• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادبلاکر ها - نامردی یا حق!!!

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
یه سئوال بنیادی هست :confused:
آیا مردم میدونند که شما توقع داری به ازای بازدید رایگان سایتت تبلیغ نشان اونها بدی ؟ یا به عبارت دیگه خبر دارن شما علت سرویس رایگانت نمایش تبلیغات هست ؟ یا میدونن اگر تبلیغ شما را نبینن شما راضی نیستی رایگان از سایت استفاده کنن ؟

طبیعتا جایی که اعلام نکردی دلیلی هم نداره کسی همچین فکری بکنه ! تا زمانیکه این مسئله رو روشن برای همه بیان نکنی نمی تونی توقعی هم بابت بلاک کرد تبلیغات ازشون داشته باشی.

این مشکل اصلی هست بنظر من فکر میکنی همه میدونن شما چی میخوای ولی اونا نمیدونن شما چی تو فکرت هست !
الان توی خارج حتی برای ذخیره یه کوکی روی مرورگر هم به بازدیدکننده اعلام میکنن و اطلاع میدن که ما اینکارو بکنیم یا نه ! تبلیغ که جای خودش رو داره ...

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
یه سئوال بنیادی هست :confused:
آیا مردم میدونند که شما توقع داری به ازای بازدید رایگان سایتت تبلیغ نشان اونها بدی ؟ یا به عبارت دیگه خبر دارن شما علت سرویس رایگانت نمایش تبلیغات هست ؟ یا میدونن اگر تبلیغ شما را نبینن شما راضی نیستی رایگان از سایت استفاده کنن ؟

طبیعتا جایی که اعلام نکردی دلیلی هم نداره کسی همچین فکری بکنه ! تا زمانیکه این مسئله رو روشن برای همه بیان نکنی نمی تونی توقعی هم بابت بلاک کرد تبلیغات ازشون داشته باشی.

این مشکل اصلی هست بنظر من فکر میکنی همه میدونن شما چی میخوای ولی اونا نمیدونن شما چی تو فکرت هست !
الان توی خارج حتی برای ذخیره یه کوکی روی مرورگر هم به بازدیدکننده اعلام میکنن و اطلاع میدن که ما اینکارو بکنیم یا نه ! تبلیغ که جای خودش رو داره ...
نیازی نیست بدونن تبلیغ به ازای بازدید یا مطلب رایگان قرار میگیره یا نه، همین که میدونن تبلیغ برای مخارج سایت هست کافیه!
حتی اگه نمیدونستن و فقط میدونستن که خارج از مخارج سایت و چندرغاز درامد برای مدیر سایته هم فک کنم کافی باشه نه؟!

پ ن: یه بار نوشتم تبلیغات جهت خرج و خلاصه چیزای سایته یکی از این شبکه های ایرانی زد حسابمو بلوک کرد که داری با اینکار میگی روی تبلیغاتت کلیک کنن :D

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
نیازی نیست بدونن تبلیغ به ازای بازدید یا مطلب رایگان قرار میگیره یا نه، همین که میدونن تبلیغ برای مخارج سایت هست کافیه!
حتی اگه نمیدونستن و فقط میدونستن که خارج از مخارج سایت و چندرغاز درامد برای مدیر سایته هم فک کنم کافی باشه نه؟!

پ ن: یه بار نوشتم تبلیغات جهت خرج و خلاصه چیزای سایته یکی از این شبکه های ایرانی زد حسابمو بلوک کرد که داری با اینکار میگی روی تبلیغاتت کلیک کنن :D
داداش به جان خودم این تجربه شخصیه من از 6 یا 7 سال پیش سایت داشتم تا الان
بعضی از کاربرا فکر میکنن مدیرهای سایت ها از دولت حقوق میگیرن :|
alik به نکته خیلی خوبی اشاره کرد ارزش تشکر زدن داشت.
هر شبکه تبلیغاتی بنویسید لطفا جهت حمایت از ما روی بنر کلیک کنید و این چیزا درجا میزنه بلاک میکنه عادیه چون با خط مشی این شرکتا متضاده.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
نامردیه کسی پیامک تبلیغاتی رو غیر فعال میکنه یا حق داره
مثال مناسبی نزدید. شما وقتی سیم کارت رو خریداری می کنید بابتش پول میدید و اون شرکت ارائه دهنده سیم کارت باید برای حفاظت از کاربرانش، کد غیرفعال کردن پیامک تبلیغاتی رو ارائه بده. چون پیامک تبلیغاتی مثل ارسال پ.خ تبلیغاتی در فوروم است. اینجا صاحب اصلی فوروم و کاربران حق دارن تبلیغات رو غیرفعال کنند ولی اگر پ.خ تبلیغاتی از طرف مدیریت باشه اونوقت کاربران حقی برای غیرفعال کردنش ندارند. (مثلاً شما به صورت عادی نمیتونید پیامک های تبلیغاتی خود اپراتورها رو غیرفعال کنید، چون از نظر اپراتور حق ندارید پیامک تبلیغاتی ارائه دهنده سرویس رو غیر فعال کنید)

اینکه برای نمایش سایت با استفاده از این کدها محدودیت بزارید کوچیک ترین منفعتی براتون ایجاد نمیکنه و حتی شاید موجب ضربه خوردن به سایت خودتون بشه.
البته بدون منفعت که نیست. مثلاً در مورد پاپ آپ ها و یا نمایش به ازای بازدید، حتی اون فردی که به تبلیغات اهمیت نمیده، اما بازم باعث ایجاد درآمد برای سایت میشه.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
بحث مفیدی است.

خود من به سایت های مفید که سر می زنم، اصلاً پاپ آپ هاش رو نمی بندم و منتظر می مونم تا کامل لود بشه و حتی به محتوای پاپ آپ ها توجه می کنم که بعضاً میتونه مفید هم باشه.

به نظر من تمام ادبلاکرها باید متوقف بشن. اونم از سمت سازنده مرورگر (یعنی به صورت ریشه ای) یا اینکه اکثر وبمسترها (حتی اونهایی که تبلیغات ندارن!) کد ادبلاک بلاکر رو اضافه کنند تا بازدیدکننده بتونه تبلیغات همه سایتها رو مشاهده کنه. حالا چرا؟

1- به نظرتون برای موزیلا یا کروم کاری داره که پاپ آپ ها و تبلیغات رو بلوکه کنند؟ ولی چرا تا حالا اینکار رو نکردن؟ وقتی درآمدی برای سایت نباشه، محتوا هم نیست. با این وضع آشفته نت و حضور پررنگ اپلیکیشن های موبایل، تولید محتوا در وب به خطر افتاده. حالا جلوی درآمد سایتها هم گرفته بشه که دیگه فاجعه است.

2- کاری که ادبلاک ها و نصب کننده های آنها انجام میدن، تقریباً برابر کرک کردن نرم افزار و استفاده از نرم افزار کرک است! چون در هر دو حالت جلوی درآمد تولیدکننده (بدون رضایت وی) گرفته شده است.

3- برای رعایت حقوق مصرف کننده، نهایتاً موتورهای جستجو می تونند تعداد تبلیغات+تعداد پاپ آپ های هر سایت رو شناسایی کرده و در کنار نام سایت در لیست نتایج ذکر کنند. (این کار برای گوگل همین حالا هم قابل انجامه، به دلیل داشتن باتی که سایت رو دقیقاً مانند بازدیدکننده می بینه و تمام کدهای جاوااسکریپت رو می تونه اجرا کنه و ببینه. حتی میتونه تشخیص بده تا چه ارتفاعی از بالای صفحه تبلیغات وجود داره و مطلب اصلی نیاز به چه مقدار اسکرول داره)

4- وبمسترها هم باید در استفاده از تبلیغات زیاده روی نکنند (ولی اجباری وجود نداره!)

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
2- کاری که ادبلاک ها و نصب کننده های آنها انجام میدن، تقریباً برابر کرک کردن نرم افزار و استفاده از نرم افزار کرک است! چون در هر دو حالت جلوی درآمد تولیدکننده (بدون رضایت وی) گرفته شده است.
این مثال عالی بود واقعا!

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
کلا اد بلاکر و پاپ آپ بلاکر چیز خوبی هست
حالا خواه ادمین سایتی که داریم ازش بازدید میکنیم راضی باشه خواه نباشه
مگه حقی به گردن بازدید کننده داره ؟

ضمنا این قضیه خیلی هم جدی نیست این همه سایت تبلیغاتشون در اد بلاکر ها همچنان نمایش داده میشه
اما پاپ آپ بلاکر کلا نیاز ضروری یک مرورگر هست
یعنی حالا چون شما یه سایت زدی و مطالب رایگان میزاری داخلش ما و تمام بغل دستی هامون باید پاپ اپ های ج...ی شما رو ببینینم ؟ نه اینکارو نمیکنیم بجاش پاپ آپ بلاکر نصب میکنیم :D

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
کلا اد بلاکر و پاپ آپ بلاکر چیز خوبی هست
حالا خواه ادمین سایتی که داریم ازش بازدید میکنیم راضی باشه خواه نباشه
مگه حقی به گردن بازدید کننده داره ؟

ضمنا این قضیه خیلی هم جدی نیست این همه سایت تبلیغاتشون در اد بلاکر ها همچنان نمایش داده میشه
اما پاپ آپ بلاکر کلا نیاز ضروری یک مرورگر هست
یعنی حالا چون شما یه سایت زدی و مطالب رایگان میزاری داخلش ما و تمام بغل دستی هامون باید پاپ اپ های ج...ی شما رو ببینینم ؟ نه اینکارو نمیکنیم بجاش پاپ آپ بلاکر نصب میکنیم :D
پاپ اپ بلاکر نصب کن کی گفته مشکل داره ادبلاکر هم نصب کن.
راحت باش.

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
این کدهایی که به ادبلاکر گیر میدن هم خودشون رو میشه بلاک کرد... :D
گفتم که زیاد بهشون دل خوش نکنید... ;)

توی بعضی سایتهای خارجی یه کدی میذارن که ادبلاکر رو تشخیص میده... بعد اون بالا به کاربر یه پیام با متن دوستانه میده مثل این: "دوست عزیز،‌ما هم مثل شما از تبلیغات متنفریم. ولی برای ادامه فعالیت و تامین مخارج سایت و ادامه ی ارائه خدمات رایگان به شما، ناچار به استفاده از آنها در سایت خود هستیم. آیا با غیر فعال کردن ادبلاکر به ما کمک میکنید؟:general406:"

حالا کاری ندارم که سطح شعور کاربر خارجی و کاربر ایرانی کیلومترها با هم فاصله داره... و همچنین وبمسترهای خارجی هم واقعا 4-5 تا تبلیغ بیشتر ندارن و مثل سایتهای ایرانی مطلب اصلی رو بین تبلیغات گم نمیکنی!!! صرفا میخواستم بگم این روش پیام دوستانه رو من بیشتر می‌پسندم... :)

من خودم امتحان کردم توی یه روز اگر ادبلاک من غیر فعال باشه و بیشتر سایتهای ایرانی رو دیده باشم اون روز، حدودا 30% ترافیک اینترنت بیشتری مصرف میشه (به عبارت دیگه هدر میره!)...:general112:
مقصر اکثر وبمسترهای ایرانی هستند که فکر میکنند اگر 15 تا جایگاه بنر و 6 تا پست ثابت و 4 تا پاپ آپ بذارن درآمدشون بیشتر میشه... :general208:
هنوز راه زیادی مونده تا بعضیا به اون سطح از هوشیاری برسند که متوجه بشن کسب درآمد حرفه‌ای نیاز به سطح فکری در حد "حرفه‌ای" هم داره... :rolleyes:

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
توی بعضی سایتهای خارجی یه کدی میذارن که ادبلاکر رو تشخیص میده... بعد اون بالا به کاربر یه پیام با متن دوستانه میده مثل این: "دوست عزیز،‌ما هم مثل شما از تبلیغات متنفریم. ولی برای ادامه فعالیت و تامین مخارج سایت و ادامه ی ارائه خدمات رایگان به شما، ناچار به استفاده از آنها در سایت خود هستیم. آیا با غیر فعال کردن ادبلاکر به ما کمک میکنید؟:general406:"
من منظورم دوستانیه که با دیدن این پیام و همچین سایت هایی که تبلیغات کم دارن بازم غیرفعال نمیکنن هست...

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
من منظورم دوستانیه که با دیدن این پیام و همچین سایت هایی که تبلیغات کم دارن بازم غیرفعال نمیکنن هست...
اونا هم حقشونه...

اما آیا به این نکته فکر کردید که همین افراد که دوست ندارند تبلیغات شما را ببینند، به هر حال بازدیدکننده سایت شما هستند و روی لینک شما کلیک کردند و رتبه شما رو در گوگل و الکسا بالا بردند و وقتی بخواهید یک جایگاه بنر در سایت خود اجاره دهید اولین چیزی که به آن اشاره میکنید تعداد بازدید روزانه و ماهانه و unique visitor و page view هست؟؟؟؟؟!!!! ;)
در واقع شما مدیون بازدیدکننده‌های سایتتون هستید و بدون وجود آنها موجودیت سایت شما بی ارزش خواهد بود...:general705: چه آنها تمایل به دیدن تبلیغات در سایت شما داشته باشند چه نداشته باشند این یک حق انتخاب برای آنهاست...

پ.ن: این عقیده شخصی منه بعد از چندین و چند سال کار کردن روی سایتهایی که با کاربراش تعامل دائمی و روزانه داره... وبمستری که نتونه کاربرای سایتشو با خودش همراه کنه و کاری کنه که اونها مواضعش رو درک و سایتش رو حمایت کنند وبمستر نیست...:rolleyes::general705:

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
اونا هم حقشونه...

اما آیا به این نکته فکر کردید که همین افراد که دوست ندارند تبلیغات شما را ببینند، به هر حال بازدیدکننده سایت شما هستند و روی لینک شما کلیک کردند و رتبه شما رو در گوگل و الکسا بالا بردند و وقتی بخواهید یک جایگاه بنر در سایت خود اجاره دهید اولین چیزی که به آن اشاره میکنید تعداد بازدید روزانه و ماهانه و unique visitor و page view هست؟؟؟؟؟!!!! ;)
در واقع شما مدیون بازدیدکننده‌های سایتتون هستید و بدون وجود آنها موجودیت سایت شما بی ارزش خواهد بود...:general705: چه آنها تمایل به دیدن تبلیغات در سایت شما داشته باشند چه نداشته باشند این یک حق انتخاب برای آنهاست...

پ.ن: این عقیده شخصی منه بعد از چندین و چند سال کار کردن روی سایتهایی که با کاربراش تعامل دائمی و روزانه داره... وبمستری که نتونه کاربرای سایتشو با خودش همراه کنه و کاری کنه که اونها مواضعش رو درک و سایتش رو حمایت کنند وبمستر نیست...:rolleyes::general705:
ما سایتمون شبکه اجتماعی نیست (میدونم باز نگو منم سایتم شبکه اجتماعی نیست)
حالا اینکه پست میفرستیم و تو گوگل ایندکس میشیم هم لطف اونا شد دیگه؟
اون نرم افزاری که قراره با دانلود نسخه هک شدش معروف بشه همون بهتر که چند تا کاربر کم داشته باشه که نسخه پولیش رو میخرن و سازندش رو حمایت میکنن!

pharma

Registered User
لایک‌ها
459
اون نرم افزاری که قراره با دانلود نسخه هک شدش معروف بشه همون بهتر که چند تا کاربر کم داشته باشه که نسخه پولیش رو میخرن و سازندش رو حمایت میکنن!
من دقیقا نمیدونم هدف شما از این تاپیک چیه
- میخواید به یک نظر جمعی بین وبمسترا برسید که در مقابل پاپ آپ بلاکرها چه سیاستی اتخاذ بشه
- یا اینکه معتقدید پاپ آب بلاکر بد است و هر کسی هم هر ایده ای در موردش داشته باشه بدبدبد؟! (با توجه به پاسخی که به پست ها دادید عرض کردم)

ما در این جامعه به این نوع تفکرات عادت کردیم ؛ ولی صرف پیشنهاد
میتونید رویه مورد نظرتون در قبال جلوگیری از بازدید افراد دارای این نرم افزار ، نه صرفا حرف در سطح این تاپیک ، اجرایی کنید و اگر نتیجه مناسبی گرفتید ؛ که خودتون هم میدونید بعیده ؛ و اگر دوست داشتید ، دیگران رو هم مطلع کنید

ولی اگر وسیع نگاه کنید تبلیغات دم دست ترین و بدترین انتخاب (برای بازگشت سرمایه) در سطح نت هست ...

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
ولی اگر وسیع نگاه کنید تبلیغات دم دست ترین و بدترین انتخاب (برای بازگشت سرمایه) در سطح نت هست ...
تبلیغات هیچ وقت بد نیست چون فقط برای وبمستر سود نداره تبلیغ دهنده نیاز به تبلیغات داره!

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
لی صرف پیشنهاد
میتونید رویه مورد نظرتون در قبال جلوگیری از بازدید افراد دارای این نرم افزار ، نه صرفا حرف در سطح این تاپیک ، اجرایی کنید و اگر نتیجه مناسبی گرفتید ؛ که خودتون هم میدونید بعیده ؛ و اگر دوست داشتید ، دیگران رو هم مطلع کنید
من خودم رو سایت انگلیسیم که در زمینه آموزش های آشپزی بود اینکارو کردم تنها اتفاقی افتاد این بود که آمار بازدیدم از روزی 16000 به روزی 13000 کاهش پیدا کرد دیگه هیچ تغییری نداشتم نه تو درآمد نه تو تعداد نظرات نه تو...
مثل برنامه نویسا که جلوی کرک شدن نرم افزارشون رو که بتونن بگیرن تعداد نصب از 1000 به 600 کاهش پیدا میکنه و تنها فرق واسشون اینه که کاربران مفت خور رو از دست دادند!

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
این جمله به دلم نشست واقعاً جای تشکر داشت.
یاد اون روشن فکرای پولدار افتادم که کارایی که برای فقیر ها انجام میشه رو میگن بی فایده خب برن بمیرن دیگه ولی مسئله ای که بالا گفتم و باز میگم اینه که تبلیغات نیاز شرکت ها و خیلی افراده که قرار تو سایت و شرکتشون اتفاقات خوبی بیوفته!

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
- یا اینکه معتقدید پاپ آب بلاکر بد است و هر کسی هم هر ایده ای در موردش داشته باشه بدبدبد؟! (با توجه به پاسخی که به پست ها دادید عرض کردم)
پاپ اپ بلاکرها بد نیستند ادبلاکرها بدند!

pharma

Registered User
لایک‌ها
459
من خودم رو سایت انگلیسیم که در زمینه آموزش های آشپزی بود اینکارو کردم تنها اتفاقی افتاد این بود که آمار بازدیدم از روزی 16000 به روزی 13000 کاهش پیدا کرد دیگه هیچ تغییری نداشتم نه تو درآمد نه تو تعداد نظرات نه تو...
مثل برنامه نویسا که جلوی کرک شدن نرم افزارشون رو که بتونن بگیرن تعداد نصب از 1000 به 600 کاهش پیدا میکنه و تنها فرق واسشون اینه که کاربران مفت خور رو از دست دادند!
خوب پس مسئله و مشکل خودتون رو حل کردید
گرچه به دلایلی که خیلی واضحه -- حداقل در وب فارسی -- ضرر در نهایت برای وبمسر خواهد بود - علی الخصوص در موارد پر کاربرد مثل دانلود برنامه و فیلم و موسیقی و ...
در هر حال نیازی به اثبات حرف هایمان یا بحث دوطرفه نیست
شرط بلاغ است و ملال ... ;-)
یاد اون روشن فکرای پولدار افتادم که کارایی که برای فقیر ها انجام میشه رو میگن بی فایده خب برن بمیرن دیگه ولی مسئله ای که بالا گفتم و باز میگم اینه که تبلیغات نیاز شرکت ها و خیلی افراده که قرار تو سایت و شرکتشون اتفاقات خوبی بیوفته!
این یعنی شما متن ارسالی من رو حتی یک بار صحیح مطالعه نکردید
من حتی برای انتقال صحیح از پرانتز هم استفاده کردم ...
هیچ کس با تبلیغ و تبلیغات مخالف نیست ؛ بجز شرکت رقیب

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
این یعنی شما متن ارسالی من رو حتی یک بار صحیح مطالعه نکردید
من حتی برای انتقال صحیح از پرانتز هم استفاده کردم ...
هیچ کس با تبلیغ و تبلیغات مخالف نیست ؛ بجز شرکت رقیب
بله ببخشید داخل پرانتز رو ندیدم ولی چرا برای بازگشت سرمایه نیست؟
خوب اینم یه کاریه که توش پوله و مشکل نداره منظورم غیرانسانی یا آزار دادن نیست که!

بالا