Bhrzk
مدیر بازنشسته
من چون نمی رسم پیگیری کنم این تاپیک رو زدم تا کساییی که گوششون رسیده کدام بازیکن به کجا رفت
بنویسند .
ممنون
بنویسند .
ممنون
در مورد کاکا خبری نیست ؟
( ممنون رادیو )
من احساس می کنم گاگو به عنوان یک پشتوانه خریداری شده و باز هم تلاش ها برای کاکا ادامه دارد که اگر بر فرض محال کاکا به رئال نیومدd) گاگو رو داشته باشند .
عجب حرفی میزنی! 20 میلیون پوند خرج کردن که تازه پشتوانه داشته باشن؟! دیگه باشگاه تون اونقدر ها هم ولخرج نیست! گاگو جانیشن زیدان خواهد شد!
Leandro Grimi در میلان
این بازیکن جوان 21 ساله در پست دفاع چپ (که میلان توش مشکل داره) بازی میکنه و امروز به میلان پیوست. هنوز سایت رسمی میلان خبر رو تایید نکرده (چون این بازیکن باید معاینات پزشکی طی کنه) و احتمالا بزودی خبر روی سایت میلان میره ولی خیلی از سایت های معتبر تایید کردن... در ضمن این بازیکن گذرنامه اروپا هم داره و محدودیتی برای میلان تو خرید بازیکن های غیر اروپایی ایجاد نمیکنه. (قیافه اش یه کم شبیه ساویولا ست!)
![]()
شناسنامه این بازیکن
نام: Leandro Grimi
ملیت: آرژانتین
قد: 1.82 متر
وزن: 74
باشگاه قبلی: راسینگ آرژانتین
به نظر میرسه برایدا برای اینکه از آرژانتین دست از پا دراز تر برنگرده این بازیکن رو خریده با خودش آورده!! حالا باید ببینیم چیکاره ست و در چه حدیه...
ايول
من که حال ميکنم حداقل ميلان بره سراغ آرژانتين و برزيل
بقيه نرن مهم نيست![]()
راستی کی گفته که گونزالو هیگوآین مهاجم؟من شنیدم هافبک نفوذی یعنی جای دیارا یا امرسون باید بازی کنه!
من هنوز هم فکر می کنم گاگو یه پشتوانه هست که اگر اهیانا نتونن کاکا رو بگیرن ازش استفاده می شه
انقدر که شما به کاکا گیر دادی خوده رئالی ها گیر ندادن.
خوب نه گوتی میتونه زیدان بشه نه دیارا و نه گاگو پس باید یکی پیدا بشه یه کم خلاقیت بده به وسط وگرنه فقط رو ضد حملات میشه گل زد.