشون اینه ک گرون شد بازم بیا پول بریز دیگه.....الان همکارت نه پولش رو پَس میدن و نه ماشین رو تحویل میدن..یه بار ماهنامه ماشین بگیر ببین چند مورد از این شکایات میبینی...شکایاتی ک ب هیج جا بند نیست

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
درود.......

ب علت نقض فنی و گردش به راست های خود سرانه خودرو سمند بعد از برخورد با تیر چراغ برق منجر به کشته شدن دو سرنشین سمند شد

همچنین گزارشات و شکایات زیادی از نقض فنی موجود در خودرو سمند وجود دارد

از قرار دادن ادامه تصاویر جدا معذورم..

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
بله جدا:D...افراد زیادی اینطوری رفته تو پاچشون ثبت نام میکنن بره چند ماه بعد قرار بر این میشه ک مثلا ماشین رو 16بدن طرف 10 میریزه ب این خیال ک بعد ها 6میریزه ماشین رو تحویل میگیره دیگه ولی ......6ماه بعد ک گرون میشه دوباره اون مبلغ اضافی رو هم میگیرن ازش ..یعنی رسما 6ماه الافی و اخرش م هیچ..........

گفتن خبرت میکنیم منظورشون اینه ک گرون شد بازم بیا پول بریز دیگه.....الان همکارت نه پولش رو پَس میدن و نه ماشین رو تحویل میدن..یه بار ماهنامه ماشین بگیر ببین چند مورد از این شکایات میبینی...شکایاتی ک ب هیج جا بند نیست

عجب اشغال هایی
بنده خدا ماحصل 2 سال و خورده ای پس اندازش بوده ، خوشحال که بالاخره خانوادش ماشین دار میشن . پدرش کارگره خودش هم تنها فرد شاغل .

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
بنده خدا ماحصل 2 سال و خورده ای پس اندازش بوده

دیگه فوتبال ما همینه :D

در آمریکا یه راننده اتوبوس میتونه با 4ماه پس انداز حقوق ش یدونه Honda Accord بخره در حالی ک تو ایران یه مهند س باید چند سال پول پس انداز کنه تا بتونه یه مزدا 3 بخره!!! تازه تورم رو هم در نظر نگیره (اینو همین دیروز تو هفته نامه خودرو خوندم:D)

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
دیگه فوتبال ما همینه :D

در آمریکا یه راننده اتوبوس میتونه با 4ماه پس انداز حقوق ش یدونه Honda Accord بخره در حالی ک تو ایران یه مهند س باید چند سال پول پس انداز کنه تا بتونه یه مزدا 3 بخره!!! تازه تورم رو هم در نظر نگیره (اینو همین دیروز تو هفته نامه خودرو خوندم:D)

هی پزر دهنمون رو سرویس کردی با هوندا اکورد
من عشقم اینه:

پونتیاک

car-way2pay-91-09-22.jpg

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
Benchmarker

هی پزَر ژپتو:D یا نذار یا از تصاویری ک خودت شکار کردی بذار:D

م3 من......منم عقشم اینه ..البته این مدل 2010ـــــــــــه!!! (بقلیش نسل دوم سوناتاست :D) تو عمرم اولین مسافرتی بود ک رفتم اونم ب زوووور دیگرون اینو تو همون جا شکار کردم آمریکایی پر بود ولی این توشون یه چیپس دیگه بود:D...به چیپس دردی میخوره تو اون شهر کوچیک!

..+..

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
جامعه ی گوسپندی لایق ح ک و م ت گرگی

برگرفته از امضای بروبچ

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
اره آره قشنگ یادمه چند سال پیش تو مجله ماشین خوندم یکی از مسئولین رنو گفته بود قرار شده ال 90 بدیم ب ایرانی ها جانشین پیکان بشه و رقیب پراید با قیمت 7 میلیون............

اره دقیقا درسته
براشون کاملا رایگان درومد چون دولت کمکشون کرد در قالب یه طرحی که ماشین خوب بیاد با قیمت کم و دقیقا برای همینه که سه خودرو ساز الان میتونن ال 90 تولید کنن.... ولی قیمتش
from Lg

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بنظر شما طی چند ماه آینده احتمال کاهش قیمت خودرو هست یا افزایش ... ؟

چه زمانی رو مناسب میدونید برای خرید خودرو ....؟

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
حداکثر تا 6 ماه آینده اول زمستون .

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
ایران یک چیز رفت بالا دیگه پائین نمیاد . 10 میلیون میره بالا . هزار تومن میاد پائین !

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
هر وقت حقوقتون 4برابر شد مثل قیمت خودرو اون موقع بره خرید اقدام کنید..........

نمیدونم چرا زندگی مردم ماشده ماشین فقط!

زندگی یک ایرانی= یه پراید داشته باشی بکنی بری شمال بزنی توش

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
هر وقت حقوقتون 4برابر شد مثل قیمت خودرو اون موقع بره خرید اقدام کنید..........

نمیدونم چرا زندگی مردم ماشده ماشین فقط!

زندگی یک ایرانی= یه پراید داشته باشی بکنی بری شمال بزنی توش
خوب ماشین لازمه دیگه کسی که نداره و نیاز داره چیکار کنه!!!

در خصوص قیمتم به نظر من تا ارگانهای دیگه که بالاتر از ریاست جمهوریند تا موافقت با قضیه ی هسته ای نکنند رئیس جمهور هیچ کاری نمیتونه به تنهایی بکنه. تازه فرض بر اینکه رئیس جمهور سیاست های خوبی رو در پیش بگیره!

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247

ببین عیضَم مجبور هم باشی نباید بخری..آخه یعنی چی ماشینی ک نه تست ایمنی داره نه تست فنی نه گارانتی و نه و نه استاندارد های دیگر ............یعنی سازنده رسما چیز ش هم نیست میگه تا وقتی مشتری م نمیفهمه اینا یعنی چی منم میفروشم دیگه

مردم باید بفهمن اول ماشین یعنی چی...بعد پول بدن ب ماشین

فقط میگیم یه چیزی باشه مارو از نقطه X ببره ب نقطه Y... فرقی نمیکنه چی باشه فقط بره

نخر اقا نخر تنها راه ش همینه.....الان یه بربری گرون بشه نونوای بدبخت رو *&)*&یید:D..ولی ماشین 4برابر شده براش سرو کله میشکونید

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
ببین عیضَم مجبور هم باشی نباید بخری..آخه یعنی چی ماشینی ک نه تست ایمنی داره نه تست فنی نه گارانتی و نه و نه استاندارد های دیگر ............یعنی سازنده رسما چیز ش هم نیست میگه تا وقتی مشتری م نمیفهمه اینا یعنی چی منم میفروشم دیگه

مردم باید بفهمن اول ماشین یعنی چی...بعد پول بدن ب ماشین

فقط میگیم یه چیزی باشه مارو از نقطه X ببره ب نقطه Y... فرقی نمیکنه چی باشه فقط بره

نخر اقا نخر تنها راه ش همینه.....الان یه بربری گرون بشه نونوای بدبخت رو *&)*&یید:D..ولی ماشین 4برابر شده براش سرو کله میشکونید
من خودم به شخصه ماشین تو این گرونی ها نخریدم پولمو خرج چیز دیگه ای کردم.
دوم دوست عزیز وقتی طرف لازم داره نمیتونه نخره مثلا شما حساب کن یه نفر کارش پخش مواد غذایی نمیتونه که بزاره رو کولش یا هر روز آژانس بگیره مجبوره که بخره. کاریشم نمیشه کرد ولی اینکه برای ثبت نام سمند صف میبندن اون بحثش جداست.:)

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
کی گفته نمیشه کاری ش کرد؟ آقا خوب نخر برو ب صاحاب کارت یا صاحاب آژانس بگو ماشین 4برابر شده اگه حقوق من رو 4برابر میکنی من بخرم

ریشه ی همه ی اینا تو بی فرهنگی و عقب موندگی خودمون ـــــه اندازه عرب ها هم زیتون لای پامون نیست فقط جلو هم دیگه fart--fart میکنیم....هیج جای دنیا اینطوری نیست ک یه ماشین 4برابر رشد قیمت داشته باشه..اصن یه ماشین تولید میکنن میگن فلان تعداد این قیمت..قیمتشون هم جهانیه اصن بالا پایین نمیشه همیشه ثابت میمونه...

اینطور مواقع ملت جواب میدن اینجا ایرانه دیگه کاریش نمیشه کرد.....یه کشور رو مردمان اون کشور میسازن دیگه..خودمون باعث ش هستیم

بالا