• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارتقاء سیستم

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
سلام

سیستمی با مشخصات

Processor AMD Athlon(tm) II X2 260 Processor, 3200 Mhz, 2 Core(s), 2 Logical Processor(s)

m4n68t v2 ASUSTeK Computer INC

Ram 2 GiG ddr3

Graphics ATI Radeon HD 5400 Series

دارم. برای کارای روزانه مثل فیلم دیدن و جستجو وب . سرعتش پایین اومده پیشنهاد میدید که چی رو ارتقا بدم اصلا میتونم پیزی رو ارتقا بدم یا کلا مادربورد رو باید تعویض کنم؟

باتشکر

kia110

Registered User
لایک‌ها
607
بله میتونین ارتقائش بدین..بنظرم یه سی پی یو فنوم 4 هسته یا 6 هسته کارکرده پیدا کنی و رم هم حداقل یه 2گیگ دیگه اضافه کنی بهتر میشه..اگه گرافیک هم قویتر بگیری چه بهتر.

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
بله میتونین ارتقائش بدین..بنظرم یه سی پی یو فنوم 4 هسته یا 6 هسته کارکرده پیدا کنی و رم هم حداقل یه 2گیگ دیگه اضافه کنی بهتر میشه..اگه گرافیک هم قویتر بگیری چه بهتر.

سلام از کجای میتونم پیدا کنم دست دومشو که سالم باشه من سخت افزار وارد نیستم جنس سوخته نندازن

farshad sh

Registered User
لایک‌ها
181
فقط رم ارتقا بده دوگیگ یا چهارگیگ دیگه
واسه کارهای که گفتین همین کافیه بقیش پول الکی خرج کردنه .ویندوز هم اگه مدت زیادی گذشته عوض کنین

goldsky

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
با سلام و احترام
پیشنهاد بنده به شما:
1-اضافه کردن یک SSD 120G (جهت سیستم عامل و برنامه ها)
2-اضافه کردن رم 4گیگ
بعد از اضافه کردن دو مورد بالا سرعت تفاوت محسوسی خواهد داشت
موفق باشید

kia110

Registered User
لایک‌ها
607
سلام از کجای میتونم پیدا کنم دست دومشو که سالم باشه من سخت افزار وارد نیستم جنس سوخته نندازن
اتفاقا پیدا کردن این موارد زیاد مشکل نیست و همینجا هم تاپیک بزنی پیدا میشه..هر دو این موارد وقتی بلحاظ فیزیکی کاملا سالم و تمیز باشن نود درصد میشه احتمال سلامت داد ولی خب طبیعتا باید مهلت تست بگیری یا حضوری موقع خرید تست رو ببینی.یه لود ویندوز و برنامه های تست سخت افزار و اجرای یه بازی یا برنامه که این سخت افزارها رو درگیر کنه،وقتی هنگ یا بلو اسکرین یا مورد خاصی نباشه میتونی بگی سلامتن.رم رو بهتره مشابه رم خودت بگیری.رم دو گیگ خودم دارم خواستی بگو.

بالا