imanghaderi
Registered User
در این مقاله قصد داریم شما را با انواع بیشتری از ادویه و چاشنی هندی آشنا کنیم. همانطور که می دانید ادویه و چاشنی هندی به تند ترین و طعم دار ترین مزه ها معروف هستند، از این رو شاید لازم باشد که با انواع آن ها به همراه فوایدشان و غذاهایی که می توان در آن از این گونه از ادویه و چاشنی استفاده کرد ، بیشتر آشنا شویم.
معرفی ادویه و چاشنی هندی را از ده نمونه از پر طرفدار ترین و معروف ترین آن ها آغاز می کنیم. شاید تا به حال سعی در طبخ یک نوع غذای هندی کرده باشید ، اما باید توجه داشته باشید که اگر ادویه و چاشنی این غذا ها را به خوبی نشناسید و از آن ها به موقع استفاده نکنید به یک طعم مطلوب هندی نخواهید رسید.
در هر صورت از تخم گشنیز در غذا های هندی هم به صورت خام و هم به صورت بو داده استفاده می شود. به این صورت که آن را به مدت زمان کمی تفت می دهند تا عطر آن در فضای غذایی که قرار است به آن افزوده شود پخش شود. از این دانه های سیاه رنگ در غذاهایی همچون دال Dall ، Sambar ، Rasam و انواع سوپ ها استفاده می شود. البته لازم به ذکر است که اصل این گیاه از مدیترانه آمده ولی در بسیاری از کشور ها از جمله هندوستان یافت می شود. به غیر از دانه ها و برگ تازه ی این گیاه ، از روغن آن نیز در دستور پخت بسیاری از غذا های هندی می توان یاد کرد. البته این روغن به جز غذا در دستور تهیه برخی از سوسیس ها و در کل فراورده های گوشتی نیز قرار دارد.
از جمله مواد تشکیل دهنده پودر کاری که از سرشناس ترین نوع ادویه و چاشنی هستند می توان به زیره اشاره کرد. محصولات غذایی و خوراکی هایی که از این ماده معطر و خوش طعم تهیه می شوند انواع کیک و نان و حتی پنیر های فراوری شده ای هستند که می توان به راحتی آن ها را در سوپر مارکت ها پیدا کرد. افرادی که دارای **** های غذایی خاص می باشند با این گونه از محصولات آشنایی بیشتری دارند. از قرن دوم پیش از میلاد می توان زیره را در دستور پخت غذا های هندی به وفور یافت. زیره تازه را ابتدا به رنگ سبز و پس از تفت دادن و یا به اصطلاح بو دادن و خشک شدن کامل آن ، می توان به صورت پودر و یا حتی کامل نیز در دست داشت. ولی لازم به ذکر است که کارشناسان مصرف زیره را به صورت دانه کامل و تازه توصیه می کنند. چرا که در این صورت علاوه بر عطر و طعم ، خواص دارویی آن نیز حفظ می شود.
معرفی ادویه و چاشنی هندی را از ده نمونه از پر طرفدار ترین و معروف ترین آن ها آغاز می کنیم. شاید تا به حال سعی در طبخ یک نوع غذای هندی کرده باشید ، اما باید توجه داشته باشید که اگر ادویه و چاشنی این غذا ها را به خوبی نشناسید و از آن ها به موقع استفاده نکنید به یک طعم مطلوب هندی نخواهید رسید.
- زردچوبه هندی
- تخم گشنیز
در هر صورت از تخم گشنیز در غذا های هندی هم به صورت خام و هم به صورت بو داده استفاده می شود. به این صورت که آن را به مدت زمان کمی تفت می دهند تا عطر آن در فضای غذایی که قرار است به آن افزوده شود پخش شود. از این دانه های سیاه رنگ در غذاهایی همچون دال Dall ، Sambar ، Rasam و انواع سوپ ها استفاده می شود. البته لازم به ذکر است که اصل این گیاه از مدیترانه آمده ولی در بسیاری از کشور ها از جمله هندوستان یافت می شود. به غیر از دانه ها و برگ تازه ی این گیاه ، از روغن آن نیز در دستور پخت بسیاری از غذا های هندی می توان یاد کرد. البته این روغن به جز غذا در دستور تهیه برخی از سوسیس ها و در کل فراورده های گوشتی نیز قرار دارد.
- زیره (مکمل پودر کاری هندی)
از جمله مواد تشکیل دهنده پودر کاری که از سرشناس ترین نوع ادویه و چاشنی هستند می توان به زیره اشاره کرد. محصولات غذایی و خوراکی هایی که از این ماده معطر و خوش طعم تهیه می شوند انواع کیک و نان و حتی پنیر های فراوری شده ای هستند که می توان به راحتی آن ها را در سوپر مارکت ها پیدا کرد. افرادی که دارای **** های غذایی خاص می باشند با این گونه از محصولات آشنایی بیشتری دارند. از قرن دوم پیش از میلاد می توان زیره را در دستور پخت غذا های هندی به وفور یافت. زیره تازه را ابتدا به رنگ سبز و پس از تفت دادن و یا به اصطلاح بو دادن و خشک شدن کامل آن ، می توان به صورت پودر و یا حتی کامل نیز در دست داشت. ولی لازم به ذکر است که کارشناسان مصرف زیره را به صورت دانه کامل و تازه توصیه می کنند. چرا که در این صورت علاوه بر عطر و طعم ، خواص دارویی آن نیز حفظ می شود.
- خردل
- پودر کاری