• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
سلام دوستان

ماجرا اینه که دیروز یه نفر زنگ زد به تلفن خونه و گفت من از طرف بیمه فلان جا هستم برای کارت طلایی ماشین شما . گفتم چه ماشینی گفت پژو خب من اول فکر کردم واقعا اطلاعات داره .

بعد که در مورد اطلاعات کاملتر ماشین پرسیدم فهمیدم که اصلا طرف هیچی نمیدونه و 100% شانسی تماس گرفته . من جواب سر بالا دادم و قطع کردم .

این جریان برای یکی از دوستام هم چند وقت پیش افتاده بود خواستم بدونم قضیه چیه ؟ اگه اینا از طرف شرکت معتبری هستن چرا خودشون هیچ اطلاعاتی از ماشین ( مثل شماره پلاک و اسم و فامیل صاحب خودرو ) و اگه نیستن اینا دقیقن هدفشون چیه ؟

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89
داداش اینا بازاریاب کارت طلایی هستن
مثلا اگه شما جایی گیر کنی امداد خودرو میاد کمکت
شدیدا کلاه برداری هستش
طرفشم نرید حتی

Sent from my GT-I9100

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
اقا من رانا ندیده بودم چند وقت پیش اتفاقی یکی دیدم فکر کردم 206 صندوق دار هست طرف اسپورتش کرده :D بعد به دوستم گفتم گف این کلا یه ماشین دیگه هست :lol: اما شباهت زیادی به 206 داره شاید 206 رو از رو این کپ زدن فقط چراغ ها و جلو پنجیر شو عوض کردن :D باید بریک شکاین کنیممشاهده پیوست 405168 .:lol:

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
سامولیکم!

همان طور که احتمالاً شما هم خبردار شده اید، بعد از صعود تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی، علاوه بر پاداش نقدی 50 میلیون تومانی به بازیکنان و اعضای این تیم، حواله واردات یک دستگاه خودرو خارج از شمول مقررات ناظر بر واردات خودرو نیز هدیه شد.

k8ndzy45e5ex0acciu77.jpg

گفته می شود که با توجه به امکان واردات هر گونه خودرو بدون در نظر گرفتن مقررات یاد شده، که می تواند طیفی از خودروهای گران قیمت نظیر فراری، رولزرویس، لامبورگینی و از این قبیل را شامل شود، سودی میلیاردی به فوتبالیستها خواهد رسید.
اما پرسشی که مطرح می شود، این است که چرا سایر افتخارات وطنمان از چنین بذل توجهی باید بی نصیب بمانند؟ چرا مخترعان، پژوهشگران، اساتید دانشگاه، قهرمانان ورزشی و نخبه های علمی، پزشکان متخصص، کارآفرینان، سرمایه گذاران ایرانی خارج از کشور و حتی کارگران و معلمان نمونه، لااقل از پرداخت عوارض 75 درصدی خودروهای با حجم موتور کم و مصرف سوخت پایین برای استفاده شخصی خود مستثنی نمی شوند؟

0bjmotsf8traeg81w2h.jpg

آیا این گونه نمی توان تشویقی عادلانه تر برای نخبگان کشور در نظر گرفت؟ در این صورت این فرصت برای برگزیدگان کشور نیز برای بهره بردن از حداقل یک خودروی نسبتاً شایسته و مدرن روز جهان هم فراهم خواهد آمد و در عین حال بار گرانی از نظیر هزینه و کاهش درآمد بر دوش دولت نخواهد گذاشت. آیا نخبگان ما شایسته این نیستند که از نعمت سواری یک خودروی ایمن و روز بدون پرداخت هزینه گزاف به دلالان و واردکنندگان و گمرک برخوردار شوند؟ دیدگاه شما در قبال چنین پیشنهادی چیست؟

khashi_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
61
بنده ترجیح میدم 206 بخرم به جای این ماشین مسخره!!!!!!
واقعا اگه این مهندسایه ایرانی یکم خلاقیت تو طراحی به کار ببرن خیلی پیشرفت میکنن!!!

دوستان دنا نمیدونید کی میاد؟؟ و قیمت احتمالی؟؟

khashi_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
61
همسايه ما يه Corvette ZR1 خريده مشكي! اشنا داشته و با پارتي پلاك هم شده! ميگه واسش ١،٢٠٠،٠٠٠ تموم شده البته قيمتش به دلار ١٢٠،٠٠٠ هست نميدونم چطور حساب كرده :D
يه بنده خدايه ديگه هم دايه دوستمه لامبو مورسيلگو شرابي گرفته گذر موقت فك كنم ١،٥٠٠،٠٠٠ گفت تموم شده واسش!

Sent from my BlackBerry Z10 using Tapatalk

داداش منظورت همون اونتادور که میخواد پلاک بشه نیست؟؟؟
من تو سعادت آباد دیدمش اسکورتش 2 تا لندکروز مشکی بوددد!!!!!!!!! :eek::wacko:

Last edited:

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,351
پیشنهاد تغییر نام تاپیک به

گرانترین اتوموبیل های زیر پای اغازادگان !

from Lg

danial13

Registered User
لایک‌ها
92
داداش منظورت همون مورسیه لگو که میخواد پلاک بشه نیست؟؟؟
من تو سعادت آباد دیدمش اسکورتش 2 تا لندکروز مشکی بوددد!!!!!!!!! :eek::wacko:
سلام
اگه منظورتون نارنجیه است که اون اونتادوره پلاکم قرار نیست بشه.
sl500 رو هم به لیست اضافه کنید

winsent

Registered User
لایک‌ها
187
ماشین شاسی بلند BMW X6 دیروز قیمت گرفتم 680 میلیون بود

khashi_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
61
سلام
اگه منظورتون نارنجیه است که اون اونتادوره پلاکم قرار نیست بشه.
sl500 رو هم به لیست اضافه کنید

میگم اشتباه گفتم اسمشو :دی
همون اونتادورو میگم آخه خیلیا میگفتن قراره پلاک بشه

vahid25 TM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بله جدا:D...افراد زیادی اینطوری رفته تو پاچشون ثبت نام میکنن بره چند ماه بعد قرار بر این میشه ک مثلا ماشین رو 16بدن طرف 10 میریزه ب این خیال ک بعد ها 6میریزه ماشین رو تحویل میگیره دیگه ولی ......6ماه بعد ک گرون میشه دوباره اون مبلغ اضافی رو هم میگیرن ازش ..یعنی رسما 6ماه الافی و اخرش م هیچ..........

گفتن خبرت میکنیم منظورشون اینه ک گرون شد بازم بیا پول بریز دیگه.....الان همکارت نه پولش رو پَس میدن و نه ماشین رو تحویل میدن..یه بار ماهنامه ماشین بگیر ببین چند مورد از این شکایات میبینی...شکایاتی ک ب هیج جا بند نیست

آرررررررررررررررررررررررررره
الان ایران خودرو هم اینجوریه
الان مثلا میگه 20 تومن بعد میگه برج 9 تحویل میدیم
بعد مابه تفاوتشو میگیرن
یعنی ما باید برج 9 بعد این همه الافی و این همه که پولمون خوابیده خودرو رو به قیمت روزش بخریم
خب چه کاریه آدم الان میره نقد میخره تا چند ماه دیگم ماشین قیمتش دوباره صعود میکنه و همه جوره به نفع آدمه
واقعا آخه از کجا بگم که دلم خونه شدید
دیگه خودتون میدونین
ماشین 30 تومنی که ما آرزوشو داریم میاد اینجا میشه 100 تومن
ماشین خودمون که میدن 30 تومن میره خارج میدن 5 تومن تازه کسیم نیگاش نمیکنه
ای بابا آخه اینم شد زندگی
بابا چقد جون میکنه تا بتونه یه ماشین مثل پراید بخره بعد این همه بازی سرش درمیارن

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
همون اونتادورو میگم آخه خیلیا میگفتن قراره پلاک بشه

این دیگه خیلی تابلو میشه تو ایران--یعنی این پلاک کنه توقع خیلی ها میره بالا و بیا هو درستش کن:دی اما از اونجایی ک بچه های شهرک آزمایش میگن طرف اینقدر کلفت تر از این حرفاست ک اراده کنه پلاک ش میکنن

هیچی بعید نی تو این آبوخاک :دی من کامارو پلاک دیدم موستانگ پلاک دیدم هامر پلاک بارها دیدم.

الان فقط عکس هامرو دارم..چون پلاک شده بالای 300 تومن بر چسب قیمت خرده !! مدل ش هم 2007 هست تازه!

......
در ضمن تو دنیا فقط این افتخار نصیب ایرانی ها شده که یه ماشین خارجی رو باید 7تا 9برابر ه قیمت واقعی ش و جهانی ش بخرن!...نمونه ش انواع مدل های هیوندا ک از 20 هزار دلار هستن نا 30 هزار دلار ولی اینجا 150 الی 250 هم خرید و فروش میشه

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
:D سلام دوستان به سرم زده که برای ماشین اینترنت جور کنم که به درد استفاده از GPS و این جوز چیزا بخوره .... حالا اگه کسی تو این ضمینه هم نظری داره یگه

اینکه وسیله که قرار هست این اینترنت رو تامین کنه چند گزینه به ذهنم رسید

اول سیم کارت ایران سل .

دوم مودم این دور مبین نت با استفاده از شارجر فندکی

سوم استفاده از مودم اوت دور با تبدیل

حالا شایدم مسخره باشه اما روز به روز نیاز به اینترنت بیشتر میشه میتونه خیلی کاربردی باشه البته اگه ابزارش فراهم بشه ..

مثلا نویگیشن ماشین با استفاده از اینترنت مثل گوشی بیاد اب و هوای جای که دار میری رو نشون بده و خیلی چیز های دیگه

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,507
آیپد 3 میتونه گزینه ی خوبی باشه..

بالا