آژانس هواپیماییexchanging

ادیتور جاوا اسکریپت

شروع موضوع توسط mohsen_shahab ‏22 دسامبر 2005 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. mohsen_shahab

    mohsen_shahab کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    76
    تشکر شده:
    0
    سلام یه ادیتور خوب برای جاوا اسکریپت سراغ ندارین؟؟
    منظورم دریم ویور یا فرونت پیج نیست
    یه چیزی میخوام تو مایه های اکشن اسکریپت فلش که همه اشیا و خصوصیات و...با کلیک انتخاب میکنیم و استفاده میکنیم
     
  2. mohsen_shahab

    mohsen_shahab کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    76
    تشکر شده:
    0
    سلام
    یعنی هیچ کس ادیتور سراغ نداره؟
     
  3. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    انتظار و توقع شما از یک ادیتور خوب چیست؟ اگر منظورتون اینه که بصورت اتوماتیک کد نویسی کنه باید از ویزاردها و تمپلیتهای محیط مورد نظرتون استفاده کنین.

    وگرنه notepad هم بتنهایی کافیه!
     
  4. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    تا حالا همچین ادیتوری رو ندیدم، فکر کنم همون دریم وور و فرانت پیج بهترین هان + داشتن یه منبع خوب از جاوا اسکریپت دم دست.
     
  5. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    البته یک چیزی الان یادم اومد. میتونید از Microsoft InterDev یا ورژن جدید ویژوال استودیو استفاده کنید که در اون با تایپ چند کلمه و فشردن Ctrl+ Space شبیه وی بی و ... یک لیست از ابجکتهای جاوا اسکریپت و وی بی اسکریپت و اشیا asp دم دستتون میاد.
     
  6. mohsen_shahab

    mohsen_shahab کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    76
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من یه تمپلیت نمیخوام
    از اونجایی که نوشن خط به خط جاوا اسکریپت سخت هستش یه چیزی میخوام تو مایه های اسکرسپت پانل تو فلش که همه متدها اشیا و...رو داره و فقط با یه کلیک نوشته میشن
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    در اینصورت جواب شما منفی است - چنین چیزی وجود ندارد!
     
  9. mohsen_shahab

    mohsen_shahab کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    76
    تشکر شده:
    0
    سلام یعنی این همه ادم که میشینن جاوا اسکریپت مینویسن تمامش رو خط به خط مینویسن؟؟؟؟
    اگه اینجوری باشه که اشک ادم در میاد
     
  10. mohsen_shahab

    mohsen_shahab کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    76
    تشکر شده:
    0
    سلام علیکم و رحمه الله و برکاته
    خیلی ممنون که جوابمو ندادین لا اقل یه چیز به درد بخور معرفی کنین حالا یه چیزی تو مایه های دریم که کدهای اچ تی ام ال رو داره و وقتی یه حرفش رو مینویسی لیستش باز میشه
    خیلی پروام مگه نه؟؟؟؟
     
  11. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    جواب شما داده شد - همچین چیزی وجود نداره! باید خودت کد بنویسی!
    تمام.
     
  12. phpkar

    phpkar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Mashhad
    یه نرم افزار هست که عین محیط .NET وقتی اول حرف رو میزنی کدهای جاوا اسکریپتی که با این حرف شروع میشن رو برات میاره . من الان خونه نیستم و اسم نرم افزار یادم نمیاد ولی دارمش . یه شرکت هست که واسه همه زبانهای برنامه نویسی مثل javascript و php ادیتور جداگانه زده . یه علامت موش هم تو لوگوش هست . اسمش هر چی فکر کردم یادم نیومد چون خیلی وقته دانلودش کردم و ازش استفاده نمیکنم
    یه یادآوری به phpkar در yahoo messenger بکن اسمشو بهت بگم بری دانلود کنی
     
  13. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    خاصیت intellisense که در محیط frontpage و visualstudio دیده میشه با اینکه ادیتور خودش کد رو از روی خواسته شما ایجاد کنه متفاوته! intellisense فقط جلوی اشتباهات syntax رو میگیره ولی برای کسی که کدنویسی بلد نیست چاره ساز نیست!
    frontpage ویزاردهای زیادی داره که کد سمت کلاینت یا سرور میسازه ولی خواسته ایشون این نیست! ایشون تصورش از کدنویسی جاوااسکریپت کلا نادرسته برای همین هم همچین خواسته ای داره.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. phpkar

    phpkar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Mashhad
    ای Intellisence که گفتی یعنی چه !!؟
    تا اونجایی که ما یادمونه Intelligence درسته یعنی هوش و زیرکی :D . حالا یه دفعه ما نخواستیم کلاس بزاریم ها !! این بنده خدا اگر از این اصطلاحات بلد بود که نمیرفت دنبال همچین برنامه هایی . لابد بنده خدا وقت نداره بره جاوا اسکریپت یاد بگیره . خوب بیاین کمک کنین یه چیزی پیدا کنه

    دو تا نرم افزار برات پیدا کردم :

    Xoology Coda : 6.1 mb
    Javascript Editor 4.0 : 1.7 mb

    این اولی خیلی چیز کاملیه برای جاوا اسکریپت

    ولی بازم بهت توصیه میکنم استفاده از Manual جاوا اسکریپت بهتره
    امیدوارم کارت راه بیفته
     
  16. balabala

    balabala کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,350
    تشکر شده:
    1,321
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
    لینک؟ کرک؟
     
  17. phpkar

    phpkar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Mashhad
    کرکشو ندارم توی سایتایی مثل crackspider.net پیدا میتونید بکنید . من خودمم اینارو 1 سال پیش دانلود کرده بودم ولی چون به دردم نمیخورد دنبال کرکش نگشتم .

    من معمولا روش خاصی برای کرک کردن بعضی نرم افزار ها دارم . برای همه نرم افزارها جواب نمیده و ولی واقعا بعضی از نرم افزارهایی که حتی کرکش گیر نمیومده را اینجوری تونستم مادام العمری استفاده کنم .

    بعضی از نرم افزارها اطلاعاتشونو توی رجیستری ذخیره میکنن و خنگاشون میان یه اسم از خودشونم به جا میزارن ! مثل navicat mysql manager ! فقط کافیه برین تو رجیستری و اسم نرم افزار رو یا قسمتی از اون رو search کنید . بعدش همه موارد پیدا شده رو Delete کنید . دوباره پس از اجرای نرم افزار میبین که نرم افزار فک میکنه شما بار اولتونه دارین از نرم افزار استفاده میکنین و دوباره 30 روز دیگه استفاده میکنین .
    این روش البته برای نرم افزارهای Trial 30 روزه جواب میده ولی خوب کار راه اندازیه دیگه
     
  18. phpkar

    phpkar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Mashhad
    کرکشو ندارم توی سایتایی مثل crackspider.net پیدا میتونید بکنید . من خودمم اینارو 1 سال پیش دانلود کرده بودم ولی چون به دردم نمیخورد دنبال کرکش نگشتم .

    من معمولا روش خاصی برای کرک کردن بعضی نرم افزار ها دارم . برای همه نرم افزارها جواب نمیده و ولی واقعا بعضی از نرم افزارهایی که حتی کرکش گیر نمیومده را اینجوری تونستم مادام العمری استفاده کنم .

    بعضی از نرم افزارها اطلاعاتشونو توی رجیستری ذخیره میکنن و خنگاشون میان یه اسم از خودشونم به جا میزارن ! مثل navicat mysql manager ! فقط کافیه برین تو رجیستری و اسم نرم افزار رو یا قسمتی از اون رو search کنید . بعدش همه موارد پیدا شده رو Delete کنید . دوباره پس از اجرای نرم افزار میبین که نرم افزار فک میکنه شما بار اولتونه دارین از نرم افزار استفاده میکنین و دوباره 30 روز دیگه استفاده میکنین .
    این روش البته برای نرم افزارهای Trial 30 روزه جواب میده ولی خوب کار راه اندازیه دیگه
     
  19. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    باید تجربه کرده باشی ;)
    عجالتا intellisense رو گوگل کن تا متوجه بشی!