• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

edc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
از این زنگ زدن ها زیاده، تازه مد شده، با منم تماس گرفتن واسه بیمه کردن خونه، منم گفتم:
خونه خراب، من خونم کجا بوده...

edc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
به امید روزی که باز دوباره کره ای ها بیان کارخونه های ماشین ما رو نیگا کنن و ازش الگو برداری کنن

SHADmaghz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
اينو باغبونمون ميخواد بگيره

Limit edition نباشه ي وقت؟

باغبونتون بگیره بده دستت؟

بره خودت میخوای بهش بگو نسخه KOSCHIPS EDITION بگیره :D

=======================================

چند این الان ؟

اینی ک الان اینجا هست رو ک بره بازار و مردم عادی نساختن ک اینو ب پاس خلبانان و دریا نوردان امیریکا ساختن همینجوری عشقی

ارضم-عرضمArrza بَ حضورت ک شلبی مدلهای 6سیلندرش قیمت جهانی شون 24هزار دلاره و مدلهای 8سیلندر 26هزار دلار ....مدلهای کارکرده مثلا 2010-2009 ش تو عراق 15 تومن خرید و فروش میشه!!!!!! شیرتو میدی بکونم تو چشم اقتصاد مملکت؟

پرواز هم میکنه؟

داووش رانا ک نیست!

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
قبلا محتویات داخلیش رو تو اقتصاد پاشیده بودم تاثیر نداشت ...

montazery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
اقایون خانوما ممنون از راهنماییتون
ولی 1. رومینا خانوم شما فکر کن %1 من قبول نشم بار اول میمام میگم اینجا ;)
اقا مهدی گواهینامه رو نبردم مرکز راهنمایی رانندگی چون دانشگاه ما شهر قدسه بردم پلیس +10 شهریار ;)
داداش پراید هم شد ماشین ماشین فقط سوناتا :D
اونم مدل 2008 فقط
خب الان نتیجه میگیریم که من لازم نیست برم تمدید کنم درسته؟
روز دادن کارتکس همون دوشنبست یا 31 :D

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
سلام.من یه سوالی داشتم(ببخشید استارتر وسط تاپیک شما:blush:)
اگر کسی 2 شهریور گواهی اشتغال به تحصیل بگیره میتونه تا 31 شهریور گواهینامش رو بگیره؟
اگر کسی سال چهارم دبیرستانو خرداد ماه تموم کنه تابستونش بهش گواهی اشتغال به تحصیل میدن یا میگن شما دیگه دانش آموز نیستی؟
اگر گواهی بدن تاریخ اتمامش 31 شهریور باشه و شخص توی آموزشگاه تشکیل پرونده داده باشه و کتبی قبول شده باشه و شهریش بیوفته توی مهر و بعد از تاریخ اتمام گواهی آیا باید از اول گواهی بیاره؟

emprator227

Registered User
لایک‌ها
29
اگر کسی 2 شهریور گواهی اشتغال به تحصیل بگیره میتونه تا 31 شهریور گواهینامش رو بگیره؟
اگر کسی سال چهارم دبیرستانو خرداد ماه تموم کنه تابستونش بهش گواهی اشتغال به تحصیل میدن یا میگن شما دیگه دانش آموز نیستی؟
اگر گواهی بدن تاریخ اتمامش 31 شهریور باشه و شخص توی آموزشگاه تشکیل پرونده داده باشه و کتبی قبول شده باشه و شهریش بیوفته توی مهر و بعد از تاریخ اتمام گواهی آیا باید از اول گواهی بیاره؟
سلام.
در مدارس عادی تا اخر شهریور مدرسه موظف هست به شما گواهی بده ولی در مدارس شبانه اگر در خرداد قبول شید دیگه دانش اموز اونا حساب نمیشید و باید به وسیله برگ سبز سربازی در اموزشگاه راهنمایی رانندگی ثبت نام کنید.
در مورد سوال دیگه:کلا گرفتن گواهینامه طی 2 مرحله داده میشه .در مرحله اول که شامل شركت در كلاس‌هاي تئوري ( 3 جلسه آئين نامه و 2 جلسه فني هر جلسه به مدت 2 ساعت ) و قبولي در آزمون آئين نامه مقدماتي و شركت در كلاس‌هاي مهارت رانندگي به مدت 20 ساعت برای گروه ب1 و 10 ساعت برای گروه ب2 (جلسات 2 ساعته) و قبولي در تست مهارت مقدماتي (در صورت عدم قبولي شركت در حداكثر سه جلسه 2 الي 4 ساعته) است.

مرحله دوم مرحله شرکت در ازمون نهایی است که شامل:

1-تکمبل فرم درخواست ( كاردكس )

2- مراجعه به پزشك معتمد نيروي انتظامي جهت انجام معاينات پزشكي

3- شرکت در آزمون آئين نامه (در صورت عدم قبولی پس از گذشت یک هفته مجاز به شرکت مجدد در آزمون می باشید.)

4- شرکت در آزمون مهارت رانندگي ( در صورت عدم قبولی تا سقف 10 ساعت آموزش تکمیلی اعمال خواهد شد.)
است.

شما اگر تا مرحله کاردکس پیش برید میتونید بقیه کار ها رو به زمان دیگه ای با توجه به مطلب پایین موکول کنید.یعنی گواهی اشتغال به تحصیل تا مرحه کاردکس لازمه.

اعتبار مراحل و آزمون‌ها از تاريخ قبولي به شرح ذيل است:
- معاينات پزشكي: 6 ماه
- آئين نامه: 2 سال
- مهارت: يك سال

ashki1373

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوستان
من از دانشگاه گواهی اتغال به تحصیل گرفتم حدود 1 ماه پیش الان رفتم واسه گرفتن گواهینامه
کلاس های ایین نامه رو رفتم + فنی ازمون مقدماتی هم قبول شدم
الان دارم تو شهری رو میرم و کلاسم تا 28 تموم میشه که میشه جمعه!
بعد دوشنبه باید برم ایین نامه اصلی + تو شهری
حالا یک مشکل هست 2 نبه میشه 31 و دقیقا اعتبار گواهی اشتغال به تحصیل من تا 31 اعتبار داره ؟
چجوریاست قبوله؟ یا نه؟؟ باز باید برم بگیرم!!
بعد یک سوال دیگه اگه بخوام برم بگیرم باز بهم میدند در حالی که ترم تابستونه ور نداشتم؟؟؟
اگه راهنماایی کنید مچکر میشم

در مورد تاریخ اگه شما همون تاریخ 31 کاردکستون آماده بشه مشکلی نیست.در کل گواهی فقط تا تشکیل کاردکس نیاز هست.

ashki1373

Registered User
لایک‌ها
12
سوال اول:بله فقط باید تمام مدارک رو کامل کنید و کلاس ها رو تموم کنید تا کاردکس آماده بشه.ولی اگه تاریخ تشکیل کاردکس 1مهر شد دیگه قبول نیست.
سوال دوم:خیر اگه شما خرداد قبول بشید دیگه گواهی نمیدن.فقط در صورتی که درسی رو افتاده باشین میتونین گواهی بگیرین.
سوال سوم:اگه تاریخ تشکیل کاردکس تا آخر شهریور باشه مشکلی نیست و میتونید توی مهر هم امتحان بدید.فکر میکنم حد اکثر 5بار بشه امتحان عملیشو داد

montazery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
در مورد تاریخ اگه شما همون تاریخ 31 کاردکستون آماده بشه مشکلی نیست.در کل گواهی فقط تا تشکیل کاردکس نیاز هست.
اقا خب الان یک سوال برام پیش اومد!!!
الان من جمعه 28 اخرین جلسه تو شهری رو هم میرم بعد شنبه بهم کاردکس میدن؟؟
یا نه مثلا یکی دو هفته طول میکشه؟؟
چجوریاست کلا ثبت کاردکس چند روز طول میکشه؟؟

ashki1373

Registered User
لایک‌ها
12
اقا خب الان یک سوال برام پیش اومد!!!
الان من جمعه 28 اخرین جلسه تو شهری رو هم میرم بعد شنبه بهم کاردکس میدن؟؟
یا نه مثلا یکی دو هفته طول میکشه؟؟
چجوریاست کلا ثبت کاردکس چند روز طول میکشه؟؟
البته من فکر میکنم گواهی شما رو تا آخر شهریور قبول کنن.پیشنهاد میکنم یه زنگ به آموزشگاه بزنید که مطمئن بشید
برای تشکیل کاردکس هم شما باید مدارکت تکمیل باشه.چشم پزشکی هم معاینه کرده باشه.آزمایش خون هم لازمه برای گروه خونی.چندتا مبلغ هم هست باید واریز کنید و فیششو بهشون بدید که توی پرونده بزارن.دقیق مدارکشو یادم نیست فک میکنم چند تا عکس و کپی شناسنامه و کارت ملی هم نیاز باشه.
و انگشت نگاری هم هست که خود آموزشگاه انجام میده.
در کل شناسنامه و کارت ملی همراهت باشه چون چندباری نیاز پیدا میکنی
در مورد سوالی که پرسیدید چقدر طول میکشه آموزشگاهی که من میرفتم یه روز رو در هفته مشخص کرد که همه برن برای انگشت نگاری و تشکیل کاردکس که خیلی زود انجام شد(1روز طول کشید)
پیشنهاد میکنم حتما از خود آموزشگاه سوال کنید.چون هر کدوم یه جوری کارارو انجام میدن.مثلا برای تشکیل کاردکس آزمایش خون لازمه ولی آزمایشگاهی که من میرفتم بدون آزمایش هم قبول میکرد
باز هم سوالی بود در خدمتم

montazery

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
البته من فکر میکنم گواهی شما رو تا آخر شهریور قبول کنن.پیشنهاد میکنم یه زنگ به آموزشگاه بزنید که مطمئن بشید
برای تشکیل کاردکس هم شما باید مدارکت تکمیل باشه.چشم پزشکی هم معاینه کرده باشه.آزمایش خون هم لازمه برای گروه خونی.چندتا مبلغ هم هست باید واریز کنید و فیششو بهشون بدید که توی پرونده بزارن.دقیق مدارکشو یادم نیست فک میکنم چند تا عکس و کپی شناسنامه و کارت ملی هم نیاز باشه.
و انگشت نگاری هم هست که خود آموزشگاه انجام میده.
در کل شناسنامه و کارت ملی همراهت باشه چون چندباری نیاز پیدا میکنی
در مورد سوالی که پرسیدید چقدر طول میکشه آموزشگاهی که من میرفتم یه روز رو در هفته مشخص کرد که همه برن برای انگشت نگاری و تشکیل کاردکس که خیلی زود انجام شد(1روز طول کشید)
پیشنهاد میکنم حتما از خود آموزشگاه سوال کنید.چون هر کدوم یه جوری کارارو انجام میدن.مثلا برای تشکیل کاردکس آزمایش خون لازمه ولی آزمایشگاهی که من میرفتم بدون آزمایش هم قبول میکرد
باز هم سوالی بود در خدمتم
خب من همه ی مدارکم تکمیل داده شده تحویل اون ها
به جز فیش !!!
چشم پزشکی رفتم
خون هم دادم
الان یک سوال میگن فیش کل بچه های تهران شماره حسابش یکیه درسته یعنی شماره حساب همونه فقط نام واریز کننده باید اسم من باشه!!!
بعد یک سوال دیگه عکس ها رو دادم گفت مدل مو تو بالا ایراد میگیرن احتمالا
مدل موهام از این ******* هست بنظرتون عکس بگیرم؟؟ دوباره با مدل ساده یا نه مشکلی پیش نمیاد؟؟

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
من درسم تموم شده و تا 31 مرداد گواهی اشتغال به تحصیل به من دادن . الان گواهی بردم آموزشگاه به من گفته باید نامه ببری راهنمایی و رانندگی تا تاییدش کنه . بنظر شما تا 31 مرداد میتونم گواهینامه بگیرم؟؟

johndtafxx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Florist should follow law, compassion, not religious doctrineBarronelle Stutzman,Nike Giants 90 PIERRE-PAUL White Women Game Jerseys, owner of Arlene s Flowers of Richland,'Safer Roads' crackdown leads to DUI arrests, tickets for bi, cited her relationship with Jesus Christ in declining to provide floral arrangements for the September wedding of two longtime gay customers. Local gay-rights leaders, meanwhile, have been low key in their reaction to the case, even as it has grabbed attention nationally. [Courtesy of KEPRTV]Everyone is aware of the florist who refused to serve a same-sex couple because of her relationship with Jesus Christ. I fail to see the connection. Tina Turner has a song, “What’s Love Got to Do with It?” and so I say, “What’s Jesus Christ Got to Do with It?”I am a heterosexual male,Bears 54 Urlacher Black Jerseys,Suspect faces charges following shoot, so I have no dog in this fight. I simply try to maintain an open mind and be tolerant, compassionate and loving to people of all walks of life — just as Jesus of Nazareth did in his times as an example for all of us.The law of the land here is the Constitution,Morning links- UW’s Keith Price, Bishop Sankey named to Maxwell Award watch list_0, not a religious text of one faith.David Gooding, Normandy Park

meko

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
پول‌نیوز، مازیار دانیالی - منصوری کربونادو بر پایه لامبورگینی اونتادور LP700-4 شکل گرفته است. از ویژگی‌های ظاهری آن می توان به کیت بدنه جدید که در قسمت جلو 40 میلیمتر و در قسمت عقب 50 میلیمتر پهن‌تر شده، سپرها و زیررکابی‌هایی با طراحی جدید، گلگیرهایی با دریچه‌های هوا چندگانه، پوشش موتور، دیفیوزر و پوشش مات چراغ‌های عقب و باله‌های جانبی جلو اشاره کرد. به گزارش گروه بین الملل پول نیوز، کربونادو با الهام از جنگنده‌های خفاکار طراحی شده و به گفته شرکت منصوری این برای نخستین بار است که از بافت فیبر کربن با ظاهری خفاگونه روی یک خودرو استفاده می شود. طرح فیبر کربن به کار رفته در کربونادو همانند جنگنده‌های خفاکار مثلثی است. چراغ‌های LED رانندگی در روز این خودرو که در ورودی‌های هوا قرار دارند نیز به شکل جنگنده‌های خفاکار طراحی شده‌اند. در قسمت جانبی این خودرو خطوط روی درها که به شکل حرف Y هستند جلب توجه می کند. منصوری کربونادو در بخش فنی نیز دستخوش تغییرات گسترده‌ای شده که از آن جمله می توان به استفاده از دو توربوشارژر و تعویض پیستون‌ها، شاتون‌ها، میل لنگ و سرسیلندر اشاره کرد. مجموع تغییرات صورت گرفته نیروی موتور 12 سیلندر V شکل کربونادو را به رقم خیره کننده 1250 اسب بخار رسانده که شتاب صفر تا 100 کیلومتر در ساعت 2.6 ثانیه و بیشینه سرعت 380 کیلومتر در ساعت را برای آن به ارمغان آورده است. گشتاور این خودرو نیز به صورت الکترونیکی به 690 نیوتن متر محدود شده تا از آسیب دیدن سیستم انتقال نیرو جلوگیری شود. منصوری کربونادو از رینگ‌های آلیاژی 20 اینچی در جلو و 21 اینچی در عقب سود می برد که با تایرهای پیرلی پی زیرو با ابعاد 255/30 و 345/25 به ترتیب برای چرخ‌های جلو و عقب احاطه شده‌اند. در داخل کربونادو نیز از ترکیب چشم نواز چرم سفید و سیاه و فیبر کربن استفاده شده است. دکمه استارت هواپیماگونه این خودرو با سرپوش قرمز رنگ از کنسول وسط به سقف منتقل شده است. کربونادو خودرویی با تولید محدود بوده و تنها شش دستگاه از آن ساخته خواهد شد.
گفتنی است منصوری (Mansory)‏ یک شرکت آلمانی است که توسط کوروش منصوری در سال ۱۹۸۹ تاسیس شده و یکی از برجسته‌ترین کارخانه‌جات تولیدکننده قطعات تیونینگ برای ماشین‌های لوکس و سوپر اسپرت محسوب می‌شود. برخی از برندهایی که این کمپانی تاکنون با آنها فعالیت کرده‌ است، عبارتند از استون مارتین، لامبورگینی، مرسدس بنز، فراری، آئودی، رنجرور، پورشه، مازراتی و رولز-رویس موتور کارزو بنتلی.

69369_932.jpg

69370_350.jpg

69371_122.jpg

69372_429.jpg

69373_625.jpg

69374_450.jpg

69375_906.jpg

69376_406.jpg

69377_778.jpg

69378_955.jpg

69379_956.jpg

69380_307.jpg