• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

Hamed_Au

کاربر فعال آپلود سنتر
کاربر فعال
لایک‌ها
78
سمند هم به اندازه این میتونه بار ببره :D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
این ماشین خوراک جاده های ایرانه!
فرض کن رفتی گلاب به روتون ......
بعد زرت میفته تو چاله وچوله ی خیابونا اون موقعس که میگن اب قطعه!!!!

a021lireza

Registered User
لایک‌ها
10
دمتون گرم دوستان فکر کنم اکثرا عضو تی تی هم هستین ؟!

yaghish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
328
از جلو شبیه احمقاست . مثل شیوخ عرب !
یعنی ما با شماها 70میلیون حساب میشیم دیگه ؟
بابا همه احمق
همه کافر
همه دزد
همه ظالم
فقط ما ایرانی ها خوب
بی فرهنگ بی شخصیت آدمهایی مثل شماها آبرو هرچی ایرانی هستش و بردن

بس کنید این بحث های نژاد پرستانه رو
من نمی دونم عرب و لر و کرد و آمریکایی و آفریقایی چه فرقی باهم دارن ؟ همشون انسان هستن
مثل خودمون
ولی باور کنید اونا خیلی بهتر از ما هستن خیلی بهتر
نمیدونم بعضی از دوستان چطور مردم یک کشور و احمق و دیوانه خطاب میکن
مدیر بودم از دم اخراج میکردم اینارو

آلرژی پیدا کردم به عرب و سوسمار و...

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
دوست عزیز yaghish همین اعرابی رو که سنگشون رو به سینه میزنید به ایرانی ها میگن مجوس ، برید توی وب سایت های مختلف اعراب ببینید چی میگن راجع به ایرانی ها ، همین اعراب به خاطر که چشم دیدن ایرانی رو ندارن اسم خلیج فارس رو عوض کردن ، به زنان و حجاج ایرانی در سال 66 تجاوز کردند تا جایی که یکی از کارفرماهایی که ناظرش هستم می گفت در اون سال زنی گریه می کرد و میگفت به من نگید حاجی بگید ج...ده ، وام های بلاعوض اعراب در جریان جنگ ایران و عراق به صدام ، علیرغم کمک بی شائبه دولت به فلسطین باز هم بسیاری از مردم فلسطین با ایران مخالف هستن پادشاه عربستان اعلام میکنه ..... و ...

البته شما حق دارید از نوع انسان بشر دوست صحبت کنید اما بهتره واقعیت ها رو هم ببینید ، این رو هم اضافه کنم منظور نژادهای مختلف در ایران نیست چرا که ترک و لر و عرب و پارس و ... تشکیل کشوری میدهند به نام ایران و خوزستانی ها با مرام ترین و خونگرم ترین مردم هستند

Last edited:

yaghish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
328
دوست عزیز yaghish همین اعرابی رو که سنگشون رو به سینه میزنید به ایرانی ها میگن مجوس ، برید توی وب سایت های مختلف اعراب ببینید چی میگن راجع به ایرانی ها ، همین اعراب به خاطر که چشم دیدن ایرانی رو ندارن اسم خلیج فارس رو عوض کردن ، به زنان و حجاج ایرانی در سال 66 تجاوز کردند تا جایی که یکی از کارفرماهایی که ناظرش هستم می گفت در اون سال زنی گریه می کرد و میگفت به من نگید حاجی بگید ج...ده ، وام های بلاعوض اعراب در جریان جنگ ایران و عراق به صدام ، علیرغم کمک بی شائبه دولت به فلسطین باز هم بسیاری از مردم فلسطین با ایران مخالف هستن پادشاه عربستان اعلام میکنه ..... و ...

البته شما حق دارید از نوع انسان بشر دوست صحبت کنید اما بهتره واقعیت ها رو هم ببینید ، این رو هم اضافه کنم منظور نژادهای مختلف در ایران نیست چرا که ترک و لر و عرب و پارس و ... تشکیل کشوری میدهند به نام ایران و خوزستانی ها با مرام ترین و خونگرم ترین مردم هستند

اولا من سنگ کسیو به سینه نزدم
دوما اگه اونا بد باشن دلیلی نیست که ماهم بد باشیم
سوما سال 66 یک اتفاقات افتاد که بحثش اینجا نیست و خودن برو تو گوگل سرچ کن بخون چی شد و چرا شد و بحث سیاسی نکن
پادشاه عربستان فوت کرد ایران شیرنی پخش میکردن فک کن این اتفاق برا می افتد و اونا اینکارو میکردن چی میشد؟
فداییان اسلام کل عربستان و میترکوندن
دوست عزیز خود شما هم با کینه و نیش حرف میزنید
دیگه زمون جنگ و تمسخر و نژاد پرستی نیست عزیز
یکی از فرق های انسان و حیوان اینه که انسان میتونه با زبون همه چیو حل کنه
در مورد اون قسمت که قرمز رنگ کردم با چه دلیل و استدلالی این حرف و میزنی ؟ داری از غیب ندا میدی ؟
7میلیارد بیشتر جمعیت کره زمینه ؟ شما میگی خوزستانی ها از همه بهترن ؟ نه آخه با چه دلیلی میگی
چون خودت خوزستانی هستی بابا بـــــــــــــــــــــامرام
حالم از این حرف ها بهم میخوره دیگه
شما راست میگید ما بهترین آدم های روی این کره خاکی هستیم بقیه کافر و نامسلمون و وهابی و ....
ولی چرا وضعمون اینطوره خدا میدونه
مشکل مردم ما اینه دیگه فک میکنن بهشت و خدا فقط مال اوناست

galaxy_pro

Registered User
لایک‌ها
59
شخصا از عرب ها و افغانی ها متنفرم

Sent from my HUAWEI G510-0010 using Tapatalk 4

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
اولا من سنگ کسیو به سینه نزدم
دوما اگه اونا بد باشن دلیلی نیست که ماهم بد باشیم
سوما سال 66 یک اتفاقات افتاد که بحثش اینجا نیست و خودن برو تو گوگل سرچ کن بخون چی شد و چرا شد و بحث سیاسی نکن
پادشاه عربستان فوت کرد ایران شیرنی پخش میکردن فک کن این اتفاق برا می افتد و اونا اینکارو میکردن چی میشد؟
فداییان اسلام کل عربستان و میترکوندن
دوست عزیز خود شما هم با کینه و نیش حرف میزنید
دیگه زمون جنگ و تمسخر و نژاد پرستی نیست عزیز
یکی از فرق های انسان و حیوان اینه که انسان میتونه با زبون همه چیو حل کنه
در مورد اون قسمت که قرمز رنگ کردم با چه دلیل و استدلالی این حرف و میزنی ؟ داری از غیب ندا میدی ؟
7میلیارد بیشتر جمعیت کره زمینه ؟ شما میگی خوزستانی ها از همه بهترن ؟ نه آخه با چه دلیلی میگی
چون خودت خوزستانی هستی بابا بـــــــــــــــــــــامرام
حالم از این حرف ها بهم میخوره دیگه
شما راست میگید ما بهترین آدم های روی این کره خاکی هستیم بقیه کافر و نامسلمون و وهابی و ....
ولی چرا وضعمون اینطوره خدا میدونه
مشکل مردم ما اینه دیگه فک میکنن بهشت و خدا فقط مال اوناست

دوست من منظورم این بود که خوزستانی جزء خونگرم ترین مردم ها هستن و خوزستان رو گفتم تا سوتفاهمی پیش نیاد نه اینکه فقط اونها بهترین هستن که این حرف رو درقبال خیلی از مردم جاهای دیگه هم میتونم بزنم چرا محدود برداشت میکنید ضمنا من تا حالا حتی خوزستان رو ندیدم ولی دوستان زیادی در دانشگاه و خدمت از اونجا داشتم من با شما موافقم که هیچ انسان و قومی نباید خودش رو بهترین بدونه ولی باور و قبول کنید کارهایی رو که اعراب می کنن هیچ انسانی از نوع بشر مرتکب نمیشه اگه بخوایم راجع بهش بنویسیم چند جلد کتاب میشه ، اگه قرار بود با زبان و گقتگو قضیه ای با اعراب حل بشه مطمئن باشید همین دولت خودمون بیشترین توجه و نرمی و متانت رو در قبال اعراب به خرج داده ولی متاسفانه ...

Last edited:

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
یعنی ما با شماها 70میلیون حساب میشیم دیگه ؟
بابا همه احمق
همه کافر
همه دزد
همه ظالم
فقط ما ایرانی ها خوب
بی فرهنگ بی شخصیت آدمهایی مثل شماها آبرو هرچی ایرانی هستش و بردن

بس کنید این بحث های نژاد پرستانه رو
من نمی دونم عرب و لر و کرد و آمریکایی و آفریقایی چه فرقی باهم دارن ؟ همشون انسان هستن
مثل خودمون
ولی باور کنید اونا خیلی بهتر از ما هستن خیلی بهتر
نمیدونم بعضی از دوستان چطور مردم یک کشور و احمق و دیوانه خطاب میکن
مدیر بودم از دم اخراج میکردم اینارو

آلرژی پیدا کردم به عرب و سوسمار و...

به پرشین تولز خوش اومدی:)

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107
حالا اینو بگین:
تلاش کردن به نتیجه ایی هم رسیدن؟.....

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
در حوزه های علمیه قم هم خاطرخواه زیاد داره , اصولا افرادی که در لباس های گشاد روحانیت از سر راحتی شکم پاره می کنن و بدون ریختن عرق و زحمت مفت مفت پول پارو می کنن علاقه ی زیادی به راحتی بیشتر دارن حالا چه از جنس عرب باشه چه از جنس ایرانی مشکل از ریشه ست

new24

Registered User
لایک‌ها
300
اعراب برادران دینی ما هستند در مورد آنان بدگویی نکنید
اسلام در میان اعراب به وجود آمد و توسط آنان به ایران وارد شد
قدر اعراب را بدانید که اگر آنان نبودند اکنون نسل بشر در اثر جهالت و گمراهی منقرض شده بود.

دادا با انصار مشورت کن،انشالله شما رو یکم ارشاد میکنه،اونوقت بقیشو خودمون ارشاد میکنیم!

farshad_7

Registered User
لایک‌ها
130
دوست عزیز خیلی از همین شیخ ها خیلی بهتر از من و شما هستند اینجور حرف زدن شما دور از فرهنگ هستش

والا اینو میتونم شهادت بدم از هر 10تا شاید یکیشونم خوب نباشن.چون سالیان سال باهاشون سروکله و معاشرت داشتم.در اکثر نقاط جنوبیه ایران

این ماشین خوراک جاده های ایرانه!
فرض کن رفتی گلاب به روتون ......
بعد زرت میفته تو چاله وچوله ی خیابونا اون موقعس که میگن اب قطعه!!!!
ذرت بیفت بیرون کمونه کنه تو شیشه ماشین عقبیو...
اما اگه اینجوری بشه حداقل بعد از چندسال چاله چولهای جاده ها درست میشه و اینقدر دستانداز ندارین :D

اعراب برادران دینی ما هستند در مورد آنان بدگویی نکنید
اسلام در میان اعراب به وجود آمد و توسط آنان به ایران وارد شد
قدر اعراب را بدانید که اگر آنان نبودند اکنون نسل بشر در اثر جهالت و گمراهی منقرض شده بود.
داداشه گلمی ولی ازینحرفا نزن که میفهمم بچه حوزه هستیو مخت شستشو داده شده اونم بروش نانو تکنولوژی.سنجیده سخن بگوی جانا

شیوخ عرب شیرازی هستن عایا>؟
:rolleyes: میتونن باشن!!!

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
ماشینش برای افراد یون گشادی مثله عرب ها عالیه ! :p

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
زور زیادی نزنید از ایرانی بی سوادتر,بدذات تر ,کودن تر ,گشادتر و عقب افتاده تر روی کره ی زمین وجود نداره

به طور مثال توی همین عربستان که از نظر اعتقادی یه کشور بسته ست و سردسته ی اسلام و تبعیض جنسیتی بین زن و مرده ورود زنها به ورزشگاهها آزاد هست ولی توی ایران نه :cool:
یکی از پیشرفته ترین سیستم های مخابراتی دنیا رو عربستان داره
وضعیت رسانه های تصویری در دو کشور رو هم مقایسه کنید

Last edited:

Mr.Hahn

Registered User
لایک‌ها
56
بذر دشمنی عرب و عجم را استعمار انگلیس پاشید که به قول خودشان میگفتند تفرقه بینداز و حکومت کناما ما مسلمانان هوشیار تر از این حرفهاییم و می دانیم که تمام مسلمین زیر پرچم اسلام یک امت واحده را تشکیل می دهند و همگی با هم دوست و برادرند.به امید روزی که مرز های بین کشورهای اسلامی برداشته شود و یک کشور بزرگ در جهان داشته باشیم با نام کشور اسلام

برو بابا ! ! !

بالا