• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار نقل و انتقالات نیم فصل فوتبال

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خوبه... موافقم!

برای اولین پست:

رئال مادرید که تو همین ماه اخیر سه تا بازیکن خرید:

مارسلو - 18 ساله - برزیلی - دفاع چپ - جانشین آینده روبرتو کارلوس
فرناندو گاگو - 20 ساله - آرژانتینی - هافبک - خلاء زیدان رو باید پر کنه
گونزالو هیگوآین - 19 ساله - آرژانتینی - مهاجم - باید با رونالدو و روبینیو و کاسانو و رائول و فن نیستلروی رقابت کنه!

در مورد هیگوآین شک دارم بتونه به این راحتی خودش رو تو رئال مطرح کنه. چون رائول و نیستلروی امسال که عالی بودن. مخصوصا نیستلروی که واقعا غوغا کرده! رونالدو هم به تازگی وزن اش رو برده پائین و آماده نشون میده. روبینیو هم که بلاخره روبینیو ه. نمیشه نیمکت نشین اش کرد...
در مورد کاسانو، احتمال 90 درصد تو ژانویه از رئال میره چون دیگه واقعا جایی تو این تیم نداره. بنابراین هیگوآین باید واقعا یه مهاجم نابغه باشه که بتونه رونالدو و رائول و روبینیو رو نیمکت نشین کنه (میگن هست!!).

اون دو تای دیگه بیشتر به کار مادرید میان. مخصوصا گاگو که میتونه به خط میانی رئال کمی کیفیت اضافه کنه! مارسلو هم که تو رئال و تیم ملی برزیل میگن جانشین خلف کارلوس میشه. البته احتمالا فعلا باید تو تیم جوانان رئال باید بازی کنه...

حالا ببینیم رئال با این بازیکن ها، که انقدر به خاطرشون پول خرج کرده (گاگو = 20 میلیون پوند *** هیگوآین = 13 میلیون پوند *** مارسلو = 6 میلیون یورو) به کجا میرسه...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
در مورد کاکا خبری نیست ؟

( ممنون رادیو )

چه خبری؟!
اگه منظورت شایعات پیوستنش به رئال مادرید هستش، خب رئال میتونه تا سال 2011 صبر کنه تا قرارداد کاکا با میلان تموم بشه (شوخی
242.gif
)
... صد در صد منتفی هستش.
جدا از این حرف ها، رئال کاکا رو میخواد چیکار؟! گاگو، که یه خورده گرون هم بود، رو خریدید که بیاد خط میانی تون. دیگه احتیاجی به کاکا نیست که... البته باید صبر کنیم ببینیم این گاگو چه جوریه...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
تصاویری از معرفی گاگو به خبرنگاران، با پیراهنی که هنوز شماره ی روش مشخص نیست.

1518e16288xgago8p.jpg

آلفردو دی استفانو، فرناندو گاگو، رومن کالدرون

At his age, and with his track record, we can safely say that Real Madrid have signed one of the best midfielders in the world​

تعریف و تمجید های کالدرون از گاگو

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من احساس می کنم گاگو به عنوان یک پشتوانه خریداری شده و باز هم تلاش ها برای کاکا ادامه دارد که اگر بر فرض محال کاکا به رئال نیومد :)d) گاگو رو داشته باشند .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من احساس می کنم گاگو به عنوان یک پشتوانه خریداری شده و باز هم تلاش ها برای کاکا ادامه دارد که اگر بر فرض محال کاکا به رئال نیومد :)d) گاگو رو داشته باشند .

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184

عجب حرفی میزنی! 20 میلیون پوند خرج کردن که تازه پشتوانه داشته باشن؟! دیگه باشگاه تون اونقدر ها هم ولخرج نیست! گاگو جانیشن زیدان خواهد شد!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
عجب حرفی میزنی! 20 میلیون پوند خرج کردن که تازه پشتوانه داشته باشن؟! دیگه باشگاه تون اونقدر ها هم ولخرج نیست! گاگو جانیشن زیدان خواهد شد!

lمگه چلسي نيست ؟ مثل ريگ پول خرج مي كنه . پول باباش كه نيست . ميده ديگه .
رائول كه 100 سال ديگه هم جانشين نداره . فكر كنم با عصا هم بياد بازي كنه .
يا نوش رو بياره رئال مادريد...

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
با توجه به محرومیت طولانی ای که به خاطر دوپینگ نصیب مارکو بوریه لو، مهاجم چهارم میلان، خواهد شد میلان به طور حتم باید یک مهاجم در ژانویه بخره (چون در حال حاضر فقط سه مهاجم داره و ادامه دادن با سه مهاجم یعنی دیوانگی!). الان دو گزینه که خیلی اومدنشون محتمله آنتونیو کاسانو و وینچنزو مونتلا هست. مخصوصا کاسانو که دیگه جایی در رئال (با این فستیوال مهاجمی که راه انداختن) نخواهد داشت. گفته میشه میلان کاسانو رو برای نیم فصل دوم به صورت قرضی (on loan) میخواد و با گزینه ای که به میلان اجازه میده در صورتی که کاسانو عملکرد خوبی داشت، باهاش قرارداد بلند مدت ببنده (buying option).
هر چند که رابطه میلان و رئال سر مزاحمت رئال در امور کاکا بدجوری شکرآب شده، ولی رئال به کاسانو این اختیار رو داده که برای آینده خودش تصمیم بگیره. من که بدم نمیاد کاسانو رو تو میلان ببینم! البته به شرطی که این شر بازی هاش رو بذاره کنار!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
Leandro Grimi در میلان
این بازیکن جوان 21 ساله در پست دفاع چپ (که میلان توش مشکل داره) بازی میکنه و امروز به میلان پیوست. هنوز سایت رسمی میلان خبر رو تایید نکرده (چون این بازیکن باید معاینات پزشکی طی کنه) و احتمالا بزودی خبر روی سایت میلان میره ولی خیلی از سایت های معتبر تایید کردن... در ضمن این بازیکن گذرنامه اروپا هم داره و محدودیتی برای میلان تو خرید بازیکن های غیر اروپایی ایجاد نمیکنه. (قیافه اش یه کم شبیه ساویولا ست!)

4442.jpg

شناسنامه این بازیکن
نام: Leandro Grimi
ملیت: آرژانتین
قد: 1.82 متر
وزن: 74
باشگاه قبلی: راسینگ آرژانتین

به نظر میرسه برایدا برای اینکه از آرژانتین دست از پا دراز تر برنگرده این بازیکن رو خریده با خودش آورده!! حالا باید ببینیم چیکاره ست و در چه حدیه...

mori

Registered User
لایک‌ها
14
Leandro Grimi در میلان
این بازیکن جوان 21 ساله در پست دفاع چپ (که میلان توش مشکل داره) بازی میکنه و امروز به میلان پیوست. هنوز سایت رسمی میلان خبر رو تایید نکرده (چون این بازیکن باید معاینات پزشکی طی کنه) و احتمالا بزودی خبر روی سایت میلان میره ولی خیلی از سایت های معتبر تایید کردن... در ضمن این بازیکن گذرنامه اروپا هم داره و محدودیتی برای میلان تو خرید بازیکن های غیر اروپایی ایجاد نمیکنه. (قیافه اش یه کم شبیه ساویولا ست!)

4442.jpg

شناسنامه این بازیکن
نام: Leandro Grimi
ملیت: آرژانتین
قد: 1.82 متر
وزن: 74
باشگاه قبلی: راسینگ آرژانتین

به نظر میرسه برایدا برای اینکه از آرژانتین دست از پا دراز تر برنگرده این بازیکن رو خریده با خودش آورده!! حالا باید ببینیم چیکاره ست و در چه حدیه...

ايول
من که حال ميکنم حداقل ميلان بره سراغ آرژانتين و برزيل
بقيه نرن مهم نيست:D

bmoqimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ايول
من که حال ميکنم حداقل ميلان بره سراغ آرژانتين و برزيل
بقيه نرن مهم نيست:D

فعلا که آرژانتين و برزيل لیگ اسپانیا رو قبضه کردن!
راستی کی گفته که گونزالو هیگوآین مهاجم؟من شنیدم هافبک نفوذی یعنی جای دیارا یا امرسون باید بازی کنه!

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
راستی کی گفته که گونزالو هیگوآین مهاجم؟من شنیدم هافبک نفوذی یعنی جای دیارا یا امرسون باید بازی کنه!

هیگوآین مهاجمه... گاگو (یا خاگو؟!) هافبکه... یعنی تو پست دیارا و امرسون بازی میکنه... حالا چرا رئال وقتی تازه همین امسال که دیارا و امرسون رو خریده، میاد گاگو رو هم میخره، اون برمیگرده به جاه طلبی مزخرف شون که همیشه مایع درد سرشون بوده! :D

به مهاجم ها نگاه کنید! شصت تا مهاجم دارن، باز میخرن! من که اگه جای این دو تا آرژانتینی بودم یه باشگاه کم مهره تر رو انتخاب میکردم تا فرصت بازی هم بهم برسه! در کل این دو تا بازیکن ریسک بزرگی کردن اومدن رئال. زمان مشخص میکنه کار درستی کردن یا نه...

میلان رو ببینید، نماد یه باشگاه حسابگر تو امور مالی! :cool: کاکا رو تو سن 19 سالگی مفت خریدیم (4 میلیون پوند!) الان قیمت اش تقریبا ده برابر شده! حالا ببینیم گاگو 20 ساله (20 میلیون پوند) میتونه انتظارات رو برآورده کنه یا نه. شاید هم واقعا بازیکن خوبی باشه، من نمیدونم. ولی چیزی که مسلمه، تو رئال مادرید بازیکن بزرگ شدن سخته!

ولی مارسلو خرید خوبی برای رئال بود. چون دوران کارلوس رو به اتمامه و مارسلو میتونه با خیال راحت جای کارلوس رو بگیره.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من هنوز هم فکر می کنم گاگو یه پشتوانه هست که اگر اهیانا نتونن کاکا رو بگیرن ازش استفاده می شه

bmoqimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
انقدر که شما به کاکا گیر دادی خوده رئالی ها گیر ندادن.

خوب نه گوتی میتونه زیدان بشه نه دیارا و نه گاگو پس باید یکی پیدا بشه یه کم خلاقیت بده به وسط وگرنه فقط رو ضد حملات میشه گل زد.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب نه گوتی میتونه زیدان بشه نه دیارا و نه گاگو پس باید یکی پیدا بشه یه کم خلاقیت بده به وسط وگرنه فقط رو ضد حملات میشه گل زد.

جانا سخن از زبان ما می گویی :lol:

بالا