• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادگاه به وبسمترها خدمات پی پال ایرانی ارائه می دهد.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
تاکنون 5700 وبمستر در سیستم ادگاه ثبت نام کرده اند و بیش از هفت هزار سایت و وبلاگ نیز ثبت شده است، خدمت جدیدی که ما درصدد ارائه آن به وبمسترها هستیم، سیستمی شبیه به پی پال است.

در این سیستم شما می توانید از طریق یک ایمیل که میتواند همان ایمیل کاربری شما در سیستم ادگاه باشد یا ایمیلی که ادگاه به شما می دهد ([email protected])، به دو روش ذیل دریافت و پرداخت داشته باشید:

1. دریافت از طریق کارتهای عضو شتاب

در این روش شما می توانید به کسانی که می خواهند از سایت یا وبلاگ شما خرید کنند، ایمیل خود و آدرس صفحه مربوط به پرداخت سیستم ادگاه را ارائه کنید. در صورتی که پرداخت با موفقیت انجام پذیرد یک ایمیل حاوی کد پرداخت، اطلاعات پرداخت کننده، تاریخ و مبلغ پرداختی برای شما ارسال خواهد شد. در ضمن در بخش دریافت و پرداخت سیستم ادگاه نیز این مبلغ ثبت خواهد شد.

2. دریافت از یک اکانت دیگر

شما می توانید به روشی ساده تر از دیگر اعضای سیستم ادگاه مبالغی را دریافت نمایید، در این روش بدون نیاز به استفاده از سامانه های بانکی هر شخصی می تواند از حساب خود مبلغی را به اکانت دیگری واریز نماید.

فعلا این ایده در مراحل طراحی است و می بایست مسائل مختلفی را در این زمینه مورد بررسی قرار دهیم ولی به هر حال امیدواریم بتوانیم به این روش تغییر محسوسی در زمینه تجارت الکترونیکی در کشور به وجود آوریم.

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
- اول بیزحمت عنوان رو عوض کنید. من فکر کردم خدمات پی پال رو در ایران می دید کلی خوشحال شدم

- تفاوت با زرین پال فقط در همون بحث ارسال با ایمیل بود دیگه درسته؟

(منظور از تفاوت، ویژگی اضافی بود. گمونم زرین پال ویژگی هایی داشته باشه که تو این سیستم بهش اشاره نکردید)

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
اول ما حساب پی پال هم داریم و ارائه خدمات پی پال در ایران را هم می توانیم انجام دهیم.

تفاوت اصلی این کار با زرین پال یا هر نوع سیستم دیگر ایرانی که خدمات مالی انجام می دهند در این است که کاربران در سیستم ما کسب درآمد می کنند و ما می خواهیم خدمات جدیدی به آنها ارائه دهیم، یکی از آنها خرید اینترنتی از طریق همین درآمد کسب شده است، به همین روش می توانیم کار فروش را هم انجام دهیم و کاربران بدین طریق موجودی خود را افزایش دهند.

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
اول ما حساب پی پال هم داریم و ارائه خدمات پی پال در ایران را هم می توانیم انجام دهیم.

تفاوت اصلی این کار با زرین پال یا هر نوع سیستم دیگر ایرانی که خدمات مالی انجام می دهند در این است که کاربران در سیستم ما کسب درآمد می کنند و ما می خواهیم خدمات جدیدی به آنها ارائه دهیم، یکی از آنها خرید اینترنتی از طریق همین درآمد کسب شده است، به همین روش می توانیم کار فروش را هم انجام دهیم و کاربران بدین طریق موجودی خود را افزایش دهند.

منظور از خدما پی پال، ارائه ی پنل به طریقی به وبمسترها بود. تاپیک های دیگه ی این بخش رو بخونید این چند وقته در موردش صحبت شده.

==

قسمت دوم پست، اگر کسی از دوستان متوجه شد یا خودتون آنلاین بودید بیزحمت توضیح بدید. چون در حد 0 فهمیدم.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
چرا یه کاری رو تموم نمی کنید برید سراغ کار بعدی ؟
هر روز از یه پروژه تازه خبر میدید ولی هیچ کاری هم نمیکنید ...

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394

آره دقیقا من تو همین فکر بودم.

اگه ادگاه یه پروژش رو تا آخر می رفت الان تو اون پروژه تک ایران بود. اما متاسفانه نمی دونم چرا فقط پروژه استارت می زنه و ...

کاش همچین سرمایه ای درست هزینه می شد.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
قسمت دوم پست، اگر کسی از دوستان متوجه شد یا خودتون آنلاین بودید بیزحمت توضیح بدید. چون در حد 0 فهمیدم.

منظورم این است که ما در ادگاه برای هر کاربر یک اکانت مالی ایجاد کرده ایم که می توان از آن به روشهای مختلفی بهره برد، مثلا ما با خیلی از سایتهای که فروش آنلاین کارت شارژ انجام می دهند کار می کنیم می توانیم به آنها بگوییم که این امکان بگذارند که وبسمترها بتوانند از آنها به این طریق شارژ موبایل بخرند، یعنی فقط با یک جابجایی ساده مبلغ از یک اکانت ادگاه به یک اکانت دیگر خرید صورت پذیرد و دیگر نیازی به دخالت سیستمهای بانکی نباشد.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4

مطالبی که من در اینجا مطرح می کنم، اکثرا ایده و طرح هستند و بحث من بیشتر در مورد امکان اجرایی شدن آنها است، برخی از آنها یک مرحله جلوتر هستند که اصطلاح انگلیسی آن proposed است، به جزء خود پروژه ادگاه، تنها چیزی که این مراحل را رد کرده است وارد مراحل طراحی و پیاده سازی شده است و می توان آن را پروژه در حال اجرا در نظر گرفت، کار LED است که البته کار واقعا سنگین و زمانبری است و نمی توان انتظار داشت در حد طراحی یک سایت یا سیستم نرم افزاری وقت ببرد، البته در این بین پروژه های زیادی دیگری هم داریم که خیلی از آنها را اصلا در اینجا اشاره نکرده ام، موردی که اشاره شده پروزه majlis9.ir است که سایتش تقریبا آماده شده و در حال انجام کارهای مربوط به کاندیداها هستیم.

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
منظورم این است که ما در ادگاه برای هر کاربر یک اکانت مالی ایجاد کرده ایم که می توان از آن به روشهای مختلفی بهره برد، مثلا ما با خیلی از سایتهای که فروش آنلاین کارت شارژ انجام می دهند کار می کنیم می توانیم به آنها بگوییم که این امکان بگذارند که وبسمترها بتوانند از آنها به این طریق شارژ موبایل بخرند، یعنی فقط با یک جابجایی ساده مبلغ از یک اکانت ادگاه به یک اکانت دیگر خرید صورت پذیرد و دیگر نیازی به دخالت سیستمهای بانکی نباشد.

خوب اینجوری که برای من روشن شد، تقریبا سیستم زرین پال با این تفاوت که زرین پال فقط یک سیستم پرداخت خارجی و داخلی داره.

اما شما به غیر از این سیستم پرداخت داخلی و خارجی، خودتون به عنوان "ادگاه" که تبلیغ گیرنده و تبلیغ دهنده هم هستید وارد این چرخه می شید.

اگر اشکالی داره صحبت هام بفرمایید.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
خوب اینجوری که برای من روشن شد، تقریبا سیستم زرین پال با این تفاوت که زرین پال فقط یک سیستم پرداخت خارجی و داخلی داره.

اما شما به غیر از این سیستم پرداخت داخلی و خارجی، خودتون به عنوان "ادگاه" که تبلیغ گیرنده و تبلیغ دهنده هم هستید وارد این چرخه می شید.

اگر اشکالی داره صحبت هام بفرمایید.

بله تقریبا همین طور است، بیشتر هدف ما ارائه یک خدمات جانبی به وبمسترها هست، یعنی یک نفر از اکانت خود در سیستم ادگا بتواند استفاده های دیگری هم ببرد، مثلا ما در زمینه ارائه خدمات هاست و دامین هم می توانیم با همکاری با برخی این امکان را بدهیم که افراد از درآمد خود هزینه سایتهایشان را پرداخت کنند.

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
من نمیدونم چرا adgah رو طرز فکرشون رو با iranamir یکی میدونم همیشه
هردو هر روز یک فکر جدید که به نتیجه نمیرسه دارند و بلند پروازی میکنند
آخر سر هم به ضررشون تموم میشه و به اعتباری که اگردارند لطمه میزنه

از طرفی هر روز که بخش وبمسترها میام یک ایده جدید که آخرش نوشته میشه اگر شما همکاری کنید یا اگر فلان طور بشه فلان کار رو میکنیم
آخه قبل از ایجاد تاپیک مقداری فکر کنید بعد تاپیک بزنید
اینطور نیست که هرچی به زهنتون خطور کنه تاپیک بزنی

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394

از طرفی هر روز که بخش وبمسترها میام یک ایده جدید که آخرش نوشته میشه اگر شما همکاری کنید یا اگر فلان طور بشه فلان کار رو میکنیم

واقعا موافقم.....

P30Tools

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
332
به جای طرح ها و ایده های نصفه و نیمه کاره! حداقل جوابای ایمیلتون رو بدید و مشکلات اکانت های ادگاه رو حل کنید!

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
بعد این کسب درآمدش کجاشه ؟!

adgah

Registered User
لایک‌ها
4

مشکل ما ایرانیها اینه که کلا به ایده پردازی و فکرهای جدید خیلی علاقه ای نداریم و ترجیح می دهیم وقتی ایده ای به نتیجه رسید با یک کپی برداری ساده آن را اجرا کنیم، حدود 90 درصد سایتهای ایرانی کاملا کپی برداری شده هستند، به قول یکی از دوستان فروش source ادگاه، از خود سیستم ادگاه درامد خیلی بیشتری خواهد داشت، اینجا کسی حوصله فکر کردن و ایده جدید دادن ندارد، فقط هر روز دنبال این هستیم ببینیم چه کاری جواب داده، بریم از روش یک کپی بزنیم و خیال کنیم ما هم می تونیم مثل بقیه از اون کار پول دربیاریم.

بشمارید ببینید چند سایت دانلود مثل میهن دانلود، آسان دانلود و ... وجود داره، چند سایت تبلیغاتی عین ایستگاه، نیازمندیها و ... هست، چند تا سیستم وبلاگدهی مثل بلاگفا، میهن بلاگ و ... داریم، هزاران سیستم همکاری در فروش، هزاران لینک باکس، هزاران فروم عمومی، ...

تاپیکهای همین پرشین تولز را بخوانید خیلی جالب است، یکی که میاد مثلا میگه منم یک سیستم همکاری در فروش راه انداختم یا اینکه میگه منم یک سایت تبلیغاتی عین بقیه درست کردم، همه تشویقش می کنند و فکر می کنند کار بزرگی انجام داده ولی وقتی یکی ایده جدیدی میده، همه میان میگن بی خودی بلندپروازی نکن، این کار جواب نمیده، اول کارهای قبلی خودت رو به سر و سامان برسان و ...

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
کسی نگفت جواب نمیده کسی با ایده پردازی مخالف نیست بچه ها میگن شما دارین وقتتونو اینجوری تلف میکنین راستم میگن شما هر شب میاین اینجا میگین میخوام فلان کارو بکنم خب این درست نیست واسه خودت میگیم سرمایت هدر میره وقتت هدر میره الان به نظر من ایده کوتاه کننده لینک خوب بود ادگاه رو هم که داری پس تمرکزتونو بذارین روی همین ها و توسعه اش بدید وقتی اوکی شد وقتی به سرانجام رسید وقتی موفق شدید و دیدید بازم نیاز به اجرای پروژه های دیگه هست برید سروقت بعدی

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
مشکل ما ایرانیها اینه که کلا به ایده پردازی و فکرهای جدید خیلی علاقه ای نداریم و ترجیح می دهیم وقتی ایده ای به نتیجه رسید با یک کپی برداری ساده آن را اجرا کنیم، حدود 90 درصد سایتهای ایرانی کاملا کپی برداری شده هستند، به قول یکی از دوستان فروش source ادگاه، از خود سیستم ادگاه درامد خیلی بیشتری خواهد داشت، اینجا کسی حوصله فکر کردن و ایده جدید دادن ندارد، فقط هر روز دنبال این هستیم ببینیم چه کاری جواب داده، بریم از روش یک کپی بزنیم و خیال کنیم ما هم می تونیم مثل بقیه از اون کار پول دربیاریم.

بشمارید ببینید چند سایت دانلود مثل میهن دانلود، آسان دانلود و ... وجود داره، چند سایت تبلیغاتی عین ایستگاه، نیازمندیها و ... هست، چند تا سیستم وبلاگدهی مثل بلاگفا، میهن بلاگ و ... داریم، هزاران سیستم همکاری در فروش، هزاران لینک باکس، هزاران فروم عمومی، ...

تاپیکهای همین پرشین تولز را بخوانید خیلی جالب است، یکی که میاد مثلا میگه منم یک سیستم همکاری در فروش راه انداختم یا اینکه میگه منم یک سایت تبلیغاتی عین بقیه درست کردم، همه تشویقش می کنند و فکر می کنند کار بزرگی انجام داده ولی وقتی یکی ایده جدیدی میده، همه میان میگن بی خودی بلندپروازی نکن، این کار جواب نمیده، اول کارهای قبلی خودت رو به سر و سامان برسان و ...

آقا شما هم مشکلت مشابه ماست. هفت دست آفتابه و لگن دارید و شام و ناهار ندارید . تو پست زیر وضع خودمو گفتم http://forum.persiantools.com/t225120-page3.html#post4095426
مشکل شما پیدا کردن کسیه که به شما پول بده ، بعد شما میای ایده میدی برای پرداخت پول به دیگران. ایده هاتون هم آنچنان ناب و جدید نیست. همین LED که شما گفتید - من همزمان با شروع کارتون گفتم شماره تلفنتونو بدید ، من تجربیاتم را در اختیارتون بذارم و شاید حتی بتونم کمک برای معرفی کردنتون به یک شرکت هم بکنم که شما گفتین بیشتر بیرون شرکت هستید و و و و خلاصه استقبال نکردید و برای من هم سودی نداشت که پیگیری کنم- حالا بگذریم ، همین LED با GPRS و تحت وب که شما بعنوان ایده جدید مطرح میکنید ، من میتونم 100 تا شرکت ایرانیو براتون بگم که قبل از شما این کارو انجام دادن ، خیلی هم از شما حرفه ای تر بودن و کارشون تابلو بوده اصلا. حتی خود من 7 سال پیش در یک شرکتی - اسمشو میتونم تلفنی بگم- کار میکردم که این چیزی که شما گفتین را میساخت. اونجا ارتباطاتی داشتن که میتونستن بفروشن و یا روی سرویس ارسال اطلاعاتشون درآمد داشته باشن . شما مشکلتون اون ارتباطاته ، نه بحث فنی !! . خیلی ساده و لری به شما بگم ، حتی اگر بتونید بین مردم عادی - مغازه دارها - ماشینها - مردم- اینو جا بندازید ، مطمئن باشید فرداش 100 تا شرکت تابلوهای چند رنگ و قشنگتر از مال شمارو ، زیاد زیادش ، یک سوم قیمت شما میدن تو بازار.
بعدشم عزیز ، با این قیمتهای LCD رنگی ، کی دیگه تابلو LED استفاده میکنه؟ - بجز تابلوهای خیلی بزرگ چند متری- تابلو LCD با قابلیت پخش فیلم و تمام رنگی قیمت وارداتش تقریبا برابر همون LED ه. راحتم میشه وصلش کرد به GPRS . صدتا روش بهتر از GPRS هم هست که نزخ اطلاعات بالاتر و ارزونتر درمیاد .
از تاپیکهای شما ، من اینجوری برداشت میکنم که شما یک شرکت حرفه ای در یک شغل دیگر هستید که حالا تصمیم گرفتید در حوزه های دیگر هم وارد بشید . چیزی که میتونم بگم اینه که پشتوانه کارهای قبلیتون ، کمک کمی میتونه در حوزه های جدید برای شما باشه. نگاه به چند تا سایت نکنید که فلان مقدار درآمد دارن ، بعد تناسب ریاضی ببندید :D ، خیلی از شغل ها و خیلی از آدمها میتونن از 1 میلیون تومن سرمایه ، ماهی صدتومن دربیارن ، اما وقتی که سرمایه 1000 ملیارد باشه، همه معادلات ساده بهم میخوره

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
از تاپیکهای شما ، من اینجوری برداشت میکنم که شما یک شرکت حرفه ای در یک شغل دیگر هستید که حالا تصمیم گرفتید در حوزه های دیگر هم وارد بشید . چیزی که میتونم بگم اینه که پشتوانه کارهای قبلیتون ، کمک کمی میتونه در حوزه های جدید برای شما باشه. نگاه به چند تا سایت نکنید که فلان مقدار درآمد دارن ، بعد تناسب ریاضی ببندید ، خیلی از شغل ها و خیلی از آدمها میتونن از 1 میلیون تومن سرمایه ، ماهی صدتومن دربیارن ، اما وقتی که سرمایه 1000 ملیارد باشه، همه معادلات ساده بهم میخوره

چند وقت پیش با چند تا از دوستان در مورد ادگاه همین نظر رو داشتیم.

ادگاه به فاز صفر طراحی پروژه هیچ اهمیتی گویا نمی ده.

تحقیق و بررسی میدانی و بعد ورود به حوزه یقینا باعث می شه اینجوری وسط یه پروژه آخر راه رو کاملا روشن ببینید و چشم بسته جایی نرید.

بالا