• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار و تحلیل عرضه های اولیه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
سرخابی ها بالاخره بورسی میشوند/ پرسپولیس پیشگام شد

معاون امور مجلس، حقوقی و هماهنگی امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان با تایید این خبر که هفته اول شهریور سهام دو باشگاه سرخابی عرضه شود گفت: قرار است ابتدا سهام باشگاه پرسپولیس وارد بورس شود و در ادامه هم این اتفاق برای استقلال رخ خواهد داد.

پ.ن : تا جایی که من اطلاع دارم این هفته عرضه اولیه نداریم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سرخابی ها بالاخره بورسی میشوند/ پرسپولیس پیشگام شد

معاون امور مجلس، حقوقی و هماهنگی امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان با تایید این خبر که هفته اول شهریور سهام دو باشگاه سرخابی عرضه شود گفت: قرار است ابتدا سهام باشگاه پرسپولیس وارد بورس شود و در ادامه هم این اتفاق برای استقلال رخ خواهد داد.

پ.ن : تا جایی که من اطلاع دارم این هفته عرضه اولیه نداریم

این هفته که بعیده ولی در کل اگر بورسی بشن جالب میشه... یه دعوای قرمز و آبی هم توی بورس داریم :دی هر کدام قیمتش پایین تر بره طرفداراش حمله میکنن برای خرید یه وقت زشت نباشه :دی

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
عرضه اولیه بپیوند

photo_2020-08-25_20-19-46.jpg

عرضه اولیه شرکت برق و انرژی پیوندگسترپارس در نماد «بپیوند» با دامنه قیمتی 1830 تا 1850 تومان در روز سه‌شنبه 11 شهریور با حداکثر سهام قابل تخصیص 150 سهم انجام و در روز چهارشنبه 12 شهریور تخصیص داده می‌شود.

تعداد سهام قابل عرضه 420 میلیون سهم
قیمت هر سهم 1850تومن
هر نفر حداکثر 150 سهم
حداکثر نقدینگی 277500 تومن
با توجه به ۵ونیم میلیون کد بورسی، احتمالا نفری 75 سهم (139تومن) اختصاص میده

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227

JAVAD 66

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر فعال
لایک‌ها
2,227
مگه تخلف حساب نمیشه این؟
سلام اگه منظورتون دو تا اکانت هستش
به اسم خودم نیست به اسم مادر و برادرم هستش از اینا هم فقط برای خرید عرضه اولیه استفاده میکنم

Yossef

Registered User
لایک‌ها
408
سلام اگه منظورتون دو تا اکانت هستش
به اسم خودم نیست به اسم مادر و برادرم هستش از اینا هم فقط برای خرید عرضه اولیه استفاده میکنم
منم فقط برای خودم و سایرین عرضه اولیه میگیرم. بهترین استراتژی برای بورس ایران همینه ;)

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
روز چهارشنبه مورخ ۹۹/۶/۱۹ تعداد 5 میلیارد و 297 میلیون و 550 هزار سهم معادل 15 درصد از سهام شرکت “توسعه و عمران امید” به عنوان پانصد و چهل و هشتمین شرکت در فهرست شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بخش “فعالیت های مربوط به املاک و مستغلات” گروه و طبقه “فعالیت‌های فعالیت‌های مربوط به املاک و مستغلات با مالکیت شخصی و اجاره‌ای”در فهرست نرخ‌های بازار دوم و در نماد “ثامید” به شیوه ثبت سفارش جهت کشف قیمت عرضه خواهد شد.

در این عرضه اولیه هر کد بورسی می‌تواند حداکثر ۱۲۰۰ سهم در بازه قیمتی ۱۶۶ تا ۱۷۵ تومان معادل ۲۱۰،۰۰۰ تومان خریداری کند.

در صورت شرکت ۶ میلیون نفر در خرید سهام اولیه این شرکت سهام این شرکت تعداد ۸۸۰ سهم به هر کد (حدود ۱۵۴ هزار تومان) تعلق خواهد گرفت.

IMG_20200906_223032_782.jpg

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
روز چهارشنبه مورخ ۹۹/۶/۱۹ تعداد 5 میلیارد و 297 میلیون و 550 هزار سهم معادل 15 درصد از سهام شرکت “توسعه و عمران امید” به عنوان پانصد و چهل و هشتمین شرکت در فهرست شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بخش “فعالیت های مربوط به املاک و مستغلات” گروه و طبقه “فعالیت‌های فعالیت‌های مربوط به املاک و مستغلات با مالکیت شخصی و اجاره‌ای”در فهرست نرخ‌های بازار دوم و در نماد “ثامید” به شیوه ثبت سفارش جهت کشف قیمت عرضه خواهد شد.

در این عرضه اولیه هر کد بورسی می‌تواند حداکثر ۱۲۰۰ سهم در بازه قیمتی ۱۶۶ تا ۱۷۵ تومان معادل ۲۱۰،۰۰۰ تومان خریداری کند.

در صورت شرکت ۶ میلیون نفر در خرید سهام اولیه این شرکت سهام این شرکت تعداد ۸۸۰ سهم به هر کد (حدود ۱۵۴ هزار تومان) تعلق خواهد گرفت.

مشاهده پیوست 1196947
سلام
من امروز کد بورسیم فعال شد توی کارگزاری مفید میتونم این عرضه اولیه رو بخرم؟تا حالا هیچ خریدی نداشتم میشه راهنماییم کنید؟

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
سلام
من امروز کد بورسیم فعال شد توی کارگزاری مفید میتونم این عرضه اولیه رو بخرم؟تا حالا هیچ خریدی نداشتم میشه راهنماییم کنید؟

میتونی بخری. اگر تیک توافق نامه خرید اتوماتیک (لینک) رو بزنی و به اون میزان از قبل پول تو اکانت داشته باشی، خودش برات میخره.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
سلام
سلام
مشکلی نداره میتونی بخری ولی توی تاریخ و زمانی که اعلام میکنن
به طور مثال بعضی عرضه های اولیه چهارشنبه ها بین ساعت ۸ تا ۱۲ میشه ثبت کرد و یا سه شنبه ها بین ساعت ۱۳ تا ۱۷
بستگی به ساعت و روزی که اعلام میشه میتونی سفارش بدی
زمانی که سفارش عرضه اولیه میدی، همون لحظه برات ثبت نمیشه و در قدم اول اون مقدار پولی که پرداخت کردی بلوکه میشه و فرداش یا نهایتا تا شنبه هفته بعدش برات خرید انجام میشه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
سلام
مشکلی نداره میتونی بخری ولی توی تاریخ و زمانی که اعلام میکنن
به طور مثال بعضی عرضه های اولیه چهارشنبه ها بین ساعت ۸ تا ۱۲ میشه ثبت کرد و یا سه شنبه ها بین ساعت ۱۳ تا ۱۷
بستگی به ساعت و روزی که اعلام میشه میتونی سفارش بدی
زمانی که سفارش عرضه اولیه میدی، همون لحظه برات ثبت نمیشه و در قدم اول اون مقدار پولی که پرداخت کردی بلوکه میشه و فرداش یا نهایتا تا شنبه هفته بعدش برات خرید انجام میشه
ممنون از جوابتون
عرضه های اولیه همیشه سود ده هستند؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
بالا