• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اراده ندارم :(

وضعیت
موضوع بسته شده است.

O X F O R D

Registered User
لایک‌ها
124
درود
نمیدونم چطوری توضیح بدم ولی هر تصمیمی که میگیرم اراده انجام دادنشو ندارم
و همین تاثیر به شدت منفی ای روم گذاشته
کارهایی مثل شروع کردن به درس خوندن ، ترک خودارضایی ، ورزش کردن و ...
یه راهی بذارید جلوی پام :(

اسپم رو بذارید کنار دو کلوم مثل مرد راهنمایی کنید

Last edited by a moderator:

Del Monte

Registered User
لایک‌ها
283
دوست عزیز دلیل اصلیش اینه که شما میخواید همه چی رو یکدفعه ای انجام بدید و برای همین زده میشید
شما اگه روزی دو ساعت درس بخونی ؛ هفته ای یه بار کفدستی بزنی ، هفته ای سه بار هم بری ورزش هم به همه هدفات میرسی هم باز کلی وقت اضافه داری

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
درود
کارهایی مثل شروع کردن به درس خوندن ، ترک کف دستی ، ورزش کردن و ...

دوست عزیز بیشترش به خاطر خودارضایی هست اگه اینو کنار بذارید موفق میشید توی بقیه زندگیتون

O X F O R D

Registered User
لایک‌ها
124
ممنون بچه ها ولی اینا فقط یکی دوتا مثال ساده بود
مشکل من ریشه ای تره

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
عزیزم منم همین مشکل رو دارم و راه حل قطعیشو برای خودم حداقل پیدا کردم ولی متاسفانه راه حلی که پیدا کردم و برای من هم صد در صد جواب میده همیشه جووور نیست . برای من اگر یک نفر دیگه باشه که همون کار رو انجام بده و با هم اون کار رو بکنیم تا اخر عمر پایه ام و خسته نمیشم . مثل ورزش کردن چون با دوستام میریم باشگاه انگیزه اراده دارم واسه خودمم نشده والسه خاطر اونا میرم و اصلا هم خسته و ناراحت نمیشم . ولی مثلا برنامه نویسی رو خودم تنهایی شروع میکنم بعد یک هفته تعطیل می کنم ولی خدائیش عید با یه دوستم توی تیم ویور شروع کردیم تا اخر عید من پایه بودم و سر ساعت مشخص هرکار داشتم تعطیل می کردم می نشستم پای نت و میومد و میخوندیم باهم . ولی عید که تموم شد یارو رفت دانشگاهش و کلاس اینا شروع شد و نیومد منم دیدم تنها شدم تعطیل کردم . برای من این یار کمکی خیلی خیلی تاثیر داشته و داره . اگر من یه دوست داشته باشم علامه دهر میشم . به قران شاهده

O X F O R D

Registered User
لایک‌ها
124
شواهد و قراین حاکی از این هستند که شما به مشکل زیر دچار هستید :

اختلال وسواس فکری عملی
نه داداش وسواس فکری ندارم
عزیزم منم همین مشکل رو دارم و راه حل قطعیشو برای خودم حداقل پیدا کردم ولی متاسفانه راه حلی که پیدا کردم و برای من هم صد در صد جواب میده همیشه جووور نیست . برای من اگر یک نفر دیگه باشه که همون کار رو انجام بده و با هم اون کار رو بکنیم تا اخر عمر پایه ام و خسته نمیشم . مثل ورزش کردن چون با دوستام میریم باشگاه انگیزه اراده دارم واسه خودمم نشده والسه خاطر اونا میرم و اصلا هم خسته و ناراحت نمیشم . ولی مثلا برنامه نویسی رو خودم تنهایی شروع میکنم بعد یک هفته تعطیل می کنم ولی خدائیش عید با یه دوستم توی تیم ویور شروع کردیم تا اخر عید من پایه بودم و سر ساعت مشخص هرکار داشتم تعطیل می کردم می نشستم پای نت و میومد و میخوندیم باهم . ولی عید که تموم شد یارو رفت دانشگاهش و کلاس اینا شروع شد و نیومد منم دیدم تنها شدم تعطیل کردم . برای من این یار کمکی خیلی خیلی تاثیر داشته و داره . اگر من یه دوست داشته باشم علامه دهر میشم . به قران شاهده
احتمالا شرایط شما فرق میکنه
چون من که با رفقا نمیشینم کف دستی بزنم :)
برای کارات دلیل و انگیزه داری؟ مثلا چرا میخوای ورزش کنی یا کف دستی رو بزاری کنار و الان که انجامشون ندادی چیزیو از دست دادی؟
یه سری چیزا رو از دست دادم ولی مطمئنم اگه همینطوری پیش بره خیلی چیزای مهم تری رو از دست میدم
مهم ترینش روحیه ام بوده که الان احساس پوچی میکنم
هی با خودم میگم خاک بر سرت که حتی اراده انجام دادن یا ترک پیش پا افتاده ترین کارها رو هم نداری

sadegh571

Registered User
لایک‌ها
205
نظرات بعضی از دوستان رو که میبینم خنده ام میگیره. خوب بلد نیستید راهنمایی نکنید، مجبورید مگه؟

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
شما اعتماد به نفست فروکش کرده.
یکی از دلایلش اینه که به خودت قبولوندی تمام کارایی که انجام میدادی اشتباهه و باید تغییرشون بدی. یکی دیگه از دلایلش اینه که بر میگردی خودت به خودت توهین میکنی و میگی خاک بر سرت!
بشین فکر کن ببین چیزایی که میخوای تغییر بدی واقعا نیازی به تغییرشون هست؟ واقعا اشتباهن؟
حالا چیارو از دست دادی؟!

لایک‌ها
151
درود

کف دستی رو میخوای ترک کنی که چی بشه مثلا ؟
شوما هم کمی گوشادی هم اینکه انگیزه نداری احتمالا کمی هم افسرده هستین

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
یجورایی همدردیم منم پول نددارم:D:general503:

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
به نظرم ورزش! برو باشگاه ... تاثیر ورزش تو زندگی من خیلی خوب بوده...شما حتما با ورزشروع کن ... جو باشگاه موزیک دوستای اونجا .. خیلی مهمه ادم تو اجتماع باشه

sorush21

Registered User
لایک‌ها
160
مشکلات جنسی آیت الله مکارم شیرازی رو بخون
یه شخصی یه بیماری جنسی داشت یکی به امام صادق (ع) گفت فلانی گرفتار این مشکل شده در مقابل این رفتارش اراده نداره
امام فرمود آیا حاضره این عمل رو جلوی دیگران انجام بده؟
گفت : نه
امام فرمود : پس اراده داره...
اینو تو اون کتاب هم نوشته
تمام مشکلات الان و آیندت در همینه
دوس داشتی میتونم یه جورایی کمکت کنم پخ بده

lasholoosh

Registered User
لایک‌ها
236
به تربیت راه هارو انجام بده
1=> روانشناس 2=>ورزش ورزش ورزش 3=> رفیق بازی 4=>فاصله . فاصله از انسان ها و چیزهایی که اذیتت میکنن حالا طرف هر کسیت باشه.
ورزش واقعا متحولت میکنه . البته یه راهم هس تو ورزشم به خودت و شعورت مسلط نباشی که اگه این اتفاق براتون صدق میکنه فقط باید برید روانپزشک ( شناس نه . پزشک :D )

ansar313

Registered User
لایک‌ها
291
در انجام کارها به خدا توکل کنید و از او مدد بجویید تا قدرت تصمیم گیری و راه درست را به شما نشان دهد
همانا اراده الهی بالاترین اراده هاست.

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
در انجام کارها به خدا توکل کنید و از او مدد بجویید تا قدرت تصمیم گیری و راه درست را به شما نشان دهد
همانا اراده الهی بالاترین اراده هاست.
تایید میشه

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
درود

خوشم میاد آدم صادقی هستی

soroosh_cz

Registered User
لایک‌ها
1,153
بنده اوج اعتیادم 21 ساعت یک ضرب پای کامپیوتر بوده..
البته میدونم جلوی خیلی از شماها رکورد حقیریه!! :دی

یه مدت بهه خودم نگاه کردم دیدم توی اینترنت آواتار های شیک دارم.. توی تاپیک ها حرف های قشنگ میزنم.. توی ف ی س ب و ک
کل خوابوندم.. وقتی از پای سیستم بلند میشدم جلوی آینه که میرفتم قیافه داغون..موها به هم ریخته... امروز = دیروز = گذشته
فقط تاریخه که در حال تغییره..

بخدا بدون هیچگونه اغراق میگم.. روابط عمومیم به قدری ضعیف شد که به سختی میتونستم با راننده تاکسی صحبت کنم..
بگذریم...

راه درمان :

از همین الان بگم فقط 5% از شما موفق میشن..
چون اکثرا مطلب رو میخونن و میگن.. آره درست میگه... بعدش پنجره رو میبندن..

برای شروع همین الان بلند شین و لامپ آشپز خونه رو روشن و خاموش کنین و برگردین..

اگه این کار رو نکردین جز همون 95% هستین.
اگه این کار رو کردید پس سخت ترین گام.. یعنی گام اول رو برداشتید.
یه آهنگ بزارید و شروع به تمیز کردن اتاق و بعد خونه بکنین..

لباس هاتونبجای لباس شویی با دست بشورید..
از دستگاه های کار راحت کن دیگه هم استفاده نکنین.. مثل سالادساز..ماکروفر..دستگاه ظرف شور.. و ...
بجای استفاده از آسانسور ازپله ها بالا و پایین برین...
از اتوبوس يك ايستگاه بعد ويا قبل از مقصد اصلي خود پياده گرديد و باقيمانده مسير را پياده طي كنيد.
- براي يك هفته يك ساعت زودتر از موعد معمول به رختخواب رويد.
- هنگامي كه وسوسه شديد كه بستني یا ایستک یا رانی بخوريد مقابـل ميـل خـود مقاومت كنيـد.

به همین سادگی..

چیزی که نشون میده شما جز کدوم دسته هستید کاریه که بعد از خوندن این متن میکنید..
الکی هم با پست دادن توی همین تاپیک خودتون رو توجیح نکنید.. همین حالا :p

موفق باشید.

همون قسمت اولش که گفتی: برید لامپ آشپزخونه رو روشن و خاموش کنید، دیدم روشنه، اگر هم اینکار رو بکنم، بابام بم میگه :"مگه مرض داری، لامپ میسوزه" دیگه نرفتم دنبالش...:general107:

منم یکی مثل شما، این ترم 3 تا پروژه (طراحی وب + پایگاه داده + VHDL) به همراه پروژه کارشناسی که برنامه نویسی اندروید و ارتباط با AVR باشه دارم، هنوز هیچ قدم مثبتی بر نداشتم :general705: تا میام شروع کنم، داداشم که فارغ التحصیل شده، میاد میشینه کنارم، یه روز شبکه بازی میکنیم :general707: و چنان میشه که آخر ترم به گاج میرم. :general410:

این بی حالی همه اش از افسردگیه و این افسردگی هم همه اش از ناامیدی هست... خیلی هامون برای آینده برنامه نداریم. مثلا :"من میتونم پولدار بشم، ولی باید حق مردم رو بخورم" خوب "پس حلال و حروم چی؟"، بنابراین دغل کاری به من نمیخوره، خوب پس "باید برم سر کار دولتی" عه؟ :eek: "آقا زاده ها با هزار سهمیه صف کشیدن دم در" :general107: پس یه کارگاه تولیدی بزنم؟ :general210: "حداقل 500 میلیون سرمایه میخواد که کلا پول فامیل رو بذاری رو هم اینفدر نمیشه" :general208: تازه "وام و تسهیلات کلفت مال از ما بهترونه، ما بریم بانک، کف دستمون گوز نمیکنن :confused:"
و این چنین نا امید و افسرده، در حال خودمون غرق میشیم :(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا