• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادبلاکر ها - نامردی یا حق!!!

pharma

Registered User
لایک‌ها
459
تبلیغات دم دست ترین و بدترین انتخاب (برای بازگشت سرمایه) در سطح نت هست
دم دست ترین
چون نیاز به توانایی خاصی نیست - نیاز به حد مشخصی از بازدید نیست - حتی نیاز به پست ها و مطالب واقعی هم نیست (همون طور که در مورد سایت های اسپم بر قرار هست)
و استفاده از تبلیغات (علی الخصوص در تعداد بالا) بازدیدکننده رو از سایت دور میکنه {این رو تجربه من میگه}

بدترین
من مطمئنم وبمستری که صرفا فکر میکنه همه درامد از راه تبلیغات کسب میشه وبمستر نیست
اما اگه یکم دقیق به قضیه نگاه کنیم درامد از روش های دیگه ( که نیاز به نوآوری و صد البته تلاش و زمان بیشتری داره ) به مراتب بیشتر و قابل اعتمادتر هست

شما در نظر بگیرید سایتتون یک ماه مسدود شد ( به دلایلی که این روزها ...)
وقتی بازدید و به طبع رتبه افت کرد به فرض باز شدن مجدد سایت ، درامدتون به کسری از مقدار اولیه کاهش پیدا کرده و برای برگشت به همان مقدار اول ، ماه ها زمان نیاز دارید

اما ببینید سایتهایی که درامد اصلی از هرچه غیر تبلیغات دارند ، بعد از مسدود شدن چه اتفاقی برایشان میوفته
البته اگر رها بشن قضیه کاملا مشخص هست
اما صرف کاهش بازدید ، کاهش درامد براشون معنی نمیشه

اگر درامد از راهی غیر از تبلیغ براتون قابل تصور نیست یا فکر میکنید از این روش ها نمیشه به پول صحیح رسید ، لطفا منو از ادامه این بحث معاف کنید

درآخر امیدوارم از تمام پیامهای من تو این تاپیک برداشت اشتباهی نکنید
خودتون میدونید این روزها زمان از طلا هم با ارزش تره و اگر صحبتی میشه ، برای این نیست که ثابت کنیم طرف مقابل اشتباه میکنه یا بقولی " من خوبم!!! "

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
کلا اد بلاکر و پاپ آپ بلاکر چیز خوبی هست
حالا خواه ادمین سایتی که داریم ازش بازدید میکنیم راضی باشه خواه نباشه
مگه حقی به گردن بازدید کننده داره ؟
به این دلیل که ادبلاکرها در سورس صفحه (بدون اجازه و رضایت صاحب اصلی) دستکاری می کنند، دقیقاً مصداق کرک نرم افزار است. حالا دیگه تصمیم با بازدیدکننده است که آیا وجدانش راضی میشه برای کم شدن ترافیک مصرفیش و صرفه جویی در زمان، حقوق دیگران را نادیده بگیره یا خیر.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
توی بعضی سایتهای خارجی یه کدی میذارن که ادبلاکر رو تشخیص میده... بعد اون بالا به کاربر یه پیام با متن دوستانه میده مثل این: "دوست عزیز،‌ما هم مثل شما از تبلیغات متنفریم. ولی برای ادامه فعالیت و تامین مخارج سایت و ادامه ی ارائه خدمات رایگان به شما، ناچار به استفاده از آنها در سایت خود هستیم. آیا با غیر فعال کردن ادبلاکر به ما کمک میکنید؟"
موافقم. من خودم از کدی استفاده می کنم که فقط یه هشدار به بازدیدکننده میده که لطفاً ادبلاکر خود را غیرفعال کنید ولی محتوای اصلی رو نشونش میده.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
اما آیا به این نکته فکر کردید که همین افراد که دوست ندارند تبلیغات شما را ببینند، به هر حال بازدیدکننده سایت شما هستند و روی لینک شما کلیک کردند و رتبه شما رو در گوگل و الکسا بالا بردند و وقتی بخواهید یک جایگاه بنر در سایت خود اجاره دهید اولین چیزی که به آن اشاره میکنید تعداد بازدید روزانه و ماهانه و unique visitor و page view هست؟ [...]
خیر! شما اگر بازدیدکننده بالایی داشته باشید ولی بازدیدکنندگان شما به هر دلیل از تبلیغات بازدید نکنند، آگهی دهنده برای ماه بعد، آگهی خود را تمدید نخواهد کرد. چون صاحب آگهی نیز انتظار بازدهی دارد. حتی اخیراً سیستم های تبلیغات کلیکی نیز میزان کارایی هر سایت را ارزیابی کرده و به تبلیغ دهنده نشان می دهند.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
تنها اتفاقی افتاد این بود که آمار بازدیدم از روزی 16000 به روزی 13000 کاهش پیدا کرد دیگه هیچ تغییری نداشتم نه تو درآمد نه تو تعداد نظرات نه تو...
فکر کنم کدی که در صفحه اول گذاشتید، مشکل داره. بهتره کدی استفاده بشه که جلوی دسترسی کامل رو نگیره. مثلاً یه پنجره بزرگ هشدار پایین صفحه نمایش بده (مثل کاری که فیس....بوک در نمایش پیج ها درصورت لاگین نبودن یوزر انجام میده.) این کار واقعاً رو اعصابه! و از طرفی جلوی نمایش محتوا هم گرفته نمیشه.

Last edited:

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
من مطمئنم وبمستری که صرفا فکر میکنه همه درامد از راه تبلیغات کسب میشه وبمستر نیست
اما اگه یکم دقیق به قضیه نگاه کنیم درامد از روش های دیگه ( که نیاز به نوآوری و صد البته تلاش و زمان بیشتری داره ) به مراتب بیشتر و قابل اعتمادتر هست
اما ببینید سایتهایی که درامد اصلی از هرچه غیر تبلیغات دارند، بعد از مسدود شدن چه اتفاقی برایشان میوفته؟ [...] صرف کاهش بازدید، کاهش درامد براشون معنی نمیشه"
حرف هاتون کاملاً صحیحه ولی به نظر من به جز تبلیغات، راه های کسب درآمد زیادی برای وبمستر وجود نداره. نهایتاً فروش اکانت VIP سایت. سایر روش های درآمد اکثراً در حوزه وبمستری تعریف نمیشه (البته به نظر شخص من) مثلاً داشتن فروشگاه محصولات مجازی و واقعی در واقع در حیطه وبمستری محسوب نمیشه و نیازه که شما تخصص های دیگر (مثلاً آشنایی به بازار محصول الف و ب و...) و همچنین امکانات دیگر (مثلاً دفتر کار، انبار و...) داشته باشید.

سایت دقیقاً مثل شبکه های تلویزیونی و رادیویی است. به جز تبلیغات و VIP کردن راه های زیادی برای کسب درآمد (که باعث خارج شدن از حرفه اصلی نشه) وجود نداره.

pharma

Registered User
لایک‌ها
459
حرف هاتون کاملاً صحیحه ولی به نظر من به جز تبلیغات، راه های کسب درآمد زیادی برای وبمستر وجود نداره. نهایتاً فروش اکانت VIP سایت. سایر روش های درآمد اکثراً در حوزه وبمستری تعریف نمیشه (البته به نظر شخص من) مثلاً داشتن فروشگاه محصولات مجازی و واقعی در واقع در حیطه وبمستری محسوب نمیشه و نیازه که شما تخصص های دیگر (مثلاً آشنایی به بازار محصول الف و ب و...) و همچنین امکانات دیگر (مثلاً دفتر کار، انبار و...) داشته باشید.

سایت دقیقاً مثل شبکه های تلویزیونی و رادیویی است. به جز تبلیغات و VIP کردن راه های زیادی برای کسب درآمد (که باعث خارج شدن از حرفه اصلی نشه) وجود نداره.
همین تلویزیون که اشاره کردید چندین روش مناسب دیگه هم برای درآمد پیدا کرده - ایجاد محتوای تبلیغاتی (البته کمی متفاوت از رپورتاژ ) - روش های پیامکی و ...
کسی هست که ویدیوهای تبلیغاتی دیرین دیرین رو مزاحم تلقی کنه؟ - هر چند که در حقیقت چیزی جز تبلیغات نیست؟!
موضوع خلاقیت فردیه

اما نکته ای که باعث میشه به هیچ وجه نتونم باهاتون هم عقیده بشم بر میگرده به چند پست عقب تر که مجددا اشاره میکنم
90% افرادی که خودشون رو وبمستر میدونن ، در حال copy - paste ، ایجاد محلی برای دانلود نرم افزارهای کرک شده ، فیلم و موسیقی هستن

من به تعداد تبلیغات بالای بعضی سایتها که صرفا خبری هستن - با اینکه خیلی راحت ایده های خوبی برای درامد از روش های دیگه هم دارن - حق میدم

ولی ازونجایی که کپی / کرک / و هر حرکتی خلاف اخلاق و منش حرفه ای هست - دزدی که به دزد میزنه شاهدزه

/* اگر نخواید تکیه کنید به این حرف که ما کرک نرم افزار اجنبی بی دین رو داریم میارم!!!! و کپی کننده با اون ملحد کافر فرق میکنه!!!!!!!!
در ذهن من خوشبختانه یا متاسفانه کپی کننده که سعی در درامد زایی از مال غیر داره مصداق مالخر ( و حتی مصرف کننده که شخص خودم هم شامل میشه ، دزد) محسوب میشن
در دزدی ، جوانمردانه دزدی کردن شوخی بانمکی بحساب میاد

بازهم میگم اگر خودتون رو وبمستر میدونید ( جسارت هم نمیکنم - نه شخص شما - هر کسی ) ؛ قبل از اینکه خیلی ساده بگیم تنها راه درامد همینه و بس ، چند روز سعی کنیم خلاقیت به خرج بدیم یا حداقل به نمونه های خارجی نگاه کنیم
حتی فروش VIP که اشاره کردید خودش به شکل های متفاوتی در دنیا استفاده میشه - اما در ایران یا یک آپلودسنتر هست یا نهایتا یک انجمن
پیروز باشید

Last edited:

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
اصلا این بحث که آیا اینکار حق هست و یا ناحق کوچکترین اهمیتی برای بازدید کننده ندارد, هر وبمستری که نتواند خودش را با شرایط جدید تطبیق بده از دور رقابت خارج میشه.
اگر کاربرها دلشان تبلیغ نخواهد وبمستر دو راه در پیش دارد, یا نحوه درآمد زایی خودش را تغییر دهد و یا اینکه کاربر را مجبور کند که ادبلاکر را غیرفعال کند.
من خودم همیشه ادبلاکرم فعال هست. توی 5% سایتها به مشکل برمیخورم, بعضی تا غیر فعال نکنی اجازه استفاده نمی دهد و بعضی های دیگر یک بخش هایی از سایت لود نمیشه, اگر سایت واقعا خوبی باشد آن سایت را داخل وایت لیست قرار میدم
در کل سودش خیلی بهتر از ضررش هست

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
مشکل اینجاست که وبمسترها از دید وبمستری نگاه میکنن کاربرا هم از دید کاربر و این مشکل زا میشه :rolleyes:
وبمستر هرگونه سایتی با هر محتوا و مضمونی داشته باشه به هر حال نحوه درآمد زایی و تامین مخارجش به هر طریقی از کاربر و بازدید کننده سایتش تامین میشه
شما جالبترین و دسته اول ترین موضوعات رو هم بزاری تو سایتت که مشابهش هیچجا نیست تو نت اگر بازدید کننده نداشته باشی وبسایتت به لعنت خدا نمیارزه
تکلیف اد و ادبلاکر هم مشخصه
اون بابایی که نداره این افزونه و میبینه و مشکلی با تبلیغ نداره که تکلیفش مشخصه
ولی اون بابایی نمیخواد تبلیغ ببینه رو نباید اجبارش کنی چون اگر بره از سایتت بیرون به هر نحوی این خودت هستی که ضرر میکنی در وهله اول . چون یکی از بازدید کننده های پر و پا قرص روزانت رو از دست دادی و مطمئنن رتبه سایتت میاد پایین
نمیتونی تو جنبه تبلیغات ازش استفاده کنی ، نکن ؛ ولی وادارش نکن با رفتنش همین حالی هم که به بازدید سایتت میده از بین بره
این یه اصل فوق العاده ساده بیزنیس هست
شما یه رستوران بین راهی هم بزنی که سگ توش پر نمیزنه اگر دست آدمای چهارتا ماشین رو بگیری بیاری بزاریشون تو رستورانت یه چایی مجانی بدی بهشون چندتا ماشین به واسطه همون افراد اون تو و اینکه به نحوی تبلیغ کارت شده میان برای خوردن غذات تو رستوران

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
مشکل اصلی اینجاست که ادبلاکر کروم، تبلیغات پی تی رو بلاک نمیکنه:D، وقتی بصورت دستی هم به لیست بلاک اضافه میکنی، باز هم مثل اینکه فعاله ( از روی لود cpu). در عوض هرچی تبلیغ به دردبخور مرتبط با موضوع از گوگل و آمازون توی سایت ها هست، بلاک میکنه:general509::general710:. مسئولین رسیدگی کنند:D

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
مشکل اصلی اینجاست که ادبلاکر کروم، تبلیغات پی تی رو بلاک نمیکنه:D، وقتی بصورت دستی هم به لیست بلاک اضافه میکنی، باز هم مثل اینکه فعاله ( از روی لود cpu). در عوض هرچی تبلیغ به دردبخور مرتبط با موضوع از گوگل و آمازون توی سایت ها هست، بلاک میکنه:general509::general710:. مسئولین رسیدگی کنند:D
پی تی سایت مفیده بزار تو وایت لیست ابله.

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
مشکل اینجاست که وبمسترها از دید وبمستری نگاه میکنن کاربرا هم از دید کاربر و این مشکل زا میشه :rolleyes:
والله همه اونایی که از ادبلاکر استفاده می کنن از نگاه هیچکی نگاه نمیکنن دلم نمیخواد ترافیکم بره و مدیر سایت پول دربیاره ازم مشکلیه؟ میتونم انجام میدم :D

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
اصلا این بحث که آیا اینکار حق هست و یا ناحق کوچکترین اهمیتی برای بازدید کننده ندارد, هر وبمستری که نتواند خودش را با شرایط جدید تطبیق بده از دور رقابت خارج میشه.
والله این بحث ساده بین خودمون و کاری به بازدیدکننده نداریم البته کار داریم ولی نه اینکه اون بیاد نظر بده یه صحبت دورهمیه که نتیجشم مهم نیست مهم حرفای توشه!
آره شرایط جدید رو خوب اومدی من که با این کده ضد ادبلاکر ، تطبیق دادم خیلیم راضیم :D

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
پی تی سایت مفیده بزار تو وایت لیست ابله.
ابله خودتی ملعون مصطفی:D
به نظر من مشکل اساسی تبلیغات در سایت های ایرانی، غیر مرتبط بودنش با موضوع سایته. وقتی من در مورد یه نرم افزار سرچ میکنم و وارد یه سایت میشم، اگر تبلیغ فروش نرم افزارهای مرتبط و مشابه رو ببینم،چه بسا که اصلا نظرم تغییر کنه و اونا رو بخرم. پس برام خوشاینده. مثل اینه که شما بری توی یه مغازه و در مورد یه محصول سوال کنی و اون فروشنده چند تا چیز مشابه بهتر هم به شما پیشنهاد کنه... اما اگر بری توی مغازه که روغن مخصوص پرپشت کردن سیبیل بخری و فروشنده بهت پیشنهاد خرید مانتوی بهاره بده، خب طبیعتا فروشنده بلاکر نصب میکنی:D
وبمسترهای ایرانی به خودشون زحمت زیرساخت سازی نمیدن. نه برای تولید محتوا برنامه دارند نه برای درآمدزایی ...اکثرا فقط میخوان به ارزون ترین روش، مطالب اضافه کنن و بازدیدشون رو بالا ببرن. کارشون رو که نگاه میکنی، بیشتر از اون که حاصل فکر و برنامه ریزی باشه، حاصل تلاش خستگی ناپذیر یدی و وقتیه. روی تک تک المان های سایتشون برای خوشگل سازی کار میکنن. تمام اصول و فروع اپتیمایز کردن رو رعایت میکنن. هزاران مطلب کپی و ترجمه و در یک کلام فاقد ارزش توی سایتشون میگذارن. همه جا تبلیغ میکنن. اما اصل مطلب رو اگر نگاه کنی، مثل کارتن خالیه! طرف هیچی برای عرضه به مشتری نداره، نشسته هی کارتن خالی رو بزک میکنه:D و توی خیابون اینترنت( نبش کوچه پی تی:p) داد میزنه که بیایید از من خرید کنید.:D. آخه چی رو بخریم ؟:general709:

درآمدشون هم به نسبت بازدید کننده، واقعا مسخره است. اگر یه مقایسه با دنیای بیرون انجام بدیم، تصور اینکه ما یچیزی برای عرضه داشته باشیم و 1000 نفر به ما مراجعه کنند و از این 1000 نفر، 10 هزار تومن درآمد کسب کنیم، خنده داره:D

بجان مصطفی اگر یچیز جالب برای عرضه به مصرف کننده داشته باشید( حتما لازم نیست کالای فیزیکی هم باشه)، و بتونید قشری رو پول خرج میکنند، بازار هدف قرار بدید، پول های خیلی بهتری میتونید در بیارید

Last edited:

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
موافقم. من خودم از کدی استفاده می کنم که فقط یه هشدار به بازدیدکننده میده که لطفاً ادبلاکر خود را غیرفعال کنید ولی محتوای اصلی رو نشونش میده.
میشه کد رو برای من ارسال کنید تا ما هم استفاده کنیم
بازدیدکننده ها هم به زودی خودشون رو با شما تطبیق میدن... ;)
https://reek.github.io/anti-adblock-killer/
روش کارش چطوری هست من سر در نیوردم

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
روش کارش چطوری هست من سر در نیوردم

اول اگه مرورگرتون فایرفاکسه افزونه greasemonkey رو نصب کن و اگر هم کروم و اوپرا و سافاری داری روش tampermonkey رو نصب کن...
بعد این اسکریپت رو روی این افزونه ها که گفتم نصب کن... روش کلیک کنی خودشون شناسایی میکنن اون افزونه های بالا و پنجره نصب ظاهر میشه...
https://raw.github.com/reek/anti-adblock-killer/master/anti-adblock-killer.user.js

بعد روی مرورگرت یکی از این افزونه ها رو نصب کن... همون adblock plus از همه بهتره به نظر من...
AdBlock or AdBlock Plus or uBlock Origin or Adguard AdBlocker
بعدش اگه ادبلاک پلاس رو نصب کردی روی این لینک کلیک کن تا فیلتر جدید نصب بشه روش:
abp:subscribe?location=https://raw.github.com/reek/anti-adblock-killer/master/anti-adblock-killer-filters.txt&title=AakList%20(Anti-Adblock%20Killer)
یا به صورت دستی فیلتر زیر رو بهش اضافه کن:
https://raw.github.com/reek/anti-adblock-killer/master/anti-adblock-killer-filters.txt
(آموزش اضافه کردن فیلتر: https://github.com/reek/anti-adblock-killer/wiki/Add-or-update)

تمام...
موفق باشی

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من خودم حق رو به وبمستر ها میدم ولی خیلی از وبمستر های ایرانی متاسفانه شورشو دراوردن
نمونش صد بار روی لینک مجبوری کلیک کنی صد بار پاپ آپ باز بشه ببندی تا بتونی دانلود کنی! این دیگه عین نامردی و عذاب دادن کاربره!
یا تبلیغاتی میکنن جنسی میفروشن خلاف اون چیزی که نوشتن و به اصلاح جنس میندازن!
با این وضع ادامه دادن واقعا قایده نداره و همینطور بدتر و بدتر میشه همه هم ضرر میکنند
البته من نگران اون سایتای کپی کار نیستم چون دزدی کردن از دزد مشکلی نداره به خودی خود :general304:

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
من قبلا حق رو به کاربر ا میدادم و تبلیغ خیلی کمی رو میذاشتم توی سایت

در حال که کاربر ها از مسالب سایت به صورت رایگان استفاده میکردن واکثر فایل ها هم با لینک مستقیم بود و بعضا امنت های طلبکارانه و توهین آمیز دریافت میکنم
لیکن پشت دستم رو داغ کردم و سایت رو پر از تبلیغ کردم،جالبه از اون موقع لحن کامنت هادیگه توهین آمیز نیست!!!!!!

gigawarn

Registered User
لایک‌ها
25
هیچ وقت یک وبمستر رو تهدید نکن:D:D:p:p;)

oj3PB.jpg

بالا