• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار فوتبال خارجي

persian11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
گواردیولا: باید بهتر از اینها کار کنیم

پپ گواردیولا، سرمربی منچسترسیتی پس از کسب دهمین پیروزی از ده بازی معتقد است که تیمش باید در ادامه بهتر از اینها کار کند.
01142863.jpg

به گزارش "ورزش سه"، سیتی از 10 بازی خود تا به حال 10 پیروزی کسب کرده و در آخرین دیدار نیز با نتیجه 3-1 سوانسی را شکست داد. سیتیزن ها با 4 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم در صدر جدول قرار گرفته اند ولی گواردیولا معتقد است که تیمش باید بهتر از اینها کار کند.

01143866.jpg

او گفت:" دوست دارم الان ماه می بود و یک بازی به پایان لیگ باقی مانده بود ولی فعلا در سپتامبر هستیم. در سپتامبر شما 6 بازی انجام می‌دهید، 6 بازی یعنی 18 امتیاز بنابراین بازی‌های زیادی باقی مانده است. بازی‌هایی بسیار بسیار سخت. فوتبال هیچگاه تمام نمی‌شود. همیشه می‌توان بهتر بازی کرد. عملکرد فردی بازیکنان باید بهتر از این ها باشد و دلیلی پیدا کرد که بهتر بود. هر بازی با یک حریف متفاوت خواهد بود."

persian11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
کونته خواهان جذب دی‌ماریا برای چلسی

خبرگزاری دون بالون مدعی شد آنتونیو کونته قصد دارد آنخل دی‌ماریا، هافبک پاری سن ژرمن را به خدمت بگیرد.
01074918.jpg

به گزارش "ورزش سه"، گفته می‌شود که دی‌ماریا تحت هدایت اونای امری روزهای خوبی را سپری نمی‌کند و از وضعیتش راضی نیست. ستاره آرژانتینی قصد دارد به انگلیس و لیگ برتر بازگردد و این در حالیست که یک دوره بسیار ضعیف در منچستریونایتد سپری کد.

01040960.jpg

با این حال این بار یونایتد مقصد او نخواهد بود. طبق ادعای دن بالن، کونته و چلسی خواهان جذب او هستند و می‌خواهند او را از پاریس به لندن منتقل کنند. هر چند که مشخص است چلسی برای این انتقال کار دشواری در مذاکره با پاری سن ژرمن پیش رو خواهد داشت ولی باید دید نارضایتی دی ماریا چه نقشی در این میان ایفا خواهد کرد.

persian11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
کونته خواهان جذب دی‌ماریا برای چلسی

خبرگزاری دون بالون مدعی شد آنتونیو کونته قصد دارد آنخل دی‌ماریا، هافبک پاری سن ژرمن را به خدمت بگیرد.
01074918.jpg

به گزارش "ورزش سه"، گفته می‌شود که دی‌ماریا تحت هدایت اونای امری روزهای خوبی را سپری نمی‌کند و از وضعیتش راضی نیست. ستاره آرژانتینی قصد دارد به انگلیس و لیگ برتر بازگردد و این در حالیست که یک دوره بسیار ضعیف در منچستریونایتد سپری کد.

ardeshir69

Registered User
لایک‌ها
8
پیرلو: گواردیولا در بارسا خواهان من بود

آندره پیرلو، ستاره سابق تیم ملی ایتالیا و یوونتوس در مورد پیشنهاد گواردیولا در دوران هدایت بارسلونا صحبت کرد.

00026075.jpg

به گزارش "ورزش سه"، در سال 2010 و زمانیکه پیرلو هنوز بازیکن میلان بود، گواردیولا خواهان اضافه کردن او به خط میانی بارسلونا بوده است.

پیشنهاد بارسلونا: "زمانیکه من عضو میلان بودم، در سال 2010 طی دیداری دوستانه در ورزشگاه نوکمپ به مصاف بارسلونا رفتیم و بعد از بازی گواردیولا از من خواست به دفتر نزدیک استادیوم بیایم و بعد از آن از من خواست که در صورت تمایل، به بارسلونا ملحق شوم.

01185549.jpg

رفتن به دفتر گواردیولا و شنیدن پیشنهاد تمایل او برای من بسیار خوشحال کننده بود. اما در آن مقطع میلان هرگز اجازه جدایی به من نداد."

بدترین تجربه دوران ورزشی: "شکست در استانبول در فینال لیگ قهرمانان برابر لیورپول بدترین خاطره من بود. من در زمین مسابقه گریه کردم و زمانی که به رختکن رفتیم اوضاع بدتر از آن بود.

از دست دادن لیگ قهرمانان در شرایطی که با 3 گل از حریف پیش افتادید بسیار دردناک است و امیدوارم برای هیچکس این تجربه رخ ندهد."

ardeshir69

Registered User
لایک‌ها
8
بارسا و 10 فرمان برای خلق معجزه در نوکمپ

احیای غرور از دست رفته یا خلق شگفتی؟ بارسلونا امشب برابر پاری سن ژرمن هر دو هدف را نشانه گرفته است.

01180923.jpg

به گزارش "ورزش سه"، " LA REMONTADA" به معنای جبران، کلمه ای است که در چند روز اخیر بیش از هر کلمه دیگری در رسانه های بارسلونا تکرار شده است. بارسای ناامید و تحقیر شده سه هفته پیش حالا به تیمی دیگر تبدیل شده است؛ تیمی که قرار است امشب، غیرممکن را به ممکن تبدیل کند.

به عقیده نشریه مارکا، بارسا با این 10 دلیل، امیدوار به خلق معجزه است:

1- بهبود شرایط روحی تیم

بارسا سه هفته پیش در شرایطی پارک دو پرنس را ترک کرد که احساس یک تیم کاملا بازنده و سرخورده را داشت. شکست 4-0 برابر PSG خردکننده، تاریخی و تحقیرآمیز بود. پس از آن بازی، بارسا در 4 دیدار متوالی در لالیگا پیروز شد و به خصوص برتری 5-0 شنبه شب برابر سلتا، با نمایشی کامل و استثنایی از بازیکنان بارسا به دست آمد. روحیه منفی، حالا جای خود را به خوشبینی و اعتماد به نفس داده است.

01185120.jpg

2- لغزش رئال در لالیگا

بارسا سه هفته پیش با اختلاف، تیم دوم لالیگا بود ولی از آن روز، اوضاع آبی اناری ها تغییرات زیادی کرده است. رئال با شکست از والنسیا و تساوی مقابل لاس پالماس، برتری امتیازی خود را از دست داد و بارسا هرچند با یک بازی بیشتر، ولی به عنوان صدرنشین لالیگا و با روحیه ای مضاعف به بازی برگشت با پاری سن ژرمن رسیده است.

3- مسی و نیمار، ترسناک تر از همیشه

وقتی ستاره های بارسا روی فرم باشند، مقابله با این تیم از همیشه دشوارتر می شود. در یکی دو هفته اخیر، مسی و نیمار به بهترین روزهای خود نزدیک شده اند. نمایش این دو بازیکن در بازی با سلتا که سه گل از 5 گل آبی اناری ها را به ثمر رساندند، امیدواری هواداران به خلق یک معجزه را بیش از گذشته کرده است.

01185110.jpg

4- اعلام به موقع خبر کناره گیری انریکه از هدایت بارسا

چهارشنبه گذشته و پس از پیروزی 6-1 بر خیخون بود که لوئیس انریکه رسما اعلام کرد که در انتهای فصل از مربیگری بارسا کنار خواهد رفت.

این خبر باعث شد تا فشارها از روی وی و تیم برداشته شود. حالا دیگر تا پایان فصل، صدای سوت و اعتراض در نوکمپ علیه انریکه شنیده نخواهد شد؛ چرا که همه می دانند از ابتدای فصل بعد، پروژه ای جدید با یک مربی دیگر آغاز خواهد شد. پس از شکست 4-0 از PSG، شاهد اعتراضات علنی هواداران بارسا به انریکه و آندره گومس بودیم.

01185109.jpg

5- نوکمپ

بارسلونا در ورزشگاه خانگی خود در همه بازی هایش در لیگ قهرمانان پیروز شده است. در فصل جاری، سلتیک، سیتی و گلادباخ همه در نوکمپ مغلوب شده اند و در یکی دو سال گذشته نیز تیم های قدرتمندی چون بایرن، اتلتیکو، آرسنال و همین پاری سن ژرمن، دست ها را به علامت تسلیم بالا برده اند.

6- تغییر سیستم

پس از شکست در پاریس، مشخص شد که بارسا در میانه زمین با مشکل مواجه است و انریکه این معضل را با تغییر سیستم از 3-3-4 با 3-4-3 حل کرد. بارسا در سه بازی اخیر خود با 4 هافبک به میدان رفته و سه برد متوالی کسب کرده است. 13 گل زده و تنها 2 گل دریافت کرده است.

01185118.jpg

7- سه پیروزی اخیر در لیگ قهرمانان

برد 4-0 برابر سیتی، 7-0 برابر سلتیک و 4-0 برابر گلادباخ، نشان می دهند که برای خط حمله بارسا زدن 4 گل یا بیشتر، یک امر نشدنی نیست. وقتی بارسا به تیمی چون سیتی 4 گل زده، پس احتمال تکرار این نتیجه مقابل حریف پاریسی نیز نمی تواند غیرممکن باشد. بارسا دو سال پیش در نوکمپ به تیمی قدرتمند مثل بایرن نیز سه گل زده بود.

8- تراشتگن در روزهای اوج

اگر از هر هوادار بارسا پس از شکست 4-0 از پاری سن ژرمن، در مورد بدترین بازیکن زمین سوال می کردید، شاید برای شما هر بازیکنی را نام می بردند به غیر از تراشتگن. گلر آلمانی هرچند 4 گل دریافت کرد؛ ولی روی هیچکدامشان مقصر نبود و در غیاب او، باخت بارسا سنگین تر هم می شد. تراشتگن در دو ماه گذشته نیز بارها با واکنش های خوب خود، ناجی آبی اناری ها شده است.

01184433.jpg

9- حمایت پرشور هواداران

چهارشنبه در نوکمپ، همه برای یک هدف، متحد خواهند شد. در بازی با سلتا شاهد بنرهایی بودیم که نشان از خوشبینی هواداران برای جبران می داد و قرار است روز بازی نیز 80 هزار پرچم بارسلونا بین هواداران توزیع شود. هوادار بارسا، از حالا گل خودش را به PSG زده است.

10- بارسلونای زخم خورده

شکست 4-0، خود به تنهایی روح و جسم بارسلونا را زخمی کرده است و پیش بینی اخیر یوفا مبنی بر اینکه آبی اناری ها هیچ شانسی برای جبران شکست ندارند نیز بیش از پیش باعث آزرده خاطر و زخمی تر شدن بارسا شده است.

پیش بینی یوفا به طور حتم موردپسند اونای امری(سرمربی PSG9 و بازیکنان پاری سن ژرمن قرار نگرفته است؛ چون همه خوب می دانند که نباید با دم شیر بازی کرد. مسی، نیمار، پیکه، سوارز و... تشنه انتقام هستند و خبر مربوط به یوفا را هم خوانده اند؛ بدون شک.

منبع: مارکا

persian11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دیدار دوستانه آلمان و برزیل در برلین
تیم های ملی آلمان و برزیل پیش از جام جهانی 2018 در دیداری دوستانه در برلین به مصاف هم خواهند رفت.

به گزارش "ورزش سه"، این دیدار که در ورزشگاه المپیک برلین برگزار خواهد شد، اولین رویارویی دو تیم بعد از دیدار تاریخی در نیمه نهایی جام جهانی 2014 خواهد بود که در آن ژرمن ها موفق شدند با نتیجه 7-1 از سد سلسائو بگذرند.

01186453.jpg

البته تیم های المپیک آلمان و برزیل در فینال المپیک ریو دو ژانیرو مقابل هم قرار گرفتند که در آن برزیلی ها موفق شدند در ضربات پنالتی به برتری برسند.

persian11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آنچلوتی: آلونسو مربی فوق العاده ای می شود
کارلو آنچلوتی، سرمربی بایرن مونیخ، معتقد است که ژابی آلونسو می تواند در مربیگری هم به اندازه دوران بازیکنی موفق باشد.

به گزارش "ورزش سه"، این هافبک باتجربه اسپانیایی روز گذشته اعلام کرد که در پایان فصل از فوتبال خداحافظی خواهد کرد.

آلونسو که سابقه قهرمانی در چمپیونزلیگ با لیورپول و رئال را دارد، با تیم ملی اسپانیا هم دو قهرمانی در یورو و یک قهرمانی در جام جهانی را تجربه کرد.

persian11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
امیدواری یوونتوس به تمدید نشدن قرارداد دوناروما
سایت گل ادعا کرد باشگاه یوونتوس که به دنبال جانشینی برای جانلوئیجی بوفون است، روند مذاکرات جانلوئیجی دوناروما با میلان را به دقت زیر نظر دارد.

به گزارش "ورزش سه"، دوناروما که از اکتبر 2015 و در 16 سالگی به دروازه بان اول میلان تبدیل شد، در این مدت با نمایش های درخشانش، توجهات زیادی را به خود جلب کرد و با توجه به اینکه دو هفته دیگر 18 ساله خواهد شد، قصد دارد قراردادش را برای مدت طولانی تری با روسونری تمدید کند.

با این وجود دو طرف هنوز برای تمدید قرارداد به توافق نرسیدند و گفته می شود مینو رایولا، مدیر برنامه های دوناروما، برای این ستاره جوان دستمزد سالانه 4.5 تا 5 میلیون یورو درخواست کرده است که دو برابر دستمزد پیشنهادی میلان است.

persian11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
گواردیولا شناخت کاملی از لیگ برتر پیدا کرد
پل اینس، ستاره سابق فوتبال انگلیس، معتقد است که پپ گواردیولا سرانجام با حضور در رقابت های لیگ برتر تطبیق پیدا کرد.

به گزارش "ورزش سه"، بعد از چند نتیجه ضعیف در ماه های ابتدایی حضور گواردیولا در سیتی، تیم او در دیدارهای اخیر نمایش های خوبی داشته و در حال حاضر، هم امتیاز با تاتنهام، در رتبه سوم لیگ برتر قرار دارند.

پل اینس به سایت گل گفت:" فکر می کنم او با آمدن به انگلیس، چیزهای زیادی یاد گرفت زیرا در بارسا و بایرن، خیلی ها فقط انتظار دارند که سیتی پول زیادی خرج کند و به راحتی در لیگ برتر به قهرمانی برسد؛ به ویژه بعد از شروعی که در این فصل داشتند.

01174974.jpg

فکر نمی کنم او می دانست که لیگ برتر چقدر دشوار است. وقتی در بایرن هستید و هر هفته 4-0 یا 5-0 پیروز می شوید، این فوق العاده است اما وقتی به لیگ برتر می آیید، هر دیدار دشوار است. همه برای هدفی مبارزه می کنند و فکر می کنم این برای یک شوک فرهنگی بود.

او حالا با لیگ برتر کاملا آشنا شده و می داند که چگونه تیمی بسازد که در لیگ برتر به قهرمانی

persian11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بررسی اشتباهات داوری بازی بارسا و پاری سن ژرمن
آیتکین؛ شریک حماسه نوکمپ
به نظر می رسد علاوه بر تلاش فوق العاده و کیفیت بی نظیر بارسا در دیدار چهارشنبه شب، اشتباهات داوری نیز در خلق این حماسه بی تاثیر نبوده است.

به گزارش "ورزش سه"، با گذشت 2 روز از معجزه نوکمپ، هنوز هم حرف و حدیث های فراوانی در مورد تاثیر مهم اشتباهات داوری در خلق این نتیجه شگفت انگیز به گوش می رسد.

آندوخار اولیور، کارشناس روزنامه مارکا به بررسی تصمیمات مهم و تاثیرگذار دنیز ایتکین، قاضی جنجالی این دیدار پرداخته است.

اعلام ضربه پنالتی روی نیمار؛ اشتباه

اولیور، کارشناس داوری نشریه مارکا حرکت توماس مونیر روی نیمار را خطا نمی داند و با توجه به عدم عمد بودن متوقف شدن نیمار، بهترین تصمیم ادامه بازی بوده است.

persian11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
کونته: چیزی بین من و مورینیو وجود ندارد
آنتونیو کونته، سرمربی ایتالیایی چلسی در مورد دیدار حساس تیمش در برابر یونایتد صحبت کرد.

به گزارش "ورزش سه"، دوشنبه شب و در جریان مرحله یک چهارم جام حذفی، چلسی در خانه میزبان یونایتد خواهد بود.

ترکیب احتمالی: "هنوز تصمیمی در مورد 11 بازیکن اصلی نگرفته ام اما می خواهم بهترین نفرات را به میدان بفرستم زیرا هدف ما صعود به دور بعدی است."

درگیری لفظی پایان بازی دور رفت با مورینیو: "بعد از آن بازی با هم صحبتی نداشته ایم و از نظر من موضوع مهمی رخ نداده است. موضوعی بین ما برای شفاف سازی وجود ندارد و من در دوران حضورم در چلسی نشان داده ام که با حرارت خاصی در کنار زمین حضور پدا می کنم."

پیروزی 0-4 در لیگ برتر: "در ماه اوکتبر و قبل از آن دیدار اطمینان داشتم برابر یک تیم بزرگ به میدان می رویم و حالا نیز همان نظر را دارم. از نظر من یونایتد و سیتی قوی ترین ترکیب لیگ برتر را در اختیار دارند و بازیکنانی دارند که تجربه قهرمانی داشته اند. آن موقع ما از آینده خبر نداشتیم اما حالا در ماه مارچ در صدر قرار داریم. تیم ما خوب بازی می کند اما قطعا بازی سختی در برابر یونایتد خواهیم داشت."

01182001.jpg

پیش بینی نتیجه: "امیدوارم به سود ما باشد اما ما دوست داریم نه در قالب کلمات، بلکه در زمین حرف هایمان را بزنیم. اتفاقات همه در زمین رخ می دهند و من امیدوارم در زمین بازی هر آنچه می خواهیم بگوییم و تمرکز تیم روی این موضوع باشد.

زمانی که با تیمی روبه رو می شوید که بر روی شرایط خود در زمین مسابقه تمرکز دارد، جنگ های روانی هیچ تاثیری نخواهند داشت."

قهرمانی احتمالی در جام های پیش رو: "در مرحله اول ما باید پیروزی بازی های آتی باشیم زیرا برای قهرمان شدن به 24 امتیاز دیگر نیاز داریم. می دانیم که صعود به مرحله بعدی جام حذفی دشوار است اما ما بازی به بازی رو به جلو حرکت می کنیم و باید ببینیم چه اتفاقاتی رخ خواهد داد."

persian11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
گواردیولا: عنوان بهترین مربی ماه بی اهمیت است
پپ گواردیولا، سرمربی اسپانیایی منچسترسیتی در مورد شرایط تیمش و کسب عنوان بهترین مربی لیگ جزیره صحبت کرد.

به گزارش "ورزش سه"، امروز سرمربی اسپانیایی سیتیزن ها به عنوان بهترین مربی ماه فوریه لیگ جزیره معرفی شد. سیتی در جام حذفی به مصاف میدلزبورو خواهد رفت.

دیدار برابر استوک: "احساس می کنم در شرایط خوبی قرار داریم اما باید در دفاع و حمله پیشرفت کنیم. ترکیبی که در دیدار برابر استوک به میدان فرستادم برای پیروزی بود و هرگز به دیدار مقابل میدلزبورو فکر نکردم. من همیشه سعی دارم برای پیروزی تیمم را به میدان بفرستم و از بهترین بازیکنان استفاده کنم."

جدال با میدلزبورو: "میدلزبورو تیمی دفاعی و بسیار سازمان یافته است. ویکتور والدس نمایش شگفت انگیزی داشته و بازی دشواری پیش روی ماست زیرا آنها خیلی کم گل می خورند."

01186418.jpg

حضور احتمالی در فینال در ورزشگاه ویمبلی: "اولین قهرمانی من در لیگ قهرمانان به عنوان بازیکن و دومین قهرمانی به عنوان سرمربی در این ورزشگاه رقم خورد. اگر از سد میدلزوبورو گذر کنیم، نه به خاطر بازگشت به ویمبلی بلکه به خاطر صعود به جمع 4 تیم خوشحال خواهم شد."

انتخاب شدن به عنوان سرمربی برتر ماه فوریه: "من شرایط را درک می کنم اما با همه احترامی که قائلم، این جایزه بهترین سرمربی یا بازیکن ماه برای من هیچ اهمیتی ندارد. "

شرایط جو هارت: "او همچنان بازیکن منچسترسیتی است و مانند همه بازیکنان، در مورد او نیز در پایان فصل تصمیم خواهیم گرفت."

persian11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آلگری: امیدوارم با بارسلونا روبه رو نشویم
ماکسی آلگری، سرمربی ایتالیایی یوونتوس در مورد دیدار امشب تیمش برابر میلان صحبت کرد.

به گزارش "ورزش سه"، یوونتوس برای تثبیت صدرنشینی و انتقام شکست دور رفت، در خانه میزبان روسونری هاست.

آلگری گفت: در مرحله اول باید بگویم که این دیدار یک شب بزرگ برای فوتبال بود که در حافظه تاریخ ثبت خواهد شد زیرا من تا به حال چنین بازگشتی را ندیده بودم. شاید این دیدار از لحاظ تکنیکی با نمایش های همیشگی بارسا قابل مقایسه نبود اما چنین دیدارهایی عامل زیبایی فوتبال است.

01183937.jpg

این دیدار به ما نشان داد که علیرغم برتری با 2 گل برابر پورتو در پرتغال و اختلاف 8 امتیازی در سری آ، هنوز هیچ چیز تمام نشده است. ما باید به شرایط یک دیدار به طور خاص نگاه کنیم و بدانیم که امشب جدالی بین یووه و میلان برگزار خواهد شد.

گرچه میلان در بازی های اخیر نتایج خوبی نگرفته اما آنها هرگز از بین نمی روند و تیمی با کیفیت بالا از لحاظ تکنیک و سرعت هستند. نباید فراموش کنیم که این دیدار بین یوونتوس و میلان است.

بارسلونا سالهاست به این مراحل می رسد و باید اعتراف کنم علاقه ای به رویارویی با آنها ندارم. شکست آنها در برابر پاریس در دیدار رفت هر 5 سال یک بار نیز رخ نمی دهد و واضح است که آنها به همراه بایرن و رئال، مدعیان اصلی لیگ قهرمانان هستند."

persian11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سوارز به رکورد خود در آژاکس رسید
به نظر می رسد روزهای شیرین سوارز در لباس بارسا تمامی ندارد و او در برابر پی اس جی نیز یک بار دیگر ارزش های خود را به اثبات رساند.

به گزارش "ورزش سه"، درخشش سوارز در فصول اخیر را بی شک باید یکی از عوامل مهم کامیابی تیم انریکه دانست.

آمار لوییس سوارز از زمان پیوستن به بارسا فوق العاده بوده است. او در فصل جاری تا به حال 27 گل زده و 4 پاس گل نیز ارسال کرده است اما در سال گذشته و در 53 بازی، وی موفق به زدن 59 گل و دادن 23 پاس گل شد.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
پنج شنبه، 3 فروردین:

آلمان – انگلیس ؛ ساعت 00:15

مسابقه ژرمن ها و سه شیر ها همیشه جذاب است، حتی اگر مسابقه ای دوستانه باشد. اگر یک فوتبال کلاسیک ملی می خواهید، جدال آلمان و انگلیس نمونه خوبی برای شروع نوروز فوتبالی است.

چین – کره جنوبی؛ ساعت16:00

وسط دید و بازدید های نوروزی نشسته اید و جو فوتبال ملی و انتخابی جام جهانی گرم است؟ پس می شود قبل از بازی تیم ملی، نیم نگاهی به مصاف چشم بادامی های هم گروه داشته باشید.

قطر – ایران؛ ساعت 20:30

عاشقان تیم ملی بی شک منتظر این بازی هستند. پیروزی در این مسابقه راه صعود را به شدت هموار می کند. هر چند که یک امتیاز هم شاید نتیجه خوبی باشد. مقداری آجیل برای این بازی مهیج نگه دارید.

جمعه، 4 فروردین:

اروگوئه – برزیل؛ ساعت 03:30 بامداد

بعد از بازی تیم ملی اگر خوابتان نگرفت و هنوز هم آجیل دارید، این مصاف کلاسیک آمریکای لاتین را از دست ندهید. جدال غول ها برای رسیدن به جام جهانی.

آرژانتین – شیلی؛ ساعت 04:00

دوستداران آرژانتین و لیونل مسی هم منتظر این دیدار باشند. آرژانتین در این یکی دو سال گذاشته زخم های زیادی از شیلی خورده است و شاید حالا وقت انتقام است. این بازی هم در چهارچوب انتخابی جام جهانی برگزار می شود.

شنبه، 5 فروردین:

کرواسی – اوکراین؛ ساعت 00:15

تیم های اول و دوم گروه، یک جنگ تمام عیار را برای صدرنشینی خواهند داشت. اگر میزبان ببرد، گام بلندی را برای حضور در روسیه برداشته است.

سوئد – بلاروس؛ ساعت 21:30

در گروهی که فرانسه و هلند هم حضور دارند، سوئد نگون بخت مجالی برای از دست دادن امتیاز ندارد. یک جدالی تماشایی در جذاب ترین گروه انتخابی جام جهانی در اروپا.

یک شنبه، 6 فروردین:

پرتغال – مجارستان؛ ساعت 00:15

پر ترافیک ترین وقت برگزاری مسابقات انتخابی جام جهانی همین زمان است. بازی های جذابی که از دست دادنشان ناراحت کننده است. اما بگذارید یک بازی را انتخاب کنیم. پرتغال،مجارستان یورو را به خاطر دارید؟ اگر جذابیت آن بازی برای انتخاب امشب کافی نیست، پس به یاد بیاوریم که در این گروه سوییس با اختلاف سه امتیازی صدرنشین است و پرتغال و مجارستان به دنبالش. تیمی که این بازی را از دست دهد، احتمالا روسیه را از دست داده است.

انگلیس – لیتوانی؛ ساعت 20:30

از امروز اروپا هم تغییر ساعت تابستانی داده است و دیگر مشکل "بامداد امروزه، نه، امروز نیس، دیگه رفتیم تو فردا، پس الان فرداست" را نخواهیم داشت! با اینکه در این ساعت بازیهای دیگری نیز برگزار می شود، اما انتخاب من بازی انگلیس و لیتوانی است. انگلیس برای حفظ صدرنشینی باید لیتوانی را ببرد.

مونته نگرو – لهستان؛ ساعت 23:15

تیم شگفتی ساز مونته نگرو به مصاف سفید و قرمز های لهستان می رود. اگر ببرند، صدر نشین گروه خواهند شد و شانس حضورشان را در جام جهانی افزایش خواهند داد . اگر یک بازی سراسر هیجان انگیز و شاید حتی جنجالی می خواهید، انتخاب خوبی است.

سه شنبه، 8 فروردین:

کره جنوبی – سوریه؛ ساعت 15:30

جدال هم گروهی های تیم ملی. اگر سوریه بتواند از کره جنوبی امتیاز بگیرد، عید به بهترین شکل ممکن به کارلوس کی روش خوش خواهد گذشت.

ایران – چین؛ ساعت 16:30

یک نیمه از بازی کره جنوبی، سوریه را که دیدیم. حالا وقتش است بازی تیم ملی را تماشا کنیم. چین احتمالا متحول شده وکار آسانی پیش روی ما نخواهند گذاشت، هر چند آنها معمولا در تهران خوب به ما می بازند. مقدماتی جام جهانی 1998 را به یاد آورید!

روسیه – بلژیک؛ ساعت 20:30

امروز قرار است حسابی خوش بگذرد و فوتبال تمام نشود. پس مهمانی ها را کنسل کنید و مهمان نپذیرید! میان بازیهای رسمی، امشب بازی دوستانه می چسبد. این بازی، بهترین دیدار برای محک زدن میزبان جام جهانی آینده است.

هلند- ایتالیا؛ ساعت 23:15

فرانسه – اسپانیا؛ ساعت 23:30

شما را نمی دانم. من که حیفم می آید این دو بازی دوستانه را از دست بدهم. اینجا از آن جاهایی است که باید گفت 2 چشم دیگر قرض بگیریم و 4 چشمی بازی ها را ببینیم. البته باید فکر قرض گرفتن تلویزیونی دیگر هم باشیم!

چهارشنبه، 9 فروردین:

بولیوی – آرژانتین؛ ساعت 00:30

هنوز کارمان تمام نشده و بعد از این همه بازی، می توانیم این مصاف زیبا را تماشا کنیم. به یاد داشته باشید که مسابقه دادن در کشور بولیوی و آن ارتفاعات چقدر دشوار است .

برزیل – پاراگوئه؛ ساعت 05:15

خیلی فوتبالی هستید و خوره فوتبال؟ بعد از یک مارتن فوتبال، دیدن این بازی چگونه است؟ به جز مردم آبادان، احتمالا کمتر کسی بتواند این بازی در این ساعت را تماشا کند.

منبع : طرفداری

.

mate9

Registered User
لایک‌ها
14
01202134.jpg

کد خبر: 1419176/30 زمان: 00:45 1396/03/10 بازدید: 24,937
مشورت امباپه با دشان در مورد پیشنهاد رئال
کیلیان امباپه، ستاره جوان موناکو، تایید کرد که در مورد پیشنهاد رئال مادرید، با دیدیه دشان، سرمربی تیم ملی فرانسه، مشورت خواهد کرد.

به گزارش "ورزش سه"، نمایش های خوب امباپه در رقابت های این فصل باعث شد تا باشگاه های زیادی از جمله رئال مادرید برای خرید او اقدام کنند اما او تاکید کرد که در حال حاضر تنها روی دیدارهای پیش روی تیم ملی فرانسه تمرکز دارد.

او به خبرنگاران گفت:" زیدان بازیکن برای من رویایی بود نه زیدان مربی. زیدان بازیکن هنوز هم برای من رویایی است و وقتی ویدئوی بازی های او را تماشا می کنم، هنوز هم وارد رویا می شوم.

mate9

Registered User
لایک‌ها
14
01174337.jpg

کد خبر: 1419229/31 زمان: 10:14 1396/03/10 بازدید: 7,741
کاسمیرو: انتخاب بین ایسکو و بیل بسیار دشوار است
کاسمیرو، هافبک رئال مادرید ، انتخاب بین گرت بیل و ایسکو را برای فینال چمپیونزلیگ بسیار دشوار دانست و گفت که خوشحال است قرار نیست او از بین این دو انتخاب کند.

به گزارش "ورزش سه"، در زمان مصدومیت گرت بیل، این ایسکو بود که جانشینش شده بود و نمایش های بسیار خوبی از هافبک اسپانیایی در این مدت به اجرا گذاشته شد. حال کاسمیرو مدعی شد که رئال خوش شانس است که چنین بازیکنان با کیفیتی دارد ولی از طرفی خوشحال است که تصمیم گیری در این رابطه به او ربطی ندارد.

01193149.jpg

او گفت:" ایسکو در فرم بسیار خوبی قرار دارد و گرت بیل بازیکن خیلی مهمی برای ماست. خوش شانس هستم که قرار نیست من از بینشان انتخاب کنم. سرمربی فقط 11 بازیکن انتخاب می‌کند که تصمیم خیلی سختی پیش رو خواهد داشت. آنها می‌توانند کنار هم بازی کنند ولی باید این سوال را از مربی پرسید. خیلی خوش شانس هستیم که دو بازیکن در این سطح داریم."

کاسمیرو درباره فصلی که پشت سر گذاشتند گفت:" باید بگویم که فصلی تقریبا بی نقص پشت سر گذاشتیم ولی نه کاملا بی نقص زیرا هنوز تکلیف چمپیونزلیگ مشخص نیست. همیشه گفته ام که این تیم شایسته این دستاوردهای بزرگ است زیرا ما یک خانواده هستیم و متحد."

mate9

Registered User
لایک‌ها
14
01187554.jpg

کد خبر: 1419235/31 زمان: 10:33 1396/03/10 بازدید: 14,544
کاسیاس: یووه باید دوناروما را بخرد
ایکر کاسیاس، اسطوره رئال مادرید به یوونتوس پیشنهاد داد که جیانلوئیجی دوناروما را به خدمت بگیرد و تا وقت بازنشستگی بوفون او را به صورت قرضی به دیگر تیم‌ها بفرستد.

به گزارش "ورزش سه"، دوناروما در 16 سالگی توانست خود را به دنیای فوتبال معرفی کند و حالا با گذشت دو سال، 72 بازی برای تیمش انجام داده و به تیم ملی ایتالیا نیز دعوت شده است. کاسیاس معتقد است که یووه باید ستاره جوان ایتالیایی را به خدمت گرفته و او را جانشین بوفون کند.

01199483.jpg

او گفت:" اگر من می‌خواستم روی جوان تر ها شرط بندی کنم، مطمئنا روی او می‌بستم. هیچکس دیگری در اروپا نیست، هیچ بازیکن 18 ساله ای در اروپا چنین کیفیتی ندارد. مشخص است باید یکی دو سال دیگر پخته شود ولی کیفیت های واضحی دارد."

یکی از مقاصد احتمالی کاسیاس برای فصل بعد، میلان معرفی شده که گفته می‌شود او جانشین دوناروما خواهد شد. او در این رابطه گفت:" بندی در قرارداد من با پورتو هست که می‌توانم یک سال دیگر در این تیم بمانم. به این موضوع فکر می‌کنم و سپس تصمیم خواهیم گرفت. تا جایی که می‌دانم سری آ گزینه خوبی است. تیم‌های خوبی در آن حضور دارند و فوتبال در این کشور مهم است."

abdolreza1998

Registered User
لایک‌ها
61
نام استادیوم خانگی تیم یوونتوس رسما به آلیانز استادیوم تغییر کرد.

بالا