hadi_723
Registered User
سلام،ویندوز 7 رو دارم و حالا میخوام توی یک درایو دیگه 8 رو نصب کنم!
تمام درایو هارو هم به حالت basic تغییر دادم و logical هم هستند و آماده نصب ویندوز،اما وقتی درایو مورد نظر رو انتخاب میکنم با این اررور مواجه میشم:
We couldn't create a new partition or locate an existing one. For more information, see the Setup log files.
تو جستجویی که تو نت داشتم میگفتن به خاطر وصل بودن هارد اکسترنال یا usb یا sd card هست که با قطع کردن اونها مشکل حل میشه! ولی من هیچ کدوم رو وصل نداشتم! یه جا هم گفتند با استفاده از dvd رایتر اکسترنال نصب کنید ویندوز رو حل میشه ولی متاسفانه ندارم!
ممنون میشم راهنمایی کنید
:wub:تمام درایو هارو هم به حالت basic تغییر دادم و logical هم هستند و آماده نصب ویندوز،اما وقتی درایو مورد نظر رو انتخاب میکنم با این اررور مواجه میشم:
We couldn't create a new partition or locate an existing one. For more information, see the Setup log files.
تو جستجویی که تو نت داشتم میگفتن به خاطر وصل بودن هارد اکسترنال یا usb یا sd card هست که با قطع کردن اونها مشکل حل میشه! ولی من هیچ کدوم رو وصل نداشتم! یه جا هم گفتند با استفاده از dvd رایتر اکسترنال نصب کنید ویندوز رو حل میشه ولی متاسفانه ندارم!
ممنون میشم راهنمایی کنید