• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخطار جدی از نت افراز ( لطفا راهنمایی کنید )

hibest

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام خدمت دوستان

امروز یه اخطار از نت افراز دریافت کردم به شرح زیر :

احتراما به استحضار می رساند که اکانت شما توسط برنامه‌های زير به شدت باعث مشغول شدن CPU سرور شده است که نمونه لاگ زمان مصرفی سی.پی.یو توسط هر اسکریپت به شرح زیر می‌باشد

88221607868716676291.jpg

همانطور که ملاحظه می‌فرمایید در مجموع بیش از ۱۰ درصد از زمان CPU تنها توسط پروسه‌های کننده این اسکریپتها بدون در نظر گرفتن دیگر منابع مصرفی مانند زمان اجرای کوئری‌های دیتابیس درگیر شده است که زمان بسیار زیادی می‌باشد.

لطفا توجه داشته باشید که بر اساس قوانين شرکت نت‌افراز اکانت شما مجاز به استفاده و مشغول کردن بيش از ۱۰ درصد CPU سرور برای مدت طولانی نمی باشد زیرا اکانت شما از نوع اشتراکی بوده و اين مساله به شدت بر روی کارایی سایر اکانت‌ها تاثير می گذارد.

لطفا در اسرع وقت نسبت به رفع مشکل برنامه اقدام فرمایید و توجه داشته باشید که در صورتیکه اکانت شما مجددا منجر به درگیر شدن سرور گردد به ناچار مجبوریم تا آنرا را غیرفعال کنیم.

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند که این مشکل رو برطرف کنم
باتشکر

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
اینا طبیعی هست
سرورهاشون ضعیف هستن

پیشنهاد میکنم تغییر هاستینگ بدید

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
افزونه های اضافی رو پاک کنید

amd2

Registered User
لایک‌ها
50
برنامتون وورد پرس هست، مشکل ممکن هست مربوط به یه افزونه یا قالب باشه،

به نظرم از پشتیبانی هاست بپرسین بهتره

iwhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
Last edited:

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
بهشون تیکت بدید ، خودشون بهتون پیشنهاد میدن که کدوم افزونه هاتون رو حذف کنید تا مشکل حل بشه...
اگه قرار باشه روی سرور فشار بیاد ، فرقی نداره نت افراز باشه یا هر جای دیگه ؟ هر جا برید ساسپند میشید پس اول به فکر حل مشکل از طریق پشتیبان هاستینگتون باشید. الکی هم سمت هاستینگ های الکی که اینجا تبلیغات میکنن نرید...

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
اگر افزونه هاي آماري داريد مثل : شمارش بازديد پست ها يا آمار بازديد سايت يا افراد آنلاين اين افزونه ها رو غير فعال كنيد

امین69

Registered User
لایک‌ها
359
در صورت تمایل سرویس شما قابل میزبانی هست هاست,ثبت دامنه,سرور مجازی,هاست لینوکس - ای وب هاست

اگر از وردپرس و مد رییرایت استافده می کنید طبیعی هست
ایشون راحل حل در خواست کردند نه تبلیغ هاستینگ
mellowsmiley.gif

اینا طبیعی هست
سرورهاشون ضعیف هستن

ایشون راحل حل در خواست کردند نه تبلیغ منفی هاستینگ
mellowsmiley.gif

DLRelease.com

Registered User
لایک‌ها
111
اینا طبیعی هست
سرورهاشون ضعیف هستن

خیلی هم کارشون خوبه
شما هیچ کاری لازم نیست بکنی عین همین مشکل برای من پیش اومد ... تیکت زدم بهشون راهنماییم کردن بعدشم ازم اجازه گرفتن و به پلاگین Catch برای وردپرسم نصب کردن و تنظیماتشو انجام دادن و مشکل حل شد. فقط تیکت بزن سریع حل می شه...
پشتیبانیشون یگانس!

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
کارشون که خوبه ولی اینا هاست اشتراکی میدن و منابع روی 10 درصد محدود کردن بیشتر مصرف کنید یا میگن پلاگین غیرفعال کنید یا میگن هاستت ارتقاء بدید در کل برای سایتهای پربازدید ماسب نیست

البته قبل از هرچیز با پشتیبانی صحبت کنید ببینید چه راه حلی رو پیشنهاد میدن شاید به قول دوستمون با یه افزونه کش درست شد !

بالا