• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخباردنیای خودرو ...

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
مگه افتادن تو بغل شرق عقب مونده و کمونیست بهتر از ورود محصولات کره و ژاپن هست ؟؟

ما خودرو ساز نبودیم و نخواهیم شد ............. تولیدات کشورهای صاحب صنعت خودرو رو با گمرک عادلانه وارد کنیم بهتره!

آزارا 24 میلیونی ...................

باکستر 110 میلیونی ..........

ام وی ام 9 میلیونی ..............

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
همینجوریه که رتبه سوم تلفات تصادف رو ما داریم دیگه:| اول هند بعد چین. هند 1 میلیارد چین 2 میلیارد ایران 75 میلیون:| البته واسه مایی که لیاقت نداریم همینا از سرمونم زیاده. خودمون کردیم که لعنت بر خودمون باد

115115

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اونجا انجمنه اینجا هم همینطور
حالا بیاید مشارکت کنیم

Gt.Planet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
152
درود..

داوووش نیازی نبود 50-60 تا عکس بذاری روباه فایرمون رو ب گاج بدی :D..............

=====================================================

اولا ک تو ایران دنبال منطق نگردن..منطق اگر وجود داشت ماشین 24هزار دلاری نمیخردیم 180 تومن ..جایی که ماشین تیره از ماشین روشن 4-5تومن گرونتره دنبال منطقی :D...

=======================================

دوما کادنزا 2011 داریم و 2013 کدومش رو میخوای؟ یه توضیح راجع ب هر دوش میدم یعنی هم 2011ش و هم 2013ش

خوب یه توضیحات مختصر راجع ب هر دو میدم..

گرنجور با دو موتور 2.4 لیتری و 3 لیتری وارد بازار شده ( فک کنم اکثر اینایی ک تو ایران هست 3لیتری هستن چون همشون سفارش عرب هستن و از امارات مییان ب ایران)

25تا اسب تولید میکنه 6 سیلند و24سوپاپ و گیربکس 6سرعته اتومات داره

امكانات
ايربگ : راننده - سرنشین - جانبی - زانویی
ترمز و كنترل : جلو و عقب دیسکی خنک شونده - ABS - EBD - TCS - ESC - BA - OCS - VSM
تهويه هوا : کنترل اتوماتیک دوگانه - بخارزدای اتوماتیک
صندلی : برقی - گرمکن و سردکن - چرم - حافظه صندلی سفارشی
شيشه ها : برقی
آينه : برقی - گرمکن - تاشوندگی برقی
چراغ ها : روشن و خاموش شدن اتوماتیک - عقب LED - مه شکن جلو و عقب
سنسور پارک - سنسور باران - کروز کنترل هوشمند - محفظه خنک کننده - سقف پاناراما و استارت دکمه ای سفارشی

کادنزا (2011)هم موتور 3.5 لیتری داره 6سیلندر و 24سوپاپ و گیربکس 6 سرعته اتومات

امكانات
ايربگ : راننده - سرنشین - جانبی - پرده ای
ترمز و كنترل : جلو و عقب دیسکی - ABS - EBD - ESP
تهويه هوا : اتوماتیک
صندلی : برقی - گرمکن جلو - پشت سری فعال هنگام تصادف - سردکن صندلی ها سفارشی
شيشه ها : برقی - سانروف
آينه : برقی - گرمکن - تاشوندگی برقی
چراغ ها : روشن و خاموش شدن اتوماتیک - مه شکن جلو و عقب
سایر امكانات : کروز کنترل - سنسور پارک - سنسور باران - دوربین عقب - سقف پاناراما سفارشی
کروز کنترل - سنسور پارک - سنسور باران - دوربین عقب - سقف پاناراما و استارت دکمه ای سفارشی

پ:ن در مورد هر 2شون امکانات دیگرشون رو توضیح ندادم مثل ورودی خروجی ها و ..........که مربوط میشه ب امکانات رفاهی ( در مورد کادنزا 2013 کلا توضیح خواهم داد)

مصرف ترکیبی هر دوصدی 10تاست مطمئن باش با بنزین بی کیفیت ایران که ساندیسی بیش نی این رقم بیشتر میشه

نظر من: از لحاظ فنی کادنزا (2011) برتری داره. و گرنجور از لحاظ کیفیت قطعات ب کار رفته در کابین و ظاهر کابین سر تره تو عکس ها میشه فهمید(کافیست تو گوگل INTERIOR هر دو ماشین رو سرچ کنی)....ظاهر ماشین هم ب خودت بسته گی داره..دوست داری سدان سوسولی(گرنجور) داشته باشی یا سدان چقر

قیمت گرنجور در بازار وطن: 180-185

قیمت کادنزا در بازار وطن : نمونه های 2011 ش 180-190 ..نمونه های 2013 ش احتمالا 200

قیمت جهانی کادنزا یه مقدار اروزن ترـه نسبت ب گرنجور اما تو اینجا بر عکســــــه چرا؟ چون ملت ما همیشه دنبال ظاهر گرایی و تجمل گرایی هستن ظاهر رو فدای پیشرانه میکنن و -8- 7 برابر قیمت واقعی ش هم باید بخری.....

نظر من : در کل کادنزا رو سر تر میدونم از لحاظ فنی گرنجور بهش نمیرسه..و پیشرفتهای محسوسی داشته نسبت ب 2011 ش

با این حال ظاهر رو فدای قدرت نکن ظاهر گرنجور سوسولی میزنه اما کادنزا مثل سدان های امریکایی میمونه ظاهرش هیکلی مثل فورد فیوژن ..(البته اینا همشون زیر خوابهای GM امریکا هستن و طراحی های ریجن 2-3 رو نگه میدارن بره کره ای ها)

مشخصات کادنزا 2013

10 ایربگ - ترمز دیسکی چهار چرخ - سیستم ترمز ضد قفل ABS - سیستم ترمز کمکی BAS - سیستم کنترل پایداری الکترونیک ESP - سیستم توزیع الکترونیک نیروی ترمز EBD - پشت سری با قابلیت عکس العمل در برابر ضربه - سنسور هشدار دهنده دنده عقب - باز شدن اتوماتیک قفل دربها در تصادفات - سیستم ضد سرقت - سیستم ورود بدون کلید - کنترل اتوماتیک چراغ ها- چراغ مه شکن جلو و عقب - سیستم تثبیت سرعت (Cruise Control)

سیستم کنترل ایستایی در سر بالایی HAC - سیستم کنترل لغزش TCS - چراغ های جلو HID ( زنون ) و چراغ های عقب LED - تنظیم اتوماتیک ارتفاع نور چراغ های جلو و چراغ شوی جلو - استارت دکمه ای و کلید هوشمند - سیستم مدیریت پیمایش ( Trip Computer) - سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دوگانه - آینه های خارجی با قابلیت تنظیم برقی ، تاشو الکتریکی دارای گرمکن و چراغ راهنما و خوشامد- سیستم حافظه یکپارچه تنظیمات ( IMS ) - سان روف پانوراما - سنسور باران و بخار زدایی اتوماتیک شیشه ها - شیشه جلو ضد UV ، آب گریز و شیشه های عقب دودی - تنظیم برقی ، تهویه هوا و گرمکن صندلی های جلو - صندلی راننده مجهز به ماساژور - صندلی های عقب تاشو - آینه داخل الکتروکرومیک - صفحه کیلومتر سوپرویژن با صفحه نمایش 3.5 اینچی - کنترل سیستم صوتی روی فرمان - روکش صندلی ها ، دسته دنده و غربیلک فرمان چرمی - پورت های ورودی و خروجی سیستم صوتی ، AUX + IPod Cable + USB- سیستم صوتی حرفه ای CDC . Infinity با ظرفیت 6 دیسک ، MP3 ، آمپولی فایر و 12 بلند گو - مانیتور 7 اینچی - قابلیت کنترل سیستم صوتی و سیستم تهویه هوا از روی کنسول سرنشینان عقب

راستی هیوندا و کیا دو شرکتی هستند که با هم کار می کنند ولی با دو اسم و یا برند .

Last edited:

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
بامن پَریدی خوب ب اطلعاتت افزوده شده ها.........

دل ب دل راه داره همینه دیه......

من نیز ب شما تبریگم میگویم
اینا چیزایی که عمه سنم میدونه بابا :| تکرار مکرراته:|

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
کلا به خاطر شرایت کشور همه بدنبال نفوذ تو بازار خودرو ایران هستن! جنرال موتورز هم که اومد!!! اینم از تحریم آمریکا که هرجا میبینن به نفعشونه لغوش میکنن

Gt.Planet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
152

بیخیار جی اف کی از شوما بعیده! روسه هیچ پوخی نی...بزرگترین خودروساز اروپا vw هست..

بیخیار از شوما هم بعیده...همین کیا و هیونداش ایران رو ب رسمیت نمیشناسن 4تا آدم سیا30 میرن ماشین هارو از امارات وارد میکنن(همشونم سفارش عرب هستن اگه دقت کنی) جنرال موتورز بیاد تو ایران!! با عرض معذرت شایعه پرتاب نکن + بروکی........

آزارا 24 میلیونی ...................180 تومن نبــــــــــود؟

باکستر 110 میلیونی ..........با عرض معذرت اینو دیگه کورسی شعر گفتی :D...قیمت جهانی باکستر 2011 ش ک تو ایران زیاده 50 هزار دلاره و 2012 هاش55هزار دلار..در بازار ایران باکستر 2011 کارکردش -350 معامله میشه و 2012 ش 600 صفر باکستر 2012 نزدیک 700تومنه

ام وی ام 9 میلیونی .............. 55تومن نبـــــــــــود؟(البته ام وی ام های وارداتی 80 تومن و مونتاژ کرمان موتور 55)

خو داوووش همین که ملت یه ماشین رو 7-8برابر قیمت واقعی ش میتونن بخرن این نشون میده ک ایران از لحاظ اقتصادی هیچ مشکلی نداره و مردم چقدر تو رفاه ن و چقدر در آمد ها بالان.....

تیکه ای بود ک هفته نامه خودرو انداخته بود..منظورش اوووووج دزد بودن و بی فرهنگ بودن ما ایرانی هاست هر فردی ک یه ماشین خارجی رو 8برابر قیمت واقعیش میخره ب نظر من ظلم کرده ب 8تا هموطنش..من که میلیاردر هم باشم سر همین مسائل نمیتونم تو ایران زندگی کنم..خیلی حرفه..هیچ کجای دنیا همچین موردی نمیبینید...

باوو داوووش بیخیار.. نهایت و انتهای زندگی یه ایرانی اینه که یه پراید داشته باشه بکنه بره شمال بزنه توش........به ایرانی یه K O S بده و یه پراید دیگه خدارو هم بندگی نمیکنه

Last edited:

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
بیخیار جی اف کی از شوما بعیده! روسه هیچ پوخی نی...بزرگترین خودروساز اروپا vw هست..

بیخیار از شوما هم بعیده...همین کیا و هیونداش ایران رو ب رسمیت نمیشناسن 4تا آدم سیا30 میرن ماشین هارو از امارات وارد میکنن(همشونم سفارش عرب هستن اگه دقت کنی) جنرال موتورز بیاد تو ایران!! با عرض معذرت شایعه پرتاب نکن + بروکی........

باکستر 110 میلیونی ..........با عرض معذرت اینو دیگه کورسی شعر گفتی :D...قیمت جهانی باکستر 2011 ش ک تو ایران زیاده 55 هزار دلاره و 2012 هاش 63هزار دلار..میخوای قیمتش در بیاد با دلار چهارتومن حساب کن این رقم رو بعدش ضربدر 4 کن.. ب عبارتی باکستر 2011 میشه 850تومن (بدون در نظر گرفتن هزینه حمل و نقلش گفتم) با کستر 2012 هم 980 داره خرید و فروش میشه

ام وی ام 9 میلیونی .............. 55تومن نبـــــــــــود؟(البته ام وی ام های وارداتی 80 تومن و مونتاژ کرمان موتور 55)

خو داوووش همین که ملت یه ماشین رو 7-8برابر قیمت واقعی ش میتونن بخرن این نشون میده ک ایران از لحاظ اقتصادی هیچ مشکلی نداره و مردم چقدر تو رفاه ن و چقدر در آمد ها بالان.....

تیکه ای بود ک هفته نامه خودرو انداخته بود..منظورش اوووووج دزد بودن و بی فرهنگ بودن ما ایرانی هاست هر فردی ک یه ماشین خارجی رو 8برابر قیمت واقعیش میخره ب نظر من ظلم کرده ب 8تا هموطنش..من که میلیاردر هم باشم سر همین مسائل نمیتونم تو ایران زندگی کنم..خیلی حرفه..هیچ کجای دنیا همچین موردی نمیبینید...

من منصوب به مجله ماشین خوندم قاقول خان!!
با عقل هم جور درمیومد! چون دلار 4 برابر شده گمرکی برای دولت پول سازه! عده ی زیادی یه شبه تیلیاردر شدن! دیگه سوار آی30 و .... نمیشن دنبال ماشین میلیاردی هستن!
ایرانخودرو و سایپا هم برای قشر بدبخت همچنان صندلی مرگ میسازن!!

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
بنظرم هر چی که باشن از چینی ها خیلی بهترن، مطمئنا بخاطر برخی استاندارد های اروپایی کیفیت بهتری نسبت به چینی ها دارن. الانم که روسیه بزرگترین تولید کننده ی خودرو در اروپا هستش

این لیست بزرگترین تولید کننده های خودرو در جهان در سال 2012 هست:
Template:World motor vehicle production by country in 2012 - Wikipedia, the free encyclopedia

که روسیه در رتبه دهم جهان هست و در اروپا هم اول نیست!
در واقع دوم هست منتها با فاصله خیلی زیاد از آلمان

اینم بزرگترین شرکت های تولید کننده خودرو در سال 2012 که فولکس واگن در صدر هست:
اقتصاد ایران آنلاین - بزرگترین خودروسازان جهان در سال ۲۰۱۳

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
درود بر ایران خودرو و سایپا مایه افتخار صنعت خودروسازی جهان اسلام

smart2009

Registered User
لایک‌ها
120
این حرف رو دوست خوبم در مورد لادا گفته

لطفا کسانی که تجربه سواری و امتحان لادا رو ندارن نظرات بی انصافانه ندهند...
واقعا چطور یک خودروسازی چینی رو با لادا که 40سال قبل تا الان داره انجین برای کشتی و لوکومتیو میزنه مقیاس میکنید؟
چطور یک خودروسازی چینی رو با لادا که بزرگترین کمپانی اتومبیلسازی در دنیا با بیش از 149کیلومتر خطوط تولید هست مقیاس میکنید؟
تا حالا به بلوکه سیلندر و آلیاژ بکار رفته در قطعات و موتور لادا دقت کردین؟
در شهرهای لوکس و گرانقیمتی مثل مسکو و سن پترزبورگ لادا کمه و ماشینای لوکس و گرون هستن اما یکم از این شهرها دور شید میبینید چه خبره!!!
هر وقت ماشینای چینی تحمل 45درجه سانتیگراد زیر صفر رو داشتن بعد بیان حرف بزنن...
لادا لوکس نیست اما به دوام، کیفیت و ارزونی در همه جای دنیا مشهوره بالاخص در اروپای شرق
فلسفه کمونیستی اونا ساخت ماشینی ارزون و با دوام رو برای همه اقشار تدوین کرد. شما چطور یک برند 50ساله اروپایی رو با چین مقیاس میکنید من متعجبم؟
ام وی ام 800سی سی با 20 تومن قیمتش مناسبه؟
405 مال 25سال قبل با قیمت 25تومن مناسبه؟

کاری به بازار اینجا ندارم که با دلار 4000تومنی یه ماشین 10میلیونی میشه فلانقدر اما

رو سر در شهر تولیاتی روسیه که کارخانه معظم آوتوواز (سازنده لادا) واقع هست یه شعار خیلی با معنی نوشته که معادلش به زبون خودمون

میشه

پول ژیان بدید اما سواری و دوام بنز رو بگیرید!

تمامی لوازمات از کلید و بوق و صندلی گرفته تا موتور و اتاق و لاستیک تو همون شهر تولیاتی تولید میشه و لادا از از این نظر تو تمام خودروسازی های دنیا فلسفه جدایی داره و مهمترین دلیل قیمت ارزونش همینه که لوازمش رو خودش میسازه

دوم اینکه امکانات در حد معقول و معمولی رو ماشیناش میذاره و خبری از چیزای لوکس و آنچنانی نیست و به همون اندازه پول میگیره

سوم اینکه همه جا بازارش مثل ایران نیست که وانت پیکان با قیمت 13 و مزدا با قیمت 24 تومن به مردم بفروشن و حتی رو ماشین ضبط صوت و باند هم نذارن و مردم بازم بخرن!!!!

اونجا انور آب طرف بخواد تیزبازی در بیاره و پول زور بگیریه دو سوته کلکش کندست...

من بیش از 20سال با لادا بودم. استهلاک و مخارج خیلی کم. لوازمشم هست

من فکر نمیکنم مدلهای فعلیش بدتر از مدلهای قدیمیش باشه. کشورای دیگه روز به روز رو به پیشرفت هستن. فکر نمیکنم مثل ما دزدی تو کارشون باشه. ضمن اینکه بدلیل شرایط بد آب و هوایی روسیه مطمئنا نباید کم طاقت باشن

برای آشنایی با خودروهای روسی و کیفیت بسیار عالیشون این تاپیک رو بخونید تا چشم و دلتون روشن بشه

تیونینگ تاک - تالارهاي خودرو • مشاهده مبحث - تعمیر موتور لادا 2106 ، 1500cc

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
یه زمانی منطقی رییس ایرانخودرو بود که این آدم کلاش پایه ی دزدی تو محصولات ایرانخودرو رو گذاشت

مثلا برا 405 سرسیلندر دست دوم میذارن که خودش خیلی تو کیفیت ماشین تاثیر داره

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196

باکستر 110 میلیونی ..........با عرض معذرت اینو دیگه کورسی شعر گفتی :D...قیمت جهانی باکستر 2011 ش ک تو ایران زیاده 50 هزار دلاره و 2012 هاش55هزار دلار..در بازار ایران باکستر 2011 کارکردش -350 معامله میشه و 2012 ش 600 صفر باکستر 2012 نزدیک 700تومنه

باوو داوووش بیخیار.. نهایت و انتهای زندگی یه ایرانی اینه که یه پراید داشته باشه بکنه بره شمال بزنه توش........به ایرانی یه K O S بده و یه پراید دیگه خدارو هم بندگی نمیکنه

ببین.................... برو دوباره پست منو بخون دوزاریت کجه اخوی ............. من قیمتهای واقعی رو گفتم ...........................

Gt.Planet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
152

از این دست موارد تا دلت بخواد زیاده.....از دهه 70ـــــــه دارن از این کارا میکنن...بماند که چقدر مردم نامه و ایمیل میدن ب مطبوعات خودرویی و مجله ماشین..اونا هم میگن زووور نزنید صداتون ب جایی نمیرسه و فقط نامه شون رو چاپ میکنن.........

ببین چقدر زیاده ک ملت زنگ میزدن به شبکه خبر هم میگفتن از شبکه خبر عاجزانه خواهش میکردن و بی بازم بی فایده بوده.....

اصن یه چیزایی که واقعا حقیقت داره و مخ آدم سوووت میکشه ..از لاستیک دست دوم گذاشتن رو ماشین بگیر تا ماشین هایی که تصادفی ن و هزاران مشکل فنی دارن....یه مدت سمند بود که بدنه ش خطر برق گرفتگی داشتو خیلی چیزای دیگه

بالا