• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار تيم ملي

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
کلمتنه نامه ای برای فدراسیون فرستاده که همه بند های توافقی رو قبول کرده و آمادگی سفر به ایران رو داره البته اگر به قول دایی لابی ها اجازه بدهند

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته جناب رئیس فدراسیون کلا تکذیب نمودند

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
البته جناب رئیس فدراسیون کلا تکذیب نمودند

توی این شلوغی و بلاتکلیفی فقط روزنامه های بیخود ورزشی ایران حال میکنند!!
هیچ خبری نیست,هر روز یک شایعه و تیتر جدید درست میکنند و بزرگش میکنند...

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
جواب همه ی سوال ها رو دیشب دایی داد ... اونجایی که برگشت گفت : " اینا دارن مردم ایران رو ...." و بعد فردوسی پور گفت : " بگذریم " یعنی دارن ملت رو خر میکنن ... از همون بازی با کره معلوم بود مربی کیه ؟ اگه فیفا دخالت نمی کرد و میذاشت این علی آبادی رئیس فدراسیون بشه قعطا اون بابا الان مربی تیم ملی بود ...

پ ن : با وجود 71 درصد رای مردم به قطبی کفاشیان میگه اگه نظر مردم به کرسی ننشست باید به ما حق بدن ... با وجود این حرفی که ایشون زده بحث ما بر سر اینکه کی مربی میشه بیخود نیست ؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کاملا تایید میکنم.

الکی داریم بحث میکنیم. از همین الان معلومه که لشگر تیم ملی رو میدن به صاحب قبلیش.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
امروز یکی میگفت قطبی نماز نمیخونه مشکلش همینه:f34r::happy:

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
کاملا تایید میکنم.

الکی داریم بحث میکنیم. از همین الان معلومه که لشگر تیم ملی رو میدن به صاحب قبلیش.

خدا کنه ......:D منم با این کار موافقم بنا به 1001 دلیل

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
حاج‌رضايي: نبايد با افكار عمومي بازي كرد
با احترام به تمامي گزينه‌ها، من دايي را انتخاب مي‌كنم

خبرگزاري فوتبال ايران- امير حاج‌رضايي، كارشناس برجسته فوتبال با اشاره به طولاني شدن بحث انتخاب سرمربي تيم‌ملي گفت: در صحبت‌هاي مسئولان فدراسيون، تناقض‌گويي وجود دارد و اين موضوع طي هفته‌هاي اخير به وضوح در رسانه‌ها ديده شده است.

وي در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران با بيان اين مطلب اظهار داشت: در اين مدت بارها شاده بوده‌ايم كه صحبت‌هاي مسئولان همسو نيست و اين موضوع تبديل به كلاف سردرگمي شده تا در نزد علاقه‌مندان به فوتبال نوعي بي‌اعتمادي به وجود بيايد. اين نمي‌تواند براي فدراسيون جديد چندان خوشايد باشد و بهتر است كه از اين پس همه چيز به طور شفاف در اختيار مردم قرار بگيرد.
وي تاكيد كرد: اميدوارم در انتخاب سرمربي، مسئولان فدراسيون قدرت تصميم‌گيري داشته باشند و اين را هم بايد در نظر گرفت كه در اين مدت جامعه نسبت به موضوع انتخاب سرمربي دلسرد شده و ادامه اين روند به هيچ‌عنوان خوب نيست. بهتر است سخنگوي فدراسيون فوتبال پاسخ مردم را از طريق رسانه‌ها به طور شفاف بدهد. درضمن جامعه ما حقيقت را بيشتر از هر چيز ديگري دوست دارد، هرچند كه تلخ باشد.
حاج‌رضايي در پاسخ به اين سئوال كه از بين 5 گزينه موردنظر فدراسيون، كدام مربي را بهترين گزينه براي تيم‌ملي مي‌دانيد، گفت: جواب اين سئوال را به طور شفاف مي‌دهم. من با تمام احترامي كه براي اين 5 گزينه قائلم، علي دايي را بهترين فرد براي هدايت تيم‌ملي ايران مي‌دانم. او داراي يك شخصيت جهاني است، تحصيلات عاليه دارد، راستگو و باصداقت است و ميل رسيدن به پيروزي و جاه‌طلبي هميشه در او ديده مي‌شود. اين فاكتورها باعث شده تا او در دوران بازيگري هم موفق باشد. دايي از نظر من بهترين گزينه براي مربيگري تيم‌ملي است.
وي در پايان تصريح كرد: اميدوارم هرچه زودتر سرمربي را انتخاب كنند و نبايد با افكار عمومي بازي شود. بايد مردم ما در موقعيت حامي قرار بگيرند، چراكه دلسردي آنها به ضرر فوتبال ما است و باعث تماشاگرگريزي از استاديوم‌ها مي‌شود.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
مايلي كهن:همكاري با جلالي يكي از اهداف من است
مي توانم تيم ملي را متحول كنم

خبرگزاري فوتبال ايران – محمد مايلي كهن همچنان يكي از شانس هاي اصلي هدايت تيم ملي ايران به شمار مي رود هرچند رسانه ها همچنان قطبي و قلعه نويي را صاحب شانس بيشتري مي دانند. مايلي كهن اما در گفت و گو با خبرگزاري فوتبال ايران از برنامه هاي خودش در صورت انتخاب به عنوان سرمربي جديد تيم ملي ايران گفت.

او كه سابقه هدايت تيم ملي در رقابت هاي جام ملت هاي 96 و مرحله مقدماتي جام جهاني 98 را داشته در اين خصوص اظهار داشت:من بر مواضع قبلي خودم همچنان اصرار دارم. ما نمي توانيم يك برنامه شيك كه قابليت اجرايي ندارد را عملي بدانيم . مثل اين است كه افكار عمومي را به بازي بگيريم. دليل اين موضوع كاملا روشن است.اگربازيكنان خيلي زود جمع شوند 5 فروردين در كنار هم خواهند بود و 2 روز بعد به كويت مي رويم. عملا در اين مدت برنامه قابل اجرايي وجود ندارد. من برنامه خودم را اعلام كرده ام و تاكيد كردم كه بايد روي انگيزه تيم كار كنيم.
مايلي كهن با اشاره به نام برخي از بازيكنان جوان ليگ برتر گفت:‌بازيكني مثل محمود كريمي كه من به او مي گويم مايكل اوون وطني چند سال است كه در حسرت فيكس شدن در تركيب تيم ملي قرار دارد؟ هر دفعه دعوت شده احساس كرده سياهي لشگر است و جايي در تركيب تيم ندارد. بازيكني مثل احسان حاج صفي چه زماني بايد فرصت حضور در تيم ملي را پيدا كند.من اعتقاد دارم مهره هاي خيلي خوب داريم اگر تنها به بازيكنان اسمي و مطرح توجه نشود نتيجه مي گيريم. سوال من اين است كه ميلاد مي داوودي چرا نبايد ثابت مقابل سوريه بازي كند؟ ما داريم ستاره هاي خودمان را نابود مي كنيم چون براي آنها حاشيه امنيت ايجاد كرده ايم.
مايلي كه سال 96 تحول خوبي در تيم ملي ايجاد كرده بود در خصوص ايجاد تحول در تيم فعلي اظهار داشت: همه چيز به رفتار و شخصيت خود مربي بستگي دارد . من با اين فدراسيون هم مي توانم همكاري خوبي داشته باشم و تحول لازم را ايجاد كنم. از آقاي فائقي بپرسيد. روزي كه مي خواست من را انتخاب و معرفي كند خيلي ها گفتند او شايسته اين عنوان نيست. به فائقي گفتم ممكن است تصميماتي بگيرم كه كه رنگ روي شما عوض شود و تعجب كنيد. البته منظورم تصميمات غير منطقي نبود، مقصود من استقلال كاري بود.حتي ما در انتخاب بازيكنان و ليست 50 نفره با بعضي ها مشورت مي كرديم.
سرمربي اسبق تيم ملي كه به سفارش ناپذيري شهرت دارد با اشاره به مثالي در اين زمينه گفت:‌يك روز پيش آقاي هاشمي طبا رفتم كه از يكي از بازيكنان دفاع كرد. اسم آن بازيكن را نمي آورم كه مورد حمايت ايشان قرار گرفت. اتفاقا بازيكن خيلي خوب بود.حتي حق داشت در تيم ملي بازي كند. شايد در آن مقطع من به او ظلم كردم. در اولين فرصت اسم او را خط زدم چون به اين فكر مي كردم كه اگر قرار باشد اينطور ادامه بدهيم هر دو زمين مي خوريم. به آقاي هاشمي طبا علاقه داشتم و دارم اما گفتم اگر آن بازيكن انتخاب شود شايد مسائل ديگري هم به وجود بيايد و پيشنهادات ديگر هم بدهند براي همين خط زدم اسم آن بازيكن را. منافع ملي را هميشه ترجيح داده ام. كارنامه من در اين خصوص كاملا مشخص است.
وي در پايان پيرامون احتمال همكاري با جلالي در تيم ملي اظهار داشت: هميشه اين يكي از هدف هاي من بود كه كه با مجيد جلالي در تيم ملي همكاري كنم البته اين موضوع به نظر ايشان هم بستگي دارد هرچند كه گاهي ايشان خيلي هم با ما يار و همراه نبودند

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
خب بالاخرههههههههههه تیم ملی ایران هم سرمربی پیدا کرد
امیدوارم آقای قطبی موفق باشه و تیم ایران رو به جام جهانی برسونه

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب بالاخرههههههههههه تیم ملی ایران هم سرمربی پیدا کرد
امیدوارم آقای قطبی موفق باشه و تیم ایران رو به جام جهانی برسونه

مبارک تیم ملی باشه ... به هر حال خیلی خیلی بهتر از قلعه نویی بود ... امیدوارم بذارن کارشو درست انجام بده ولی به سختی شک دارم اینطوری باشه ...

PROGRESSIVE

Registered User
لایک‌ها
3
خوب شد كاريا كه بايد از اول ميكردند بالاخره انجام دادند
واقعا جاي تبريك داره

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
این خبر رو بعضی ها دادن بعضی ها ندادن!
باز هم سر کارند ملت

سخنگوي فدراسيون فوتبال پس از پايان نشست امروز افشين قطبي با رييس مركز توسعه‌ي ورزش قهرماني سازمان تربيت بدني گفت: در نشست امروز صحبت‌هاي مفصلي در خصوص تيم ملي فوتبال انجام و برنامه‌هاي كلي هدايت تيم ملي تشريح شد.

مهدي تاج در پاسخ به سوال خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در خصوص نشست وي، علي كفاشيان رييس فدراسيون، عزيز محمدي نايب رييس دوم فدراسيون و افشين قطبي گزينه‌ي هدايت تيم ملي فوتبال با كيومرث هاشمي معاون سازمان و رييس مركز توسعه‌ي ورزش قهرماني توضيح داد: با توجه به اين كه در سازمان تربيت بدني سياست‌هاي كلان ورزش كشور رقم مي‌خورد و حلقه‌ي اتصال جريان‌هاي كلي ورزش كشور است و هماهنگي‌هاي لازم را بين فدراسيون‌ها انجام مي‌دهد و از سوي ديگر به دليل اين كه مساله‌ي انتخاب سرمربي تيم ملي بزرگسالان از اهميت خاصي برخوردار است و كانون توجه مسايل ورزش كشور است، به اين نتيجه رسيديم كه جهت هماهنگي و استفاده از راهنمايي‌هاي سازمان تربيت‌بدني همراه با گزينه‌ي تصدي سرمربي‌گري تيم ملي اين نشست را برگزار كنيم.

وي ادامه داد: در جلسه‌اي كه با كيومرث هاشمي داشتيم صحبت‌هاي مفصلي درخصوص تيم ملي انجام گرفت و برنامه‌هاي هدايت تيم ملي تشريح شد.

سخنگوي فدراسيون فوتبال با تاكيد بر حمايت سازمان تربيت‌بدني از سرمربي آينده‌ي تيم ملي فوتبال گفت: در اين جلسه معاون سازمان تاكيد كرد كه سازمان در انتخاب سرمربي تيم ملي هيچ‌گونه دخالتي نمي‌كند و هر فردي را كه فدراسيون انتخاب كند با تمام توان از فدراسيون و فرد منتخب حمايت خواهد كرد.

تاج با بيان اين كه هاشمي خواستار انتخاب هرچه سريع‌تر سرمربي تيم ملي و ايجاد شرايط براي حضور قدرتمند در رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني و صعود به اين بازي‌ها شد، افزود: به زودي سرمربي تيم ملي فوتبال انتخاب خواهد شد.

http://isna.ir/Main/NewsView.aspx?ID=News-1095812&Lang=P

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
علی دایی به عنوان سرمربی تیم ملی ایران انتخاب شد.

این خبری بود که همین الان برنامه فوتبال برتر اعلام کرد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره

عجیب ترین خبر ممکنه ................................

بالا