دم دست ترینتبلیغات دم دست ترین و بدترین انتخاب (برای بازگشت سرمایه) در سطح نت هست
چون نیاز به توانایی خاصی نیست - نیاز به حد مشخصی از بازدید نیست - حتی نیاز به پست ها و مطالب واقعی هم نیست (همون طور که در مورد سایت های اسپم بر قرار هست)
و استفاده از تبلیغات (علی الخصوص در تعداد بالا) بازدیدکننده رو از سایت دور میکنه {این رو تجربه من میگه}
بدترین
من مطمئنم وبمستری که صرفا فکر میکنه همه درامد از راه تبلیغات کسب میشه وبمستر نیست
اما اگه یکم دقیق به قضیه نگاه کنیم درامد از روش های دیگه ( که نیاز به نوآوری و صد البته تلاش و زمان بیشتری داره ) به مراتب بیشتر و قابل اعتمادتر هست
شما در نظر بگیرید سایتتون یک ماه مسدود شد ( به دلایلی که این روزها ...)
وقتی بازدید و به طبع رتبه افت کرد به فرض باز شدن مجدد سایت ، درامدتون به کسری از مقدار اولیه کاهش پیدا کرده و برای برگشت به همان مقدار اول ، ماه ها زمان نیاز دارید
اما ببینید سایتهایی که درامد اصلی از هرچه غیر تبلیغات دارند ، بعد از مسدود شدن چه اتفاقی برایشان میوفته
البته اگر رها بشن قضیه کاملا مشخص هست
اما صرف کاهش بازدید ، کاهش درامد براشون معنی نمیشه
اگر درامد از راهی غیر از تبلیغ براتون قابل تصور نیست یا فکر میکنید از این روش ها نمیشه به پول صحیح رسید ، لطفا منو از ادامه این بحث معاف کنید
درآخر امیدوارم از تمام پیامهای من تو این تاپیک برداشت اشتباهی نکنید
خودتون میدونید این روزها زمان از طلا هم با ارزش تره و اگر صحبتی میشه ، برای این نیست که ثابت کنیم طرف مقابل اشتباه میکنه یا بقولی " من خوبم!!! "