• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخطار در رابطه با استفاده از هاستهای ایرانی

gelaris

Registered User
لایک‌ها
61
با عرض سلام خدمت دوستان
همون طور که دوستان مستحضر بودید
برای فرار از هیتلرینگ ایران مدتی بود که میشد از هاست ایران استفاده نمود یعنی در صورتی که سایت (( فروشگاه اینترنتی سارینا شاپ )) رو هیتلر میکردن باز هم سایت بدون هیتلر خودش رو نشون میداد
اما متاسفانه 3 هفته پیش سایت خودم رو (( فروشگاه اینترنتی سارینا شاپ )) باز کردم و دیدم به جای این که سایت رو هیتلر نشون بده هاست سایت رو کاملا بسته بودند (this account has been suspended)
حالا مشکلی که این بار شما دارید :
1-سایتی که ساسپند بشه بعد از مدتی از نتایج گوگل خارج میشه نمونه همین سایت که قبلا 16000 ایندکس گوگل داشت و حالا قریب به 3000 تا و یا قبلا 600 ورودی بدون تبلیغات داشت و حالا با زور 60-70 تا
https://www.google.com/search?q=site...ient=firefox-a

2-پیگیری اون برای رفع هیتلرینگ خیلی خیلی سخت میشه طوری که بعد از 3 هفته پیگیری مکرر موفق به باز شدن اون کردم (به خاطر ارجاع به دادگستری و حکم قاضی و ....)

در هر صورت به دوستانی که از هاست یران استفاده میکنند پیش نهاد میکنم که روش قدیمی رو کنار بزارند و باز هم هاست سایت خودشون رو بیارن روی هاستهای خارجی

یا حق

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
هاست رو نمي تونن فيلتر كنن چون در اين صورت همه سيتهاي روي اون هاست فيلتر ميشه .... فيلتر هاست = فيلتر اي پي . اين مدير هاست شماست كه شما رو ساس كرده و بايد با مدير حرف بزنيد نه سازمان چيلترينگ . اگه دامنه ات چيلتر باشه حق با توئه ولي شما دسترسي به هاست هم نداري . . . .

نكنه دوم اينكه بهتره از جاهاي خوبي هاست بگيريد . البته اين نكنه رو فراموش نكنيد كه هيچ هيچ هيچ سرويس دهنده معتبر خارجي به ايران سرويس نميده و به محض ست كردن دامنه ir در جا ساس مي كنند و به هيچ نتيجه اي نمي رسيد و اصلا جواب نمي دهند . زياد گوول اين هاستهاي خارجي رو نخوريد . من استفاده كردم زياد چيزي نبودن .اصلا پشتيباني ندادن . در ضمن با انگليسي مشكل داشتيم و نمي شد حرف همديگه رو بفهميم . هاست ايراني يه چيزش خوبه كه ميفهمي چي ميگه .

من از يك چنتا معتبرشو پرسيدم گفتن ايراني هستي گفتم اره . گفت نميديم . من دهكده وب را در ايران تائيد مي كنم .

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
خوب شما ساسپند شده بودید وگرنه این روش هنوز کار میده

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
شما که یه مشکل کوچیک پیش میاد قبل از اینکه بدونین مشکل از کجاست سریع تاپیک بزنید

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
من از بهترین سرور آمریکا که ThePlanet باشه ریسلر دارم و خیلی خیلی پشتیبانی خوبی دارن و خوش برخورد هم هستند!
اما امروز متوجه شدم که با توجه به تحریم جدید آمریکا این سرورها IP هایی که به بانک ها متصل میشند رو مسدود کردند و دیگه نمیشه آنلاین کار کرد، حالا موندم چیکار کنم!

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
من از بهترین سرور آمریکا که ThePlanet باشه ریسلر دارم و خیلی خیلی پشتیبانی خوبی دارن و خوش برخورد هم هستند!
اما امروز متوجه شدم که با توجه به تحریم جدید آمریکا این سرورها IP هایی که به بانک ها متصل میشند رو مسدود کردند و دیگه نمیشه آنلاین کار کرد، حالا موندم چیکار کنم!
بیا تا یه ریسلر بدم بهت :D

ساسپند شدن شما کاری به هاست ایران و غیر ایران نداره !

M+J

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,011

هرچی میکشیم ار این تحریمه :hmm:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181

من رو میگی یا اون ؟!
من که ساسپند نشدم، دیتاسنتر آمریکا درگاه های بانکی ایران رو مسدود کرده، حالا یا باید برم رو سرور اروپا، یا ایران یا اینکه یه پروک-سی ست کنم رو سرور...
ریسلر از کجاست ؟
شرایط ؟
من دارم خیلی کم میدما ، با بهترین شرایط، البته فقط استفاده شخصی هست و به هیچ کس هاست نمیدم، پام در میاد ماهی 8 دلار فقط!

پ.ن: اگه راست میگی جواب اون پی ام من رو بده!! :D

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
من رو میگی یا اون ؟!
من که ساسپند نشدم، دیتاسنتر آمریکا درگاه های بانکی ایران رو مسدود کرده، حالا یا باید برم رو سرور اروپا، یا ایران یا اینکه یه پروک-سی ست کنم رو سرور...
ریسلر از کجاست ؟
شرایط ؟
من دارم خیلی کم میدما ، با بهترین شرایط، البته فقط استفاده شخصی هست و به هیچ کس هاست نمیدم، پام در میاد ماهی 8 دلار فقط!

پ.ن: اگه راست میگی جواب اون پی ام من رو بده!! :D
ساسپند رو که با استارتر بودم .
میدونم که بانک ها دارن رنج آی پی ها رو روی درگاه های خودشون میبندند .
خب ماهی 8دلار خوبه که . میشه ماهی 10-12 هزار تومان . بیا ریسلر بت میدم با 15 تومن ماهیانه :D

کدوم پی ام ؟ کجا ؟ اینجا یا یاهو ؟ یاهو که یه 1ماهی هست نیستم ...

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
حالا شاید دستور دادن که هاستو ساس کنند !!!
هر چند واسه فروشگاه بعیده
شما یه تماس بگیرید دلیل ساس شدن هاستتون رو جویا بشید

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
ساسپند رو که با استارتر بودم .
میدونم که بانک ها دارن رنج آی پی ها رو روی درگاه های خودشون میبندند .
خب ماهی 8دلار خوبه که . میشه ماهی 10-12 هزار تومان . بیا ریسلر بت میدم با 15 تومن ماهیانه :D

کدوم پی ام ؟ کجا ؟ اینجا یا یاهو ؟ یاهو که یه 1ماهی هست نیستم ...
تاپیک رو به کجا بردیم!
بانک ها رنج آی پی رو نبستن، اون دیتاسنتر هست که داره آی پی بانک رو میبنده!
زنگ زدم از پارسیان امروز پرسیدم...
از کجا هست دیتاسنتر ؟
ریسلر از کجاست؟
ماهی کمتر بده مشتری بشیم...

البته یه فکری به سرم زده واسه دور زدن قضیه، اگه دیدم داره بهم فشار میاد مجبورم همین کار رو بکنم :D

پی ام همین جا بود ، واسه اینترنت نامحدود!

gelaris

Registered User
لایک‌ها
61
به به :d
چی گفتیم و چی شد
جواب دوستان :

هاست رو نمي تونن فيلتر كنن چون در اين صورت همه سيتهاي روي اون هاست فيلتر ميشه .... فيلتر هاست = فيلتر اي پي . اين مدير هاست شماست كه شما رو ساس كرده و بايد با مدير حرف بزنيد نه سازمان چيلترينگ . اگه دامنه ات چيلتر باشه حق با توئه ولي شما دسترسي به هاست هم نداري . . . .

نكنه دوم اينكه بهتره از جاهاي خوبي هاست بگيريد . البته اين نكنه رو فراموش نكنيد كه هيچ هيچ هيچ سرويس دهنده معتبر خارجي به ايران سرويس نميده و به محض ست كردن دامنه ir در جا ساس مي كنند و به هيچ نتيجه اي نمي رسيد و اصلا جواب نمي دهند . زياد گوول اين هاستهاي خارجي رو نخوريد . من استفاده كردم زياد چيزي نبودن .اصلا پشتيباني ندادن . در ضمن با انگليسي مشكل داشتيم و نمي شد حرف همديگه رو بفهميم . هاست ايراني يه چيزش خوبه كه ميفهمي چي ميگه .

من از يك چنتا معتبرشو پرسيدم گفتن ايراني هستي گفتم اره . گفت نميديم . من دهكده وب را در ايران تائيد مي كنم .

هیتلرینگ به افرا نت میل زده و افرا نت هم طبق دستور به هاست ایران دستور ساسپند شدن رو انجام داده

خوب شما ساسپند شده بودید وگرنه این روش هنوز کار میده

ممنون میشم معرفی کنین

شما که یه مشکل کوچیک پیش میاد قبل از اینکه بدونین مشکل از کجاست سریع تاپیک بزنید

باز هم میگم این تجربه ای بود که در خدمت دوستان گذاشتم هیتلرینگ به افرا نت میل زده و افرا نت هم طبق دستور به هاست ایران دستور ساسپند شدن رو انجام داده و این موضوع نه تنها برای سایت بنده برای هر سایت دیگه ای ممکن هست به وجود بیاد

ایولینا حاجی
ریسلر تو عشقه

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
با عرض سلام خدمت دوستان
همون طور که دوستان مستحضر بودید
برای فرار از هیتلرینگ ایران مدتی بود که میشد از هاست ایران استفاده نمود یعنی در صورتی که سایت (( فروشگاه اینترنتی سارینا شاپ )) رو هیتلر میکردن باز هم سایت بدون هیتلر خودش رو نشون میداد
اما متاسفانه 3 هفته پیش سایت خودم رو (( فروشگاه اینترنتی سارینا شاپ )) باز کردم و دیدم به جای این که سایت رو هیتلر نشون بده هاست سایت رو کاملا بسته بودند (this account has been suspended)
حالا مشکلی که این بار شما دارید :
1-سایتی که ساسپند بشه بعد از مدتی از نتایج گوگل خارج میشه نمونه همین سایت که قبلا 16000 ایندکس گوگل داشت و حالا قریب به 3000 تا و یا قبلا 600 ورودی بدون تبلیغات داشت و حالا با زور 60-70 تا
https://www.google.com/search?q=site...ient=firefox-a

2-پیگیری اون برای رفع هیتلرینگ خیلی خیلی سخت میشه طوری که بعد از 3 هفته پیگیری مکرر موفق به باز شدن اون کردم (به خاطر ارجاع به دادگستری و حکم قاضی و ....)

در هر صورت به دوستانی که از هاست یران استفاده میکنند پیش نهاد میکنم که روش قدیمی رو کنار بزارند و باز هم هاست سایت خودشون رو بیارن روی هاستهای خارجی

یا حق

تو از هر جا هم که نری هاست ایرانی بگیری چون سابقه سایتت خرابه و فیلترینگ رو دور زدی ، سریعا دیتا سنتر با توجه به دستور وزارتی که از بالا واسشون میاد هاسستو مسدود میکنن مگر اینکه خودت یه سرور تو خونت راه بندازی که در اونصورت هم مستقیما خودت رو میان میگیرن!

بالا