کارلوس کي روش ميگويد رويارويي ايران با آرژانتين و ليونل مسي اتفاق جالبي است.
به گزارش ايسنا ، کارلوس کيروش، سرمربي تيم ملي ايران پس از مشخص شدن حريفان ايران در گفتوگو با رسانههاي پرتغالي، گفت: بايد روي آمادهسازي خودمان براي جام جهاني آماده شويم. ميدانيم کار بسيار سختي را پيشرو داريم، اما ما جاه طلبيهاي زيادي داريم. بعضي تيمها بازي به بازي برنامه دارند، اما تيم ايران بايد براي بازيهاي خود دقيقه به دقيقه برنامه داشته باشند. براي ما حضور در جام جهاني يک افتخار است. بازي در برابر بهترين تيمهاي جهان نظير آرژانتين و بهترين بازيکن جهان نظير ليونل مسي ميتواند اتفاق خوب و جالبي براي ما باشد.
سرمربي برترين تيم آسيا در رده بندي آسيا فدراسيون بينالمللي فوتبال (فيفا) تاکيد کرد که فاصله بين شهرهاي ميزبان بازيهاي جام جهاني 2014 برزيل مساله نگران کنندهاي براي او نيست، زيرا او در بازيهاي انتخابي جام ملتهاي آسيا شرايط سختتر از اين را تجربه کرده است.
کيروش در اين باره ميگويد: مسالهاي بابت فاصله شهرهاي برزيل با آن نداريم، زيرا پيش از اين در بازيهاي انتخابي شرايط سختتر از اين را تجربه کردهايم. بايد از حضور در جام جهاني 2014 برزيل لذت ببريم. اين مهمترين موضوع براي ما است. تلاش زيادي براي جام جهاني انجام دهيم و بهترين عملکردمان را نشان دهيم.
سرمربي تيم ملي ايران درباره اين که کدام گروه جام جهاني به نظر او "گروه مرگ" است ؟ گفت: به نظرم گروه ايتاليا سختترين گروه جام جهاني 2014 برزيل است. وقتي گروه آنها را ديدم با دستمال عرق از پيشانيام برداشتم. (ميخندد) از هم اکنون بايد به فکر حضور قدرتمند در جام جهاني باشيم.
سرمربي فعلي سايپا و مربي سابق تيم ملي معتقد است قرعه ايران در جام جهاني خوشحالکننده بوده و ايران ميتواند اميدوار باشد که در اين مسابقات له نخواهد شد!
انگين فيرات دربارهي همگروهي ايران با آرژانتين، نيجريه و بوسني در جام جهاني 2014 برزيل اظهار کرد: قرعه بسيار خوبي است. آرژانتين يکي از قدرتهاي جام جهاني بوده و حتي وقتي که تاکتيکهاي خوبي هم استفاده نکند با توجه به ستارههايش ميتواند مقابل هر تيمي خطرساز شود. با اين حال اين تيم رقباي سختي براي قهرماني دارد و ممکن است با وجود داشتن ستارههاي بزرگ از جام جهاني حذف شود. همچنين همگروهي ايران با آرژانتين ميتواند فرصت خوبي براي محک باشد.
به گزارش ايسنا ، وي در ادامه در ارزيابي ساير همگروههاي ايران خاطرنشان کرد: نيجريه قهرمان جام ملتهاي آفريقا بوده اما در حد غنا نيست. اين تيم بيشتر فوتبال فيزيکي بازي ميکند. بازيکنان کيروش بايد مقابل اين تيم دو مهاجم آن را بتوانند مهار کنند. بازيکناني مثل آمونيکه ميتوانند خطرساز شوند. با اين حال معتقدم ايران شانس برد مقابل نيجريه را دارد. بوسني نيز براي اولين بار به جام جهاني صعود کرده و قطعا در اين مسابقات بيشتر از اين که حواسشان به نتيجه باشد هيجان حضور در اين تورنمنت را خواهند داشت. همچنين به دليل نداشتن سابقه در جام جهاني، کمتجربه خواهند بود و اين موضوع ميتواند براي ايران يک شانس تلقي شود.
سرمربي ترکتبار تيم فوتبال سايپا همچنين با اشاره به اينکه همگروهي ايران با نيجريه و بوسني خوشحالکننده است، افزود: اينکه بدانيم در اين گروه له نميشويم اميدوارمان ميکند. اين بازيها ميتواند تمرين خوبي براي ايران باشد چون رقبا آن را ضعيف حساب نميکنند. من اميدوارم ايران در اين گروه يکي از بازيهايش را با پيروزي پشت سر بگذارد و شانس ايران را دارد که از بين بوسني و نيجريه يکي را شکست دهد.
انگين فيرات که سابقهي مربيگري در تيم ملي فوتبال ايران در کنار علي دايي را در کارنامه دارد، در پاسخ به پرسشي مبني بر اينکه کارلوس کيروش چه برنامهاي را تا آغاز جام جهاني ميتواند براي تيمش داشته باشد، تصريح کرد: سرمربي تيم ملي ايران يک مربي حرفهاي است و به احتمال زياد بعد از قرعهکشي به دنبال هماهنگي بازي دوستانه با تيمهايي که شبيه همگروهيهاي ايران هستند بوده است. برنامهي تيم ملي بايد از ماه آينده آغاز شود چون ليگهاي اروپايي به تعطيلات ميروند و ايران ميتواند با آنها بازي دوستانه برگزار کند. بايد به اين نکته هم اشاره کنم که تيمهاي بزرگ اروپايي از مدتها پيش فيفاديهاي خود را کامل کردهاند. با اين حال تيم ملي ايران هنوز هم فرصت خوبي براي استفاده از موقعيت پيشرو دارد.
وي اضافه کرد: نظر شخصيام اين است که تيم ملي فوتبال ايران به جاي اينکه از اردوهاي طولانيمدت استفاده کند ميتواند با برگزاري منظم ليگ در روزهاي باقيمانده، بازيکنانش را در سطح خوبي نگه دارد. البته من اين حرف را از بيرون از تيم ملي ميزنم و اطلاعي از مشکلات و برنامههاي خودشان ندارم. مطمئنم کادر فني تيم ملي تصميمهاي خوبي اتخاذ خواهد کرد.
انگين فيرات در پاسخ به پرسشي مبني بر اينکه کداميک از گروههاي هشتگانه جام جهاني را دشوارتر از ساير گروهها ميداند عنوان کرد: به نظرم گروه B و G از همه دشوارتر باشد. تيمهاي آلمان، اسپانيا و هلند در اين گروهها کار سختي پيشرو دارند. ضعيفترين گروه را هم گروه H ميدانم.
سرمربي ترکتبار سايپا همچنين دربارهي عدم حضور ترکيه در اين مسابقات و شانس آلمان براي قهرماني، گفت: از اينکه ترکيه به جام جهاني صعود نکرد ناراحتم اما من در آلمان بزرگ شدهام و بعد از ترکيه طرفدار آلمان و ايران هستم. فکر ميکنم آلمان در اين دوره شانس بالايي براي قهرماني دارد اما برزيل هم در طرف ديگر ميزبان است و نبايد از اسپانيا مدافع عنوان قهرماني هم غافل شد. با تمام اينها بايد شرايط برزيل را هم بسنجيم. آب و هواي اين کشور در زمان برگزاري جام جهاني بسيار گرم خواهد بود و اين موضوع ميتواند چند پديده در مسابقات معرفي کند.
فيرات در بخش ديگري از گفتوگويش دربارهي تساوي تيمش مقابل راه آهن سورينت در هفته دوازدهم ليگ برتر فوتبال توضيح داد: ما در نيمهي دوم بازي بسيار خوب بوديم و در حالي که بهتر از حريف بازي ميکرديم موقعيتهاي زيادي هم داشتيم. دو پنالتي صد در صد را هم براي ما نگرفتند. در چنين شرايطي مساوي برايمان بسيار ناراحتکننده بود.
وي که در بازي ديروز پرسپوليس و ذوب آهن نيز در ورزشگاه آزادي حاضر شده بود در اينباره گفت: ما دو هفته بعد با پرسپوليس و سه هفته بعد با ذوب آهن بازي داريم و براي ارزيابي اين تيمها به ورزشگاه رفتم. بخصوص ذوب آهن که در فصل نقل و انتقالات تغييرات بسياري داشته و بايد اين تيم را از نزديک آناليز ميکردم.
ستاره آرژانتيني خط حمله تيم منچسترسيتي انگليس ادعاي برخي مبني براينکه قرعه آساني در مرحله گروهي جام جهاني 2014 نصيب آلبي سلسته شده را قبول ندارد
سرخيو آگرو در واکنش به قرعه تيم ملي کشورش در مرحله گروهي جام جهاني 2014، جايي که بايد با تيمهاي ملي ايران، نيجريه و بوسني بازي کند، در صفحه شخصي خود در يکي از شبکههاي اجتماعي نوشت: در جام جهاني هيچ بازي آساني وجود ندارد اما به هر اندازه زحمت بکشيد پاداش خواهيد گرفت.
به گزارش تسنيم، سرخيو آگرو يکي از بازيکنان تيم ملي آرژانتين در جام جهاني 2010 بود که در 3 بازي براي تيم تحت هدايت ديهگو مارادونا حضور پيدا کرد هرچند شکست سنگين برابر آلمان در مرحله يک چهارم نهايي پايان خوشي را براي او و هموطنانش رقم نزد.
در ميان 3 حريف آرژانتين در مرحله گروهي، آگرو بوسني را بهتر از ايران و نيجريه ميشناسد، چرا که همين ماه گذشته در يک بازي دوستانه در آمريکا، 2 بار دروازه اين تيم را باز کرد.
هافبک تيم ملي فوتبال ايران گفت: اميدوارم به دور بعد صعود کنيم که اين کار مستلزم تلاش و تمرين بسيار زياد است.
به گزارش سايت رسمي فدراسيون فوتبال، آندرانيک تيموريان در مورد همگروهي ايران با بوسني، آرژانتين و نيجريه، گفت: قرعه اي که در آن قرار داريم نسبت به ساير تيم هاي آسيايي مثل ژاپن و کره جنوبي بهتر است از اين جهت که به دليل حضور تيمهاي قدرتمند بازيهاي زيبايي در آن انجام مي شود و يکي از گروههاي برتر اين دوره از مسابقات هستيم. آرژانتين تيم بسيار بزرگي است و بازي کردن مقابل اين تيم سخت است. دو تيم ديگر نيز از بهترين هاي تيم هاي جهان هستند. به نظرم در کل در گروه خوبي نسبت به ساير گروهها قرار گرفتيم و بايد تمام تلاشمان را بکنيم تا عملکرد خوبي در اين بازيها داشته باشيم.
تيموريان در ادامه خاطرنشان کرد: تيم ملي ايران در دو سال گذشته نتايج خوبي را کسب کرده و توانستيم در رنکينگ فيفا چند پله صعود کنيم. اميدوارم به دور دوم مسابقات جام جهاني صعود کنيم که نياز به تلاش و کار بسيار زياد دارد.
وي در پايان گفت: در چند ماه مانده به مسابقات جام جهاني بايد اردوهاي تدارکاتي و همچنين بازيهاي دوستانه اي با تيم هاي که شرايط فيزيکي شان مثل تيم آرژانتين و نيجريه است برگزار کنيم. فدراسيون فوتبال بايد چنين شرايطي را ايجاد کند تا بتوانيم مقابل تيمهاي بوسني و نيجريه حرف هاي زيادي براي گفتن داشته باشيم و براي اولين بار از گروهمان صعود کنيم. در کل کار بسيار سختي داريم و بايد تلاش خودمان را بکنيم.
رئيس فدراسيون فوتبال گفت: در گروهي هستيم که از تمام قارهها، تيمهايي در آن حضور دارند و فکر ميکنم اگر تلاشمان را انجام دهيم، نتايج خوبي کسب کنيم.
علي کفاشيان در گفت و گوي کوتاه راديويي گفت: تيمهايي که در گروه ايران قرار گرفتهاند، تيمهاي قدرتمند و خوبي هستند. ما هم بايد در ديدار مقابل آنها در جام جهاني خودمان را به خوبي نشان دهيم.
وي ادامه داد: از فرصتي که تا جام جهاني باقي مانده بايد بهترين برنامهريزي و تدارک را داشته باشيم تا بازيکنان تيم ملي به خوبي خود را آماده کنند.
کفاشيان يادآور شد: در گروهي هستيم که از تمام قارهها، تيمهايي در آن حضور دارند و فکر ميکنم اگر تلاشمان را بکنيم، نتايج خوبي را کسب کنيم.
سرمربي سابق تيم ملي فوتبال ايران گفت: يک بار تيم ملي آرژانتين را با تمام ستارگانش متوقف کرديم.
حشمت مهاجراني در مورد گروه ايران در جام جهاني، گفت: ابتدا بايد بگويم هيچ گروهي در جام جهاني ضعيف نيست؛ اگر چه گروه تيم ملي ايران در مقايسه با سه دوره قبل جام جهاني آسانتر به نظر ميرسد. دليلش هم اين است که نيجريه و بوسني هيچ مقامي در فوتبال جهان کسب نکردهاند و به همين دليل برخي اين گروه را ضعيف ميدانند.
به گزارش فارس ، وي ادامه داد: بر فرض هم که گروه ما درجام جهاني آسان است. حالا بايد چه کنيم و چه تدبيري در نظر بگيريم؟ قطعا براي شکست دادن رقبا بايد خودمان را آماده کنيم. بايد ديد کيروش چه برنامهاي براي حضور ايران در جام جهاني دارد.
سرمربي تيم ملي ايران در جام جهاني 1978 با اشاره به رويارويي با تيم آرژانتين در گذشته، گفت: در سال 1977 به مناسبت يکصدمين سالگرد تاسيس رئال مادريد در تورنمنت اين باشگاه ما به مصاف تيم ملي آرژانتين رفتيم و اين تيم با تمام ستارگانش مقابل ما با نتيجه يک بر يک متوقف شد. روزنامههاي آرژانتين آن زمان به تيم ملي آرژانتين بابت مساوي مقابل ايران خيلي حمله کردند. که سرمربي وقت آرژانتين در پاسخ به انتقادها گفت در جام جهاني خواهيد ديد که ايران تيم قدرتمندي است اما متاسفانه ما نتوانستيم در جام جهاني تمام تواناييهايمان را به نمايش بگذاريم.
مهاجراني در مورد اينکه تيم ملي ما چقدر شانس صعود دارد گفت: پيش از اين هم گفته بودم که تيم ملي ايران سه دوره در جام جهاني حاضر شده و اکنون بايد براي صعود برنامه ريزي کند. در جام جهاني امتياز گرفتن ازنيجريه و بوسني دور از دسترس نيست. البته نيجريه تيم قدرتمندي است که بازيکنان تکنيکي و قدرتي دارد و حتي ميتواند براي آرژانتين دردسر ايجاد کنند.
مهاجراني در مورد اينکه بايد با چه تيمهايي بايد بازي تدارکاتي برگزار کنيم، گفت: به نظرم بهتر است با تيمهاي اروپاي شرقي بازي کنيم. بازي با تيمهايي مثل کرواسي ميتواند به ما کمک کند. هرچند فراموش نکنيد هر وقت جام جهاني در آمريکاي جنوبي برگزار شده هيچ تيمي از اروپا، آفريقا و آسيا در آن موفق نبوده است.
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: دو سال است که در ايران پيشرفت را فرياد مي زنم ولي من کارم را انجام داده ام و منتظر تصميم مسئولان فدراسيون فوتبال هستم
قرعهکشي مسابقات جام جهاني سال 2014 برزيل شب گذشته صورت گرفت و نقل قولهاي مختلفي از سرمربي تيم ملي کشورمان پس از نشستهاي خبري منتشر شده است اما گفتوگوي کيروش با خبرنگار اعزامي فارس به کشور برزيل کاملاً متفاوت با صحبتهاي روز گذشته وي است.
به گزارش فارس، سرمربي تيم ملي در اين گفتوگو به صراحت از مشکلات تيم ملي در راه جام جهاني صحبت ميکند و اميدوار است که مسئولان فدراسيون فوتبال، سازمان ليگ و باشگاهها براي حضور تيم ملي در برزيل نهايت همکاري را با وي داشته باشند.
قرعهکشي جام جهاني انجام شد و همه فکر ميکنند ما در گروه راحتي قرار گرفتيم، آيا واقعا همين طور است؟
معمولاً اين قرعه براي کساني ساده است که مسئوليتي احساس نميکنند اما آنهايي که تفکرات واقعي دارند اينطور فکر نميکنند. همه چيز در ايران در ظاهر ساده است اما واقعيت ميگويد که اينگونه نيست. همه چيز ساده به نظر ميآيد اما وقتي به آمار و ارقامي که از واقعيت فوتبال ايران نگاه ميکنيم همه چيز روشن ميشود.
توضيح بيشتري ميدهيد؟
ايران تاکنون 4 بار به جام جهاني رفته، 9 بازي انجام داده، يک برد به دست آورده، 2 مساوي و 6 باخت در کارنامه دارد. فوتبال ايران در دورههاي گذشته 6 گل زده و 18 گل خورده است. واقعيت فوتبال ايران اين آماري است که شما ميبينيد نه اينکه ديگران ميگويند و همه چيز را ساده ميپندارند. من از آن درصدي که تصور ميکنند در گروه راحتي قرار گرفتيم اين سؤال را دارم، آيا به نتايجي که قبلاً کسب کردهايد افتخار ميکنيد؟ اگر نظر من را ميخواهيد صادقانه ميگويم به هيچ عنوان در گروه راحتي قرار نگرفتهايم و آمارها در دورههاي گذشته نشان ميدهد که پيشرفت فوتبال ايران صفر است و اثري از پيشرفت در اين رشته در کشور شما ديده نميشود. به همين دليل است که من نميخواهم از اين بخش از داستان تاريخ باشم.
اما شما روز گذشته در نشست خبري بعد از قرعهکشي گفتيد که ايران شانس صعود دارد.
من بعد از قرعهکشي چيزي را گفتم که دو سال است در ايران آن را بيان ميکنم. دو سال است که در ايران ميگويم اگر تلاش کنيم شانس صعود داريم و اگر اين کار را انجام ندهيم صعودي در کار نخواهد بود. دو سال است که اين خواسته را در ايران فرياد ميزنم و حرف من اين بود که اگر پيشرفت کنيم صعود ميکنيم. با کمکاري و بيبرنامگي چيزي درست نميشود و نحوه آمادهسازي ما در مسابقات جام جهاني نشان ميدهد که صعود ميکنيم يا خير. من از افرادي که در ايران مسئول هستند خواهش ميکنم که به اين واقعيت توجه کنند که آمار چيست چون عدد پيشرفت آمار فوتبال ايران «صفر» است. افرادي که مسئول هستند روي اين واقعيت تمرکز کنند و چنين واقعيتي را ببينند و بپذيرند. ما اگر با همان وضع قبلي به جام جهاني برويم دوباره همان اتفاقات قبلي تکرار خواهد شد و به اعتقاد من بايد چنين شرايطي را تغيير داد.
قرعهکشي که انجام شد همه در گروه F به فکر آرژانتين و ليونل مسي هستند پس نيجريه و بوسني چه ميشوند؟
طبيعي است که عامه مردم بازيهاي جذاب و تيمهاي بزرگ دنيا را دوست دارند اما آنهايي که بدون کارشناسي چنين ديدگاهي دارند افراد خرافاتي هستند چون اينگونه افراد بايد بدانند که شرايط را بسنجند. مردم بازي با تيمهاي بزرگ را ميپسندند چون برايشان جذاب است که البته اين نوع ديدگاه با ديدگاه من متفاوت است و من در چنين دنيايي از فوتبال زندگي نميکنم. من واقعيت را گفتم اما آن درصد از مسئولاني که چنين تفکري دارند مثل يک نوع «بيماري» هستند.
به نظر شما اين چالش را چگونه ميتوان حل کرد؟
راه پيشرفت اين است که رئيس فدراسيون فوتبال و هيئت مديرهاش، سازمان ليگ و هيئت مديرهاش و مديرعاملان باشگاهها به همراه هيئت مديره خود دور يک ميز بنشينند و به جمعبندي خوبي برسند. الان زمان تغيير رسيده و اين فرصت به دست آمده که تغييرات ايجاد شود. اگر اين گامها را برداريم ميتوانيم پيشرفت کنيم. بايد همه دست به دست هم بدهيم تا تيم ملي به يک روند آمادهسازي خوب برسد و با کمک هم ايران راهي جام جهاني شود. بايد کاري کنيم بازيکنان به بهترين شکل به جام جهاني بروند. بايد تک تک نفرات تيم ملي طوري آماده شوند که مقابل هر سه تيم رقيبمان با آمادگي بازي کند. ما در دين خودمان «مسيح» اصطلاحي داريم که وقتي يک نفر کارش را درست انجام ميدهد ميگويد من کارم را درست انجام دادهام، دستم را شستم و کنار رفتم. نميدانم اين موضوع در فرهنگ شما وجود دارد يا نه اما من تا امروز کارم را انجام دادهام و دستهايم را شستهام حالا نوبت ديگران، رئيس فدراسيون، سازمان ليگ و باشگاهها است. بدون کمک آنها تغيير و پيشرفت امکانپذير نيست و اگر اين 3 روزي دور يک ميز ننشينند و جمعبندي خوبي نکنند به هيچ نتيجهاي نميرسيم. من کارم را به بهترين شکل انجام دادم و آنقدر تلاش کردم تا ايران به جام جهاني برود.
خواسته شما چه بود؟
من از مسئولان خواستم که يک موقعيت خوب داشته باشيم و بعد از صعود به جام جهاني بهترين مکان و هتل را براي تيم ملي انتخاب کردم و بهترين برنامهريزي اردويي را انجام دادم. حتي بهترين تيمهاي دنيا را به نتيجه رساندم که حتي حاضرند با ما بازي کنند اما بهتر است با همه رک و روراست باشيم و قبول کنيم که بهترين راه همدلي است. اگر همدل نباشيم موفقيت حاصل نخواهد شد ولي اگر راه را سخت کنيم کارمان سختتر و مشکلتر خواهد شد و موفقيتي به دست نخواهد آمد اما ميخواهم واضح حرفي را بزنم.
بگوييد؟
از جلساتي که ميخواهند با من بگذارند خسته شدهام و صراحتاً ميگويم ديگر کسي از من نخواهد که جلسهاي بگذاريم. تکرار ميکنم چون کارم را خوب انجام دادهام ديگر کاري از دستم برنميآيد چون توانايي بيشتري ندارم. حالا نوبت ديگران است که خودشان را ثابت کنند. اين حرف آخر من براي کساني است که فکر ميکنند کار ما راحت و آسوده در جام جهاني خواهد بود. وقتي نميدانم چنين افرادي به چه هدفي ميخواهند برسند فقط بايد به آنها بخندم.
اما با همه اين صحبتها خيليها تصور ميکنند تجربه بينالمللي کيروش ميتواند کمک حال ما باشد.
من صادقانه صحبت ميکنم. اصلا دوست ندارم دروغ بگويم چون اعتقاد دارم بايد مثل همه تيمهاي حاضر در جام جهاني مطابق قانون و برنامههاي فيفا پيش برويم. تجربه و کمک من اين است که نميتوانم دروغ بگويم. تيمهايي مثل آرژانتين، فرانسه و حتي بوسني و ... طبق روال فيفا پيش ميروند پس آنها کار راحتتري دارند. آنها در مسير خوب خود قرار گرفتهاند ولي ما در ابتداي راه هستيم پس بايد تلاشمان بيشتر باشد که در جام جهاني موفق شويم.
آقاي کيروش طي چند روز گذشته صحبتهايي مبني بر پيشنهاد بازيهاي دوستانه وجود داشته، آيا اين موضوع صحت دارد؟
احتمال انجام بازيهاي دوستانه براي تيم ملي صفر است. تنها بازي قطعي ما که از آن مطمئن هستم ديدار با کويت است که در جام ملتهاي آسيا خواهد بود! فعلاً بازي بعدي وجود ندارد که در موردش صحبت کنيم حتي نميدانم آيا بازيکنانم را در اختيار دارم يا نه؟ مدام به اين فکر ميکنم که ليگ کي تمام خواهد شد و کي بايد آماده شويم. حالا از طريق اين مصاحبه پيغام آخر را ميدهم و ديگر جملهاي را تکرار نخواهم کرد. هرگز نميگويم که با هواپيما به اردو برويم يا با کشتي. هرگز نميگويم که چگونه برنامهريزي کنند و فقط منتظر اين هستم که به ما تکليف کنند که تصميمشان چيست و من هم تصميم آنها را اجرا ميکنم. از داستانهايي که پشت سر هم برايم ميبافند خسته شدم و مثلا يک روز ميگويند که کيروش ليگ را تعطيل کرد و يک روز ديگر ميگويند جام حذفي هم تعطيل ميشود و تقصير کيروش است مثل اين است که دو اتوبان پيش روي ما است و بگويند از کدام اتوبان حرکت کنيم. پس خواهش ميکنم ديگر چنين حرفهايي نزنيد و آنها هم صريح تصميمشان را بگويند. نکند دوستان بعد از جام جهاني ميخواهند تصميم خوبي بگيرند. من که ديگر چيزي نميگويم و حرفي در اين باره ندارم.
به نظر شما کدام گروه، گروه مرگ لقب دارد؟
من نميتوانم اسم گروهي را مرگ بگذارم، بايد بگويم گروههاي آلمان و اسپانيا واقعا سخت و سنگين هستند.
اما خيليها از برزيل هم به عنوان تيم گروه سخت و يا مرگ نام ميبرند؟
کيروش ميخندد... من فکر ميکنم ديدار برزيل با کامرون، مکزيک و کرواسي براي برزيل بازيهاي دستگرمي است و اين تيم کارش در آن گروه راحت است.
رييس سازمان ليگ فوتبال از برگزاري اردوي 12 روزه تيم ملي از 4 تا 15 اسفند براي انجام دو ديدار تدارکاتي خبر داد و گفت: براي کمک به تيم ملي ليگ را 20 فروردين تمام ميکنيم و اگر زمينه برگزاري بازي تدارکاتي باشد حاضريم زمان ليگ را تغيير دهيم.
مهدي تاج از فراهم کردن فرصتي ميان ليگ، براي انجام 2 بازي تدارکاتي تيم ملي فوتبال در اسفندماه خبر داد و اظهار کرد: همه تلاش سازمان ليگ اين بود که در سال فوتبالي منتهي به جام جهاني، اولويت را تيم ملي قرار دهيم و سعي کنيم برنامههاي کارلوس کيروش براي تيم کشورمان اجرا شود. فدراسيون درخواست ايجاد فرصتي ميان مسابقات ليگ در اسفند را داشت و نهايتا ميتوانم بگويم اين فرصت را از چهارم لغايت پانزدهم اسفندماه ايجاد کرديم تا تيم ملي بتواند در آن زمان ديداري تدارکاتي برگزار کند. اميدواريم فدراسيون با کمک کيروش بتواند از تيمهاي خوب دنيا براي بازي با تيم ملي دعوت کند.
به گزارش ايسنا، تيم ملي 14 کويت در آخرين مسابقه انتخابي جام ملتها بايد به مصاف کويت برود اما با توجه به قطعي شدن صعود ايران و کويت به اين رقابتها ممکن است اين مسابقه در سطح تيمهاي اميد برگزار شود که در اين صورت تيم ملي ميتواند در اردوي 12 روزه اسفند دو ديدار تدارکاتي برگزار کند.
نايبرييس دوم فدراسيون همچنين درباره قرعه تيم ايران در جام جهاني نيز تصريح کرد: در گروه سختي قرار گرفتيم اما قابل عبور است. همه بايد به تيم ملي کمک کنيم تا در يک تعامل خوب با باشگاهها و سازمان ليگ، آنها بهترين آمادهسازيها را داشته باشد. در همين راستا با اطمينان ميگويم ليگ برتر را 20 فروردين 93 به اتمام ميرسانيم و اگر باز هم زمينه برگزاري بازي براي تيم ملي با حريفان تدارکاتي بزرگ وجود داشته باشد، زمان ليگ را تغيير خواهيم داد. ضمن اينکه تا اينجاي کار هم تمام برنامههاي کيروش در ميان مسابقات ليگ ديده شده است.
وي در پاسخ به اينکه براي تداخل مسابقات ليگ قهرمانان آسيا و اردوهاي آمادهسازي تيم ملي و مناقشه بر سر استفاده از ملي پوشان چه راهکاري انديشيده شده است نيز تصريح کرد: در اين مورد جلساتي برگزار شده و نهايتا قرار شد شخص علي کفاشيان به عنوان نفر اول مديريت فوتبال کشور تصميمگيري کند.
تاج در پايان درباره مشکلاتي که بر سر فروش اينترنتي بليتهاي استاديوم آزادي بوجود آمده و باعث شده سکوهاي اطراف و مقابل جايگاه خالي بمانند اما در عين حال اين قانون با گذشت دقايقي از بازي ميشکند! نيز گفت: اين حرف درست است و ما بايد اين مشکل را حل کنيم. درباره فروش اينترنتي بليتها جلساتي برگزار خواهد شد تا هرچه سريعتر اين مشکل حل شود.
دروازهبان برزيلي پرسپوليس گفت: گروه برزيل در جام جهاني نه سخت است و نه ساده و اين تيم ميتواند از گروهش صعود کند.
نيلسون کوريا جونيور در گفتوگو با تسنيم، در واکنش به قرعهکشي جام جهاني و همگروهي برزيل با کامرون، کرواسي و مکزيک، عنوان کرد: فکر ميکنم برزيل در گروه خوبي قرار دارد، اين گروه نه سخت است و نه ساده. برزيل ميتواند به مرحله بعد صعود کند.
وي در خصوص قرعه ايران در جام جهاني 2014 برزيل تاکيد کرد: بازي با آرژانتين اين مزيت را دارد که همه دنيا بازيکنان ايران را ميبينند و بازيکنان هم مقابل يک تيم بزرگ بازي ميکنند.
دروازهبان پرسپوليس با بيان اينکه تيم ملي فوتبال ايران شانس صعود از گروه خود را دارد، تصريح کرد: اگر ايران بتواند بوسني را شکست دهد و مقابل نيجريه هم امتياز کسب کند ميتواند در مرحله حذفي جام جهاني حضور پيدا کند.
نيلسون درباره مصدوميتش در بازي روز گذشته پرسپوليس و ذوبآهن گفت: در يک صحنه آرنج بازيکن حريف به پهلوي من خورد که باعث شد دچار درد شديد شوم. البته بايد بگويم که از ناحيه کتف مصدوم نشدم.
وي در مورد پيروزي پرسپوليس مقابل ذوبآهن، اظهار داشت: بسيار خوشحالم که توانستيم 3 امتياز حساس بازي با ذوبآهن را به دست بياوريم. اميدوارم اين روند در بازهاي آينده هم ادامه دار باشد تا بتوانيم دوباره به صدر جدول برگرديم.
آرژانتين تيم برتر اين گروه است و فاصله بسياري با 3 تيم ديگر دارد. اما به نظرم اختلاف سطح آنچناني بين ايران با بوسني و نيجريه نيست و هر سه تيم شانس صعود به عنوان تيم دوم را دارند.
دراگان اسکوچيچ سرمربي تيم ملوان پس از قرعه کشي جام جهاني درباره ي بوسني هشدار داد.
به گزارش گل، اين مربي که روز گذشته يک پيروزي خوب در برابر داماش به دست آورد در ابتدا درباره ي اين مسابقه و سپس درباره قرعه کشي جام جهاني گفت:
بازي چطور بود؟
بازيکنان من خيلي منظم و با فکر بازي کردند. من قبل از بازي خيلي سعي کردم تا هيجان حاصل از دربي روي ذهنيت بازيکنانم تاثير نگذارد و آنها بتوانند بازي واقعي خود را ارائه بدهند. به نظر من اين عامل موفقيتمان بود و توانستيم با استفاده از پتانسيلها به انجام يک بازي منطقي نتيجه دلخواه به دست آوريم.
داماش چطور بود؟
داماش تيم بسيار خوبي است و اين را از جايگاهش در جدول ميتوان مشاهده کرد. آنها تيم بسيار سازمان يافتهاي داشتند و قبل از اخراج بازيکنشان بازي منطقي و خوبي در مقابل ما ارائه دادند ولي با از دست دادن بازيکنانش و 10 نفره شدن ديگر آن نظم سابق را به خصوص در حملاتشان نداشتند.
قرعهکشي جام جهاني را ديديد؟
بله کامل داشتم نگاه ميکردم.
گروه ايران را چطور ارزيابي ميکنيد؟
آرژانتين تيم برتر اين گروه است و فاصله بسياري با 3 تيم ديگر دارد. اما به نظرم اختلاف سطح آنچناني بين ايران با بوسني و نيجريه نيست و هر سه تيم شانس صعود به عنوان تيم دوم را دارند.
شما از کشور کرواسي هستي و احتمالا شناخت خوبي از تيم بوسني داريد اين تيم را چطوري ارزيابي ميکنيد؟
تيم بوسني همان سبک يوگسلاوي سابق را بازي ميکند، تيم پر از استعداد ولي با سازماندهي ضعيف. به نظرم تيم ايران اگر بازي خوبش را مقابل بوسني ارائه دهد و با تمرکز بازي کند شانس موفقيتي زيادي دارد. نداشتن اشتباهات فردي بسيار تاثيرگذار است چرا که بازيکن مستعد بوسني از کوچکترين اشتباهي بهترين استفاده را خواهند کرد. نظم و سازماندهي تيم کيروش در مقابل عدم سازماندهي لازم تيم بوسني ميتواند برگ برنده ايران باشد.
گروه کرواسي را چگونه ارزيابي ميکنيد؟
خب، کشور من با برزيل همگروه شده که به غير از قوي بودن داراي بازيکن بزرگ بودن از امتياز ميزباني نيز برخوردار است. اما به نظر من کرواسي 2014 پتانسيل سورپرايز کردن حريفان را دارد و ميتواند نتايج غيرقابل پيشبيني را رقم بزند.
کدام تيم را قهرمان جام جهاني ميدانيد؟
من طرفدار کرواسي و ايران هستم اما به نظرم شانس اسپانيا از همه رقبا بيشتر است.
مهدوی کیا:باور نمی کنم ایرانی ها به مسی توهین کرده باشند
سعید اکبری:حرف های مهدوی مهدوی کیا را مثل یک سوزن درون خود فرو کنیم. شاید که اگر اشتباهی کرده ایم، در آینده آن را جبران کنیم. البته با توجه به رفتاری که برخی از طرفداران به خاطر رنگ قرمز و آبی در سایت های اجتماعی و خبرگزاری ها از خورد بروز می دهند، با انتشار این حرف های تلخ مهدوی کیا دوباره عده ای پیدا شوند که علیه خود او هم کامنت بنویسند! مهدوی کیا که چهره ای محبوب و منطقی در فوتبال ایران است خیلی دوست دارد به خود بقبولاند توهین به مسی در یکی از سایت های اجتماعی، غیر واقعی است اما وقتی شواهد را می بیند، عمیقا می گوید: «متاسف هستم.»
*آقای مهدوی کیا بعد از مراسم قرعه کشی شاهد کامنت های عجیب و غریب بعضی از هموطنان مان در صفحه شخصی لیونل مسی در یکی از سایت های اجتماعی بوده ایم. خبر دارید؟
نه من که این کامنت ها را ندیده ام و از شما این موضوع را می شنوم. *در بعضی از کامنت ها حتی به خانواده او توهین شده است.
اگر این اتفاق افتاده واقعا باعث تاسف است. این حرکت زشتی است. یعنی چه که به او و خانواده اش توهین کرده اند؟ بالاخره مسی بهترین بازیکن دنیاست و واقعا محبوب است. چرا با نوشتن این حرف ها خودمان را جلوی او و مردم دنیا بد جلوه می دهیم؟ واقعا حرکت زشتی است. البته من فکر نکنم که این مسئله صحت داشته باشد. باورم نمی شود. *صحت دارد. این موضوع در خیلی از سایت ها هم بازخورد داشته و باعث انتقادهایی شده است.
قطعا خیلی از مردم ما مسی را دوست دارند و همیشه از او حمایت می کنند. این دوستان محترم هم که می روند برای مسی کامنت بد می گذارند، کاری نکنند که او عصبانی شود و 5 تا گل به ما بزند. خواهش می کنم این دوستان دست از چنین کاری بردارند وگرنه اگر عصبی شود در زمین برایمان بیشتر دردسرسازتر می شود. شما تصور کنید در آلمان هستید و یکی از دوستان تان می خواهد این کامنت های فارسی را برایش ترجمه کنید. چه حسی به شما دست می دهد؟
واقعا حرکت زشتی است. ما مدام از فرهنگ مان حرف می زنیم و می گوئیم فرهنگ داریم، فرهنگ داریم آنوقت می رویم در صفحه مسی چنین فحش هایی می نویسیم. من امیدوارم این موضوع واقعی نباشد. اصلا نمی توانم قبول کنم یک ایرانی چنین کاری کند. مایه تاسف است. شما ببیند وقتی بازیکنان محبوب به ایران می آیند، مردم چطور به استقبال شان می آیند. اخیرا دیدید که در زمان ورود میلان به تهران، مردم چطور به استقبال شان رفتند. وقتی من این چیزها را می بینم باورم نمی شود که ایرانی ها چنین کاری کنند و برای مسی حرف های توهین آمیز بنویسند. شاید این عده هم مثل همان عده هواداری هستند که گاهی در بین 100 هزار نفر، جو استادیوم را مسموم می کنند.
نمی دانم، واقعا نمی دانم. فقط می دانم که ایرانی ها علاقمند هستند و خونگرم. این حرکت ها واقعا زشت است و فقط فرهنگ و تمدن خودمان را زیر سوال می برد. اتفاقا ما باید از این فرصت استفاده کنیم و برخلاف چیزهایی که در دنیا می گویند، فرهنگ خودمان را نشان بدهیم. من نمی دانم با نوشتن این چیزها دنبال چه هستیم؟ می خواهیم روحیه مسی را تضعیف کنیم؟ شما شک نکنید اتفاقا با این کارها او تحریک می شود و خدای ناکرده به ما 5،6 گل می زند! در تمرین نوجوانان هستید. از وضعیت این تیم بگوئید.
خدا را شکر همه چیز خوب است. اردوها را شروع کرده ایم. تقریبا یک ماه دیگر عازم روسیه هستیم تا در تورنمنت خوبی شرکت کنیم. این تورنمنت در سن پترزبورگ برگزار می شود و غیر از ایران و ژاپن که آسیایی هستند، 14 تیم از اروپا شرکت می کنند. می تواند محک خوبی برای ما باشد. خود شما هم که با ژاپن و کره جنوبی مذاکره کردید.
بله، کمیته بین الملل هم نامه های مورد نیاز را به فدراسیون فوتبال این دو کشور ارسال کرده و پیگیر هستیم. قرار است تاریخ مورد نظرشان را بدهند. ما طوری برنامه ریزی کرده ایم که به امید خدا هر ماه یک اردوی خارجی خواهیم داشت. آقای علی دوستی با مشکلات جسمانی روبرو بود. آیا این مشکلات رفع شده؟
بله، خدا را شکر خیلی بهتر از قبل شده و در تمرینات حاضر است.
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران معتقد است که تيمش بايد نشان دهد که در حد و اندازههاي شرکت در رقابتهاي جامجهاني است.
به نقل از سايت الجزايري «Le Buteur»، کارلوس کيروش، دستيار سابق سر الکس فرگوسن در منچستريونايتد که پيش از اين هدايت تيمهاي رئال مادريد و پرتغال را در دست داشته است؛ اکنون سرمربي تيم ملي فوتبال ايران است. ايران با صدرنشيني در گروه خود در مسابقات مقدماتي جامجهاني جواز حضور در برزيل را دريافت کرد و در اين مسير مقابل کرهجنوبي، حريف الجزاير در رقابتهاي جامجهاني به برتري رسيده است.
آيا از قرعه خودتان و همگروهي با آرژانتين، بوسني و هرزگوين و نيجريه راضي هستيد؟
هر قرعهاي که به ما ميافتاد را بايد ميپذيرفتيم. کسي ما را مدعي نميداند و شايد اين بهتر باشد. ميدانم که همه تيمها دوست داشتند ما در گروهشان قرار بگيريم و اکنون به عهده ما است که نشان دهيم در حد و اندازههاي جامجهاني هستيم.
الجزاير در گروهش با يک حريف آسيايي به نام کرهجنوبي ديدار خواهد کرد؛ در حالي که ايران مقابل تيم آفريقايي نيجريه به ميدان ميرود. آيا ميتوانيم انتظار يک ديدار دوستانه ميان ايران و الجزاير در ماه مي را داشته باشيم تا به هر دوتيم امکان هماهنگي با شيوه بازي حريفش را بدهد؟
شايد. چرا که نه؟ هنوز براي ديدارهاي تدارکاتي برنامهريزي نکردهايم بنابراين نميتوانيم در حال حاضر چيزي درباره آن بگويم.
الجزاير در گروهش با بلژيک، کرهجنوبي و روسيه ديدار ميکند؛ آيا ميتواند به دور دوم صعود کند؟
از لحاظ منطقي بلژيک و روسيه، حداقل روي کاغذ قويترين تيمهاي گروه هستند. اين به معناي آن نيست که همين اتفاق خواهد افتاد بلکه سخت است که الجزاير را مدعي بدانيم.
به دليل همگروهي با تيم ملي کرهجنوبي اين تيم را ميشناسيد. در دو ديدار اين تيم را شکست داديد. آيا فکر ميکنيد بتواند الجزاير را شکست دهد؟
کرهجنوبي با تيمهاي ديگر تفاوت زيادي دارد. از روي تجربهام اين حرف را ميزنم زيرا بسيار جدي کار ميکنند. به خاطر داشته باشيد که آنها به محض اينکه در تابستان جواز حضور در رقابتهاي جامجهاني را به دست آوردند، برنامه تدارکاتي خود را براي اين بازيها شروع کردند. آنها ديدار دوستانه برگزار کردهاند. علاوه بر اين اين تيم در کار گروهي بسيار عالي بازي ميکند. شما کار آساني مقابل آنها نخواهيد داشت. حرف من را باور کنيد.
آيا ميخواهيد بگوييد کرهجنوبي مدعي صعود است؟
من اين حرف را نزدم. فقط گفتم که اين تيم جامجهاني را بسيار جدي گرفته است و قبل از همه تيمها برنامه تدارکاتي خود را شروع کرده است. از آنجايي که اکثر بازيکنان اين تيم در کره هستند، سرمربي آنها ميتواند هر موقع که بخواهد آنها را جمع کند و اين توضيح ميدهد که چگونه آنها تاکنون ديدارهاي دوستانه زيادي برگزار کردهاند. کرهايها ميخواهند تا جايي که ميتوانند در اين مسابقات جلو بروند.
آيا ميدانيد که در حال حاضر بين فدراسيون فوتبال پرتغال و الجزاير براي برگزاري ديدار دوستانه در مارس گفت وگوهايي در جريان است؟
مسابقه ميتواند مفيد باشد. از هر حريفي درسي ياد ميگيريد. اگر پرتغال در نظر دارد که چنين ديداري برگزار کند، ممکن است که اين مسابقه برايشان مفيد باشد.
آيا وحيد هليلهودزيچ، سرمربي الجزاير را ميشناسيد؟
اسمش را شنيدهام اما شخصا با او آشنايي ندارم.
آيا تيم ملي الجزاير را ميشناسيد؟
اعتراف ميکنم که درباره تيم ملي فعلي اين کشور اطلاعات زيادي ندارم. مدت زيادي است که مسابقهاي از الجزاير نديدهام. ميتوان گفت که ويژگيهاي بازي الجزاير را بر اساس تکنيک، انگيزه و سرعتشان ميشنانم.
اسلام سليماني، يکي از بازيکنان مليپوش الجزاير هنوز در باشگاه اسپورتينگ پرتغال بازي ميکند. بايد او را بشناسيد. درست است؟
در حقيقت چيز زيادي از او نشنيدهام. من به عنوان سرمربي تيم ملي ايران نميتوانم همه اخبار فوتبال پرتغال را دنبال کنم. همان طور که گفتم با تيم فعلي الجزاير آشنا نيستم.
عجيب است زيرا پرتغال و الجزاير ارتباطات فوتبالي خوبي پس از فوت ماجر در کشور شما با هم دارند.
(ميخندد) بله؛ درست است. ماجر يکي از برترينهاي فوتبال پرتغال بود و به همين دليل است که در آنجا تا اين حد به فوتبال الجزاير احترام ميگذارند. من يکي از شيفتگان بازي او بودم.
ستاره پرتغالي رئال مادريد اعلام کرد که در زمان قرعهکشي رقابتهاي جامجهاني 2014 برزيل خواب بوده است.
بازيکن پرتغالي اعلام کرد که قرعهکشي را به صورت زنده نديده است؛ «زيرا خواب بودم. گروه بسيار سختي داريم. آلمان هميشه مدعي بوده است و غنا و آمريکا تيمهاي خوبي هستند. انتظارمان اين است که از مرحله گروهي صعود کنيم و پس از آن بايد ببينيم چه ميشود.»
وي درباره اميدهايش براي رقابتهاي جامجهاني حرف زد اما فاش کرد: هدف من در حال حاضر تمرکز بر روي باشگاه و ارائه بهترين عملکردم است. در حال حاضر عالي کار ميکنيم؛ در وضعيت خوبي هستيم و اعتماد به نفس دارم. اميد دارم که رئال مادريد اين فصل افتخار مهمي را کسب خواهد کرد. هنوز چند ماه تا جامجهاني باقي مانده است و اتفاقات زيادي ممکن است رخ دهد.
رونالدو خاطرنشان کرد: ميدانم بالا بردن جام در ليگ قهرمانان چه احساسي دارد. ميتوانم تصور کنم که اين احساس در جامجهاني چقدر بزرگتر است. اين چيزي است که هرگز فراموش نخواهيد کرد. روياي من مثل همه کسب افتخاري بزرگ با کشورم است اما بايد واقع بين باشيم.
وي افزود:در برزيل تلاش ميکنم بهترين عملکردم را به نمايش بگذارم. اين نوع ديگري از رقابت است اما هدف من همچنان همان خواهد بود: تلاش کردن و گلزني، عالي بازي کردن و کمک به کشورم.
مهاجم فرانسوي رئال مادريد ابراز اميدواري کرد که يکي از همتيميهايش قهرماني جامجهاني شود.
کريم بنزما در نشست خبري لژيونرهاي رئال مادريد در خصوص رقابتهاي جامجهاني اظهار داشت: گروه آساني نداريم و کمي خوششانس بوديم که در اين گروه قرار گرفتيم. جام جهاني در برزيل جالبترين مسئله براي من است، به خصوص که اولين حضورم در اين مسابقات است و من اميدوارم که بتوانيم تا جايي که ميتوانيم جلو برويم.
به گزارش فارس،وي ادامه داد: گروه آساني نداريم زيرا هر تيمي شيوه بازي خودش را دارد. همه تيمها خوب هستند و بايد بهترين فوتبال ممکنمان را براي راهيابي به دور دوم به نمايش بگذاريم.
مهاجم فرانسوي رئال مادريد خاطرنشان کرد: فکر ميکنم براي باشگاه خوب است که بسياري از بازيکنانش در جامجهاني به ميدان ميروند و من اميدوارم همه بهترين تورنمنتشان را داشته باشند، اميدوارم يکي از ما قهرمان شود.
ستاره هلندي بايرن مونيخ اعتراف کرد شانس چنداني براي موفقيت تيمش در مرحله مقدماتي جام جهاني 2014 قائل نيست.
به نقل از تسنيم، آرين روبن، بال هلندي تيم بايرن مونيخ در گفتوگويي با سايت فدراسيون جهاني فوتبال (فيفا) در پاسخ به اين سوال که چه کسي را به عنوان مدعيان قهرماني بيستمين دوره جام جهاني 2014 ميداند، اظهار داشت: به نظر من در اين دوره تيمهاي اسپانيا، برزيل و آلمان شانس زيادي براي قهرماني دارند هرچند چند تيم خطرناک ديگر هم هستند که نبايد آنها را دستکم گرفت.
روبن در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اينکه آيا کشورش شانس براي قهرماني دارد يا خير تصريح کرد: بعيد ميدانم اما خوشبينم. همه هلنديها دوست دارند ما قهرمان شويم اما بايد واقعبين بود. در حال حاضر تيمهايي هستند که نسبت به ما آمادهترند و شانس بيشتري براي قهرماني دارند.
بال هلندي باوارياييها درباره برنده احتمالي توپ طلاي سال 2013 هم گفت: به نظرم تمام 23 نامزد دريافت توپ طلا شايستهاش هستند اما براي بايرن مونيخيها اينکه 6 بازيکنشان در اين فهرست قرار دارد مايه افتخار است. من هم افتخار ميکنم که در اين فهرست هستم. رونالدو و مسي 2 بازيکني هستند که در کلاس خاص خودشان بازي ميکنند اما راستش را بخواهيد نميدانم چه کسي برنده نهايي است.
روبن 29 ساله در حال حاضر مشغول سپري کردن دوران ريکاوري مصدوميتي است که هفته پيش دچارش شد و به سبب آن تا چند هفته خانهنشين خواهد بود.
قائم مقام باشگاه سپاهان گفت: تيمهايي مثل استقلال و سپاهان که مليپوشان زيادي دارد نميتوانند بدون مليپوشان در آسيا به ميدان بروند.
مسعود تابش در مورد شرايط سپاهان و اينکه اين تيم چند هفتهاي به پيروزي نرسيده است در گفتوگو با خبرنگار فارس عنوان کرد: شرايط ما بد نيست. متاسفانه مقابل استقلال بازي خوبي انجام داديم اما در اين ديدار هم نتوانستيم گلزني کنيم. انشاءالله در ادامه بار ديگر ميتوانيم به شرايط خوبي برسيم.
وي در مورد اينکه سپاهان به دنبال جذب مهاجم خارجي است عنوان کرد: بله به دنبال يک بازيکن هلنديالاصل هستيم که با توجه به اينکه يک سهميه آسيايي داريم او تابعيت اندونزي دارد و براي اين انتخاب مشکلي وجود ندارد. کارهاي اين مسئله انجام ميشود و در صورت نهايي شدن او به اصفهان ميآيد. ميدانيد فصل نقل و انتقالات بازيکنان خارجي تقريبا پس از 5 ديدار نيمفصل دوم آغاز ميشود.
تابش در مورد اينکه برنامهريزي ليگ برتر و جلو افتادن فصل نقل و انتقالات مشکلساز شد عنوان کرد: روي رسيدن بازيکنان مصدوممان حساب کرده بوديم اما با توجه به فشردگي مسابقات بازيها کمي زودتر تمام شد. به هر حال بحث جام جهاني و آمادگي تيم ملي نيمفصل نقل و انتقالات را جلو انداخت. محرم نويدکيا و جواهير سوکاي از 20 روز ديگر فکر ميکنم بتوانند در تمرينات شرکت کنند و اين کار ما را آسان ميکند.
قائممقام باشگاه سپاهان با اشاره به اينکه جوانان سپاهان عملکرد خوبي در هفتههاي اخير داشتند اظهار داشت: اميدوار هستيم اين بازيکنان بتوانند به ما کمک کنند. علي کريمي بازيکن جوانان سپاهان در دو مسابقه به صورت ثابت به ميدان رفته است و توانسته عملکرد خوبي داشته باشد. او با 190 سانتيمتر قد شرايط بسيار خوبي دارد. چند تن از بازيکنان تيم ملي نوجوانان و برخي ديگر از افراد جوانان سپاهان ميتوانند به ما کمک کنند.
وي افزود: شايد استفاده از اين بازيکنان جوان در يک مقطع باعث خسارت شود اما اين کار سود بلندمدت دارد. بازيکنان جوان ما همه در ردههاي ملي حضور دارند و 90 درصد آنها دستپرورده خود باشگاه هستند که خوشبختانه جواب هم گرفتيم. مطمئنا استفاده از اين نفرات در فصل آينده هزينههاي ما را کاهش ميدهد. البته اين کار ميانگين سني سپاهان را نيز کاهش ميدهد. تاکيد ميکنم ما از کسب نتيجه در فصل جاري نيز غافل نيستيم. خوشبختانه مصدومانمان در حال اضافه شدن به تيم هستند و ميتوانيم در ادامه عملکرد خوبي داشته باشيم.
تابش در مورد اينکه زمزمههايي مبني بر نبودن بازيکنان ملي در ديدارهاي ليگ قهرمانان آسيا شنيده ميشود اظهار داشت: بايد اين مسئله در نشستي با حضور باشگاهها و مسئولان فدراسيون حل شود تا هيچ کس آسيب نبيند. خيلي سخت است تيمي بدون مليپوشان خود بخواهد به ليگ قهرمانان آسيا برود. به طور مثال آيا استقلال ميتواند با اين تعداد مليپوش بدون حضور آنها در اين مسابقات حاضر شود. خود ما 5 مليپوش داريم. واقعا براي اين مسئله بايد راهحل مشترکي پيدا کرد تا هيچ کس ضرر نکند.
قائممقام باشگاه سپاهان در مورد اينکه کارلوس کيروش جواب زلاتکو کرانچار در انتقاد به تهديد خط خوردن بازيکنان در صورت عدم حضور در پست تيم ملي را داده است عنوان کرد: به هر حال نظر کيروش اين موضوع است اما اين اتفاق در همه جاي دنيا ميافتد. فيليپ لام کاپيتان باير مونيخ در اين تيم در پست هافبک به ميدان ميرود و او که کاپيتان تيم ملي آلمان است در آنجا در پست دفاع چپ بازي ميکند. به هر حال کيروش مربي بزرگي است اما باشگاه نيز نيازي دارد.
وي تاکيد کرد: زلاتکو کرانچار مربي ما است و از او حمايت مي کنيم. نميخواهيم در آستانه جام جهاني تنشي به وجود بيايد بايد اين مسائل حل شود. به هر حال احسان حاجصفي در يکي دو مسابقه در پست هافبک به ميدان رفت البته ما قائدي را در دفاع چپ داريم که او در حال حاضر مصدوم است. به هر حال اميدوارم راهحل خوبي براي تعامل ايجاد شود.
تابش در پايان در مورد همگروهي ايران با آرژانتين، نيجريه و بوسني اظهار داشت: گروه ما برخلاف اينکه برخي دوستان ميگويند اصلا آسان نيست. در تمام دنيا هر تيم بزرگي را که ميبينيد سه چهار بازيکن آفريقايي دارد. بوسني نيز در سه چهار سال گذشته تيمي متفاوت شده است. اميدوارم تيم ملي در جام جهاني بتواند عملکرد خوبي داشته باشد و با تعاملي که با باشگاهها صورت مي گيرد شرايط خوبي حاکم شود.
مرحله دوم پيشفروش بليت رقابتهاي جام جهاني 2014 از ساعت 9 ديروز به وقت محلي برزيل آغاز شده است و اين مرحله تا 30 ژانويه 2014 (10 بهمن 92) ادامه خواهد داشت.
به نقل از سايت سازمان ليگ، طبق اعلام فيفا بليتهاي جام جهاني در 4 درجه تقسيمبندي شده و به فروش ميرسد.
بليتهاي درجه يک گرانترين قيمت را به خود اختصاص دادهاند و جايگاههاي اصلي استاديوم را شامل ميشود.
بليتهاي درجه 2 و 3 نيز در طرفين جايگاههاي اصلي استاديومها هستند و بليتهاي درجه چهارم که ارزانترين بليت جام جهاني است مربوط به قسمت پشت دروازهها هستند.
قيمت بليتهاي جام جهاني به تفکيک مراحل به شرح زير است:
ديدار افتتاحيه: بليت درجه يک (495 دلار)، بليت درجه دو (330 دلار)، بليت درجه سه (220 دلار)
مرحله گروهي: بليت درجه يک (175 دلار)، بليت درجه دو (135 دلار)، بليت درجه سه (90 دلار)
مرحله يک هشتم نهايي: بليت درجه يک (220 دلار)، بليت درجه دو (165 دلار)، بليت درجه سه (110 دلار)
مرحله يک چهارم نهايي: بليت درجه يک (330 دلار)، بليت درجه دو (220 دلار)، بليت درجه سه (165دلار)
مرحله نيمه نهايي: بليت درجه يک (660 دلار)، بليت درجه دو (440 دلار)، بليت درجه سه: (275 دلار)
ديدار رده بندي: بليت درجه يک (330 دلار)، بليت درجه دو (220 دلار)، بليت درجه سه (165 دلار)
ديدار فينال: بليت درجه يک (990 دلار)، بليت درجه دو (660 دلار)، بليت درجه سه (440 دلار)
سايت "ellitoral" آرژانتين در گزارشي به بررسي حضور تيم ملي ايران در جام جهاني برزيل پرداخت.
به نقل از ايسنا،سايت "ellitoral" آرژانتين در گزارشي درباره تيم ملي فوتبال ايران نوشت: ايران يکي از بهترين تيمهاي آسياست که کارلوس کيروش پرتغالي هدايت آن را برعهده دارد. اين تيم پيش از اين سه بار در سالهاي 1978 ، 1998 و 2006 سابقه حضور در جام جهاني در کارنامه خود داشته است. ايران که در حال حاضر در ردهبندي فيفا بهترين تيم آسياست و در رده چهل و پنجم قرار گرفته بهترين رتبهاش در رده بندي فيفا پانزدهمي جهان است که در سال 2005 به دست آمد. ايران هنوز نتوانسته از گروه خود در جام جهاني صعود کند. اين تيم تنها يک برد در جام جهاني داشته که به بازي برابر آمريکا در جام جهاني 1998 بر ميگردد که ايران با نتيجه دو بر يک به پيروزي رسيد.
کارلوس کيروش پس از همگروهي با آرژانتين، در جام جهاني 2014 برزيل با اعلام اين که بايد از بازي کردن برابر تيم بزرگي همچون آرژانتين و بازيکني بزرگ مثل ليونل مسي لذت برد، گفت: من دوستان زيادي در آرژانتين دارم. دوستاني همچون گابريل هاينسهو خوآن سباستين ورون دارم. مردم ايران علاقه زيادي به فوتبال دارند و فوتبال به نوعي در خون آنهاست.
او در پايان با خنده درباره رويارويي با ليونل مسي گفت: بعد از بازي از مسي خواهم خواست تا عکسي با من بگيرد.
ايران و آرژانتين تنها يک بار پيش از اين با هم بازي کردند که اين دو تيم در سال 1977 در بازي که در ورزشگاه سانتياگو برنابئو برگزار شد، به تساوي يک بر يک رسيدند.
فدراسيون جهاني فوتبال، فيفا، شايعات اخير در مورد دستکاري در قرعه کشي جام جهاني 2014 که جمعه گذشته برگزار شد، را رد کرد.
بعد از قرعه کشي روز جمعه، گزارشي هايي منتشر شد که در آن فردي ادعا کرده بود گروه بندي جام جهاني از قبل مشخص شده بود و براي مثال، از هم گروهي آرژانتين، بوسني، ايران و نيجريه نام برده بود.
در واقع اين فرد پيش از قرعه کشي اين گروه بندي را اعلام کرده بود و گفته بود در صورتي که فيفا دست از اقداماتش برندارد، حتي نام قهرمان جام جهاني را هم فاش خواهد کرد.
به گزارش گل، اما فيفا اعلام کرد همه آماده سازي هاي براي قرعه کشي تحت نظارت دقيق بازرسان انجام شده و حتي براي اينکه کوچکترين حرکت ژروم والکه، دبير کل فيفا، که قرعه ها را اعلام مي کرد، زير نظر باشد، 7 دوربين از زواياي مختلف تصاوير او را ضبط مي کردند.
بازيکن پيشين تيم ملي فوتبال کشورمان اعتقاد دارد تا به امروز کاري براي تيم ملي نکردهايم.
مجيد نامجومطلق در خصوص تيمهاي همگروه ايران در جام جهاني 2014 اظهار داشت: بايد طوري صحبت و فکر کنيم که به واقعيت نزديک باشد و البته طوري صحبت کنيم که تيم ملي کشورمان تضعيف نشود.
به گزارش تسنيم ، وي در ادامه افزود: نبايد به خاطر پيروزيهايي که در سالهاي گذشته مقابل بوسني داشتهايم، تصور کنيم باز هم اين تيم را شکست ميدهيم. بوسني ديگر آن تيم سالهاي دور نيست و بسيار قويتر شده است. تيم بوسني آنقدر قوي است که به عنوان سرگروه از گروهش به جام جهاني صعود کرده و بازيکنانش در بسياري از ليگهاي معتبر بازي ميکنند. بازي با اين تيم به همين دليل بسيار دشوار است.
بازيکن پيشين تيم ملي فوتبال کشورمان همچنين تاکيد کرد: ما در گروه خود با 3 سبک متفاوت روبهرو خواهيم شد. در واقع جدا از بوسني با نيجريهاي سروکار داريم که بهترين تيم آفريقايي بعد از ساحل عاج است و به لحاظ فيزيکي و سرعتي جزو بهترين تيمها به شمار ميآيد.
هافبک پيشين تيمهاي استقلال و پرسپوليس ادامه داد: با تمام دشواريهايي که پيش رو داريم فعلاً هيچ کاري براي تيم ملي نکردهايم. در حالي که تا به امروز کره جنوبي يکي از تيمهاي برتر آسيا با تيمهايي نظير برزيل، مالي، سوئيس و روسيه بازي کرده است و يا ژاپن که با بلژيک و هلند بازيهاي تدارکاتي بسيار خوبي انجام داده است.
نامجومطلق با تاکيد براين موضوع که تيم ملي زمان را به راحتي از دست داده است، افزود: بعد از پايان ليگ کيروش فرصت زيادي تا جام جهاني نخواهد داشت و در واقع ما زمان را به شکل بدي از دست دادهايم، موضوعي که ممکن است براي ما تا حدودي مشکلساز شود.
وي ادامه داد: کيروش با توجه به زمان پايان ليگ و تداخل بازيهاي ليگ قهرمانان آسيا فرصت چنداني براي کار و انجام بازيهاي تدارکاتي تيم ملي تا شروع جام جهاني ندارد. از سوي ديگر کيروش شرايط ليگ ما را قبول نداشته و در واقع اعتقادي به کار تيمهاي ما ندارد.
هافبک پيشين تيم ملي فوتبال کشورمان سبک کاري کيروش با ايويچ را متفاوت خواند و گفت: در زمان ايويچ به دليل آنکه فوتبال ما مانند امروز تعدد مسابقات، او توانست قبل از مسابقات جام جهاني 1998 با چند ماه کار به بهترين شکل تيم ملي را آماده کند. در آن دوره به لحاظ بدني ما تيمي بسيار خوب و آماده داشتيم اما در حال حاضر شرايط بازيها و سبک کاري کيروش با گذشته بسيار متفاوت است.