اختصاص gateway به يك userخاص

شروع موضوع توسط omid650 ‏8 ژوئن 2004 در انجمن شبکه

  1. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    توي nttacplus چطور ميشه يك gateway به يك user خاص اختصاص داد
    مثلا به router يا به cacheserver
    يعني تعيين كنيم كدوم user مستقيما از router بگيره و كدوم از cacheserver ؟؟؟؟؟؟
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    در مورد اين مسئله قبلا پرسيده شده و جواب هم داده شده.
    خواهش ميکنم اول مطالب گذشته رو مرور کن و. بعد اگر جواب نگرفتی در ادامه همان مطالب سوالت رو مطرح کن.
     
  4. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    كوروش جان thread مربوطه رو پيدا نكردم خيلي هم گشتم اگه ميشه راهنمائي كنيد
     
  5. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    من يه static ip به يك user اختصاص داده ام و ميخوام gateway خاصي رو بهش اختصاص بدم
    از framed-route توي nttacplus استفاده كردم ولي جواب نداد
    لطف كنيد منو راهنمائي كنيد در ضمن كوروش خان تمام thread ها رو دونه دونه نگاه كردم gateway به اين صورت كه من ميخوام مطرح نشده بود
     
  6. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    اين کار توسط Access Server انجام ميگيره. مثلا در روتر بايد با تعيين Access-List و تعريف Set IP Next Hub ، برای IP مورد نظر Routing تعريف کنی.
     
  7. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    access server من جدا از router هست در اين صورت چكار بايد بكنم؟
    از طريق nttacplus راهي نداره؟؟
     
  8. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    نه! به NTTacPlus ربطی نداره.
    Access-Server ات چیه؟!
     
  9. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    patton 2960
    البته static ip رو توي nttacplus براش تعريف كردم و وقتي وصل ميشه همون ip رو بهش اختصاص ميده
    لازم به توضيحه كه روي access server يه ip pool بصورت invalid تعريف شده و user هاي ديگه از اون range استفاده ميكنن همچنين gateway بقيه user ها هم از invalid range هستش
     
  10. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    شرمنده ام چون با Patton کار نکردم و اطلاع ندارم.
     
  11. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    ايها الناس اينجا كسي پيدا نميشه كه با patton كار كرده باشه؟؟؟؟؟؟؟ :(
     
  12. mehran215

    mehran215 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    52
    تشکر شده:
    0
    سلام

    در AS5300 دستورات رو چطور بايد داد !!!!!
     
  13. koorosh

    koorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,525
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Iran - Tehran
    بالاتر نوشتم. بايد با ACL محدوده IP مبدا رو تعيين کنی و با Set IP Next Hub ، نحوه Routing رو . . .
     
  14. U_Satan

    U_Satan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2004
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    --------

    سلام
    شما يه راه حل خوب دارين ! Gateway خود Patton رو بندازين روي روترتون ! حالا از روي روترتون با ACL هر IP رو كه دلتون خواست روت كنين رو كش هر كدومم نخواستين بذارين از سريال روترتون (اگه اينترنتتونم با مودم روي روتر ميگيرين) بگيره ولي كلا فرقي نميكنه شما كه يوزر رو انداختين رو روتر حالا ديگه ميتونين برقصونيدش !!!
     
  15. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    دوست عزيز ممنون از جوابتون ولي يه مسئله اي هست
    Gateway خود Patton يه invalid ip هست كلا من 3 range مختلف ip دارم روي شبكه 2 valid و 1 invalid
    cache sever ip از يكي از valid ها هست و router از يكي ديگه
    البته از طريق nttacplus موفق شدم ip اون user بخصوص رو عوض كنم به range ي كه router داره ولي مسئله gateway رو نتونستم حل كنم :(
    در ضمن شما اگه با patton كار كردين ممنون ميشم از تجربياتتون استفاده كنم
     
  16. U_Satan

    U_Satan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2004
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    --------
    بازم سلام
    ببخشيد دير به دير فرصت ميكنم بيام پاي اينترنت !
    با پتون كه كار نكردم حلالم كنين ، به خاطر همين هميشه يه جوري كارامو پيش بردم كه جايي رو كه ميتونم دستكاري كنم !
    يا بايد استراكچرتونو كامل برام بگين (تعداد آي.پي و جانشاني اونها و ....) يا ايني كه ميگم رو امتحان كنين !
    مشكلتونو با لينوكستون حل كنين. شما دو رنج Invalid رو NAT كنين ! البته حتما بايد IP لينوكس شما VALID باشه . بعد يكي از اين رنجها رو Forward بكنين رو 3128 يكي ديگه رو نكنين ! حالا اگه GATEWAY پتون رو بندازين رو لينوكس همه چي حل ميشه ! ولي اين يه ايرادي داره اگه لينوكس شما قاط بزنه كل شبكه شما ميخوابه حتي NAT شمام از كار ميفته !
    يكي هم اينكه ميتونين GATEWAY پتون رو بندازين رو روتر ! اينجوري وقتي ROUTE-MAP مربوطه براي فوروارد پورت 80 رو درست ميكنين تو قسمت MATCH IP ADDRESS (ACCESS-LIST NUMBER) p رول مربوط به رنجي رو كه فوروارد ميكنه رو وارد كنين ! حتي ميتونين يه تيكه از يه رنج رو بگيرين ! كه اين ايده آل هستش چون اگه روترتون NAT رو هم انجام بده و هم فوروارد رو اگه لينوكس قاط هم بزنه لااقل فقط وب ويزيت رو از دست ميدين و باقي چيزا كار ميكنن !
    اميدوارم مشكلتون حل بشه و منم باز سر ميزنم بهتون.
     
  17. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    ممنون از توجه شما
    من سعي ميكنم استراكچر شبكه رو مختصرا توضيح بدم تا بلكه يه راه حلي پيدا بشه
    invalid ip توسط winroute روي يه 2000 سرور NAT ميشه و همين سرور gateway كل شبكه است
    از طرفي يه سيستم لينوكس هست كه squid روشه و ip range اين سيستم مثلا 210.226.32.0 كه gateway اين سيستم هم DVB هست كه روي يه سيستم 2000 سرور ديگه قرار داره (نه اوني كه winroute داره)
    از طرفي ip range كه مخابراتي هست و router هم تو اين range قرار داره مثلا 216.217.113.128 هست
    ip pool پتون از جنس اينوليد هست و gateway اون هم همونيه كه گفتم
    حالا من تو اين هير و ويري ميخوام اين امكانو داشته باشم كه به يه user خاص يه ip از جنس مخابرات اختصاص بدم و gateway اونو بندازم روي روتر همونطور كه قبلا هم عرض كردم اختصاص ip راحت انجام ميشه ولي ......
     
  18. U_Satan

    U_Satan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2004
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    ---------------
    خيلي خوبه كه من زياد سر در نياوردم ! دو تا سوالم بپرسم راحت ميتونم بگم كه بلد نيستم !!!
    من اينطوري فهميدم ! يه پتون داريم كه IP اون 192 هست و GW اونم IP 192 يه 2000 هستش كه WInroute داره و داره 192 ها رو NAT ميكنه ! حالا خود اين 2000 IPش چيه رو و GWش چيه رو نفهميدم !
    از يه طرف ديگه يه2000 DVB داريم با IP VALID كه حتما بايد يه سيستم پشتش باشه (احتمالا به خاطر *******). پس يه2000 DVB داريم كه IP اولش 210 هستش و دومين IP اون يه دونه 216 ! حالا يه LINUX داريم كه 210 داره با GW سيستم DVB كه 210 هستش !
    تو اين هير و بيري يه روترم داريم كه 216 رو داره ! و احتمالا فقط به درد همون DVB ميخوره و بقيه ازش خير نميبينن!
    حالا سوال دوم كه ميتونه جوابش با اولي هم حل بشه اينه كه چطوري USER هاتونو ميريزين پاي SQUID ؟ و آيا اينكه ميشه يه چند تا از اين IP هاي نازنين مخابراتيتونو حروم كرد و گذاشت رو اين سرور ها ؟
     
  19. omid650

    omid650 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آپریل 2004
    نوشته ها:
    66
    تشکر شده:
    0
    :D :D :D

    اين 2000 دو تا كارت شبكه داره و GW اون لينوكسه اصلا اينطوري بگم



    کد:
    patton===> ip=172 (invalid) + 210 (valid) telecomm   ip pool=172 GW=1st ethernet of 2000+winroute
    کد:
    2000+ winroute ===> 2 ethernet   1st invalid range (172) 2nd  216   second cards GW is linux
    کد:
    linux==> 216  GW=dvb server
     
  20. U_Satan

    U_Satan کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2004
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    ------------------------
    سلام
    بذارين اول من يه چيزي ياد بگيرم بعدا اكه شد شمام كارتون راه بيفته ! DVB شما210 داره كه سند ميكنه و 216 كه بتونه GW براي لينوكس باشه و رنج 216 ميده بهتون. LINUX يه 216 روش داره و از اون راه ميره رو اينترنت !2000 با كارت دومش كه 216 داره دستش ميرسه به اينترنت و با كارت اولش كه 172 داره به patton اجازه ميده كه 216 رو ببينه و حتما اينجا NAT دارين ! Patton هم كه يه 172 داره و با 172 ويندوز 2000 يه جورايي كنار ميان.
    حالا شما يه 210 هم به اين اضافه كردين ؟ يعني Patton يه IP كه 210 هستش رو داره و حتما به اون يوزر هم كه StaticIP ميدين اونم 210 ميدين درسته ؟
    اگه درسته خب معلومه كه كار نميكنه چون 2000 شما اصلا نه 210 داره نه از 210 چيزي ميفهمه و .... ! اون فقط 172 رو ميبينه و سورس پكت 210 رو بيخيال ميشه !
    حالا سوالاي من اينه كه روي روتر 216 و 172 دارين يا نه ؟ اون سيستم 2000 جز NAT كار ديگه اي هم ميكنه ؟ چند تا سويچ دارين ؟ يعني هر دوتا كارت شبكه 2000 رو يه سويچه ؟ نگارش LINUX چنده ؟ روي لينوكس چه سرويسهايي رو گذاشتين ؟

    پ.ن : ميدونم داره زياد طول ميكشه ولي اميدوارم كه زود بگم نميونم چيكار بايد كرد !
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون