• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارتباط T610 با كامپيوتر

Behnamix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من جديدا يدونه تي610 گرفتم. :blush: ولي توي جعبه اش نه كابلي وجود داره و نه آداپتر بلوتوث كه به كامپيوتر وصل بشه. :hmm:
اين طور كه تو راهنماش نوشته بود با كابلusb هم به كامپيوتر متصل مي شه. هر چي عكس مي گيرم نميتونم به
پي سي منتقل كنم.بايد چيكار كنم؟ :blink:

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خب اين طبيعيه!
چهار راه براي ارتباط با كامپيوتر از طريق تي 610 وجود داره:
1- بلوتوث كه نياز به آداپتور مخصوص كامپيوتر داره و قيمتش حدود 40 تا 50 هزار تومانه تو ايران
2- Ir كه باز هم نياز به آداپتور مخصوص داره كه بردش خيلي محدوده و قيمتش حدود 30 تا 35 هزار تومانه
3- كابل مخصوص گوشي كه نميدونم تو ايران ميشه پيدا كرد يا نه ولي قيمتش حدود 20 تا 25 تومانه 3 نوع داره
4- وپ و جي پي آر اس : اولي توي ايران هست ولي دومي نه!

Behnamix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اين آداپتر بلوتوث بايد از مارك ويامدل خاصي باشه تا با گوشي من كار كنه؟
ويا اينكه فرقي نداره ؟ :rolleyes:

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از Behnamix :
اين آداپتر بلوتوث بايد از مارك ويامدل خاصي باشه تا با گوشي من كار كنه؟
ويا اينكه فرقي نداره ؟ :rolleyes:

نه فرقي نداره - اما حتما كلاس 1 رو بگير (با برد 100 متر)

Behnamix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ممنون عطاجان از راهنماييت.
يه سوال ديگه داشتم و اونم در مورد وپ هست. توي پست قبليت گفتي كه سيستم وپ در ايران وجود داره،براي استفاده از اين سيستم توي گوشي نياز به چه تنظيماتي دارم؟بايد از مركز خاصي ويا از خود مخابرات اشتراك داشته باشيم؟
چون توي تنظيمات وپ كه من توي گوشيم نگاه كردم يه چيزهائي درباره IPوUserName پرسيده بود.
اگه يكم درباره اش توضي بدي ممنون مي شم. :)

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از Behnamix :
ممنون عطاجان از راهنماييت.
يه سوال ديگه داشتم و اونم در مورد وپ هست. توي پست قبليت گفتي كه سيستم وپ در ايران وجود داره،براي استفاده از اين سيستم توي گوشي نياز به چه تنظيماتي دارم؟بايد از مركز خاصي ويا از خود مخابرات اشتراك داشته باشيم؟
چون توي تنظيمات وپ كه من توي گوشيم نگاه كردم يه چيزهائي درباره IPوUserName پرسيده بود.
اگه يكم درباره اش توضي بدي ممنون مي شم. :)

البته قبلا راجع به وپ در ايران نوشته ام...
وپ در ايران قابل استفاده است ولي به صرفه نيست روش استفاده از وپ در ايران به اين صورته كه اول يك گوشي با امكان وپ يا وب تهيه ميكنيد بعد به يكي از دفاتر خدمات مشتركين مراجعه و درخواست سرويس ديتا ميكنيد. قيمت اين سرويس ماهيانه 10000 تومان است. بعد به يكي از شركتهاي ارائه دهنده خدمات اينترنت مراجعه مي كنيد و درخواست سرويس اينترنت وپ ميكنيد... كه ماهيانه اش حدود 23 تا 25 هزار تومانه ... بعد از تنظيمات مخصوص ميتونيد از اينترنت با سرعت 9600 كيلوبيت در ثانيه استفاده كنيد و علاوه بر هزينه هاي فوق دقيقه اي 40 تومان براي اتصال به شبكه از طريق موبايل محاسبه خواهد شد. يعني اگر روزانه يك ساعت از طريق موبايل به اينترنت وصل بشيد هزينه هر ساعت ارتباط 3500 تومان خواهد بود اونم با سرعت لاك پشتي!

Behnamix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
مرسي از توضيحت.
در مورد كابل رابط كه گفتي 3 نوع هست مي شه بگي چه فرقي باهم دارند و كدومش بهتره براي تي610؟
درضمن مي شه از گوشي به جاي خط تلفن معمولي هم اسفاده كرد . منظورم اينه كه مي شه با كابل گوشي رو به مودم كامپيوتر وصل كرد و به اين ترتيب كامپيوتر رو به اينترنت وصل كرد. همون DialUp خودمون. :D

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خواهش ... امكاناتش فرق ميكنه... يكيش روش اسپيكر و mp3player هم داره... يكيش كابل ساده است و ديگري USB charge هم داره ... بله ميشه اما بايد از همون وپ استفاده كني كه سرعش فوق العاده پايينه...

بالا