آيا بعد از ثبت نام در يكي از پلان ها، امكان ارتقاع آن در آينده وجود دارد؟!
K kalantar کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 20 فوریه 2003 نوشتهها 10 لایکها 1 10 جولای 2003 #1 آيا بعد از ثبت نام در يكي از پلان ها، امكان ارتقاع آن در آينده وجود دارد؟!
shaar Registered User تاریخ عضویت 21 آپریل 2003 نوشتهها 765 لایکها 57 سن 61 محل سکونت Iran 10 جولای 2003 #2 ارتقا، بله ولي ارتقاع نه! بالا رفتن هميشه ممكنه دوست من! براي سفارشات بيشتر هميشه امكان پذير است. ضمنا نمره املا شما با يك غلط مي شود: 10 (منطق املاي اينجا همينجوريه!)
ارتقا، بله ولي ارتقاع نه! بالا رفتن هميشه ممكنه دوست من! براي سفارشات بيشتر هميشه امكان پذير است. ضمنا نمره املا شما با يك غلط مي شود: 10 (منطق املاي اينجا همينجوريه!)
K knowhow مدیران قدیمی تاریخ عضویت 25 دسامبر 2002 نوشتهها 3,478 لایکها 22 11 جولای 2003 #3 سلام امكان ارتقا وجود داره ، اگه از پلانهاي ماهيانه استفاده مي كنيد كه از ماه بعد هزينه جديد دريافت مي شود. ولي اگه از پرداختهاي ساليانه استفاده مي كنيد به نسبت ميزاني كه از هاستتان در يكسال مانده بايد پرداخت نماييد.
سلام امكان ارتقا وجود داره ، اگه از پلانهاي ماهيانه استفاده مي كنيد كه از ماه بعد هزينه جديد دريافت مي شود. ولي اگه از پرداختهاي ساليانه استفاده مي كنيد به نسبت ميزاني كه از هاستتان در يكسال مانده بايد پرداخت نماييد.
Ghazmar Registered User تاریخ عضویت 27 دسامبر 2002 نوشتهها 766 لایکها 3 14 جولای 2003 #4 چقده خوب! (من از اين پست الكيها خوشم نميآد، ولي اين يكيو نميشد ننوشت! )