• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارائه خدمات پرداخت اینترنتی از طریق بانک سامان

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
خب از اونجایی که من غیر از سمت مسئول فنی،در بانک سامان مسئول پذیرندگان اینترنتی این بانک در شعبه نیز میباشم،گفتم این تاپیک رو بزنم که اگه بچه ها کسی نیاز داشت براش انجام بدم!
این خدمات رو رایگان ارائه میکنیم و شرایطش به صورت خلاصه اینه:
1-سایت آماده و آپلود شده داشته باشید
2-جواز کسب یا نامه رسمی از صنف و يا اساس نامه شركت(اين مورد الزاميه)
3-کارمزدی که در ابتدا بابت خدمات از تراکنشها دریافت میشه 2% هست
4-واریز وجه نهایتا 72 ساعت(در بد ترین شرایط) به حساب سامانی شما
5-کسایی که حساب سامانی ندارن باید افتتاح کنن و اگه شدیدا خواستار حسابی در بانکی غیر از سامان هستند،امکانش هست،ولی تعهدی برای تسویه حساب زود تر از 72 ساعت ندارم.معمولا 1 هفته ای میشه
6-اگه کسی فروشگاهش رو راه اندازی نکرده با یه هزینه معقول میتونیم این کار رو براش انجام بدیم و کلا طراحی و هاست و دامین رو هم خودمون به عهده بگیریم که بر اساس نوع کار هزینه متفاوتی خواهد داشت.

قبلا 20000 تومن هزینه اشتراک سالیانه داشت + یک سفته به مبلغ دو میلیون تومن + اساس نامه شرکت یا جواز کسب برای راه اندازی این خدمات از طریق بانک سامان
ولی الان فقط اساس نامه یا جواز کسب کفایت میکنه
اگه کسی جواز هم نداره ولی جوازش در دست اقدامه میتونه از طریق صنف مربوطه یه نامه بگیره
(توی پرانتز اینکه ، جواز میتونه به اسم اقوام درجه 1 هم باشه!منتها یه فرم هست که باید این اختیار رو بهتون بدن که میتونین از جوازش تتوی این زمینه استفاده کنید)
آدرس من : bahreyni {at} gmail.com
----------------------

اگه کسی سوالی هم داره میتونه Email بزنه
چون معمولا كمتر اينجا ميام

Mr. Smith

Registered User
لایک‌ها
23
آقا کل این شرایط رو که گفتی رو من دارم منتها یه جوری میخام باشه که با جولا و بخصوص ویرچومارت سازگار باشه یعنی یک ماژول باشه که بشه براحتی قابلیت پرداخت آنلاین نصب بشه. آیا این امکان هست؟

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
این خدمات رو رایگان ارائه میکنیم و شرایطش به صورت خلاصه اینه:
1-سایت آماده و آپلود شده داشته باشید
2-جواز کسب یا نامه رسمی از صنف و يا اساس نامه شركت(اين مورد الزاميه)
3-کارمزدی که در ابتدا بابت خدمات از تراکنشها دریافت میشه 2% هست
4-واریز وجه نهایتا 72 ساعت(در بد ترین شرایط) به حساب سامانی شما
5-کسایی که حساب سامانی ندارن باید افتتاح کنن و اگه شدیدا خواستار حسابی در بانکی غیر از سامان هستند،امکانش هست،ولی تعهدی برای تسویه حساب زود تر از 72 ساعت ندارم.معمولا 1 هفته ای میشه
6-اگه کسی فروشگاهش رو راه اندازی نکرده با یه هزینه معقول میتونیم این کار رو براش انجام بدیم و کلا طراحی و هاست و دامین رو هم خودمون به عهده بگیریم که بر اساس نوع کار هزینه متفاوتی خواهد داشت.
این مورد 2 از همش بدتره !
نمیشه یکاریش کنید که اینو کوتاه بیان ؟
اصلا برا چی نیاز هست ؟
قبلا 20000 تومن هزینه اشتراک سالیانه داشت + یک سفته به مبلغ دو میلیون تومن + اساس نامه شرکت یا جواز کسب برای راه اندازی این خدمات از طریق بانک سامان
ولی الان فقط اساس نامه یا جواز کسب کفایت میکنه
اگه کسی جواز هم نداره ولی جوازش در دست اقدامه میتونه از طریق صنف مربوطه یه نامه بگیره
آقا من با همه شرایطش میتونم کنار بیام به جز آخریش!
نمیشه به جاش یه سفته با مبلغ بالاتر داد ؟

Last edited:

linux-lover

Registered User
لایک‌ها
3
اره اتفاقآ منم یه ماژولی چیزی واسه joomla و drupal نیاز دارم !
قرار بود اقای علوی نیک ( مدیره joomfa ) این ماجول رو بنویسن ولی هنوز بعد از گذشته چندین ماه هیچ خبری نشده ! :wacko:

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
برای جوملا هنوز نداریم
ولی به زودی راه میفته
در مورد جواز کسب هم شرمنده
باید باشه

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام
من قبلاً یه کافی نت داشتم که وقتی جواز کسب در مراحل آخر بود کافی نت رو بستم
با مدارک اون میتونم سرویس بگیرم؟
مربوط به شهرستانه

linux-lover

Registered User
لایک‌ها
3
اقا میشه بگی با چه جواز های رو قبول دارین ؟ ( کفش فروشی , بقالی , کافی نت , cd فروشی ؟ )‌

جوازی که من میتونم جور کنم ماله کفش فروشیه که مربوط پدر بزرگم هست :D :wacko:

قبول دارین ؟

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
جوازهای صنفی کلا مورد قبوله
منتها
یه چیزیو رعایت کنید بهتره
ترجیحا مرتبط باشه
مثلا برای فیلم،جواز کافی نت،کامپیوتر،عرضه محصولات فرهنگی،کتاب فروشی،و یا ...
اگه از جواز کس دیگه ای میخواهید استفاده کنید،یک وکالت ازش میگیرید در مورد حق برداشت از حسابی که وجوه حاصل از فروشهای اینترنتی به اون حساب واریز میشه.
سوال دیگه ای بود در خدمتم

linux-lover

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون از جوابتون .

ببخشید من زیاد وارد نیستم تو کار بانکی و .. برا همین سوال هام یه جوری هست :wacko:

یه چیزیو رعایت کنید بهتره
ترجیحا مرتبط باشه
مثلا برای فیلم،جواز کافی نت،کامپیوتر،عرضه محصولات فرهنگی،کتاب فروشی،و یا ...

بهتره یعنی چی ؟ یعنی با جواز کفش فروشی نمیشه یا میشه و دردسر داره ؟ ‌(‌ چون من به غیر از این جواز چیز دیگه ای نمیتونم جور کنم )

بعدشم پدر بزرگم ۸۷ سالشه بنده ی خدا بانک سامان رو فکر نمیکنم بدونه چیه تا برسه به بانک داری اینترنتی و ..
من خودم میتونم یه حساب به اسم خودشون براشون باز کنم از iranpin.com ؟

وکالت چی جوری هاست ؟ یعنی باید از کجا برگه وکالت رو بگیریم ؟ چون تو این شهر ما فکر نمیکنم شعبه بانک سامان وجود داشته باشه :wacko:

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
میری محضر
با بابا بزرگت
اختیار تام بهت میده برای برداشت وجوه از بابت فروش اینترنتی سایتی که داری و استفاده از جواز کسبش برای این مورد

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
آقا یه موضوعی !
حالا که من از بانک پارسیان پرداخت آنلاین گرفتم ، این خودش باعث نمیشه به من بدون مجوز ازینا بدن ؟ :D

linux-lover

Registered User
لایک‌ها
3
میری محضر
با بابا بزرگت
اختیار تام بهت میده برای برداشت وجوه از بابت فروش اینترنتی سایتی که داری و استفاده از جواز کسبش برای این مورد

بازم ممنون. میرم ببینم چی کار میکنم :ي

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
6541.gif

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
Last edited:

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام
نمي دونم اين سوال رو اينجا بايد بپرسم يا جاي ديگه يا جايي جوابش هست يا ... ! در كل اگر به هر دليلي جاش اشتباهه از الان معذرت مي خوام
من يك سايت مي خوام راه بندازم و كنارش مي خوام قضيه donate me رو راه بندازم، البته ما ايراني ها كه اين چيز ها رو درست بلد نيستيم ! اما خوب، 2 نفر هم بيان حالا كه خدمات مفت هست و وقش 2% تشكر اونها رو از دست مي دم،‌باز كل قضيه مي تونه غنيمت باشه
حالا براي همچين كاري پرداخت آنلاين بخوام چيكار بايد بكنم ؟
خدماتي خاص كه برم صنفي خاص جواز بگيرم ندارم ! من مي خوام برنامه اپن سورس بزارم كسي خوشش اومد پولي بپردازه، ديگه مي دونم بگم برين بانك نمي رن !‌اما همون لحظه كه خوشش اومد (وبه اصطلاح قديمي ها تنش گرمه !‌ :p )شايد روي چند تا لينك كليك كنه و به يك پرداخت آنلاين 2-3 هزار تومن راضي شه ! حالا يعني براي يكي مثل من،‌راهي وجود نداره ؟

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
آقا قوانین شارج بک روی پرداخت های آنلاین بانک سامان هست ؟

مثلا کسی شکایتی بکنه و بخواد پولش را پس بگیرد . ایا بانک سامان شخصا به اینگونه مسایل رسیدگی می کنه ؟
کاملتر توضیح میدی ؟
الان متوجه نشدم

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
نمي دونم اين سوال رو اينجا بايد بپرسم يا جاي ديگه يا جايي جوابش هست يا ... ! در كل اگر به هر دليلي جاش اشتباهه از الان معذرت مي خوام
من يك سايت مي خوام راه بندازم و كنارش مي خوام قضيه donate me رو راه بندازم، البته ما ايراني ها كه اين چيز ها رو درست بلد نيستيم ! اما خوب، 2 نفر هم بيان حالا كه خدمات مفت هست و وقش 2% تشكر اونها رو از دست مي دم،‌باز كل قضيه مي تونه غنيمت باشه
حالا براي همچين كاري پرداخت آنلاين بخوام چيكار بايد بكنم ؟
خدماتي خاص كه برم صنفي خاص جواز بگيرم ندارم ! من مي خوام برنامه اپن سورس بزارم كسي خوشش اومد پولي بپردازه، ديگه مي دونم بگم برين بانك نمي رن !‌اما همون لحظه كه خوشش اومد (وبه اصطلاح قديمي ها تنش گرمه !‌ :p )شايد روي چند تا لينك كليك كنه و به يك پرداخت آنلاين 2-3 هزار تومن راضي شه ! حالا يعني براي يكي مثل من،‌راهي وجود نداره ؟
راهش به زودی ارائه میشه
منتهای مراتب،شما به هر حال یکی از اقوامت جواز کسب یا اساس نامه رو داره که!

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
راهش به زودی ارائه میشه
منتهای مراتب،شما به هر حال یکی از اقوامت جواز کسب یا اساس نامه رو داره که!

ممنون و منتظر اومدن اون راه هستم
راستش من چندین سال ساکن شهری هستم که هیچ نسبتی (کلا با شمال غرب کشور هیچ نسبتی ندارم، چه برسه به تبریز ) باهاش ندارم و در نهایت 90% اقوام من ساکن ایران نیستن

بالا