آژانس هواپیماییdaftare shoma
nexpay

ادیتور WYSIWYG برای ام تی 3.2 !

شروع موضوع توسط Shahed ‏18 سپتامبر 2005 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
  2. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
  3. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    نه مشکل چرا؟
    حله !
    من رو چند جا نصب کردم اینو !
    نصب کن مارم بی خبر نزار !
     
  4. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
  5. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
  6. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    با آي اي مشکلي نداره ! :)
    لينک فول کودومه؟
     
  7. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
    من نگفتم لينك فول!!
    نوشته ام لينك فوق.
    در ضمن اين اديتور شما اصلا در اكسپلورر مايكروسافت جواب نميدهد.

    اما با استفاده از روش زير انجام اين كار امكانپذير ميباشد:

    Download FCKeditor (the version I used is 2.0 FC) and unzip the downloaded file in your MT static directory. This will result in a directory named FCKeditor.


    Open the file [MT installation dir]/tmpl/cms/header.tmpl and save it as: header_edit_entry.tmpl


    Add the following code to header_edit_entry.tmpl between the tags <head> ... </head>:

    <script type="text/javascript"
    src="<TMPL_VAR NAME=STATIC_URI>FCKeditor/fckeditor.js"></script>

    <script type="text/javascript">
    window.onload = function()
    {
    var oFCKeditor = new FCKeditor( 'text' ) ;
    oFCKeditor.BasePath = '<TMPL_VAR NAME=STATIC_URI>FCKeditor/' ;
    oFCKeditor.Width = 580 ;
    oFCKeditor.Height = 400 ;
    oFCKeditor.CheckBrowser = true ;
    oFCKeditor.ReplaceTextarea() ;

    pFCKeditor = new FCKeditor( 'text_more' ) ;
    pFCKeditor.BasePath = '<TMPL_VAR NAME=STATIC_URI>FCKeditor/' ;
    pFCKeditor.Width = 580 ;
    pFCKeditor.Height = 400 ;
    pFCKeditor.CheckBrowser = true ;
    pFCKeditor.ReplaceTextarea() ;

    qFCKeditor = new FCKeditor( 'excerpt' ) ;
    qFCKeditor.BasePath = '<TMPL_VAR NAME=STATIC_URI>FCKeditor/' ;
    qFCKeditor.ToolbarSet = "MTExcerpt" ;
    qFCKeditor.Width = 580 ;
    qFCKeditor.Height = 200 ;
    qFCKeditor.CheckBrowser = true ;
    qFCKeditor.ReplaceTextarea() ;
    }
    </script>


    Open the file [MT installation dir]/tmpl/cms/edit_entry.tmpl and replace <TMPL_INCLUDE NAME="header.tmpl"> with <TMPL_INCLUDE NAME="header_edit_entry.tmpl">


    Delete in the same file (edit_entry.tmpl) the quicklinks. These are the B, I, U etc. buttons that appear above the Entry Body and Extended Entry textareas. Delte the following code twice:
    <script type="text/javascript">
    <!--
    if (canFormat) {
    with (document) {
    write('<a title="<MT_TRANS phrase="Bold" escape="singlequotes">
    [...]
    }
    }
    // -->
    </script>

    Notice: You will have to delete this code once for the Entry Body and once for the Extended Entry.


    Now it is time to edit the FCKeditor configuration file (fckconfig.js). You will have to remove the editor functions you don't use and that might be confusing to your users (for instance the New File button and the Save button). I edited the Default Toolbarset, but you can also create a new Toolbarset. If you do so you will also have to edit the code under step 3. I use the Default Toolbarset for the Entry Body and the Extended Entry.

    Replace the existing Default ToolbarSet code with:


    FCKConfig.ToolbarSets["Default"] = [
    ['Source'],
    ['Cut','Copy','Paste','PasteText','PasteWord','-'],
    ['Undo','Redo','-','Find','Replace','-','SelectAll','RemoveFormat'],
    ['Bold','Italic','Underline','StrikeThrough','-','Subscript','Superscript'],
    ['OrderedList','UnorderedList','-','Outdent','Indent'],
    ['JustifyLeft','JustifyCenter','JustifyRight','JustifyFull'],
    ['Link','Unlink','Anchor'],
    ['Image','Table','Rule','Smiley','SpecialChar','UniversalKey'] ,
    ['Form','Checkbox','Radio','TextField','Textarea','Select','Button','ImageButton','HiddenField'],
    ' /',
    ['Style','FontFormat','FontName','FontSize'],
    ['TextColor','BGColor'],
    ['About']
    ] ;

    Next I have created a more restricted Toolbarset for the Excerpt. Add the folowing code:


    FCKConfig.ToolbarSets["MTExcerpt"] = [
    ['Source'],
    ['Bold','Italic','Underline','-','OrderedList','UnorderedList','-','Link','Unlink','-','About']
    ] ;

    Finally deactivate the built-in image and linkbrowser:

    FCKConfig.LinkBrowser = false ;
    FCKConfig.ImageBrowser = false ;


    That's all! Good luck!
     
  8. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
  9. p30mag

    p30mag کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    29
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ParsFile.Ir
    سلام
    شاهد جان مشکل داره اساسی:D
    از هر10 نوبتی که صفحه ی پست جدید رو باز می کنیم 1 بار فقط بار میشه ادیتور
    1000 بار تا حالا امتحان کردم
     
  10. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ايني که شما گفتي خوب هک محسوب ميشه !
    ملت کلي زور زدن که اينطوري نشه !
    بعدم فک کنم مربوط به ام تي 3.1 باشه !
    محدوديت ورژنم نداره ! رو 2.6 هم ميتوني سوارش کني !
     
  11. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
    حالا چرا لينك شما جواب نميده؟
    من ميخوام يكبار ديگه اونو دريافت و نصب كنم ولي لينكي كه دادي خرابه!؟
     
  12. boreir

    boreir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 می 2005
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    عجب اديتور تكميليه!!!!!!
    هووووووووووووووو

    فول بود.
    صورتك هم انگاري داشت!
    مثل ديتور ورد مايكروسافت بيد:D :D :D

    اين اديتور واقعا براي پست و ويرايش متون سايت خيلي عاليه.
    تا به حال اديتور به اين خفني نديده بودم!!:blink:
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب کل اين پلاگيني که منم گفتم وابسته به همين اديتوره ديگه !
    عينه همينه ! نديده بوديش؟
     
  15. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    لينکش اصلاح شد ! [​IMG]
     
  16. boreir

    boreir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 می 2005
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    خيلي عجيبه!!!
    وقتي تو ادرس پائين عكسش رو ديدم واقعا يه لحظه خشكم زد!
    حيرت زده شدم!
    http://weblog.leidenuniv.nl/users/k...0/tutorial_wysiwyg_under_movable_type_3x.html

    تا به حال اديتوري با اين كيفيت نديده بودم كه بشه رو ام تي سوارش كرد!
    :blink: :eek:

    چيز غريبيه!!!
    فكر نكنم كامل تر از اين هم وجود داشته باشه! مگر براي سايت هاي فوق حرفه اي:lol:

    :happy:
     
  17. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
    چگونه ميتوان فونت مطالب نوشته شده در ويرايشگر را بصورت پيشفرض بروي Tahoma تعريف كرد؟
    چي رو بايد ويرايش كرد تا اين فيلد Tahoma بشه؟
     
  18. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
  19. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب اديتوري که من گذاشتم برا دانلود فونتش مگه رو تاهوما نيست؟
     
  20. ali.

    ali. کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2005
    نوشته ها:
    312
    تشکر شده:
    0
    من دارم نسخه 2.1.1 اصلي اين ويرايشگر رو واسه خودم سفارشي ميكنم.
    نكته: چرا هر وقت سوال ميكنيم تا 4-5 تا پست علكي ردو بدل نشه جواب نميدين؟
    خوب معلومه اگه من از اديتور شما استفاده ميكردم كه اين مشكلو نداشتم!:blush:
     
  21. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    فک کنم اشکال اين پستاي اضافي از اون شمارنده پستا باشه !
    يه جا هست استايل اون صفحه اديتور تعيين ميشه ! اونجا بايد خودت فتن رو تاهوماش کني !
    دقيق يادم ني ! ميخواي نيگاش کنم بگم بت !
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانی