آژانس هواپیماییexchanging

اديت سورس فارسي php

شروع موضوع توسط als_1360 ‏13 آگوست 2005 در انجمن PHP

  1. als_1360

    als_1360 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    446
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام به دوستان با چه برنامه اي مي تونم سورس فارسي پي اچ پي رو اديت كنم
    لطفا لينك هم بديد اگر امكان داره
    ممنون و متشكر
     
  2. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    منظورت اينه كه چطوري توي سورس فارسي بنويسي؟
    Microsoft FrontPage 2003
    Macromedia DreamWeaver 2004
    Zend Studio Client 4.0.2
    PHP Expert Editor
    Microsoft Windows NotePad
    و ... :blink:
     
  3. AccessDenied

    AccessDenied کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    21
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Canada
    اگه منظورت برنامه اي هست كه وقتي فارسي توش نوشتي بعدش اتوماتيك انكودش نكنه و به كد تبديلش نكنه بهت پيشنهاد ميكنم از آدوب گولايو استفاده كني. بعد از آدوب دريمويور ترجيع داده ميشه. آدوب حجمش زياد هست ولي توي سي دي اسيس تنت 2005 هم هستش كه تو بازار زياده

    لينك آدوب گو لايو http://www.soft32.com/download-Adobe_GoLive-396-5.html

    البته وزژن كاملش 445 دلار آمريكاست يعني حدود 400 هزار تومن ولي ميتوني توي سي اسيس تن با 500 تا تك تومني فراهمش كني
     
  4. babakweb

    babakweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,757
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    Tehran
    اینجا هم تبلیغ؟ وای ی ی ی ی ی !
     
  5. AccessDenied

    AccessDenied کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    21
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Canada
    من مطلبی یا کالایی رو تبلیغ کردم؟