• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار تيم ملي

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
ایران ميزبان رقابت‌هاي فوتبال غرب آسيا شد

پنجمين دوره‌ي رقابت‌هاي فوتبال غرب آسيا به ميزباني ايران برگزار خواهد شد.

پنج شنبه جلسه‌ي اتحاديه‌ي غرب آسيا به رياست حسن غفاري در امان اردن و با حضور تمامي اعضا از كشورهاي سوريه، عراق، لبنان، فلسطين و اردن برگزار شد.

در اين جلسه اعضا با توجه به وخامت اوضاع در لبنان تصميم گرفتند كه پنجمين دوره‌ي رقابت‌هاي فوتبال غرب آسيا به ميزباني ايران برگزار شود.

اتحاديه‌ي غرب آسيا بيستم تا بيست و نهم آگوست را به عنوان تاريخ پيشنهادي خود به فدراسيون فوتبال ايران اعلام كرده است و پس از اعلام موافقت فدراسيون فوتبال ايران با اين زمان پنجمين دوره‌ي رقابت‌هاي فوتبال غرب آسيا در ايران برگزار خواهد شد.

اگر ايران اين ميزباني را نپذيرد رقابت‌هاي فوق در سوريه و در همان زمان برگزار خواهد شد. همچنين اعضا تصميم گرفته‌اند حق ميزباني ششمين دوره‌ي رقابت‌هاي فوتبال غرب آسيا را براي سوريه محفوظ نگه دارند.

اتحاديه‌ي غرب آسيا از قطر و امارات نيز براي حضور در پنجمين دوره‌ي رقابت‌هاي غرب آسيا دعوت به عمل آورده است.

نقل از ایسنا

majidson

Registered User
لایک‌ها
0
رييس فدراسيون فوتبال كشور گفت : با توجه به منتفي شدن مربيگري " خاوير كلمنته " براي تيم ملي كشورمان ، هم‌اكنون درصدد انتخاب يك سرمربي داخلي در مرحله مقدماتي جام جهاني هستيم.

"علي كفاشيان" روز پنجشنبه در كرمانشاه به خبرنگار ايرنا گفت : با برنامه‌هايي كه كميته تيمهاي ملي و چند تن از مربيان داخلي ارايه كرده اند، پس از بررسي و جمع‌بندي گزينه مورد نظر را انتخاب مي‌كنيم.

وي افزود : در صورت صعود به مرحله بالاتر از يك مربي با دانش خارجي براي تقويت كادر فني نيز استفاده خواهيم كرد.

كفاشيان از ذكر نام شخص خاصي به عنوان گزينه سرمربيگري تيم ملي خودداري كرد و گفت : همه مربيان داخلي چه آنهايي كه در ليگ برتر فعاليت دارند و حتي مربيان قبلي نيز مدنظر هستند.

نقل از ايرنا

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب از همین جا به مردم ایران تسلیت میگم چون اینجور که بوش میاد متاسفانه مورینیوی خاور میانه مربی تیم ملی میشه ... برنامه ی نود در یه اقدام از پیش تعیین شده میاد مربی ای رو که چندین وقت پیش بی کفایتیش مسلم شده بود میاره توی برنامه ی زنده و نوع سوالی هم که برای برنامه طرح میکنه یه جوراییه که این مربی رو تایید میکنه ...

سوال برنامه اینه : آیا فرصت داده شده به مورینیوی آسیا کافی بود ؟

بعد ملت میریزن که نه نبود و بعد فدراسیون که به طور قطع از سازمان دستور میگیره در یه اقدام عجیب و غریب اسم اون فرد ( مورینیوی خاورمیانه ) رو می ذاره توی لیست نامزد های مربی گری .... متاسفم ... فقط همینو میتونم بگم ...

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
خب از همین جا به مردم ایران تسلیت میگم چون اینجور که بوش میاد متاسفانه مورینیوی خاور میانه مربی تیم ملی میشه ... برنامه ی نود در یه اقدام از پیش تعیین شده میاد مربی ای رو که چندین وقت پیش بی کفایتیش مسلم شده بود میاره توی برنامه ی زنده و نوع سوالی هم که برای برنامه طرح میکنه یه جوراییه که این مربی رو تایید میکنه ...

سوال برنامه اینه : آیا فرصت داده شده به مورینیوی آسیا کافی بود ؟

بعد ملت میریزن که نه نبود و بعد فدراسیون که به طور قطع از سازمان دستور میگیره در یه اقدام عجیب و غریب اسم اون فرد ( مورینیوی خاورمیانه ) رو می ذاره توی لیست نامزد های مربی گری .... متاسفم ... فقط همینو میتونم بگم ...
چه حرفی میزنی! شما اصلا برنامه رو کامل میدیدی؟ یا دیدی قلعه نوعی رو اورده به سرعت پی به افکار پلید بانیان فوتبال کشور بردی؟؟
اگه دیدی,فردوسی پور چند بار به قلعه نوعی گفت که برای من مسلم هست که شما از موفق ترین مربیان لیگ هستید با کارنامه مشخص ولی در تیم ملی نه.... چند بار گفت با اینکه تیم در پنالتی حذف شد ولی از نظر مردم تیم اصلا خوب بازی نمیکرد؟ و کلی عیب دیگه! و قلعه نوعی هم طبیعتا از خودش و عملکردش دفاع میکرد. اصلا توی این برنامه هیچ تعریفی از زمان مربیگری قلعه نوعی در تیم ملی شد که شما پی به سناریوی اینا بردی؟!
و نظر سنجی,این جوری که شما گفتی و فقط میتونی بگی براش متاسفی آدم فکر میکنه 99.8% گفتن فرصت کم بود و 0.2% گفتن فرصت کافی بود! ولی اختلاف بلی و خیر اینهمه زیاد نبود و نسبت حدودا 3 به 2 بود!

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
چه حرفی میزنی! شما اصلا برنامه رو کامل میدیدی؟ یا دیدی قلعه نوعی رو اورده به سرعت پی به افکار پلید بانیان فوتبال کشور بردی؟؟
اگه دیدی,فردوسی پور چند بار به قلعه نوعی گفت که برای من مسلم هست که شما از موفق ترین مربیان لیگ هستید با کارنامه مشخص ولی در تیم ملی نه.... چند بار گفت با اینکه تیم در پنالتی حذف شد ولی از نظر مردم تیم اصلا خوب بازی نمیکرد؟ و کلی عیب دیگه! و قلعه نوعی هم طبیعتا از خودش و عملکردش دفاع میکرد. اصلا توی این برنامه هیچ تعریفی از زمان مربیگری قلعه نوعی در تیم ملی شد که شما پی به سناریوی اینا بردی؟!
و نظر سنجی,این جوری که شما گفتی و فقط میتونی بگی براش متاسفی آدم فکر میکنه 99.8% گفتن فرصت کم بود و 0.2% گفتن فرصت کافی بود! ولی اختلاف بلی و خیر اینهمه زیاد نبود و نسبت حدودا 3 به 2 بود!

یعنی می فرمایید فردوسی پور بعد از یک سال این مربی رو اورد که دوباره ضایش کنه ؟

به نظر شما در شرایط بحرانی انتخاب مربی تیم ملی آوردن مورینیوی خاور میانه چه معنایی میده ؟ تا حالا برنامه ی نود چرا به فکر بررسی عملکرد این جناب نیفتاده بود ... درست در این زمان بحرانی میاد یه برنامه میذاره که چی ؟ ملت بیاین بگین فرصت داده شده به این مربی کافی بود یا نه ؟

راستش من نه طرفدار استقلال هستم نه پرسپولیس و نه سپاهان اما این اتفاقات که به طور قطع فقط در کشور های جهان سوم میفته واقعا آدمو متاسف میکنه ... مگه مک لارن چقدر مهلت داشت ؟ دیگه نباید به یه مربی یه قرن فرصت بدن که ... یه سال کافیه ... یارو میره بدترین بازی های تاریخ ایران رو میکنه بعد پررو پررو میشینه به شعور ملت توهین میکنه ... هنوز که هنوزه این آدم داره از موقعیت نصف نیمه ی مهدوی کیا توی بازی با کره حرف میزنه ... در مجموع من واقعا برای فوتبال ایران متسفم که 50 سال از فوتبال دنیا عقبه ...

در ضمن اقا اگه قرار باشه فردوسی پور بیاد مورینیو ی خاور میانه رو رو سرش حلوا حلوا کنه که دیگه اسمش توطئه نیست ... باید یه چیزی موافق طبع ملت بگه که بتونه منظور خودشو پیش ببره ...

من واقعا برای کشوری که یه برنامه ی تلوزیونی فوتبالشو هدایت میکنه متاسفم .. اونم کی ؟ فردوسی پور سرخورده ....

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
مطمئن باش بخوان امیرخان رو هم سرمربی کنن اولین کسی که باهاش خالفت می کنه عادل فردوسی پور هست. همیشه این دو نفر با هم کل کل داشتن و اتقاقا برای من هم خیلی عجیب بود که ایندفعه هر جفتشون بخصوص قلعه نوعی با عادل خوب برخورد کرد. برنامه ای که بعد از جام جهانی امیرقلعه نوعی رو اورده بودن فردوسی پور داشت از نتایج ضعیف و عملکرد امیرخان توی تیم ملی انتقاد تند میکرد که قلعه نوعی پرید وسط حرفش گفت ببینید آقای فردوسی پور شما توی این برنامه یه مجری هستید نه بیشتر و اینجا کارشناس هم داره( اگه اشتباه نکنم حاج رضایی بود) هر وقت ازتون توی یه برنامه بعنوان کارشناس فوتبال دعوت کردند اونوقت برید نظرات شخصیتون رو اعلام کنید.
کلا از وقتی که من یادمه این دو تا با هم کل کل داشتن

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
حالا کسی نمیدونه این کلمنته رو چیکارش کردن که دررفت؟ (گفت هرچقدر هم پول بدید نمیمونم :eek:) همون برنامه ای که سر سرمربی آلمانی ساپیا در آوردن سر این بنده خدا هم درآوردن؟

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
حالا کسی نمیدونه این کلمنته رو چیکارش کردن که دررفت؟ (گفت هرچقدر هم پول بدید نمیمونم :eek:) همون برنامه ای که سر سرمربی آلمانی ساپیا در آوردن سر این بنده خدا هم درآوردن؟

این از اول گفته بود من ایران نمیمونم! ولی اینا گفتن یک سری نمیخوان بیاد ایران و شایعه درست میکنند و از این حرفا!!
ولی واقعا یادم میاد از همون روزای اول گفته بود که ایران نمیاد! شاید گفتن بیاریمش نمک گیر میشه ولی نشد خب!

یه چیز خیلی خیلی جالب مایلی کهن هم امروز محاسبه میکرد گفت دو روز پیش از من هم برنامه خواستن و برنامم رو در اختیار فدراسیون قرار دادم
اگه این مربی تیم ملی بشه صعود میکنیم از اون طرف جام جهانی هم میزنیم بیرون

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی می فرمایید فردوسی پور بعد از یک سال این مربی رو اورد که دوباره ضایش کنه ؟

به نظر شما در شرایط بحرانی انتخاب مربی تیم ملی آوردن مورینیوی خاور میانه چه معنایی میده ؟ تا حالا برنامه ی نود چرا به فکر بررسی عملکرد این جناب نیفتاده بود ... درست در این زمان بحرانی میاد یه برنامه میذاره که چی ؟ ملت بیاین بگین فرصت داده شده به این مربی کافی بود یا نه ؟

راستش من نه طرفدار استقلال هستم نه پرسپولیس و نه سپاهان اما این اتفاقات که به طور قطع فقط در کشور های جهان سوم میفته واقعا آدمو متاسف میکنه ... مگه مک لارن چقدر مهلت داشت ؟ دیگه نباید به یه مربی یه قرن فرصت بدن که ... یه سال کافیه ... یارو میره بدترین بازی های تاریخ ایران رو میکنه بعد پررو پررو میشینه به شعور ملت توهین میکنه ... هنوز که هنوزه این آدم داره از موقعیت نصف نیمه ی مهدوی کیا توی بازی با کره حرف میزنه ... در مجموع من واقعا برای فوتبال ایران متسفم که 50 سال از فوتبال دنیا عقبه ...

در ضمن اقا اگه قرار باشه فردوسی پور بیاد مورینیو ی خاور میانه رو رو سرش حلوا حلوا کنه که دیگه اسمش توطئه نیست ... باید یه چیزی موافق طبع ملت بگه که بتونه منظور خودشو پیش ببره ...

من واقعا برای کشوری که یه برنامه ی تلوزیونی فوتبالشو هدایت میکنه متاسفم .. اونم کی ؟ فردوسی پور سرخورده ....

نظر من هم با نظر شما متفاوت نیست. فقط اینکه از نظر من اون برنامه همه چیز داشت غیر از بالا بردن قلعه نوعی! اونم توسط فردوسی پور که وضعش مشخص هست,نمیشه هم بگیم که اوردنش که اسمش برای هدایت تیم ملی سر زبونا بیوفته چون از اول هم قلعه نوعی گزینه داخلی برای هدایت بود حتی موقعی که میگفتن سرمربی خارجی به زودی اسمش اعلام میشه!

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
افشین قطبی از سوی هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال به عنوان سرمربی جدید تیم ملی انتخاب شد.
به نقل از یك منبع آگاه، پس از نشست اعضا كمیته تیم های ملی و هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال، افشین قطبی به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شد.
پس از نشستی كه شب گذشته برگزار شد، وی از سوی هیئت رئیسه به این عنوان انتخاب و به علی كفاشیان معرفی شد. رئیس فدراسیون هم ظهر امروز با انتصاب وی موافقت كرد تا رسما هدایت تیم ملی را برعهده گیرد؛ البته تایید نهایی را منوط به بررسی‌های بیشتر كرد.
افشین قطبی اكنون هدایت پرسپولیس را بر عهده دارد. این تیم بر سكوی دوم جدول رده بندی تكیه داده است.
تیم ملی فوتبال ایران در مرحله مقدماتی در گروه ۵ با سوریه، كویت و امارات همگروه است. این تیم در اولین مسابقه، برابر سوریه، با تساوی بدون گل متوقف شد.

http://www.aftab.ir/news/2008/feb/24/c6c1203873718_sport_football_afshin_ghotbi.php

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
افشین قطبی از سوی هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال به عنوان سرمربی جدید تیم ملی انتخاب شد.
به نقل از یك منبع آگاه، پس از نشست اعضا كمیته تیم های ملی و هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال، افشین قطبی به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب شد.
پس از نشستی كه شب گذشته برگزار شد، وی از سوی هیئت رئیسه به این عنوان انتخاب و به علی كفاشیان معرفی شد. رئیس فدراسیون هم ظهر امروز با انتصاب وی موافقت كرد تا رسما هدایت تیم ملی را برعهده گیرد؛ البته تایید نهایی را منوط به بررسی‌های بیشتر كرد.
افشین قطبی اكنون هدایت پرسپولیس را بر عهده دارد. این تیم بر سكوی دوم جدول رده بندی تكیه داده است.
تیم ملی فوتبال ایران در مرحله مقدماتی در گروه ۵ با سوریه، كویت و امارات همگروه است. این تیم در اولین مسابقه، برابر سوریه، با تساوی بدون گل متوقف شد.

http://www.aftab.ir/news/2008/feb/24/c6c1203873718_sport_football_afshin_ghotbi.php

پدرام اول 2000 هزار پسته شدنت رو تبریک بگم و بعدش اینکه آقا ولی من شنیده بودم فردا جلسه ی هیئت رییسه تشکیل میشه ... یعنی قراره موضوع نصب سرمربی یکی از موضوعات مورد بررسی در جلسه ی هیئت رییسه ی فردا باشه ...

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
قطبی رو تایید کردن ولی هنوز فدراسیون اعلام نکرده... البته فکر کنم به زودی اسمش رو اعلام میکنند

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تکلیف پرسپولیس چی میشه ؟ میدنش به استیلی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
من الان بیرون بودم دیدم روزنامه های ابرار ورزشی و گل و... تیتر زده بودن که کلمنته شرایط ایران رو قبول کرد:blink:

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
هرچند بر اساس اعلام قبلي مسوولان فدراسيون فوتبال قرار بود امروز سرمربي تيم ملي انتخاب شود اما رييس فدراسيون فوتبال گفت كه تلاش خواهيم كرد تا پايان هفته‌ي جاري سرمربي تيم ملي انتخاب شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي كفاشيان پس از جلسه صبح امروز هيات رييسه فدراسيون فوتبال در جمع خبرنگاراني كه منتظر بودند تا نام سرمربي تيم ملي را دريافت كنند، گفت: جلسه‌ي صبح امروز به بررسي برنامه‌هاي كميته‌هاي ديگر فدراسيون فوتبال اختصاص داشت و ما هنوز به بحث تيم ملي نرسيده‌ايم!

وي درباره‌ي برنامه فدراسيون فوتبال براي انتخاب سرمربي تيم ملي گفت: اين كار مهمي است كه نمي‌توان با عجله آن را انجام داد، چرا كه ممكن است در صورتي كه اين كار با عجله انجام شود مشكلاتي در آينده براي تيم ملي بوجود آيد. به همين خاطر پس از بررسي تمامي جوانب و گفت‌وگو با گزينه‌هاي مورد نظر تلاش مي‌كنيم كه تا پايان هفته سرمربي را انتخاب كرده و پس از امضاي تفاهم نامه در نشستي مطبوعاتي نام سرمربي تيم ملي را اعلام كنيم.

وي افزود: كميته‌ي تيم‌هاي ملي نظرش را به ما اعلام كرده است و اولويت‌ها نيز مشخص شده است.

كفاشيان با رد دخالت سازمان تربيت بدني در انتخاب سرمربي تيم ملي گفت: به دليل جلساتي كه با هيات رييسه داشته‌ام هنوز وقت نكرده‌ام كه به سازمان تربيت بدني بروم و دو سه جلسه‌اي كه براي ما تدارك ديده شده بود به دليل كمبود وقت برگزار نشد. ضمن آن كه سازمان تربيت بدني كاملا دست فدراسيون فوتبال را در تمامي زمينه‌ها باز گذاشته است.

وي با نام بردن از قلعه‌نويي، قطبي، ذوالفقارنسب، جلالي و مايلي كهن به عنوان گزينه‌هاي مطرح گفت: با باشگاه‌هاي اين مربيان صحبت كرده‌ايم و برنامه‌ي اين گزينه‌ها را نيز دريافت كرده‌ايم، ضمن آن كه احتمال دارد برنامه‌ي ديگر مربيان را نيز بگيريم.

كفاشيان در پاسخ به اين سوال كه آيا مربي بعدي تيم ملي به صورت همزمان در تيم ملي و باشگاه خود فعاليت خواهد كرد، گفت: ما به باشگاه گفته‌ايم كه بايد به فكر يك مربي ديگر براي خود باشند چرا كه فردي كه براي سرمربيگري تيم ملي انتخاب مي‌شود بايد تمام فكر و ذكرش و همچنين برنامه‌ريزي‌اش براي تيم ملي باشد.

كفاشيان با قدرداني از باشگاه‌ها براي همكاري با فدراسيون فوتبال گفت: باشگاه‌ها از برنامه‌ي فدراسيون فوتبال حمايت كرده‌اند و از حق خود براي داشتن سرمربي گذشته‌اند. خوشبختانه باشگاه‌ها به خوبي موقعيت مهم ملي را درك كرد‌ه‌اند.

كفاشيان همچنين گفت كه سرمربي جديد تيم ملي در ديدار برابر كويت بر روي نيمكت تيم ملي خواهد نشست.

او در پايان درباره‌ي پيشنهاد فوتبال بلغارستان براي انجام ديدار دوستانه با تيم ملي ايران گفت: مكاتباتي در اين زمينه انجام گرفته اما هنوز كميته‌ي بين‌الملل اعلام نكرده كه اين بازي قطعي است يا خير.

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
در حالیكه فدراسیون فوتبال پروژه انتخاب مربی ایرانی را برای تیم ملی دنبال می كند، با پذیرش برخی از خواسته های فدراسیون فوتبال از سوی خاویر كلمنته و شاید هم بر عكس پرونده این مربی اسپانیایی برای هدایت تیم ملی فوتبال كشورمان بار دیگر بازگشایی شد. «خاویر كلمنته» در تماس با فدراسیون فوتبال، بندهای قرارداد خود با فدراسیون فوتبال به ویژه اقامت در ایران را پذیرفته و آمادگی خود برای هدایت تیم ملی فوتبال كشورمان را اعلام كرده است.
بدون آنكه موضع خاصی درباره این خبر داشته باشیم فقط از یك نكته در شگفتیم؛ چگونه وقتی در جلسه همدلی مربیان، اجماع بر گزینه ایرانی شد، سراغ «كلمنته خارجی» رفتند و اكنون كه بار دیگر از مربیان ایرانی برنامه گرفته اند، باز فیلشان یاد هندوستان كرده؟آیا این بازی با احساسات مربیان ایرانی كه دوست دارند برای خدمت به فوتبال مملكتشان، سرمربی تیم ملی شوند نیست؟

روزنامه ابرار ورزشی

http://www.aftab.ir/news/2008/feb/25/c6c1203941112_sport_football.php

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
فدراسیون به این بی خیالی ندیدیم .

ساعت 9.30 صبح از شبکه خبر زنگ زدند به کفاشیان و مجری ( سیدمهران جوادی نیا ) گفت کی معرفی می کنین . کفاشیان گفت نهایتا تا فردا و پس فردا ... بعد مجری گفت فردا , پس فردا , تا آخر هفته , یک ماه و ... ((( داشت مسخرش می کرد ))) خود کفاشیان هم می خندید !!!

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
شفاف سازی این جماعت رو داشته باشین ... اولش میگن فقط خارجی ... بعد میگن فقط ایرانی ... بعد پنج تا رو جدا میکنن میگن فقط از میون اینا ... بعد میگن کلمته اکی داد ... بعد میگن جلالی و چندتای دیگه به لیست اضافه شدن ... آخر سر هم مورینیوی خاورمیانه میشه مربی تیم ملی ... حالا میثاقیان نشه مدیر تیم های ملی خوبه ...

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
شفاف سازی این جماعت رو داشته باشین ... اولش میگن فقط خارجی ... بعد میگن فقط ایرانی ... بعد پنج تا رو جدا میکنن میگن فقط از میون اینا ... بعد میگن کلمته اکی داد ... بعد میگن جلالی و چندتای دیگه به لیست اضافه شدن ... آخر سر هم مورینیوی خاورمیانه میشه مربی تیم ملی ... حالا میثاقیان نشه مدیر تیم های ملی خوبه ...

کاملا راست میگی .... فدراسیون داریم ، طلا داریم ....

بالا