برگزیده های پرشین تولز

ارتقا رم این لپ تاپ آری یا خیر؟

amirrezan95

Registered User
تاریخ عضویت
30 جولای 2010
نوشته‌ها
3,058
لایک‌ها
9,189
سلام
دوستان این مدل لپتاپ اچ پی لینک مشخصات را میخوام سرعت عملکردش برای کارهای معمولی مثل نت گردی و فیلم و آفیس و ... افزایش بدم اول اینکه براش اس اس دی بگیرم بزارم به جای هاردش و هارد هم بزارم جای دی‌وی‌دی رایتر این که هیچ. خب حال سوالم اینه افزایش رم هم برای این مشخصات سخت افزاری سبب افزایش کارایی هست یا نه سی پی یو محدود کننده یا به قول معروف گلوگاه هست؟
اگر افزایش رم براش موثر هست چند تا راهنمایی در این زمینه میخوام. نرم افزار cpu z مشخصات رم رو در عکس زیر به این صورت نشان داده

Cpu z.jpg


نرم افزار رم اکسپرت مشخصات رم رو در عکس زیر به این صورت نشان داده

ramexpert.jpg
اول اینکه این رم طبق مشخصات باید DDR4 باشه اما نمیدونم چرا اینجا اینطوری مشخص کرده DDR 3/4 و اینکه طبق مدل رمی که نوشته و سرچ کردم این رم باس 2400 هست نمیدونم اینجا چرا 1866 هست یعنی مینبورد تا 1866 محدود هست؟
حال اگر بنا به ارتقا باشه یکی مثل همین رم بگیرم و رم رو از 4 به 8 برسونم یا نه یه 8 برند دیگه بگیرم و با این 12 بشه یا یه رم 8 برند دیگه بگیرم این رم رو کلا در بیارم؟
سپاس
 

razhaypenhan

Registered User
تاریخ عضویت
8 دسامبر 2012
نوشته‌ها
232
لایک‌ها
108
محل سکونت
سرای ناامیدان
اول یه ssd بگیر امتحان کنم حدس میزنم همونه اس اس دی احتمالا نیازت رو اوکی کنه و به رم نیازی نباشه.و فک کنم یه رم 4 با مشخصات دقیق همین رمی که روشه بگیری بهتر باشه.
 

omidss3

Registered User
تاریخ عضویت
24 مارس 2014
نوشته‌ها
783
لایک‌ها
750
داداش ssd که گذاشتی اینجا بگو که چقد تاثیر داشته منم میخوام بگیرم برا لپ تاپم
 

mohammad_rabiyi

Registered User
تاریخ عضویت
1 آپریل 2014
نوشته‌ها
470
لایک‌ها
386
ssd گذاشتید حتما gpt پارتیشن کنید
پردازنده ضعیف هست ولی ویندوز 10 نسخه 2020 من مرورگر باز می کنم با اینکه 6 گیگ رم در دسترس دارم (2 گیگ برای گرافیک پردازنده هست) باز هم یک مقدار Page می گیره، یعنی 7 گیگ رم احتیاج هست تا سرعت بالا باشه
یک عدد رم 4 مشابه بگیرید
 

amirrezan95

Registered User
تاریخ عضویت
30 جولای 2010
نوشته‌ها
3,058
لایک‌ها
9,189
ssd گذاشتید حتما gpt پارتیشن کنید
پردازنده ضعیف هست ولی ویندوز 10 نسخه 2020 من مرورگر باز می کنم با اینکه 6 گیگ رم در دسترس دارم (2 گیگ برای گرافیک پردازنده هست) باز هم یک مقدار Page می گیره، یعنی 7 گیگ رم احتیاج هست تا سرعت بالا باشه
یک عدد رم 4 مشابه بگیرید
ممنون
در مورد این بخش از سوالم میتونید راهنمایی بفرمایید؟
اول اینکه این رم طبق مشخصات باید DDR4 باشه اما نمیدونم چرا اینجا اینطوری مشخص کرده DDR 3/4 و اینکه طبق مدل رمی که نوشته و سرچ کردم این رم باس 2400 هست نمیدونم اینجا چرا 1866 هست یعنی مینبورد تا 1866 محدود هست؟

و اینکه به نظرتون بهتر نیست یک رم 8 بگیرم با این رمه بشه 12 ؟چون اختلاف قیمتی 8 و این 4 گیگ حدود 300 بیشتر نیست و اینکه این طور که تحقیق کردم رم قوی تر خودش رو با رم ضعیف تر از نظر باس و تایمینگ برابر میکنه برای دوال چنل و فرقی نداره که حتما از یک برند و مشخصات باشه یعنی من یک رم باس 2666 هم بگیرم باز باس هردو روی 933*2 میاد درسته؟



ویرایش:
مشخصات سی پی یو رو سرچ کردم در قسمت ساپورت مموری مشخص کرده که حداکثر باس مموری ساپورت میشه 1866 هست پس محدودیت باس کارکرد رم از سی پی یو هست ولی یک نکته دیگه هم نوشته :
https://www.cpu-world.com/CPUs/Bulldozer/AMD-E2-Series E2-9000e.html
Memory controllerThe number of controllers: 1
Memory channels (per controller): 1
Memory channels (total): 1
Supported memory: DDR4-1866
Maximum memory bandwidth (GB/s): 14.9
The number of controllers: 1
Memory channels (per controller): 1
Memory channels (total): 1
یعنی چی دقیقا !یعنی فقط از یک رم ساپورت میکنه یا دوال چنل نداره یا ؟
 
Last edited:

mohammad_rabiyi

Registered User
تاریخ عضویت
1 آپریل 2014
نوشته‌ها
470
لایک‌ها
386
معمولا اون باس پردازنده که می نویسند کارکرد ایمن و بدون مشکل رو اشاره می کنه و اگر مادربرد یاری کنه بالاتر هم میشه بردش
پردازنده هم نسل 7 شبیه به سری A هست و از نخستین DDR4 های AMD هست و انتظار زیادی نمیشه ازش داشت
شما وبسایت سازنده رو بهتره در مورد دو کاناله چک کنید شاید اطلاعات cpu-world صحیح نباشه. معمولا پردازنده ها دوال رو پشتیبانی می کنند اما این پردازنده ضعیف تر از حد انتظار هست (حتی از e5700 و پنتیوم 7500 هم ضعیف تره). در هر صورت شما یک عدد رم شبیه به نمونه فعلی پیدا کنید برای فروش در آینده بهتر هست

و اینکه به نظرتون بهتر نیست یک رم 8 بگیرم با این رمه بشه 12 ؟چون اختلاف قیمتی 8 و این 4 گیگ حدود 300 بیشتر نیست و اینکه این طور که تحقیق کردم رم قوی تر خودش رو با رم ضعیف تر از نظر باس و تایمینگ برابر میکنه برای دوال چنل و فرقی نداره که حتما از یک برند و مشخصات باشه یعنی من یک رم باس 2666 هم بگیرم باز باس هردو روی 933*2 میاد درسته؟

در حالت دوال همیشه اینجوری نیست که شما دو تا رم نامشابه رو استفاده کنید و رم در کل قوی تر، مثل رم ضعیف کار کنه، چون ممکنه یک خاصیت رم قوی تر پایین تر از رم ضعیف تر باشه و جالبه تو اون حالت دو تا رم شما از دو تا رم ضعیف مشابه هم ضعیف تر عمل می کنند

شما همون 4 گیگ رو بگیرید بهتره

در ضمن مادربرد لپتاپ شما احتمال بسیار قوی هارد m.2 پشتیبانی می کنه و لازم نیست DVD رو دربیارید

من باشم این لپتاپ رو ارتقا نمی دم و می فروشم یک لپتاپ استوک قوی تر می گیرم
 

amirrezan95

Registered User
تاریخ عضویت
30 جولای 2010
نوشته‌ها
3,058
لایک‌ها
9,189
معمولا اون باس پردازنده که می نویسند کارکرد ایمن و بدون مشکل رو اشاره می کنه و اگر مادربرد یاری کنه بالاتر هم میشه بردش
پردازنده هم نسل 7 شبیه به سری A هست و از نخستین DDR4 های AMD هست و انتظار زیادی نمیشه ازش داشت
شما وبسایت سازنده رو بهتره در مورد دو کاناله چک کنید شاید اطلاعات cpu-world صحیح نباشه. معمولا پردازنده ها دوال رو پشتیبانی می کنند اما این پردازنده ضعیف تر از حد انتظار هست (حتی از e5700 و پنتیوم 7500 هم ضعیف تره). در هر صورت شما یک عدد رم شبیه به نمونه فعلی پیدا کنید برای فروش در آینده بهتر هست



در حالت دوال همیشه اینجوری نیست که شما دو تا رم نامشابه رو استفاده کنید و رم در کل قوی تر، مثل رم ضعیف کار کنه، چون ممکنه یک خاصیت رم قوی تر پایین تر از رم ضعیف تر باشه و جالبه تو اون حالت دو تا رم شما از دو تا رم ضعیف مشابه هم ضعیف تر عمل می کنند

شما همون 4 گیگ رو بگیرید بهتره

در ضمن مادربرد لپتاپ شما احتمال بسیار قوی هارد m.2 پشتیبانی می کنه و لازم نیست DVD رو دربیارید

من باشم این لپتاپ رو ارتقا نمی دم و می فروشم یک لپتاپ استوک قوی تر می گیرم
ممنون از راهنمایی. والا با این مشخصاتی که دیدم در مورد ساپورت رمش میترسم یدونه 4 بگیرم اصلا نتونه دوتا رم رو بخونه بلا استفاده رو دستم بمونه ولی 8 بگیرم حداقل میزارم جای این 4 گیگه. اصلا با این شرایط شاید هم بیخیال ارتقاش کلا شدم.

مدل مادربوردش داخل مشخصات نوشته بود 8330
ویرایش:یک دفترچه راهنمایی داخل سایت اچ پی پیدا کردم.
این طور که فهمیدم در عکس زیر که میزارم از دفترچه راهنما، لپ تاپ مورد نظر ردیف آخر هست که تیک میخوره اگر اون مشخصات رو داشته باشه، قسمت ساپورت m. 2 تیک خورده اما قسمت استفاده همزمان از هارد و اس اس دی تیک نخورده، یعنی قابلیت استفاده همزمان از هر دو رو نداره و فقط یکیش رو میشه استفاده کرد؟ و برای دومی باید از ساتا دی وی دی رایتر استفاده کرد؟
Screenshot_20210905_031446_com.google.android.apps.docs.jpg
در این دفترچه راهنما قسمت مشخصات رم هم برای استفاده دوال چنل تیک نخورده بود فقط سینگل چنل تیک داشت.
 
Last edited:

mohammad_rabiyi

Registered User
تاریخ عضویت
1 آپریل 2014
نوشته‌ها
470
لایک‌ها
386
ممنون از راهنمایی. والا با این مشخصاتی که دیدم در مورد ساپورت رمش میترسم یدونه 4 بگیرم اصلا نتونه دوتا رم رو بخونه بلا استفاده رو دستم بمونه ولی 8 بگیرم حداقل میزارم جای این 4 گیگه. اصلا با این شرایط شاید هم بیخیال ارتقاش کلا شدم.

ربطی نداره، همون 4 گیگ بگیرید مادربرد خودش تنظیم می کنه

این طور که فهمیدم در عکس زیر که میزارم از دفترچه راهنما، لپ تاپ مورد نظر ردیف آخر هست که تیک میخوره اگر اون مشخصات رو داشته باشه، قسمت ساپورت m. 2 تیک خورده اما قسمت استفاده همزمان از هارد و اس اس دی تیک نخورده، یعنی قابلیت استفاده همزمان از هر دو رو نداره و فقط یکیش رو میشه استفاده کرد؟ و برای دومی باید از ساتا دی وی دی رایتر استفاده کرد؟

مشکلی تو استفاده هم زمان نیست

دوست عزیز لپتاپ شما به روز هست ولی مشکلش اینه که پردازنده قوی نداره در واقع لپتاپ های 2007 هم پردازنده هاش از لپتاپ شما قوی تر هست، کسی که لپتاپ DDR داشته باشه هم نگران موضوعات مطرح شده شما نیست، شما لپتاپتون DDR4 و مدل 2017 هستش
 

amirrezan95

Registered User
تاریخ عضویت
30 جولای 2010
نوشته‌ها
3,058
لایک‌ها
9,189
ربطی نداره، همون 4 گیگ بگیرید مادربرد خودش تنظیم می کنه



مشکلی تو استفاده هم زمان نیست

دوست عزیز لپتاپ شما به روز هست ولی مشکلش اینه که پردازنده قوی نداره در واقع لپتاپ های 2007 هم پردازنده هاش از لپتاپ شما قوی تر هست، کسی که لپتاپ DDR داشته باشه هم نگران موضوعات مطرح شده شما نیست، شما لپتاپتون DDR4 و مدل 2017 هستش
ممنون از راهنمایی و وقتی که گذاشتید. 🌹
خب شک من هم بخاطر همین ضعیف بودن سی پی یو هست که احتمال میدم این قابلیت ها رو ساپورت نکنه.
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
5,592
لایک‌ها
11,938
محل سکونت
اهواز - تهران
هیچ کاری نمیخواد بکنی..
یه آل این وان قدیمی دست دوم شرکتی که توش بودم خریده بود..
گفت با اینکه ویندوزش تازه ست ولی بازم کنده و عمرشو کرده..
گفتم اینا سس شعره .. الان یکاریش میکنم پرواز کنه..
هارد رو دیفراگمنت کردم.. سیستم وحشی شد..
بخصوص درایو سی که ویندوز توشه..
انجام بده.. حله..

برای قضیه رم :

رم کمتر از نیاز مصرفیت باشه سرعت رو کند میکنه..یعنی الان سیستم اوکی هست..
یه برنامه سنگین اجرا کنی و رمت کامل پر بشه از اونجا به بعد کندی بوجود میاد و نیاز به ارتقا رم در حد لازم میشه..
وگرنه افزایش همینطوریش هیچ تاثیری توی سرعت سیستم نداره..

رم سیستم من 20 گیگ هست..
سیستم من با سیستمی که دقیقا همین مشخصات رو داره ولی رمش 4 گیگ هست و نیاز مصرفی هردومون تا زمانی که اندازه 4 گیگ باشه بازدهی سرعت سیستم هامون دقیقا یکیه..
هیچ تفاوتی نداره..

بنظر من شما تا زمانی که با پیغام مشکل کمبورد رم برخورد نکردی نیازی به ارتقا رم نداری..
 
بالا