فکر نکنم گرونتر باشه همه جا ماشین های هاج بک ارزونتر از صندوق دار هستند دیگه (حالا اینکه اینجا ایرانه مسئله قابل توجه ای هست)اولا اینکه تولید نشده و ب بازار نیییومده.....
دوما 1ش چیپس بود ک 2ش چیپش باشه! 1ش ک 21تومن ـــه 2ش هم چون هاچبک کردن(ب لطف دوستان چینی) مطمئنن زیر 25نخواهدبود
صندوق دارش که خیلی زشت هستش گفتیم شاید این مدلش بهتر باشه ...تیبا یکی از زشت ترین ماشینهای تولید داخله . بنظرم بعد از mvm110 مقام دومه داره
فکر نکنم گرونتر باشه همه جا ماشین های هاج بک ارزونتر از صندوق دار هستند دیگه
گفتیم شاید این مدلش بهتر باشه
فاصله لاستیک عقب با سپر قسمت عقبش حالمو بهم میزنه. یه رینگ 17 باید بندازی اون فضا رو پر کنه با لاستیک 225 :|زهی خیال باطل ZaaaarT........
خیلی قشنگه..فقط ب ورق کالوانیزه های بین لاستیک و بدنه و منبع اگزوز و خط و خطوط دقت نکن-(فقط این نمونه رینگ داره مطمئن باش تولید داخلی ها رینگ نخواهند داشت .همونطور ک هیچ کدوم از محصولات داخلی ندارن)
![]()
جلوش هم ک همون*** قبلی ـه
فاصله لاستیک عقب با سپر قسمت عقبش حالمو بهم میزنه. یه رینگ 17 باید بندازی اون فضا رو پر کنه با لاستیک 225 :|
دمتون گرم دوستان فکر کنم اکثرا عضو تی تی هم هستین ؟!
طراحان سایپا و ایرانخودرو تنها چیزی که ندارن یکم شعور و سلیقه س. این طراحی بنظر من توهین حساب میشه به شعورم! یعنی ملت اینقدر بدبختین یه یونشم بردارین بازم میرین ثبت نام میکنین:| یونشو برداشتن یه چیزیم ازش کم شده تازه گرونترم هست:|من اون قوسی که رو گلگیره و به رکاب میرسه حالمو بهم میزنه خدایی خیلی زشته