شيوخ عرب همينجوريشم ديوانه هستند!
یعنی ما با شماها 70میلیون حساب میشیم دیگه ؟از جلو شبیه احمقاست . مثل شیوخ عرب !
دوست عزیز yaghish همین اعرابی رو که سنگشون رو به سینه میزنید به ایرانی ها میگن مجوس ، برید توی وب سایت های مختلف اعراب ببینید چی میگن راجع به ایرانی ها ، همین اعراب به خاطر که چشم دیدن ایرانی رو ندارن اسم خلیج فارس رو عوض کردن ، به زنان و حجاج ایرانی در سال 66 تجاوز کردند تا جایی که یکی از کارفرماهایی که ناظرش هستم می گفت در اون سال زنی گریه می کرد و میگفت به من نگید حاجی بگید ج...ده ، وام های بلاعوض اعراب در جریان جنگ ایران و عراق به صدام ، علیرغم کمک بی شائبه دولت به فلسطین باز هم بسیاری از مردم فلسطین با ایران مخالف هستن پادشاه عربستان اعلام میکنه ..... و ...
البته شما حق دارید از نوع انسان بشر دوست صحبت کنید اما بهتره واقعیت ها رو هم ببینید ، این رو هم اضافه کنم منظور نژادهای مختلف در ایران نیست چرا که ترک و لر و عرب و پارس و ... تشکیل کشوری میدهند به نام ایران و خوزستانی ها با مرام ترین و خونگرم ترین مردم هستند
شخصا از عرب ها و افغانی ها متنفرم
Sent from my HUAWEI G510-0010 using Tapatalk 4
اولا من سنگ کسیو به سینه نزدم
دوما اگه اونا بد باشن دلیلی نیست که ماهم بد باشیم
سوما سال 66 یک اتفاقات افتاد که بحثش اینجا نیست و خودن برو تو گوگل سرچ کن بخون چی شد و چرا شد و بحث سیاسی نکن
پادشاه عربستان فوت کرد ایران شیرنی پخش میکردن فک کن این اتفاق برا می افتد و اونا اینکارو میکردن چی میشد؟
فداییان اسلام کل عربستان و میترکوندن
دوست عزیز خود شما هم با کینه و نیش حرف میزنید
دیگه زمون جنگ و تمسخر و نژاد پرستی نیست عزیز
یکی از فرق های انسان و حیوان اینه که انسان میتونه با زبون همه چیو حل کنه
در مورد اون قسمت که قرمز رنگ کردم با چه دلیل و استدلالی این حرف و میزنی ؟ داری از غیب ندا میدی ؟
7میلیارد بیشتر جمعیت کره زمینه ؟ شما میگی خوزستانی ها از همه بهترن ؟ نه آخه با چه دلیلی میگی
چون خودت خوزستانی هستی بابا بـــــــــــــــــــــامرام
حالم از این حرف ها بهم میخوره دیگه
شما راست میگید ما بهترین آدم های روی این کره خاکی هستیم بقیه کافر و نامسلمون و وهابی و ....
ولی چرا وضعمون اینطوره خدا میدونه
مشکل مردم ما اینه دیگه فک میکنن بهشت و خدا فقط مال اوناست
یعنی ما با شماها 70میلیون حساب میشیم دیگه ؟
بابا همه احمق
همه کافر
همه دزد
همه ظالم
فقط ما ایرانی ها خوب
بی فرهنگ بی شخصیت آدمهایی مثل شماها آبرو هرچی ایرانی هستش و بردن
بس کنید این بحث های نژاد پرستانه رو
من نمی دونم عرب و لر و کرد و آمریکایی و آفریقایی چه فرقی باهم دارن ؟ همشون انسان هستن
مثل خودمون
ولی باور کنید اونا خیلی بهتر از ما هستن خیلی بهتر
نمیدونم بعضی از دوستان چطور مردم یک کشور و احمق و دیوانه خطاب میکن
مدیر بودم از دم اخراج میکردم اینارو
آلرژی پیدا کردم به عرب و سوسمار و...
اعراب برادران دینی ما هستند در مورد آنان بدگویی نکنید
اسلام در میان اعراب به وجود آمد و توسط آنان به ایران وارد شد
قدر اعراب را بدانید که اگر آنان نبودند اکنون نسل بشر در اثر جهالت و گمراهی منقرض شده بود.
دوست عزیز خیلی از همین شیخ ها خیلی بهتر از من و شما هستند اینجور حرف زدن شما دور از فرهنگ هستش
ذرت بیفت بیرون کمونه کنه تو شیشه ماشین عقبیو...این ماشین خوراک جاده های ایرانه!
فرض کن رفتی گلاب به روتون ......
بعد زرت میفته تو چاله وچوله ی خیابونا اون موقعس که میگن اب قطعه!!!!
داداشه گلمی ولی ازینحرفا نزن که میفهمم بچه حوزه هستیو مخت شستشو داده شده اونم بروش نانو تکنولوژی.سنجیده سخن بگوی جانااعراب برادران دینی ما هستند در مورد آنان بدگویی نکنید
اسلام در میان اعراب به وجود آمد و توسط آنان به ایران وارد شد
قدر اعراب را بدانید که اگر آنان نبودند اکنون نسل بشر در اثر جهالت و گمراهی منقرض شده بود.
شیوخ عرب شیرازی هستن عایا>؟
بذر دشمنی عرب و عجم را استعمار انگلیس پاشید که به قول خودشان میگفتند تفرقه بینداز و حکومت کناما ما مسلمانان هوشیار تر از این حرفهاییم و می دانیم که تمام مسلمین زیر پرچم اسلام یک امت واحده را تشکیل می دهند و همگی با هم دوست و برادرند.به امید روزی که مرز های بین کشورهای اسلامی برداشته شود و یک کشور بزرگ در جهان داشته باشیم با نام کشور اسلام