آژانس هواپیماییexchanging

اررور در صفحه

شروع موضوع توسط amirlol ‏4 دسامبر 2005 در انجمن asp , ASP.NET

  1. amirlol

    amirlol کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2005
    نوشته ها:
    47
    تشکر شده:
    0
    سلام
    نمی ئونم این اررور از کجا پیدا می شه




    Provider error '80004005'

    Unspecified error

    /ctrl/dbc.asp, line 5
     
  2. amirlol

    amirlol کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2005
    نوشته ها:
    47
    تشکر شده:
    0
    بیشتر خودم فکر کنم زمانی که 2 نفر دارن با یک دیتابیس کار می کنند باشه !!!!
    تا امروزم به این مشکل بر نخورم ! حالا باید چه کار کنم
     
  3. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    اینجوری که نمیشه چیزی گفت مگر حدسیات
    اطلاعات دقیق بده یعنی سورس رو بگذار بعد بگو چکار میکنی و چه اتفاقی میافته و کل پیغام خطا (شامل شماره خط عامل خطا) رو هم بنویس

    اینجوری فقط میشه گفت که اشکال در provider هست!
     
  4. amirlol

    amirlol کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2005
    نوشته ها:
    47
    تشکر شده:
    0
    فایل dbc.asp

    <%
    Dim objconn
    Set objConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    objconn.connectionstring = "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=" & db
    objconn.open
    %>

    objconn.open لاین 5 اینه

    -------------------------------------------------------------------------------------
    config.asp

    <%session.codepage=65001
    server.scripttimeout=240
    'set the timer start
    starttime=timer
    'Change it to your database physical address
    db ="C:\Inetpub\vhosts\fekrazma.com\httpdocs\data\learn.mdb"
    %>


    آدرس درسته !!!
    !




    این دو فایل با هم اینکلود می شه !!!




    !! مهم نیست در چه حالی هم کاری که با دیتابیس باشه اررور رو می ده
     
  5. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    lea rn
    این فاصله این وسط چیه؟
     
  6. amirlol

    amirlol کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2005
    نوشته ها:
    47
    تشکر شده:
    0
    اون فاصله چیزی نیست اینجا اشکال پیدا کرده !!
    ببینید رو سرور خودم حله ها ولی تو یه سرور دیگه نه
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    چرا از Server.MapPath استفاده نمیکنی
     
  9. amirlol

    amirlol کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 می 2005
    نوشته ها:
    47
    تشکر شده:
    0
    با سلام
    سروری که موجود هست انقدر افتضاح است که نگو
    از این چیزا بلد نیست ساپورت کنه
     
  10. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    Server.MapPath رو مگه میشه ساپرت نکنه !! مطمئنی سرورت ویندوزه ؟؟:D